Snabbt skickat men skulle hämta vid företaget i Kungälv men hittades inte och inga grannar viste något om dem i hela området samt inget tel nr
De var sena med att svara, då jag ganska snabbt behövde en ånger pga fel val av produkt. ( produkten saknade behov av funktion, kunden behövde ) skulle snabbt göra en ånger, men fick ej tag i företage... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vederhäftig information och jämförelser med andra liknande produkter ingav förtroende före köp. Snabb leverans, bra förpackning och funktion helt enligt förväntningarna. Allt vad jag uppskattar f... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Riktigt bra webbshop
Allt från butiken, beställning, orderbekräftelser med PDF, till spårning av paket, och leverans var klockrent.
Beställde en elsparkcykel på fredag e. lunch och hade den på måndag förmiddag. 🥇
Otroligt snabba leveranser
Otroligt snabba leveranser ett dygn! E-scootern verkar vara av god kvalitet. Appen är ett bra hjälpmedel med batteristatus mm. Det här är den andra e-scootern jag köper och har än så länge bara goda erfarenheter. Hållaren i plast som hakar i när man viker scootern verkar lite klen så jag undrar om den finns som reservdel? ES PRO E-SCOOTER
bra produkter
Otroligt snabb leverans
Otroligt snabb leverans. Bra info om produkten på hemsidan, så det var lätt att göra valet. Saknar dock vad man har för garanti
Har skickat efter från er förut och det…
Har skickat efter från er förut och det funka klockrent och lika klockrent nu.. Fast nu ångrar mig nog när jag tittar ut för nu hade jag nog behövt en snöskoter istället 😉😂♥️
For now am really happy with it
For now am really happy with it, strong battery life. Accelerates the way it should
Mycket bra kvalite för priset och bra…
Mycket bra kvalite för priset och bra service
Snabb leverans grym återkoppling och…
Snabb leverans grym återkoppling och grym eljonne!
Bra räckvidd och klarar av att…
Bra räckvidd och klarar av att transportera mig som väger 98 kg utan några problem. Elkicken levererar som utlovat och dessutom super smidig att fälla ihop för pendeln.
Köpte ES2 MAX E-SCOOTER som tyvärr inte…
Köpte ES2 MAX E-SCOOTER som tyvärr inte hållit vad den utlovat. Ska ha effekt på 2000 W, men är inte i närheten så stark (ej heller räckvidd) som vår andra elkick, en E2SV2 Pro, vilken har en effekt på 1000 W. Dessutom har den nu gett upp maskinellt efter 3,5 månader och 30 mil.

Antwort von E-stuff
Missat att skicka med framskärmen men…
Missat att skicka med framskärmen men kontakten på mail funka finemang och de dök upp en 2 dagar senare. Cykeln går fint!
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Lätt att beställa och enkelt att betala.
Är nöjd med elsparkcykeln
Är nöjd med elsparkcykeln, den har väldigt bra motor och är skön att köra! Den är dock trög att fälla ihop, man behöver ta i. Har varit i kontakt med kundtjänst och de uppgav att det kommer bli bättre med tiden. I övrigt rekommenderars.
Verkar vara bra kvalitet
Verkar vara bra kvalitet, varan kom fort, en så länge mycket nöjd.
Bra upplevelse med snabb leverans av…
Bra upplevelse med snabb leverans av elsparkcykeln. ES2 PRO en kraftfull maskineri som levererar som utlovat i produktbeskrivningen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.