Na een maand nog altijd niets ontvangen. Verzocht om het betaalde bedrag terug te storten, maar krijg steeds opnieuw hetzelfde soort mailtjes dat het écht onderweg is en géén antwoord op mijn terugsto... Mehr ansehen
Do not purchase from this company. They are not Australian based. Cost $26 Aussie dollars to return an item that arrived faulty. Still waiting on a refund (3 months later) and they are no longer answe... Mehr ansehen
Save your hard earned cash and do not buy from Ella Ware. There are many fashion websites that are linked to China but look or state that they are an Australian business and this is one of them. The... Mehr ansehen
The company claims to be Australian based, but the blouses I ordered shipped from China. The fabric was unspecified but claimed to be "lightweight and breathable"; it is thick polyester and spandex, a... Mehr ansehen
''Style is a way to say who you are, without having to speak'' Ella Fashion
Gele Lis 16, 6986DD , Angerlo, Niederlande
- info@ella.nl
- ella.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Opgelet!!!
Opgelet! Jeans besteld en betaald! 2 weken moeten wachten. Maat, model en kleur is niet zoals het wordt weergegeven. Ik wil het retourneren maar krijg geen antwoord op mijn mails. Super irritant!
Nooit iets ontvangen
Ik heb product besteld, betaald en nooit ontvangen.
E mails gestuurd en geen antwoord...
Olive en Ella
Bestelling geplaatst op 2- juli voor corrigerend ondergoed. Bestelling nog steeds niet ontvangen. Betaling met Klarna gedaan en nu incassobureau aan mijn deur voor iets wat ik niet ontvangen heb.
Ordernummer BESTEL #10560

Antwort von Ella
Slechte site ooit bestelling gedaan op…
Slechte site ooit bestelling gedaan op 17 juni nog steeds niets ontvangen
Al meerdere mails gestuurd geen antwoord
Gewoonweg bedrog ja

Antwort von Ella
Leuke kleding op de site
Leuke kleding op de site, jammer dat het best eventjes duurt voordat je je bestelling in huis hebt!

Antwort von Ella
Voor het eerst besteld bij Ella en ben…
Voor het eerst besteld bij Ella en ben tevreden over zowel de bestelling (een trui) als over de levering, had 'm binnen 2 dagen.
Er zijn ook veel manieren om te betalen, ook heel fijn!! Kortom ik zal zeker de site in de gaten houden voor nog meer leuke items!!
Retourkosten
Retourkosten
Ik vind het teleurstellend en onbegrijpelijk dat ik de retourkosten zelf moet betalen.

Antwort von Ella
Super goed gedaan snelle levering
Heel vlotte leveringsvoorwaarden!
Heel vlotte levering, veilig verpakt en top en product! Heel tevreden
Snelle levering
Super snel geleverd en mooie kwaliteit t-shirt van kaffe. Ik ga zeker vaker bestellen.
Snelle levering leuke prijsjes
Zeer degelijk en betrouwbaar bedrijf
Zeer degelijk en betrouwbaar bedrijf en ook nog eens zeer vriendelijk en reageren zeer snel op de mail.
Hier ga ik nog wel meer bestellen in de toekomst.
Super
Leuke webshop. Leuke kleding met een goede beschrijving erbij. Snel geleverd. Keurig verpakt en retourformulier netjes erbij. Alles was prima. Heel tevreden!
Snelle service en mooie kwaliteit
Gisteren namiddag besteld en deze middag al geleverd. En daarboven was de broek en het hemdje helemaal naar lijn verwachting. Heerlijk zo op oudejaarsavond. Dank je wel Ellamilla!
Super snelle levering
snelle levering en producten naar…
snelle levering en producten naar verwachting!
Overzichtelijke webshop met enorm leuke…aanrader !
Overzichtelijke webshop met enorm leuke kledingmerken en aanbiedingen ! Aanrader !
vriendelijke klantenservice
Leuk broekje met een leuk prijsje! Alleen €4,95 verzendkosten voor een brievenbusverpakking is wel een beetje overpriced natuurlijk..
Qua mails en alles gaat het wel echt super! Ik was mijn huisnummer vergeten er bij te schrijven en wordt op een vriendelijke manier gemaild erover en daarna om weer dat het er nu goed uit ziet etc.
Heel vriendelijke 𝗞𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲.