DoldAdress.se Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är väldigt nöjd med Dold Adress. De känns pålitliga och professionella, och när mina uppgifter har dykt upp i dataläckor har jag fått information snabbt så att jag kunnat agera direkt. Det ger mig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Äntligen en tjänst som faktiskt levererar! DoldAdress.se har gjort det så mycket enklare för mig att hålla mina privata uppgifter borta från nätet. Allt känns proffsigt och jag sover gott om natten nu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så himla smidig tjänst, du får tydliga steg-för-steg-instruktioner hur du ska göra för att bli borttagen/dold från t ex ratsit.se o dylika tjänster. Därefter håller de koll åt dig o du får mejl vid fö... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Städtisches Dezernat für öffentliche Sicherheit und Ordnung

Vom Unternehmen geschrieben

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

63 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bra tjänst

Mycket bra tjänst som tyvärr behövs.

16. Juni 2026

Antwort von DoldAdress.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst. 🔒

Vi kan bara hålla med dig i din reflektion. Men så länge behovet existerar, är vi stolta över att kunna bidra till att dölja dina uppgifter.

Tack för ditt förtroende och ha en riktigt fin dag! ☀️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Att ni betalade tillbaka årsavgiften…

Att ni betalade tillbaka årsavgiften när jag tig tillbaka min anmälan om hemlig address.

11. Juni 2026

Hej Eva!

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag! ☀️

Filippa

Mycket bra företag

Mycket bra företag! Toppen och snabbt support. Lätt att navigera 👍🏻

15. Juni 2026

Hej Filippa!

Tack för ditt fina omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med våran tjänst.

Vi strävar alltid efter att ge snabb och bra service.

Ha en fin dag,
Vänliga hälsningar
Ida ☀️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Detta är ett skrupelfritt bluffföretag…

Detta är ett skrupelfritt bluffföretag som bara är ute efter att lura och lura och stjäla pengar från lättlurade kunder. Deras "tjänst" FUNGERAR INTE och det är HELT OMÖJLIGT att få kontakt med dem, de svarar inte på mejl oavsett hur många gånger man skriver och det finns inget telefonnummer att ringa. HÅLL DIG BORTA!!!! De SVARAR INTE på kontaktformuläret på sin egen hemsida som sin hemsida vilket Ida falskeligen påstår i sitt svar, jag har skrivit OTALIGA GÅNGER och ALDRIG fått svar!

11. Juni 2026

Hej Thomas!

Det är verkligen tråkigt att höra, jag kan försäkra dig att vi varken är ett blufföretag eller avser stjäla från någon.

Du når oss genom vårt kontaktformulär på vår hemsida, så snart ditt ärende är skickat svarar vi oftast redan samma dag.

Du har helt rätt i att vi inte har ett nummer att ringa, vi erbjuder mejlsupport för våra kunder. Detta för att hålla nere på abonnemangskostnaderna och samtidigt kunna leverera grymma tjänster.

Det gör oss ledsna att höra att du inte är nöjd och inte fått tag på oss, skicka ett mejl till oss på en gång så kommer någon i teamet hjälpa dig snarast.

Vi hoppas vårat svar redde ut några frågetecken, och önskar dig en trevlig helg! ☀️

Besviken

Besviken. De döljer ingenting. ALLT finns om mig trots att jag betalar. Var in till deras sida och skrev en uppsägning eftersom de inte tar emot slikt per e-post. Det är 3 månader sedan. Skrev även till dem. Idag 4 juni, får jag att betala 2 fakturor varav den ene april, redan är betald 28 april. Otrevligt då de ljuger om vad de gör, då det inte fyller sin funktion. Varför skall man då betala dem? Nej, de ör inte något jag rekommenderar.

4. Juni 2026

Hej Marie-Louice!

Tack för din feedback. Vi ser att du skickade ett mejl till oss nu i eftermiddags (kl. 16:30), och vi håller på att titta på ditt ärende just nu för att kunna ge dig ett ordentligt svar.

Vi tar emot e-post support genom vårt kontaktformulär.

Vi kommer att kontakta dig personligen via e-post inom kort för att hjälpa dig med dina fakturor och din synlighet.

Håll utkik i din inkorg, vi hör av oss alldeles strax.

Teamet på Doldadress.se 🌸

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min upplevelse som kund hos er har varit hemskt

Min upplevelse som kund hos er har tyvärr varit långt ifrån positiv. Det som började som ett vanligt abonnemang har utvecklats till en frustrerande process kring kontoavslut och fakturering.

Jag avslutade mitt konto innan ett år hade gått och fick information om att allt skulle avslutas i april. Därför blev jag förvånad när slutdatumet senare ändrades till juni utan tydlig förklaring.

Faktureringen har dessutom varit väldigt rörig. Ett år består av 12 månader, men jag har redan fått 15 fakturor, ibland flera under samma månad, och det verkar dessutom komma en till i juni. Det känns oseriöst och som att jag fortsätter debiteras trots att abonnemanget ska vara avslutat.

Kommunikationen har inte heller fungerat bra. Detta är andra gången jag kontaktar er utan att få ett tydligt svar.

Jag förväntar mig att de felaktiga fakturorna tas bort och att ni bekräftar att mitt konto är helt avslutat.

30. Mai 2026

Hej Satayesh!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi tar din berättelse på stort allvar. 🌟

Jag har eskalerat ditt ärende till min kollega Filippa, som inom ett par timmar kommer kontakta dig och lösa allt åt dig. 🤝

När du avslutar ditt konto sägs det alltid upp vid bindningstidens slut, vi kan självklart se över om något inte stämmer för dig. Skulle något inte stämma kommer vi givetvis korrigera det. Annars generellt när du avslutar ditt konto på Mina sidor avslutas det automatiskt vid bindningstidens slut, smidigt va! 📲

Gällande fakturering ser jag att du är fakturakund och fakturorna skickas månatligen. Beroende på vilket datum du blir kund läggs fakturorna upp lite olika, men Filippa kommer noggrant se över detta och hjälpa dig med det. Du vet väl om att du också hittar dina fakturor, betalstatus och all information även vid fliken fakturor på Mina sidor? 📑

Jag hoppas detta redde ut några frågor längs vägen, min kollega reder ut alla detaljer med dig under förmiddagen. ☀️

Jag önskar dig en fortsatt fin vecka! 🌸

Usel service

Usel service. Ignorerar att svara på sina kunders mejl efter medlemskapet blivit Betalt !

Kunder förtjänar bättre !

Stark varning ⚠️

5. Mai 2026

Hej Bigo,

Tack för din feedback. Vi har sökt i våra system men kan inte hitta något mejl från dig eller att du varit i kontakt med oss tidigare. 🔍

Vi vill hemskt gärna hjälpa dig att lösa detta på stört! ✨

Tveka inte att höra av dig till oss så ser vi i teamet fram emot att hjälpa dig direkt.

Här når du oss: https://www.doldadress.se/kontakt📧

Öppettider: Helgfria vardagar 🗓️

Vi ser fram emot att höra ifrån dig så att vi kan ställa allt till rätta!

Teamet på Doldadress.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt bra kundservide och tjänsten…

Riktigt bra kundservide och tjänsten fungerar som den ska :)

16. April 2026

Hej Emmy!

Tack för din fina recension, det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd både med vår kundtjänst och att att tjänsten fungerat bra för dig :).

Om du har fler frågor i framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss igen.

Trevlig valborg!

Doldadress Supportteam

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ni svarar inte när man skickar till er

Ni svarar inte när man skickar till er, ni försöker dra pengar från mitt konto även om jag har sagt upp det.

2. April 2026

Hej Ebba!

Vi har tyvärr inte mottagit något mejl från dig. Använd vårt kontaktformulär för att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna:https://www.doldadress.se/kontakt

Vi besvarar normalt ärenden inom 2 arbetsdagar.

När du säger upp ditt konto avslutas kontot vid bindningstidens slut, kika gärna på fliken "Prenumenation" på mina sidor (där hittar du alla detaljer om ditt abonnemang hos oss).

Trevlig kväll!

scam undvik

scam, fick inget inlogg och länken till att "skapa lösenord" på mailen var fullt med virus.

fick inte kvitto på köp fastän det drogs 313 kr från mitt kort

30. März 2026

Hej Ludvig!

Varmt välkommen som kund hos oss! 👋 Vi har nu kikat på din registrering och ser att kontot inte skapades, vilket är anledningen till att du inte kunnat logga in eller återställa ditt lösenord tidigare.

Vi har precis skickat ut en ny registreringslänk till din mejl. 📩

Använd den för att färdigställa ditt konto på Mina sidor, så kommer du därefter att kunna logga in som vanligt med din e-postadress och ditt lösenord. 💻

Jag mejlade precis ut ett till kvitto till dig, ibland kan kvittot hamna i skräpposten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ångrar starkt mitt köp av tjänsten

De drog en felaktig summa från mitt kort. Kan varken radera mina kortuppgifter eller ändra betalningssätt. Supporten går inte att få tag på trots flera försök (erbjuder endast mailsupport) Ångrar starkt mitt köp av tjänsten!

27. März 2026

Hej Sophie!

Vi beklagar att du har upplevt problem med dina kortuppgifter och att du känt dig missnöjd med ditt köp.

Jag har kikat på ditt ärende och ser att vi nu har hjälpt dig med detta! Vi har återbetalat 228 kr (summan för ID-skyddet) som ditt abonnemang uppgraderades med 😊

Om du behöver ändra betalsätt framöver gör du det enkelt under fliken "Prenumeration" på Mina sidor. Där kan du både lägga till nya kort och ta bort gamla. 💻

Du har helt rätt i att vi fokuserar på mejlsupport; detta gör vi för att kunna hålla nere abonnemangskostnaderna för våra kunder.⏳

Skulle du ha fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig via: https://www.doldadress.se/kontakt

Önskar dig en fin vecka! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag har premiär ett tag och haft…

Jag har premiär ett tag och haft tålamod med detta ett par år men nu har jag tröttnat. Eftersom dem inte håller eller står för vad det säger att det skall skydda en för. Jag har googlat mitt namn och det står kvar på dem vanligaste sidor som dem säger att man skall vara skyddat i mot. Där av så vill jag varna andra för att gå med på ett avtal med dem.

23. März 2026

Antwort von DoldAdress.se

Hej Thomas! Tråkigt att höra att du inte är nöjd, vi vill givetvis att du ska få det skydd vi lovar. 🛡️

Vänligen kontakta oss via vårt formulär på hemsidan så hjälper vi dig personligen att reda ut alla frågor och se till att dina uppgifter döljs korrekt: https://www.doldadress.se/kontakt 🤝

Teamet på Doldadress.se 🔒

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En bra tjänst som hjälper mig i…

En bra tjänst som hjälper mig i vardagen och en fantastisk service och omhändertagande när man har frågor. Rekommenderas varmt.

23. März 2026

Hej Bengt!

Vad kul att höra!🌟 Vi är så tacksamma för ditt fina omdöme och finns här för dig om du har fler frågor framöver. 🛡️ 😊

Bästa hälsningar,
Hanna

100/10 💖

Supersnabba, trevliga och hjälpsamma! 💖

17. März 2026

Antwort von DoldAdress.se

Tack för att du delar din upplevelse.Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen. :)

Önskar dig en härlig måndag!💖

Allt gott,

Jag är inte nöjd

Jag är inte nöjd, dom ljuger. de har inte dold mina adresser. det tog lång tid och de har inte gjort vad de lovade. jag har betalat i onödan. Dålig service. svårt att logga in och sidan är svår att navigerar. Lång svarstid. Rekomenderar ej.

14. März 2026

Hej Meran!

Vi beklagar att du har haft en negativ upplevelse. Vi kan tyvärr inte identifiera dig som kund baserat på uppgifterna i denna recension, men vi vill jättegärna hjälpa dig att reda ut detta och se till att din adress blir dold precis som utlovat! 🤝

Om något på "Mina sidor" inte har fungerat som förväntat vill vi gärna titta närmare på det. Normalt svarar vår kundtjänst inom 2 arbetsdagar och vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder så snabbt och effektivt som möjligt. ⏳

Gällande inloggningen så använder du din e-postadress och ditt lösenord. Om det strular kan du enkelt klicka på "Glömt lösenord" för att återställa det. Skulle du fortfarande ha problem med att logga in eller navigera på sidan, skriv en notis om detta i ditt mejl till supporten så hjälper vi dig med det också! 💻

Vänligen kontakta oss via vårt formulär: https://www.doldadress.se/kontakt Skicka med dina uppgifter så att vi kan hitta ditt konto och hjälpa dig att reda ut alla detaljer. Vi ser fram emot att lösa detta tillsammans med dig! 😊

Bedrägeri

Betyg 0.

Säljer in att adessuppgifter ska bli dolda med deras tjänst. Det blir dom INTE. Skickar vidare ärende till inkasso trots skickad betalning. Skriver dessutom högre ursprungsbelopp till inkassobolaget än var fakturan ursprungligen är.

Det går inte att kontakta företaget på telefon och inkassobolaget är lika muppiga och svarar inte. Har fått skrivit till båda via mail för att bestrida inkassokrav m.m.

Bedrägeri !

11. März 2026

Hej Yvonne,

Vi ser allvarligt på din recension och beklagar verkligen att du upplever problem. 🛡️

Vi har dock gått igenom våra system och kan i dagsläget inte hitta någon kund, faktura eller abonnemang som matchar ditt namn. Vi ser inte heller att något ärende hos oss har gått vidare till inkasso i ditt namn.

Då vi inte kan se att du varit i kontakt med oss tidigare har vi nu efterfrågat mer information via Trustpilot för att kunna identifiera vad som hänt. Om du är kund hos oss vill vi självklart reda ut detta omedelbart och hjälpa dig! 🤝

Vänligen kontakta vår fakturaavdelning direkt på faktura@doldadress.se. De kan hjälpa dig att reda ut fakturafrågan, men de kommer även att personligen guida dig i hur du använder tjänsten rätt så att vi säkerställer att dina uppgifter blir dolda precis som utlovat. 👋

Bedrägerivarning !

Bedrägerivarning !! Jag anslöt till tjänsten och sedan såg att de har dragit 313 kr från mitt konto och även skickat en faktura till mig att betalas varje månad. Jag har kontaktat dom och har inte fått återkoppling än.Jag gör NU både en polisanmälan och även en anmälan till konsumentverket. Akta Er och överhuvudtaget ansluta till deras tjänst , du blir grundlurad

6. März 2026

Hej Mina,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar sådana här synpunkter på största allvar.

Eftersom du inte har lämnat några uppgifter i din recension (till exempel efternamn eller e-postadress) kan vi tyvärr inte identifiera om du är kund hos oss eller hitta ditt ärende i vårt system.

Om du både har fått en kortdragning och en faktura kan det bero på att två registreringar eller avtal har skapats av misstag. Skulle det vara så hjälper vi självklart till att reda ut det och vid behov återbetala.

Vi ber dig därför att kontakta vår kundtjänst via vår hemsida med dina uppgifter så att vi kan undersöka detta närmare. Vår support besvarar normalt ärenden inom två arbetsdagar:https://www.doldadress.se/kontakt

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De fortsätter fakturera efter…

De fortsätter fakturera efter uppsägning och kan ej kontaktas. På Google skickas man till en helt annan kundtjänst. Mycket oseriöst företag - teckna EJ avtal!

25. Februar 2026

Hej Caroline,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi tar all feedback på stort allvar.

Vi kan i dagsläget inte se att du har ett aktivt konto hos oss. När man blir kund tecknar man en prenumeration på 3, 6 eller 12 månader med bindningstid. Uppsägning görs via “Mina sidor”, och abonnemanget avslutas då vid bindningstidens slut enligt våra avtalsvillkor.

Vi vill självklart reda ut om något har blivit fel i ditt ärende. Vänligen kontakta vår kundtjänst via vår hemsida så hjälper vi dig vidare och går igenom faktureringen ;https://www.doldadress.se/support

Gällande Google är vi inte Google och har ingen koppling till deras kundtjänst. Om du har hänvisats fel därifrån vill vi gärna förstå hur det har gått till.

Vi önskar dig en fin eftermiddag!

BEDRÄGERIVARNING ! ! !

Bedrägerivarning !! Jag anslöt till tjänsten för några timmar sedan ,betalade 345:- fick mail om att registrera , vilket INTE går får virusvarning, går ej att logga in för att komma till mina sidor, får även där virusvarning, får meddelande om att min mailadress INTE finns i deras register. ( konstigt då skulle dom inte kunna skicka registreringsmail till mig...) Ingen av deras uppgivna kontaktadresser fungerar . Jag gör NU både en polisanmälan och även en anmälan till konsumentverket. Akta Er och överhuvudtaget ansluta till deras tjänst , du blir grundlurad

11. Februar 2026

Hej Jerry,

Vi tar den här typen av omdömen på största allvar och det är självklart inte vår intention att någon ska känna sig lurad eller otrygg när man använder vår tjänst.

Vi kan se att en i vårt team precis har skickat ett mejl till dig för att hjälpa dig vidare. I de fall där det står att en mejladress inte finns registrerad beror det på att kontot ännu inte har aktiverats via registreringslänken, eftersom kontot skapas först när registreringen slutförs. Vi skickade precis ut en ny länk till dig för säkerhetens skull :)

Vi har inte skickat ut några virusvarningar från vårt system, så det kan röra sig om en lokal säkerhetsinställning i din webbläsare eller e-postklient. Men om du vill att vi kikar på det, gör vi gärna det :)

Du är också varmt välkommen att kontakta vår support direkt via https://www.doldadress.se/kontakt så hjälper vi dig. Oavsett om du vill komma igång med tjänsten eller önskar en återbetalning.

Vi hoppas att vi får möjlighet att reda ut detta tillsammans med dig 🧡

Hanna

Strålande tjänst

Mycket bra tjänst och jag har fått fantastiskt fin hjälp av Hanna på supporten med alla spörsmål och när det blivit något problem. Verkligen värt varenda krona.

2. Februar 2026

Hej Pierre!

Stort tack för din recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med tjänsten och att Hanna på supporten kunnat hjälpa dig på ett bra sätt när frågor eller problem uppstått. Vi ska självklart föra vidare berömmet till henne. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse! 💙

Doldadress teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr