Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ik heb een dashcam besteld en ontvangen maar helaas werkte hij niet goed plus geen installatie video er bij wat wel in hun advertentie staat plus 30 dagen bedenk tijd voor retour. Heb een mail g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is inmiddels de tweede dashcam die ik heb besteld. Dit omdat de kwaliteit goed is en de functies meer dan voldoende zijn. Worden ingezet in "zware" omstandigheden en blijven functioneren. Ook d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De eerste levering voldeed helaas niet aan mijn wensen. Echter, na contact te hebben opgenomen werd er probleemloos kosteloos een nieuw product geleverd. De klantenservice is begripvol, geen moeilijk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De juiste producten ontvangen. Alleen de aangegeven levertijd(en) waren iets te voorbarig. Uiteindelijk heb ik de producten na 3 weken ontvangen. Positief was dat men vrij snel op mijn vragen heeft g... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Drivemax draait alles om slimme technologie voor onderweg. Of je nu in de auto zit, op de motor rijdt of op de fiets stapt — wij zorgen ervoor dat jij veiliger, comfortabeler en met meer controle op pad gaat. Wat begon met dashcams is inmiddels uitgegroeid tot een breed assortiment van innovatieve producten voor elke vorm van mobiliteit. Van dashcams en CarPlay-systemen tot andere slimme accessoires: alles is gericht op het verbeteren van jouw ervaring onderweg. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Denk aan functies zoals haarscherpe beeldkwaliteit, sterke batterijprestaties, intuïtieve bediening en duurzame materialen. Zo ben je altijd voorbereid, ongeacht waar je naartoe gaat. Wat Drivemax echt onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Geen standaard klantenservice, maar directe en betrokken ondersteuning van mensen die begrijpen hoe belangrijk jouw veiligheid en gemak zijn. We denken met je mee en zorgen voor een soepele, zorgeloze ervaring.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

192 Bewertungen

1 Stern

Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hier een achteruitrij camera besteld

Hier een achteruitrij camera besteld. De verzending duurde langer dan afgesproken, mailcontact liep op dat moment stroef.
Uiteindelijk is er door Drivemax contact opgenomen en is het keurig netjes opgelost.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Communicatie moet ruim beter

Na vier dagen niets gehoord te hebben over de bestelling maar eens contact opgenomen. Initieel een raar verhaal over de werkwijze van DHL. Na vijf dagen nog steeds geen enkel teken dat bestelling geleverd gaat worden. Na plaatsen review door de eigenaar benaderd met een duidelijk verhaal. Was handiger geweest als ze dat meteen op de site gezet hadden. Product uiteindelijk geleverd, maar niet zoals geadverteerd. Miste een standaard en de bijbehorende instructie video niet gehad. Eigenaar wel steeds goed bereikbaar en oplossingsgericht.

30. Jänner 2026

Goedenavond,

We hebben u zojuist een e-mail gestuurd om dit persoonlijk en zorgvuldig met u op te lossen. We nemen uw melding serieus en kijken graag samen naar de status van uw bestelling, zodat hier snel duidelijkheid over komt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Car play werkt niet steeds geen…

Car play werkt niet steeds geen verbinding ligt in vuilbak al
Was de draadloos Android
Inderdaad mail ontvangen dat ze nieuwe gaan opsturen echt goede service

29. Jänner 2026

Beste Jan,
We hebben je zojuist een e-mail gestuurd om dit samen goed en snel met je op te lossen. We kijken graag met je mee zodat alles naar wens werkt.
Stijn – Drivemax

Goed product werkt makkelijk

Goed product werkt makkelijk.

Verzending duurde wel wat langer dan verwacht.

20. Jänner 2026

Beste Ruben,

Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat het product goed en makkelijk werkt. Jammer dat de verzending iets langer duurde dan verwacht, bedankt voor je geduld. We nemen je feedback mee om dit verder te verbeteren.

Stijn – Drivemax

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed aangekomen en degelijk beschermd

28. Jänner 2026

Beste Eric,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de bestelling goed is aangekomen en degelijk was verpakt. Veel plezier met je aankoop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs en korte levertijd

23. Jänner 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. We waarderen je feedback enorm.

Team Drivemax

Super geholpen

Was niet tevreden over de dashcam omdat ik het beeld niet zo hoed vond en hebben samen goede oplossing gevonden werd super geholpen en werd met me meegedacht top bedrijf en super mensen

6. Jänner 2026

Antwort von Drivemax

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We vinden het belangrijk om mee te denken en u zo goed mogelijk te helpen. Dank voor het vertrouwen en veel veilige kilometers gewenst! 🚗📷

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

13 december 2025 een bestelling…

13 december 2025 een bestelling geplaatst van een dashcam ondertussen is het 23 januari na 3 weken werd er gereageerd op mijn mail ik eisde mijn. Geld terug ze hebben denk ik wel 7x excuses aangeboden en aangegeven dat me pakket is aangemeld echter bleek dat me pakket was kwijt geraakt en wilde mijn geld terug hun blijven aangeven pakket is opnieuw aangemeld en u verwacht binnen elke dagen een update van vervoeren tot op heden nog niet gehad . En geld terug krijg ik niet aangezien ze het niet kunnen annuleren vrijdag 23 januari wacht ik nog steeds ..!!! Ik ben woest

23. Jänner 2026

Goede kwaliteit dashcam

Onlangs een dashcam gekocht, ben erg tevreden met de aankoop hiervan. De dashcam was erg netjes verpakt en snel verstuurd. Daarnaast is de dashcam makkelijk te installeren, en van goede kwaliteit. Overal erg tevreden!

11. Jänner 2026

Beste Luuk,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit, levering en installatie van de dashcam. Dat is precies waar we het voor doen.

Veel veilige kilometers gewenst, en mocht je nog vragen hebben dan helpen we je uiteraard graag verder.

Drivemax

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Very disappointing experience with…

Very disappointing experience with Drivemax. The process took much longer than promised, and communication was poor throughout. I had to follow up multiple times just to get basic updates, and even then the responses were unclear.

22. Jänner 2026

Dear Sahed,

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear about your experience — this is not the level of service we aim to provide.

Unfortunately, we’re unable to locate your details in our system based on the information provided. Could you please update your review by adding your order number and the name of the customer service representative you spoke with? This will allow us to properly investigate the situation and assist you further.

Kind regards,
Stijn - Drivemax

Liegen heel hard.

17. Jänner 2026

Beste Jorik,

Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij willen bieden en dat vinden we vervelend om te horen. We helpen je graag om dit uit te zoeken.

Zou je je bestelnummer willen delen en aangeven met wie je contact hebt gehad binnen onze klantenservice? Je kunt dit doen door je bericht te updaten.

Dan kijken we direct met je mee en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Werkt prima

Makkelijke installatie. Camera werkt prima.

15. Jänner 2026

Beste IOWE,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de installatie soepel verliep en dat de camera goed werkt.

Veel veilige kilometers gewenst!

Drivemax

Heel tevreden over DriveMax online

Heel tevreden over DriveMax online! Alles was duidelijk en makkelijk te regelen via de website. Snelle communicatie.

15. Jänner 2026

Beste IOWE,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de installatie makkelijk was en dat de camera goed werkt. Veel veilige kilometers gewenst!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op de site staat dat het de dag erna…

Op de site staat dat het de dag erna verstuurd wordt, dat klopt dus niet. 2 weken lang heeft het geduurd, te laat dus. Dan moet je een mailtje sturen dat je het retour wilt sturen, bieden ze 20% vergoeding aan en je mag het product houden. Nou natuurlijk ga ik daar niet mee akkoord en laat ook duidelijk weten dat ik het bedrag 100% terug wil, even later mailtje ontvangen dat ze 40% vergoeden en ik het product mag houdend. Nee bedankt! Nu nog wachtende wat het word, 1 ding is zeker. Nooit meer!

Bestelnummer: #6209

9. Jänner 2026

Goedemiddag,

Jamer om te horen dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. Ik heb inmiddels met u contact gehad en u heeft gewoon netjes een 100% terugbetaling gehad.

Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd benaderen.

DriveMax CarPlay-scherm

Ik heb het DriveMax CarPlay-scherm nu een paar weken in gebruik en ben echt positief verrast. Installatie was eenvoudiger dan verwacht en binnen enkele minuten werkte Apple CarPlay direct. Navigatie, muziek en bellen gaan nu allemaal via het scherm, waardoor ik mijn telefoon niet meer hoef vast te houden tijdens het rijden.

2. Jänner 2026

Beste Karin,

Dank je wel voor je fijne review! Mooi om te horen dat de installatie zo eenvoudig was en dat Apple CarPlay direct werkte. Precies zoals bedoeld: alles via het scherm, zonder je telefoon vast te hoeven houden. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst 🚗✨

Retourzending

Allereerst was het pakket enorm vertraagd. Toen ik later de dashcam wilde retourneren, werd mij meerdere keren verteld dat ik eerst 10% van het aankoopbedrag terug zou krijgen. Dit percentage liep uiteindelijk op tot 60%. Ondertussen had ik al zes e-mails verstuurd, waarbij ik meerdere keren duidelijk heb aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ging.
Na twee weken heen en weer mailen kreeg ik uiteindelijk pas een retouradres. Vervolgens duurde het nog eens tien dagen voordat ik mijn geld terugkreeg. Ik zou niemand aanraden om hier een dashcam te kopen.

24. November 2025

Beste,

Vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit voor u frustrerend is geweest en dit is niet de service die wij nastreven.

Ter toelichting: in sommige gevallen bieden wij eerst een gedeeltelijke terugbetaling (10–20%) aan als alternatief voor retourneren. Dit doen wij om onnodige retourzendingen en verspilling te beperken, aangezien geretourneerde producten niet opnieuw verkocht kunnen worden. Dit voorstel is altijd vrijblijvend en klanten zijn nooit verplicht hiermee akkoord te gaan. Indien een klant dit niet wenst, wordt het retourproces volgens onze voorwaarden voortgezet.

In uw situatie heeft de communicatie hierover te lang geduurd en is dit niet duidelijk genoeg verlopen. Dat had beter gemoeten en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Uiteindelijk is de retour verwerkt en is het aankoopbedrag na ontvangst van het product terugbetaald. Wij betreuren het dat dit traject langer heeft geduurd dan wenselijk.

Mocht u nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@drivemax.nl.

Super goede kwaliteit zeer betrouwbaar

Super goede kwaliteit zeer betrouwbaar

5. Jänner 2026

Beste Ian,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de kwaliteit als zeer goed en betrouwbaar ervaart. Daar doen we het voor 💪
Veel plezier met je aankoop en veilige kilometers gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik

Ik had eigenlijk nooit gedacht dat ik een GPS-tracker nodig zou hebben, tot een paar fietsen bij mij in de buurt werden gestolen. Toen ben ik me erin gaan verdiepen en kwam ik deze tracker tegen. Inmiddels gebruik ik hem nu een tijdje en ik moet zeggen dat ik er een stuk geruster door ben geworden.

Ik heb de tracker in eerste instantie op mijn fiets gezet. De installatie viel me echt mee. Ik ben niet super technisch, maar met de handleiding en de app was het zo geregeld. Binnen een paar minuten zag ik de locatie gewoon op mijn telefoon verschijnen. Dat gaf meteen vertrouwen dat het ding ook echt werkte.

Wat me vooral opvalt, is hoe nauwkeurig hij is. Als mijn fiets bij het station staat, zie ik op de kaart precies waar hij staat. Ik heb het een paar keer getest door een stukje te fietsen en steeds even te kijken in de app, en de locatie liep eigenlijk constant goed mee. Soms zit er een kleine vertraging in, maar dat vind ik helemaal niet erg.

De app zelf is overzichtelijk en logisch opgebouwd. Geen onnodige knoppen of ingewikkelde menu’s. Ik heb meldingen ingesteld voor beweging, en dat werkt verrassend goed. Een keer kreeg ik ’s avonds een melding terwijl mijn fiets gewoon in de schuur stond. Bleek dat iemand ertegenaan was gelopen, maar ik vond het juist fijn dat ik meteen een seintje kreeg.

Wat ik ook prettig vind, is de batterijduur. Ik had verwacht dat ik hem constant zou moeten opladen, maar dat valt echt mee. Bij normaal gebruik hoef ik er eigenlijk maar af en toe aan te denken. Opladen gaat snel en is geen gedoe.

Later heb ik de tracker ook eens in de auto gebruikt, gewoon om te kijken hoe dat zou werken. Ook daar deed hij precies wat hij moest doen. Handig is dat je ritten kunt terugzien en altijd weet waar de auto staat, vooral op grotere parkeerterreinen waar je soms zelf niet meer weet waar je hebt geparkeerd.

Het formaat is klein en onopvallend, wat ik persoonlijk belangrijk vind. Je wilt niet dat zo’n tracker meteen opvalt. Bij mij zit hij uit het zicht en je merkt er eigenlijk niets van, behalve dat je via de app altijd kunt meekijken.

Al met al ben ik blij dat ik deze GPS-tracker heb aangeschaft. Hopelijk heb ik hem nooit echt nodig in een noodsituatie, maar het gevoel dat ik mijn fiets of auto kan terugvinden als er iets gebeurt, geeft veel rust. Voor mij is het een simpele investering geweest die het zeker waard is.

3. Jänner 2026

Beste Ramon,

Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke review. Vervelend om te horen dat er bij jou in de buurt fietsen zijn gestolen, maar fijn dat de tracker je nu dat extra gevoel van rust geeft. Mooi om te lezen dat de installatie eenvoudig was, de app duidelijk werkt en dat je de nauwkeurigheid en meldingen als prettig ervaart. Ook goed om te horen dat de batterijduur en het onopvallende formaat in de praktijk bevallen.

Hopelijk heb je de tracker inderdaad nooit nodig in een noodsituatie, maar het is fijn om te weten dat hij er is. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel veilige kilometers gewenst.

Super fijne producten!

Dit is inmiddels mijn derde aankoop bij deze webshop en eerlijk gezegd zegt dat al genoeg. De vorige keer had ik een GPS-tracker besteld die ik in mijn auto gebruik en die bevalt nog steeds enorm goed. Het gaf me meteen een veiliger gevoel en alles werkte precies zoals beloofd. De installatie was simpel en sindsdien heb ik er eigenlijk geen omkijken meer naar gehad.

Omdat die ervaring zo positief was, kwam ik nu zonder twijfelen weer terug. Ook deze bestelling verliep gewoon soepel. De levering was snel, alles was netjes verpakt en het product voelt degelijk aan. Je merkt dat hier aandacht wordt besteed aan kwaliteit en niet alleen aan verkopen.

Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat alles duidelijk en betrouwbaar aanvoelt. Geen vage beloftes, geen gedoe achteraf, maar gewoon doen wat er wordt gezegd. Dat zie je tegenwoordig niet overal meer. Voor mij is dit precies de reden waarom ik hier blijf bestellen en waarom ik deze webshop ook gerust aan anderen zou aanraden.

30. Dezember 2025

Beste Job,

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review. Geweldig om te lezen dat dit inmiddels al je derde aankoop is en dat je opnieuw zo tevreden bent, vooral over de kwaliteit, levering en betrouwbaarheid. Dat je onze producten dagelijks gebruikt en er een veiliger gevoel door hebt, is precies waar we het voor doen.

Dank ook voor het vertrouwen en het aanbevelen van Drivemax aan anderen. We staan altijd voor je klaar bij vragen of een volgende bestelling.

Drivemax 🚗

Dropship wachttijd, zucht

4 december een kerstcadeau besteld, gaan ze dus niet halen. Reactie van drivemax, druk rond deze periode… heel december? Op voorraad stond er toen! In China ja. Mogen ze wel aangeven dat het om dropshipping gaat, dan had ik ergens anders wel besteld en had m’n zoon op tijd z’n kerstcadeau gehad!

26. Dezember 2025

Beste RJC,

Dank voor uw bericht. Inmiddels kunnen we bevestigen dat alles netjes is geleverd.
Mocht u nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Team DriveMax

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr