Otroligt snabba leveranser ett dygn! E-scootern verkar vara av god kvalitet. Appen är ett bra hjälpmedel med batteristatus mm. Det här är den andra e-scootern jag köper och har än så länge bara goda e... Mehr ansehen
Snabbt skickat men skulle hämta vid företaget i Kungälv men hittades inte och inga grannar viste något om dem i hela området samt inget tel nr
Unternehmen hat geantwortet
Vederhäftig information och jämförelser med andra liknande produkter ingav förtroende före köp. Snabb leverans, bra förpackning och funktion helt enligt förväntningarna. Allt vad jag uppskattar f... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabbt skickat men skulle hämta vid…
Snabbt och bra pris
I recently ordered from E-stuff and I'm…
I recently ordered from E-stuff and I'm really happy with the experience. The delivery was fast and the product matched the description perfectly. The packaging was secure and everything arrived in good condition. Customer service was responsive and helpful when I had a question. I would definitely order again and recommend this store to others.
Snabb leverans fungerar bra än så länge…
Snabb leverans fungerar bra än så länge saknar svensk beskrivning
Snabb leverans hoppas bara man kan…
Snabb leverans hoppas bara man kan lämna tillbaka varan om något är fel på det
Undvik att köpa elscooter från e-stuff
Undvik att köpa elscooter från e-stuff. På deras webbsida står att de erbjuder service och reparation. Våran scooter slutade att fungera efter bara 1.5 år (garantien är bara 1 år!!). Kontaktade support och de svarade att de har ingen möjlighet att felsöka.

Antwort von E-stuff
De var sena med att svara
De var sena med att svara, då jag ganska snabbt behövde en ånger pga fel val av produkt. ( produkten saknade behov av funktion, kunden behövde ) skulle snabbt göra en ånger, men fick ej tag i företaget och när jag gjort min ånger innan leveransen kommit, så fick jag ändå betala 900 kr till chauffören. Han hade ju inte bärt upp och kört ut produkten. Man har ju ångerätt enligt lag. Hade jag inte gjort min ånger hadr de varit snabba med leveransen

Antwort von E-stuff
Har varit i kontakt med dom vid två…
Har varit i kontakt med dom vid två tillfällen och inte fått någon som helst hjälp. Väldigt svåra att få tag i dom svarar en gång om dagen och skyller på det ena och det andra så kan rekommendera er andra att köpa på en mer seriös återförsäljare

Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, hyffsat snabb frakt. Beställde små dubbar för elspark, hade varit bra med ett verktyg att skruva i dem med.

Seriös leverantör
Snabb leverans, bra förpackning och funktion helt enligt förväntningarna.
Allt vad jag uppskattar före och efter ett köp.
Rekommenderar verkligen E-stuff som seriös leverantör. Hälsningar Palle.
Fantastisk bemötande när jag fick problem.
Kan bara berömma företaget 👌
ES2 Pro pajade efter 1 år
Köpte en ES2 Pro 1 mars 2024 då det var nån "drive". Låg i källaren i kartong till maj månad innan den började användas.
Tvärdog mitt under körning i maj 2025 dvs året efter. Går inte att få igång igen så något fel på kretskort, controllern eller dyl
Mailade in och bad om hjälp då jag inbillade mig att de skulle hålla mer än 1 år.
Hade gått mer än 12 månader fick jag till svar. Bad om att få material på "goodwill" så jag kunde laga den själv men icke.
Kommer inte köpa elkick från dem igen
Upplevelsen ägde rum: 28 juli 2025

Antwort von E-stuff
Vi har ännu inte fått varan…
Vi har ännu inte fått varan levererad!!!
2-3 dagar stämmer inte!!!!!

Köpte en E2S PRO
Köpte en E2S PRO, batteriet pajade efter 6 månder, kostade 2000kr, informationen att den MÅSTE laddas en gång per månad annars täcker inte garantin är inte helt tydlig. Efter 2 månder till så pajade displayen, men valde att byta den själv och inte skicka in den på dyr service.

Antwort von E-stuff
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.