Eclipsbrillen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In 1 woord , een groot k.t bedrijf. Beloofd om op tijd te leveren, maar niks gezien, sterker nu nog steeds geen brillen😡😡er zou contact met ons opgenomen worden, maar niks, noppers, nada, geen con... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd. We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen. We zaten ook op een mooie locatie 1e rang. Strandtent Habana Beach.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, snelle reactie. DHL had met onduidelijke reden de bestelling retour gestuurd voor het pakket geleverd werd. Eclipsbrillen heeft ervoor gezorgd dat wij alsnog optijd brillen hebben ontva... Mehr ansehen

Akzeptabel

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

248 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling 29929 van 8 augustus.

Bestelling 29929 van 8 augustus.
Zou maandag of dinsdag geleverd worden maar helaas niets gezien. Op DHL website staat een foutmelding van 11 augustus dat bestelling verhinderd is en 1-2 dagen vertraging zou hebben. Helaas niets veranderd en geen uitleg gekregen op mijn emails naar eclipsbrillen.nl
Echt heel teleurgesteld en ik ben benieuwd of ze gaan terugbetalen.

22/8: bedankt voor de terugbetaling. Geld ontvangen.

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Erik, vervelend dat de levering bij jou niet is gelukt. De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om dat voor iedereen op te lossen. Ik kan zien dat jouw geld op de 19e is terug gestort, dus dat heb je inmiddels gelukkig al binnen. Het liefst hadden wij natuurlijk gehad dat de brillen gewoon op tijd waren geweest. Daarvoor bieden we onze excuses aan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb niet de goedkoopste versie…

Ik heb niet de goedkoopste versie gekozen. Daar ben ik blij om, want voor de zonsverduistering heeft deze voortreffelijk gewerkt.

Antwort von Eclipsbrillen

Dat is fijn om te horen, daar doen wij het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helaas zijn de eclipsbrillen onderweg…

Helaas zijn de eclipsbrillen onderweg verdwenen maar het is echt hee snel en keurig opgelost. Fijne communicatie!

19. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is afgehandeld. We balen enorm dat niet alle brillen zijn aangekomen, maar natuurlijk lossen we het dan met mensen op!

Netjes afgehandeld

Wij hadden ook de eclips brillen besteld. Zouden 11 augustus geleverd worden maar helaas...niks. echt balen. Zijn ook nooit geleverd maar ze hebben netjes het betaalde bedrag teruggestort.

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Desiree, gelukkig hebben we het netjes voor je op kunnen lossen. Onwijs jammer dat de levering niet gelukt was!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gelukkig toch geen bedrog.

Ik had op vrijdag 7 augustus vier brillen besteld en betaald . Deze brillen zijn nooit geleverd . Ik was bang dat ik opgelicht zou zijn. Ik heb op 14 augustus contact gezocht . op 17 augustus nog en keer . vandaag op 18 augustus is het volledige bedrag inclusief verzendkosten netjes teruggestort.

7. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Een deel van de zendingen is helaas niet aangekomen en we zijn met Intrapost en DHL aan het uitzoeken wat er mis is gegaan. Echt balen dat dat ook met jouw zending is gebeurd! Dank voor je begrip en dat we het zo konden oplossen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geld terug na vertraagde levering

Ook ik had brillen besteld die in het proces waren vertraagd. Ik was eerst behoorlijk sceptisch of het goed zou komen, zeker na het lezen van alle reviews hier.
Na een nette mailwisseling heb ik mijn geld ook teruggestort gekregen. Goed opgelost!

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn om te horen dat het goed is opgelost!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DHL in de fout. Perfect opgelost

Mijn bestelling is helaas niet geleverd door DHL. Ik heb dat gemeld en vandaag is het volledige bedrag teruggestort.
Erg vervelend voor beide partijen, maar ik schaar dit onder overmacht. Lijkt me een enorme klus voor dit bedrijf om de onkunde van DHL te herstellen.

Let op!! Verwar dit niet met eclips-brillen.nl. Er staan hier ten onrechte negatieve reacties geplaatst over deze lookalike webshop.

Antwort von Eclipsbrillen

Toch blijft het enorm balen dat de eclipsbrillen nou niet op tijd bij jou waren, dat vinden we heel jammer. Gelukkig konden we het goed oplossen. Dank voor je waarschuwing voor de lookalikes, die staan helemaal los van ons. Fijne dag!

Brillen besteld op 7 augustus

Brillen besteld op 7 augustus, zou de 11de binnen komen. Heb nog niets ontvangen...
Retourneren kan niet eens want ik heb de brillen niet.
Antwoorden op mail doen ze ook niet.
Waardeloos..

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Fyrebass, het was voor en na de zonsverduistering enorm druk bij ons, maar inmiddels zijn we helemaal bij met de mail. Dus als het goed is krijg je vandaag antwoord daarop en zorgen we dat je je geld terug krijgt. Mocht je niets horen stuur dan nog eens je mail met je naam en ordernummer naar retouren@eclipsbrillen.nl
Als de brillen helemaal niet meer aankomen zorgen wij natuurlijk wel dat je je geld terug krijgt!

Geen levering

Helaas ook bij ons geen levering. DHL geeft sinds 10 augustus aan 1 a 2 dagen vertraging. Bellen heeft geen zin, per direct voicemail en geen bericht kunnen achterlaten. Poging 2 met e-mail. 19/08 reactie gehad en netjes opgelost! Hierdoor ook review aangepast!

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Thomas, we hebben helaas meer klanten gezien met dit probleem en we zijn met Intrapost en DHL in gesprek wat hier mis is gegaan. Omdat de zending al langer op deze melding blijft staan verwachten we helaas niet dat deze nog aankomt. Daarom heb ik zojuist jouw betaling teruggestort. Deze heb je binnen 2 werkdagen terug op de rekening, meestal sneller.
Onze welgemeende excuses dat het niet is gelukt met de zending!

Betaling teruggestort

Ik heb de eclipsbrillen op tijd besteld, maar helaas zijn ook deze niet op tijd geleverd. De status bleef steeds hangen op 1 a 2 dagen levertijd. Op 13 augustus heb ik direct een mail gestuurd naar Eclipsbrillen.nl Gisteren is deze beantwoord en vandaag is netjes het bedrag teruggestort.

Antwort von Eclipsbrillen

Dank voor je bericht Celine en nogmaals onze excuses dat de zending niet is aangekomen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helaas was de bestelling door de post…

Helaas was de bestelling door de post vertraagd. Maar ik had binnen een paar uur al een reactie terug van eclipsbrillen.nl en krijg het geld teruggestort. Super coulant en hoffelijk 🩷

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn om te lezen Bodin. Het blijft heel jammer dat de zending niet is gelukt, maar gelukkig hebben we het netjes voor je kunnen oplossen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helaas viel ik onder één van de vele…

Helaas viel ik onder één van de vele mensen die hun brillen niet hebben ontvangen. De status bij DHL is nog steeds 'bezorging verhinderd'.
De dag na de eclips een mail gestuurd en 4 dagen later was het volledige bedrag teruggestort. Daarom krijgt eclipsbrillen.nl alsnog 4 sterren van mij.

Antwort von Eclipsbrillen

Inderdaad heel jammer dat de brillen niet zijn aangekomen. We zijn nu met Intrapost en DHL aan het kijken waar die pakketjes precies zijn. Wij hebben hier ook behoorlijke kosten aan gemaakt, dus hopelijk kunnen we dat met ze oplossen.

Fantastische service

Ik had de brillen twee dagen voor de eclips besteld en hoopte dat de postbode ze op tijd zou bezorgen. Maar de brillen waren met een bezorgdienst verstuurd en waren de volgende dag al in huis. Ruim op tijd voor de eclips. Ik was super blij. Super goed geregeld.

10. August 2026

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn om te horen Tuunter, daar hebben we keihard voor gewerkt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ook ik heb eclipsbrillen besteld en…

Ook ik heb eclipsbrillen besteld en niet ontvangen, heel erg jammer. 8 stuks. Gemaild maar slechts een automatische reactie terug ontvangen en toen bleef het stil. Beste eclipsbrillen.nl, graag ontvang ik zsm mijn geld retour. Bestelnummer 27427 (7 augustus 2026). Mvg Patricia Quicken

Antwort von Eclipsbrillen

Beste Patricia, onze welgemeende excuses voor de mislukte levering. Ik zie dat ze nog steeds onderweg zijn maar ik verwacht eigenlijk niet dat ze nog aankomen. Onze welgemeende excuses daarvoor. Gisteren hebben we de terugbetaling van jouw bestelling gestart, dus dat zal vandaag of morgen binnen zijn bij jou.

Eclips brillen niet ontvangen

Ook mijn bestelling met eclips brillen voor 12 augustus is niet aangekomen.
Ik baalde hier natuurlijk enorm van.
Wil hier nu toch een positief review schrijven omdat steeds netjes antwoord heb gekregen op mijn mails en nu net een mail heb ontvangen dat mijn geld wordt teruggestort

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Yvette, wij balen ook enorm dat ze niet zijn aangekomen! Onze welgemeende excuses daarvoor en bedankt dat je het zo oppakt.

Blij verrast!

Blij verrast!
Vandaag kreeg ik mijn geld terug van de eclipsbrillen. Heel blij mee. Dankjewel!

Antwort von Eclipsbrillen

Hi Emmy, insgelijks! Het liefst hadden we natuurlijk gezien dat ze gewoon op tijd waren aangekomen. Maar gelukkig is het nu netjes opgelost met jou. Fijne dag!

bestelling niet geleverd

Ik heb ook op tijd besteld en mijn brillen zijn nog steeds niet geleverd (nog steeds vertraging bij DHL) en op mijn mails krijg ik ook geen antwoord. Tracking gegevens mee gestuurd maar 0 reactie.
order 23970

Antwort von Eclipsbrillen

De afgelopen periode was enorm hektisch, dus de afhandeling van de email duurde een paar dagen. Gelukkig kan ik zien dat jouw vraag gisteren is behandeld en dat het geld terug is overgemaakt. Dit zal vandaag of morgen op jouw rekening verschijnen. Nogmaals onze excuses voor de mislukte levering!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ik heb recent een review gegeven

Ik heb recent een review gegeven; geen eclipsbrillen ontvangen.
Ondanks dat de teleurstelling blijft, is na het delen van mijn ervaring op trustpilot, het bedrag terug geboekt op mijn rekening,
Yvonne Zijp

Antwort von Eclipsbrillen

Fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen en nogmaals heel jammer dat ze niet zijn aangekomen!

Eclips-brillen.nl

Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand zonder enig bewijs of communicatie van Bol.com of bedrijf achter eclips-brillen.nl. Zeer matig!

Antwort von Eclipsbrillen

Hoi Mike, wij zijn eclipsbrillen.nl en niet eclips-brillen.nl. Zij zitten wel in Lelystad, maar we hebben niets met ze te maken.

.....blijkbaar helpt het wel

.....blijkbaar helpt het wel, gezien het feit dat er nu wel wordt gereageerd op de mail en er zelfs terugbetaald wordt...

Antwort von Eclipsbrillen

Zeker, we beantwoorden alle vragen die per mail gestuurd worden. Fijne dag.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr