Dragkrokexperten Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det blev fel sorts elsats trots att jag angivit reg nr. Dragkroksexperten löste det snabbt och skickade en passande elsats utan kostnad. Självklart vore det bättre om det var rätt från början men alla... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en dragkrok som va på rea, fick ingen orderbekräftelse så fick ringa för att få en bekräftelse. När jag äntligen fick den så saknades alla bultar ,muttrar och såg väl använd ut. Saknade or... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hittade vad jag behövde,beställde en söndag och fick leveransen på tisdagsmorgon,före kl 9 hur smidigt som helst. 👍Man kunde även betala med klarna 👍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag beställde en dragkrok från hemsidan. Sedan fick jag meddelande om att den dragkrok jag beställt inte längre fanns tillgänglig. Det kanske vore bra om hemsidan uppdaterades i takt med att vissa pro... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Werkstatt
  2. Kfz-Reparatur und -Wartung

Vom Unternehmen geschrieben

Dragkrokexperten är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Vi har även ett flertal egna verkstäder runt om i landet. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser. Vi har försett hela Sverige med dragkrokar sedan 2008. Vi erbjuder omsorgsfullt utvalda och välkända dragkroksmärken till nästan alla dragkroksgodkända fordon på marknaden.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle montera en dragkrok genom en…

Jag skulle montera en dragkrok genom en av deras samarbetspartners Meca Bilservice Kalmar/Bilcity men efter att ha hämtat ut bilen saknas skruvar till vänster baklykta och inredningen sitter löst på samma sida. Varken beställare eller utförare vill ta något ansvar. Varning för detta företag.

30. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har haft ett ärende igång med företaget…

Har haft ett ärende igång med företaget i fråga sedan början av juli 2025.
Ett (förvisso långsamt) levererat takräcke med felaktiga infästningar på 1 av 4 fästen. Fint, fel kan hända. Då åtgärdar man dem.

Men, företaget svarar inte på mail. Inte svarar dåligt, utan svarar inte alls. Noll, zip, nada.

På telefon rör man sig i banor som "annan kollega måste kolla på detta", "ska höra med leverantören", "vi återkommer", men återkommer aldrig.

Kan inte några som helst omständigheter rekommendera företaget i fråga och förundras över kontrasterna i recensionerna här där en del tycks helnöjda. För min erfarenhet av dem är inget annat än totalt rakt igenom värdelös.

2. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kunde inte beställa

Trots att det stod på hemsidan att den fanns att beställa, så var den tydligen restnoterad, med ganska lång(osäker) väntetid!
Blev erbjuden ett betydligt dyrare alternativ men tackade för mig och beställde på annat håll!

25. August 2025

Proffsig montering i Västra Frölunda i Göteborg

Min dragkrok monterades fackmannamässigt på dragkroksexpertens verkstad i Västra Frölunda Göteborg. Mycket nöjd med monteringen. Montören la på rostskyddsmedel på bultar mm vilket säkert många struntar i! Fick också en genomgång av hur den avtagbara kroken skall sättas dit/tas bort.

15. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dragkrokssats till Lexus! Billigare än verkstad. Längre frakt än lovat.

Jag beställde en avtagbar dragkrokssats+elsats 13 polig till min Lexus.

Innan leveransen skickades blev jag kontaktad av företaget eftersom de behövde veta lite information för att satserna skulle stämma. Snabba svar!

Tyvärr var det längre frakt än vad som lovats, nästan 1 vecka extra än den lovade tiden.

Monterade allt själv, kanske inte något som jag skulle rekommendera för en nybörjare (om mycket tålamod och tid finns, ja), men någon som har grundläggande kunskaper skulle kunna klara detta med minimalt krångel! Bra pris också!

11. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utebliven leverans och makulerat köp

Dragkroksexperten hade takräcken till Chevrolet Orlando till försäljning på sin sida. Jag beställde dessa 2025-07-31 och fick höra idag 2025-08-12 att takräcket som jag beställt utgått från deras leverantör.

Jag fick alltså vänta 12 dagar innan de bemödade sig att kolla om det de hade till salu på sin hemsida fanns att skicka vidare.

Dragkrokexperten är en värdelös mellanhand. Sök hellre lite mer och beställ direkt från huvudleverantör (eller en pålitlig mellanleverantör).

12. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rekommenderar ingen att lämna där för…

Rekommenderar ingen att lämna där för montering av dragkrok.
Har fått svåra elfel på bilen. När man ringer säger dem att vi ska skicka mejl. Men har de inte svarat på trotts flertal. Här står vi med en obrukbar bil 🤦‍♂️ att de äns får fortsätta!!!

19. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Farligt takräcke och dålig kundservice

Jag köpte ett takräcke G3 men det satt inte fast ordentligt och var inte säkert. Efter att ha kört en stund lossnade det från sin plats. När jag kontaktade kundtjänst fick jag ingen riktig hjälp – de skickade bara en länk med monteringsanvisningar och avslutade samtalet. Mycket dålig service och farlig produkt!

28. Juli 2025

Amatörer

På plats på morgonen så säger man att man har sjuk personal och inte kan ta bilen. Blir hemskickad med ny tid.
På plats på nya tiden. Lämnar bilen. De ringer efter ett tag och säger att de inte kunde göra jobbet för att de inte har delar hemma och inte kommer få in det heller. Hur kommer det sig att man inte vet såna saker om man är sk specialist (eller till och med expert ju i detta fallet)? Hur kommer det sig att man inte kollar det innan man tar in en bil?
Extremt trist bemötande dessutom - definitivt inte "with a smile" trots att det ju definitivt inte är vi som gjort fel.

4. August 2025

Fantastiskt bra service

Fantastiskt bra service. Beställde takräcken av något ovanlig modell. Blir uppringd för att bekräfta att jag beställt rätt modell.
Dessutom kom paketet snabbare än utlovat.
De flesta företag kan lära av denna service.

3. Juli 2025

Undvik dragkroksexperten!

Bokade montering av dragkrok via dragkroksexperten. Lämnade bilen för ca 5 veckor sedan, och har fortfarande inte sett bilen. Dom hade sönder bilen och valde att bärga den till närmsta verkstad där det visar sig vara skador på bilen som uppgår till närmre 80 000 kr. Dragkroksexperten vägrar stå för detta och deras bemötande mot oss som kunder har varit hemskt. Vill varna för detta företag som inte tar sitt ansvar när det uppstår problem.

9. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Missnöjd med leveransen

Inget att anmärka på när det gäller produkten, men bolaget som sköter leveransen var under all kritik, superförsenat och ingen återkoppling, fick efterlysa paketet och ville ha en förklaring vad som gått fel, fick inte ens svar.

24. Juni 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr