Tusind tak, for en fantastisk behandling og de smukkeste kombinationsbryn. Jeg kan varmt anbefale Diana hvas og hendes datter Stephanie. De er begge Mega dygtige, forstår hvorfor de er de førende... Mehr ansehen
Har netop fået min efterbehandling af tatoveret bryn hos Diana Hvas 😀 FANTASTISK ARBEJDE 🙏🏻 Havde 2 meget uens og sparsomme bryn , og nu er de så flotte , naturlige og ens 😀 Er sååååååå lyk... Mehr ansehen
Diana Hvas er UDEN TVIVL dronningen af bryn 🙌🏼👸🏼 Hun er sød, smilende & man føler sig taget godt imod i hendes klinik. Hun er perfektionist, hvilket kommer til udtryk både, når hun måler/tegn... Mehr ansehen
Skulle have “ frisket” min eyeliner op hos Diana Hvas- men forfærdeligt resultat- skævt og asymmetrisk med de små “ vinger” hun skulle lave. Fik besked om at jeg blot skulle betale for nogle flere ga... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
uprofessionel serviceoplevelse
Efter at de har aflyst min tid for anden gang har jeg valgt ikke at gå videre med dem.
Det skal sige, at der er flere måneders ventetid. Diana Hvas er helt booket så min tid lå hos Stephanie Hvas. Denne tid bliver så også aflyst uden 1 måned til behandlingen. I mail korrespondancen skriver jeg både med Bettina og Stephanie og til tider med nogen der ikke "underskriver" - allerede her bliver det et stort rod. De får booket tid til mig uden at jeg bekræfter, og som jeg må takke nej til og brokke mig over at der så går yderligere måneder. Dernæst får jeg booket tid uden at de overhovedet ved om den tid kan lade sig gøre og endda bliver spurgt om jeg ikke bare kan booke online. Nej det kan jeg ikke!! Har I nogenside hørt om kundeservice?
Til sidst får jeg en tid med forbehold for forsinkelse og så stoppede det for mig. Det gider jeg simplethen ikke.
At bliver kastet rundt på den måde og få så dårlig en oplevelse resulterede for mig i at jeg ikke følte mig tryg ved at få ordnet bryn hos dem.
Jeg håber, at de tager denne feedback til sig og arbejde på deres kundeservice og ikke mindst kalenderplanlægning. Måske uddanner personalet i kundedialog, service osv.
Jeg har via phibrows undersøgt hvilke andre muligheder der er i DK og valgt en anden klinik.
Bryn er skæve og Diana nægter ansvar
Diana har tatoveret mine bryn fuldstændig skæve. Selvom det er tydeligt for alle, der har set dem, er det ikke tydeligt for Diana og hendes personale. De nægter at anerkende at hun har lavet en fejl og skyder skylden på at jeg har 'asymmetrisk knoglestruktur' - hvilket er noget vås, da mine bryn var helt lige før tatoveringen. De synes at jeg skulle have ladet dem lave tatoveringen færdig - hvilket jeg bestemt ikke havde lyst til, da brynene er så markant uens i form og placering, at det ikke kunne blive løst, uden at begge bryn skulle tegnes meget tykke og uformelige.
Derfor fik jeg også en 2nd opinion hos et andet sted hvor de laver PMU, og deres vurdering er ligeledes, at tatoveringen er for skæv til at redde. Brynene starter og slutter forskellige steder - det ene er meget højere end det andet og 'halen' sidder et godt stykke over mit naturlige bryn. Det ligner at jeg er permanent overrasket i den en side.
Efter behandlingen fik jeg at vide, at brynene så skæve ud fordi jeg var mere hævet i den ene side end den anden - hvilket jeg prøvede at tro på, de første par dage.
Prøver nu desperat at få dem fjernet, hvilket ikke er nemt.
Alle kan lave fejl - men en professionel havde i det mindste indrømmet fejlen og anerkendt sit ansvar. Ved min henvendelse var de arrogante nok til at sige at jeg jo 'havde skrevet under på deres betingelser' (som er en lang række forbehold og ansvarsfraskrivelser). Prøvede at forklare dem at jeg jo ikke synes, det gav dem ret til at lave en skæv tatovering i mit ansigt. Vi nåede aldrig til enighed.
Kan absolut ikke anbefale Diana Hvas. Føler at hun har ødelagt mit ansigt og jeg fortryder hver eneste dag.
Dårlig service
Jeg var så heldig at få en tid hos en netop uddannet elev hos Diana Hvas. Dermed var prisen også heldig, nemlig ca halv pris.
Da tiden nærmede sig, havde jeg nogle spørgsmål og ringede til Diana Hvas,- men ingen tog telefonen. Jeg ringede hver dag i en uge, uden at nogen svarede. Til sidst sendte jeg en noget vred mail, og fik så mail retur om, at min tid - som nu var dagen efter - var aflyst!!!
Jeg fik "tilbuddet" om en ny tid - til fuld pris!!!!
Hvor er det dårlig service.
Professionel og dygtig
Diana Hvas er meget dygtig, ordentlig. Hun gik koncentreret til opgaven og jeg følte mig i trygge hænder. Forinden behandlingen, havde jeg en 15 min konsultation, hvor vi kunne tale om behandlingen og her fik jeg god information. Jeg har fået lavet nogle flotte bryn.
Stemningen i lokalet var god. Rolig atmosfære. Diana gav sig tid til at svare på mine spørgsmål og der var en god dialog og en afslappethed, som var rart. At der kunne grines lidt og der var humor var bare et plus.
Jeg kan give Diana Hvas og hendes personale den bedste anbefaling.
De flotteste bryn
Jeg er lige kommet hjem fra min 2. Behandling. Jeg fik i starten af juli lavet mine bryn. Diana tog sig god tid til opmåling og til at tegne dem op. Jeg godkendte før hun gik i gang. Jeg gik derfra med de flotteste bryn . I dag var jeg så til opfyldning. Det gik også godt og jeg er vildt glad for dem. Diana er sød, dygtig og top professionel. Vi ses igen om et års tid.
Perfekt arbejde.
Jeg var hos Diana for snart et år siden til min allerførste behandling. Hun er virkelig dygtig og tager sig tid til at snakke og fortælle hvad hun gør. Jeg er virkelig glad for mine bryn det har ændret så meget!! Alle omkring mig kommentere hvor naturligt og smukt det er lavet! Diana får min varmeste anbefaling! Hun må absolut være dk's bedste!! Glæder mig allerede til næste besøg!
Uprofessionel, arrogant og virkelig sjusket
Kan kun fraråde at lade Diana Hvass lave dine permanente øjenbryn !!!
Hun havde aldrig set mig før men tog sig ikke tid til at spørge ind til hvad jeg havde tænkt eller hvordan jeg normalt tegnede mine bryn op. Det var hurtigt op på briksen hvor det tog hende ca. to minutter at lave en optegning af mine bryn. En optegning laves inden den reelle tatovering af brynene. Det er et omrids af hvor brynene kommer til at være og faktisk svært som amatør at bedømme, hvordan brynene vil komme til at se ud. Jeg blev noget chokeret over optegningen og sagde at jeg syntes det så ud til, at brynene ville blive alt for store. Det var tydeligt, Diana blev irriteret over, at jeg betvivlede hendes arbejde og hun fortalte mig, at optegningen synede meget større end brynene reelt ville blive. Da jeg virkelig troede hun havde styr på det, lod jeg mig overbevise - desværre.
Det var simpelthen skrækkeligt. Efter tatovering, var brynene blevet som sorte skovsnegle - mega store og helt forkerte ift. mit naturlige udseende. oven i dette var de også meget uens og virkelig sjusket lavet. Det skulle bare gå stærkt. Permanente bryn er en tatovering og kan ikke sådan ændres. Jeg er chokeret over at nogen på den måde kan være så uansvarlig, uprofessionel og nærmest ødelægge et andet menneskes udseende.Jeg forsøger pt at få dem fjernet via laser behandling ..
Manglende respekt for ens tid
Kan desværre ikke anbefale Diana Hvas, især ikke hvis man har sin tid kær. Jeg har i en uge lagt beskeder, mails via facebook, for at genbooke en tid HUN havde aflyst. Diana har på ingen måde udvist interesse i at få mig som kunde, eller udvist almindelig respekt, som i vende tilbage. Men kan tilgængæld anbefale [Ekst.Ref. fjernet].
[Ekst.Ref. fjernet] er venlige og ringer/skriver tilbage kort efter henvendelse.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.