Elstudio Bewertungen 63

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores datter skulle i dag starte til Showdance for første gang med maven fuld af sommerfugle. Vi sidder i venteområdet og der dukker ingen op - ingen andre børn eller undervisere. Jeg ringer derfo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg havde booket enetime og var lidt forsinket hvilket jeg orienterede Elstudio om. Da jeg ankom var døren låst og ingen åbnede da jeg ringede på. Jeg forsøgte at ringe til Elstudio men opkaldet gik d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores 8 årige datter deltog i en dansetime i går i Elstudio - og det var noget af en skuffelse. For det første kunne danselæreren ikke ét ord på dansk - og for det andet havde de intet styr på tilmel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

burlesque polterabend

burlesque polterabend

Vi fejrede min venindes polterabend med bl.a. at give hende en times burlesque undervisning som var meget underholdende, god danse undervisning, kyndig danselærer og meget sød behandling
Man kunne have savnet at der var lidt mere slack tid mellem holdene, så det ikke føltes som en svingdør fra hold til hold.

2. Mai 2017

Amazing classes!

I love El Studio classes! I You learn some technic, choreographies, and of course have lots of fun. Localed in Norrebro is super easy to get and if you don´t undestand Danish teachers are super nice to explain in English too. I have enjoyed every different style I have tried here, belly dancing, reggaeton, dancehall, hip hop, and they have so many more!

12. März 2017

Rigtig gode børnehold

Min datter er rigtig glad for at danse Hos El-studio. I modsætning til andre danseskoler hun har prøvet, er stemningen her afslappet og kærlig. Rose, som har holdet for de 3-6 årige sørger for at børnene har det sjovt, og bliver udfordrede samtidig med at alle kan være med.

10. März 2017
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fed dans :-D.

Stort udbud af hold i alle mulige forskellige genrer. God dynamik på holdet. Det er fedt at være der. :-D
Super god danselærer! Har tid til alle og til spørgsmål. Tager sin undervisning seriøst.
Jeg ledte efter et hold for begyndere der ikke var børn ;-). Og her fandt jeg lige hvad jeg søgte :-D. Fedt.

Viva ElStudio Dk!!

So happy to find a place to dance every stule in Copenhagen!!!
Classes are great, teachers nice, cool, patient and ready to clear and correct any doubt!
Love that the class has a tecnique training moment and then the "coreo time"!
Thumbs up El Studio DK!💃🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Choose your best matching style and teacher and you'll go home energized after each class!

I love the variety of styles given to choose from. I've found my favourite dance class (and teacher), which is very important, and I enjoy every class going home filled with energy and pleasantly tired. :) I began by taking try-out (test) classes first, and then I was able to decide whether I wanted to continue with it or not. That adds the necessary flexibility to make the right choice. If there is any problem, the service is quick to respond and assist in solving any problems in a very positive way, which, I think, is important as well.

Er vild med det!

Nu har jeg snart gået hos El Studio i et år og jeg er så glad for det. Jeg startede med et enkelt hold og nu går jeg på 4 forskellige. Jeg synes de har nogle virkelig dygtige undervisere, og der er mulighed for at prøve en masse forskelligt og inde for forskellige danse stil arter.

Jeg er utroligt glad for at gå til dans hos El Studio og har tænkt mig at forsætte i lang tid! :)

Jeg er altid glad når jeg er færdig med dansetimerne og det er en fantastisk følelse!

8. März 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og fantastisk underviser

Vi havde en fantastisk oplevelse med El Studio til vores event med studiet. Underviseren leverede et fantastisk stykke arbejde og skabte en god stemning blandt alle de deltagende til eventet, og alle havde en forrygende oplevelse af undervisningen.

8. Dezember 2016

Antwort von Elstudio

Tusind tak for den søde anmeldelse. Dejligt at i have et godt event og god oplevele, det os en stor glæde også at sende vores super instrutøre ud af huset. I meget velkommen til at bruge os en anden gang. Fortsat god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afbud to gange og ændring af hold hele tiden

Har betalt for en prøvetime første gang. Tog ud til adressen der var angivet på hjemmesiden. Der var ingen til stedet. Fandt så ud af at holdet var aflyst. Så prøvede jeg igen at købe prøvetime til nye opstartet hold som angivet på hjemmesiden og samme dag blev holdet aflyst igen. Havde glædet mig rigtig meget men nu tager jeg den her danse skole ikke seriøst mere. Så jeg finder en anden danseskole.

10. November 2016

Antwort von Elstudio

Det meget beklageligt, du måtte gå forgæves første gang og at du ikke fik besked. Som vi også skrev til dig i dag, kan vi ikke oprette et hold hvis der ikke er nogle tilmeldt og det var der ikke i begge tilfælde, i dag har vi oplyst dig om at du straks ville få penge retur fra din prøvetime. Vi har så mange andre fatastiske hold på skolen som er oprettet, og glade elever, så det jo en skam du har lavet denne bedømmelse, uden at prøve et hold.

Super danseskole i København

Elstudio har utroligt mange forskellige dansehold og muligheder for at lære at danse lige efter stil og interesse.
Underviserne er søde og sociale og jeg går altid hjem med et smil, når jeg har været til dans.
Der er også mange events og sociale arrangementer, der er med til at gøre danseskolen unik.

28. September 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

One if the best dance school in town

One if the best dance school in town. Fantastic teaches, energy and a lot of different classes for kids and adults. There is always smile and super atmosphere and a lot of social activities and events.

3. September 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig og uforskammet kundeservice!

Jeg henvendte mig til Elstudio, da min kæreste og jeg overvejede at starte til dans. En kvinde (hvis navn jeg desværre ikke husker), tog telefonen med en hvorfor-ringer-du-attitude.
Da jeg fortæller, at jeg ringer for at høre lidt nærmere om danseundervisning, stil, niveau og tilmelding henviser hun surt til deres hjemmeside. Inden jeg svarer, afbryder hun og siger; Har du været på hjemmesiden - det hele står jo der! Jeg forsøger forsigtigt at fortælle kvinden, at jeg gerne vil høre lidt nærmere om forventninger til begynderniveauet, hvor hun atter afbryder og denne gang tydeligvis irriteret, siger "det kunne du bare have spurgt om!"

Jeg ved ikke, om hun havde en exceptionel dårlig dag, men jeg ved i hvert fald, at jeg ikke skal have noget at gøre med en virksomhed, der behandler kunder så ringe!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SVAR på Elstudio's kommentar:

Kære administationsdame

Jeg lyver ikke, så det skal jeg ikke beskyldes for. I de 56 sekunder som vores samtale varede, stillede du mig ikke et eneste behovsafdækkende spørgsmål. Du forsøgte tværtimod at afslutte samtalen, så hurtigt som muligt. Det fremgår ligeledes af dit svar forneden, at du ikke er interesseret i at indgå i dialog, ligesom du heller ikke er interesseret i at modtage feedback.

På trods af den dårlige behandling jeg har modtaget af dig, vil jeg alligevel ønske dig en rigtig god dag.

2. September 2016

Antwort von Elstudio

VI HAR MODTAGET HELE TO UFORSKAMMET BESKEDER og kan ikke en gang få lov at kommenter på den sidste. Det er kunder som hende vi glade for at vi har år i mellem vi støder på. Utroligt at man fra kunder skal høre på så meget, løgn. Vi har lige talt med dig og det eneste du ville have mig til var at remse hele vores program op med 65 hold, som du jo kan se på hjemmesiden. Du fortalte intet om hvad du ville eller hvilke danse type du ville gå til, noget så uforskammet opførelse har vi ikke lige prøvet før. V har 800 medlemmer der godt kan finde ude af at kommunikerer og vi vejleder dem med glæde og alle fortæller os hvad det er de søger, så måske skulle du en anden se på din egen måde at kommunikerer på, om den nu var så korrekt som du skriver.

Velfungerende danseskole.

Jeg har nu danset et par sæsoner hos Elstudio, og har forsøgt mig indenfor forskellige dansegenre. Hver gang har jeg mødt inspirerende og fantastiske danselærere.
Da jeg ikke længere er helt ung, har viljen nogle gange været større end evnen, hvilket i perioder har frustreret mig. Men så har skolens leder ydet mig en uvurderlig pædagogisk rådgivning. Der er her tale om en kvinde der brænder for dansen, og selvom det burde være umuligt virker det som om hun næsten har styr på samtlige elevers niveau, og hun er altid klar med råd og vejledning.
Desuden har jeg deltaget i flere af skolens arrangementer, fester og afdansningsbal, og hver gang glædet mig over hvorledes vi gamle som unge sammen har haft en fantastisk oplevelse.

25. August 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen instruktør til polterabendevent!

Vi havde booket danseundervisning til en polterabend. Fire dage før skrev jeg en sms for at sikre mig at alt var på plads - jeg fik at vide, at alt var i den skønneste orden. Dagen før fik jeg en uopfordret sms som igen bekræftede bookingen dagen efter, og oplyste at vi kunne ankomme fem minutter før kl. 14, hvor undervisningen skulle starte. Det gjorde vi, men der var ingen hjemme i dansestudiet på Blågårdsgade. Vi ventede, ringede på igen og igen - ingen svarede. Jeg ringede til ElStudio som ikke tog telefonen, og telefonsvareren oplyste at jeg kunne sende dem en sms. Det gjorde jeg så - og forsøgte også at ringe flere gange - men først da vi havde ventet i 24 minutter blev telefonen taget. Kvinden var meget venlig og tilbød straks at ringe til instruktøren og give besked tilbage. Hun ringede tilbage kort efter og fortalte, at instruktøren havde noteret bookingen en time for sent, altså klokken 15 i stedet for kl. 14, og at hun ikke kunne nå frem før lidt i kl. 15. Der havde vi allerede ventet i en halv time og orkede ikke at stå på fortovet i yderligere en halv time, så det takkede vi nej til, og fik straks tilbudt at få pengene tilbage. Kvinden var som sagt meget venlig og beklagede meget, men faktum er at den polterabend ikke kan gøres om. Og så mener jeg bestemt ikke at man skal bekræfte at alt er i den skønneste orden TO gange, når man ikke har tjekket med instruktøren, at vedkommende har styr på sin kalender.

22. August 2016

Antwort von Elstudio

Vi kan kun beklage fejlen, det super uheldigt og noget der aldrig er sket for os før, den pågældende undervisers google kalender, have af en eller anden årsag forskubbet tiden en time, da hun lige havde været ud og rejse så tidslinjen stod forkert. Vi tjekker altid op på alle vores instruktører ugen op til og derfor fik i en bekræftigelse på alt var i skønneste orden. Netop derfor tilbød hun også at hun straks kunne sætte sig i en taxi og være fremme så hurtigt så muligt. Vi har lige set vores telefonsamtale med jer igennem og det var 14 min. og ikke 24 min efter ringede tilbage. Vi ringe så hurtigt det var muligt for os og ville med glæde prøve at løse situationen, men i var meget afvisende og det eneste vi kunne gøre i en sådan sttuation, var selvfølgelig straks at give jer penge tilbage. Vi håber i elleres fik en fantastisk dag. Tillykke til jeres brud.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr