Dragkrokexperten Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det blev fel sorts elsats trots att jag angivit reg nr. Dragkroksexperten löste det snabbt och skickade en passande elsats utan kostnad. Självklart vore det bättre om det var rätt från början men alla... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en dragkrok som va på rea, fick ingen orderbekräftelse så fick ringa för att få en bekräftelse. När jag äntligen fick den så saknades alla bultar ,muttrar och såg väl använd ut. Saknade or... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jag beställde en dragkrok från hemsidan. Sedan fick jag meddelande om att den dragkrok jag beställt inte längre fanns tillgänglig. Det kanske vore bra om hemsidan uppdaterades i takt med att vissa pro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hittade vad jag behövde,beställde en söndag och fick leveransen på tisdagsmorgon,före kl 9 hur smidigt som helst. 👍Man kunde även betala med klarna 👍

Unternehmensdetails

1. Kfz-Werkstatt
  2. Kfz-Reparatur und -Wartung

Vom Unternehmen geschrieben

Dragkrokexperten är din pålitliga dragkroksbutik och med över 5000 krokar i lager. Vi har även ett flertal egna verkstäder runt om i landet. Genom stora, prispressande inköp från Europas ledande dragkrokstillverkare kan du förvänta dig dygnssnabba leveranser av högkvalitativa dragkrokar till marknadens bästa priser. Vi har försett hela Sverige med dragkrokar sedan 2008. Vi erbjuder omsorgsfullt utvalda och välkända dragkroksmärken till nästan alla dragkroksgodkända fordon på marknaden.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fruktansvärt företag

Fruktansvärt företag! Beställde en dragkrok med montering på vår elbil! Verkstaden orsakar vid inkoppling av dragkroken ett omfattande fel på bilen till en verkstadskostnad på 75 000 kronor! Verkstaden vägrar att ta sitt ansvar och stå för kostnaden av reparationen och hävdar att vi som kund ska stå för detta! Ett riktigt oseriöst företag som inte tar ansvar! Lämna aldrig er bil till dragkrokexperten!

11. Juni 2025

Ansvarsfulla om Leverans

Beställde ett takräcke!
Då ringde de samma dag o sa att leveranstiden var ca 10 dagar!
Ifall jag ville ändra köpet, vilket jag inte ville för det var inte brått.
Sen skickades det efter 9 dagar!
Tycker att det var riktigt bra ansvar mot kunden!!!

18. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Väldigt bra service

Väldigt bra service, fick lite svårt att lämna bilen. Men det löste sig väldigt bra. Lite feedforward är att informera vad det innebär med den extra kostnaden på 1500kr för en sak som skulle synka med bilen. Samt skötselråd. Många får problem med dragkrokarna efter några år. Jag var på ea rosengrensgata och gjorde arbetet.

26. Juni 2025

Svårt att leverera

Svårt att leverera. Jag beställde en dragkrok till min bil och fick ganska snart en tid för montering. Så långt allt väl. Men några dagar innan den skulle monteras fick jag ett meddelande att de inte hade fått hem någon dragkrok ännu och ny tid bokades några veckor senare. Så höll det på och efter det förflutit ca 3 månader och jag ännu inte fått någon krok monterad, avbeställde jag. De borde inte lova något, förrän de vet att de kan leverera.

13. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nonchalant verkstadstekniker och kundtjänst

Det var snabbt och smidigt att få dragkroken monterad. Teknikern som monterade kroken pratade i mobilen på okänt språk i stort sätt hela tiden både vid inlämning av bil och vid hämtning. Dagen efter köpte vi en släpvagn och drog den i 50 mil efter E4 norrut, utan att ha kollat blinkers. Det visade sig att när man blinkade åt höger med bilen, blinkade det åt vänster på släpet. Jag trodde först att det var släpet som var felkopplat, men det var helt riktigt. Jag reklamerade via mejl och blev erbjuden att besöka en partnerverkstad 14 mil bort ( enkel väg). Nu har jag för en vecka sedan meddelat att jag är i närheten av deras verkstad i mitten av juli, tyvärr får jag inget svar. Trots 5 års garanti tycks jag vara tvungen att besöka märkesverkstad för att få det åtgärdat på egen bekostnad. Jag rekommenderar ingen att nyttja detta företags tjänster. Jag har även backbelysning på släpet, och det fungerar inte heller. Funktionen är inte kopplad i uttaget.

14. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Måste dubbelkolla och UPS är katastrof

Beställer rätt produkt på hemsidan. Får sedan mail om att jag måste återkomma för att bekräfta att det verkligen är den produkten jag ska ha. Måste då ringa upp för att säga exakt samma uppgifter som jag skrev in på hemsidan för att beställa grejerna. Varför ska man ens skriva in regnr på hemsidan om man måste ringa upp och ange det en gång till för att ordern ska gå igenom?

Sen är ni UPS totalt värdelösa som speditör. Ringer flera dagar i rad och försöker göra hemleverans trots att jag varje gång säger att jag vill hämta det för att jag inte är hemma. Chauffören säger okej, men lik förbannat så försöker han göra hemleverans dagen efter igen. Sen kan varken chaufför eller kundtjänst svenska så man måste prata engelska med alla.

25. Mai 2025

Gbg, frölunda

Gbg, Frölunda. Nyöppnat så lite dåligt med skyltar, men förutom det så verkar det bra! Toyota c-hr. Kundtjänst beklagade tom att det inte fungerade med ett billigare fast drag då det, helt riktigt, sitter dimljus lågt i mitten.

23. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vilken service jag vi fick på Aragon dragkrok av personalen i Uppsala. Tack, nu kan jag besikta min bil.

Mikael

25. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr