Jeg har taget Emils kursus i Facebook annoncering og det har bare været alle pengene værd. Emil har været en kæmpe sparring efterfølgende og har stået til rådighed hvis jeg var i tvivl om det mindst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerner ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har netop fuldført Emil Nissen's Facebook Masterclass, og jeg er simpelthen begejstret! Dette kursus har været alle pengene værd og mere til. Emil har leveret e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super godt kursus, Emil viser virkelig alle de vigtigste aspekter af hvad du skal have styr på og vide for at skabe bedst mulige chancer for at du har succes med online marketing på FB og IG. Video... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Emil gav os et halvdags skræddersyet kursus i Business Manager, og det gav stor værdi. Han fungerede derefter som kontaktperson, når vi havde opfølgende spørgsmål, og her er han nemt tilgængelig o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gennem tæt samarbejde og åben kommunikation hjælper vi vores kunder med at vækste deres forretning online. Vi er proaktive, tænker kreativt og brænder for det, vi laver – online annoncering. Vi er IKKE din leverandør, men din samarbejdspartner.
Danalien 1M, 03, 02, 9000, Aalborg, Dänemark
Jeg har været i gang med et 1-1 Coaching-forløb hos Emil, og det har været sindssygt givende at få konkrete opgaver og feedback på mine nuværende processer, systemer og måden, jeg driver mit agency på!
Jeg har rykket min forretning enormt meget på den korte tid, vi har været i gang!
Jeg kan helt klart anbefale Emil til andre!

Antwort von emilnissen.dk
Jeg købte Emils kursus, fordi jeg kun havde hørt godt om Emil og kurset. Emil og kurset har levet op til alle mine forventninger. Jeg har fået en hel anden forståelse for Meta ads og føler mig selvsikker i min ydelse. Udover produktet er fremragende, så har Emil været utrolig villig til at hjælpe mig med de spørgsmål der er kommet undervejs. Jeg er utrolig glad for købet af kurset og utrolig glad for den tid Emil sætter af til at hjælpe mig!

Antwort von emilnissen.dk
Fedt kursus, selvom jeg vidste en del af det Emil kom med i forvejen, har det stadig højne min horisont i forhold til at få en endnu mere avanceret forståelse for facebook ads

Antwort von emilnissen.dk
I en branche, som er fyldt med personer, der har travlt med at pleje sit eget ego, der synes jeg det er fantastisk at Emil og hans team står svarparat. Emil er en fantastisk sparringspartner og selvom vi egentlig er konkurrenter, får vi utrolig meget ud af hinanden. Vi sparrer hvor vi kan og hjælper gerne hinanden med respekt for at vi egentlig arbejder med samme kundetyper.
Derfor synes jeg også kun at det er på sin plads, at vi anerkender Nissen&Co for deres måde at tænke på i den danske marketingbranche.
Tak for nogle rigtig gode samtaler, podcastinterview og al samarbejde - vi glæder os til meget mere i fremtiden.
Med Venlig Hilsen
Nikolai fra GrowMedia.
Jeg har taget Emils Facebook Ads kursus. og har kun gode ting at sige om forløbet.
Der er lagt vægt på de tekniske aspekter, og der bliver givet rigtig gode råd til hvordan man kan få mest muligt ud af sine kampagner.
Emil er super dygtig til at vise og forklare, og han formår at få lagt rigtig meget ind i sine moduler, uden at det trækker ud og bliver endnu et kedeligt kursus.
Kurset er bygget op således at man får en god og hurtig forklaring til de forskellige emner, efterfulgt af en live demonstration med udsæt i en reel webshop.
Emils tilgang til opsætningen er meget struktureret, og det har jeg savnet fra andre kurser.
Efter forløbet er han også behjælpelig med dialog og hjælp omkring ens eget annonce setup.
Hvis man er seriøs omkring sin annoncering, og gerne vil gå i dybden med flere aspekter, så er dette kursus helt sikkert noget for en, og alle pengene værd.

Antwort von emilnissen.dk
Da min forretning var klar til annoncering på Google, blev jeg anbefalet Emil`s firma, og derefter vælter ordre ind , fra hele jylland - så jeg kan klart anbefale firmaet,
Hej Mogens pølsemand

Antwort von emilnissen.dk
Jeg har nu fuldført Emil's kursus, og er meget mere end tilfreds! Virkeligt et fedt kursus, som lægger meget fokus på alt det tekniske. Kan helt klart anbefales til alle som vil være en haj til ads.

Antwort von emilnissen.dk
Jeg har købt Emils kursus, for at genlære de vigtigste ting indenfor Facebookannoncering.
Jeg har tidligere arbejdet med Facebookannoncering, og det jeg især tager med mig fra Emils kursus er måden at strukturere kampagner på.
Derudover indeholder kurset en masse super gode skabeloner, som jeg nu selv bruger med stor success.
Jeg har valgt at tilkøbe lidt ekstra en-til-en sparring med Emil og det har været yderst værdifuldt. Vi har kunnet nørde helt ned i detaljerne og blive meget konkrete. På den måde har vi siddet og arbejdet på nogle spændende og relevante cases for netop mig.
Ønskes ovenstående uddybet er man meget velkommen til at kontakte mig
Emil & Co er ubetinget de mest "menneskelige" e-commerce folk vi har arbejdet med de sidste 12 år! Emil snakker et sprog vi forstår, og er altid klar med en hjælpende hånd når vi har brug for det :-)
helt klart fem stjerner herfra

Antwort von emilnissen.dk
Emils kursus om Facebook annoncering har været over alt forventning, selvom jeg allerede har en del erfaring indenfor området. Jeg er blevet præsenteret for nye strategier, tiltag og måder som jeg aldrig har tænkt på før.
Kurset er for ALLE. Også hvis man ikke er teknisk anlagt, for Emil tager en i hånden og guider på en "nede på jorden" måde i et sprog alle kan forstå.
Kan kun anbefale kurset. En investering du får mange gange igen ✨

Antwort von emilnissen.dk
Emil, Theis og holdet fra Nissen&Co har udvist en helt unik erfaring, viden og konkret handlingsplan for, hvordan ecommerce virksomheder optimerer bundlinien markant.
Deres proaktive mindset, øje for detaljerne og gode humør gør samarbejdet til en sand fornøjelse.
Nissen&Co får min varmeste anbefaling, hvis du ønsker at tage din virksomhed til nye højder, særligt indenfor Google Ads og Facebook Ads.

Antwort von emilnissen.dk
Under mit samarbejde med Nissen & Co oplevede jeg en utrolig professionalisme, arbejdsdisciplin og kundskab, jeg sjældent har modtaget.
Tak for et sublimt samarbejde!

Antwort von emilnissen.dk
Jeg har arbejdet med Emil og Nissen&Co på flere projekter, og jeg har været imponeret hver eneste gang. Ikke nok med, at de er vildt skarpe på annoncering, så er de også yderst professionelle på alt det omkringliggende ift. kommunikation, strategi, processer osv.
Hvis du overvejer at arbejde sammen med dem, kan jeg kun anbefale dig at komme i gang hurtigst muligt. Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det!

Antwort von emilnissen.dk
Selvom Emil virker til at have meget at se til, så fandt han tiden til at have en seriøs, helt nede på jorden og uformel snak om vores vækst og markedsføring.
Emil nævner flere steder at de arbejder med deres kunder og ikke for dem. Det er jeg slet ikke i tvivl om.
Hans fokus under hele samtalen var at forstå vores situation og hvad der ville give mest mening lige nu, efterfølgende og så at holde fokus på en enkelt eller få områder før vi gik videre.
Mange nyttige inputs under selve samtalen men også efterfølgende.
Bemærk: På intet tidspunkt er vores samtaler eller sparring blevet vinklet til at vi skulle købe ydelser eller abonnement løsninger hos dem. Fokus var på vores muligheder.

Antwort von emilnissen.dk
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Emil og hans fantastiske team.
Jeg har personligt fornøjelsen af at arbejde sammen med Peter Hagn-Meincke som tager sig af alt mit marketing,vi er i daglig kontakt og vi supplere hinanden super godt.
Så godt et samarbejde er guld værd, specielt da jeg ikke besidder de store It-kompetencer.
Sætter jeg stor pris på den viden- kompetencer og ikke mindst tålmodighed Peter viser mig dagligt.
Og væksten af min webshop, er endnu et bevis på at Emil og hans team bare er de bedste.
De varmeste anbefalinger herfra.
Tak for jer.

Antwort von emilnissen.dk
Super god service og ekspertise, meget behjælpelig på opstående spørgsmål. Gør det nemt at forstå og har tålmodighed til at forklare mulige problematikker man skulle have.

Antwort von emilnissen.dk
Som helt ny webshop har markedsføring været en kæmpe jungle, som Emil har hjulpet os godt og sikkert igennem. Efter en rigtig dårlig start med et stort marketingbureau har det været helt fantastisk at lære en masse af Emil.
Vi har brugt Emil på konsulent basis og det har fungeret rigtig godt. Vores Meta annoncering kan vi nu selv styre og det vi har udfordringer med kan vi altid få hurtig hjælp til.
Stor ros og klar anbefaling herfra.
Vh Anne-Sofie fra Albertineshop.com

Kanon Opstart - trygge hænder
Jeg startede samarbejde op med Emil og hans sindssygt dygtige Google Ads konsulent Mikkel for 4 uger siden.
Jeg har ikke, selv under Corona, oplevet bedre vækst på Google Ads som kanal med stadig positivt Profit.
Tak for et super godt opstart af samarbejde - jeg har nu også lagt min Facebook Adspend til bureauet og det bliver spændende at se resultater.
De bedste hilsner Mikael - Ugleunger

Antwort von emilnissen.dk
Skarp kompetence - Har brugt Emil Nissen til min Facebook & Google ads, kan sige det har kun gået en vej og der er fremad med mere omsætning og mere stabil fremgang, meget kreativ, og har et supergodt kendt skab til hvad der fungere når der laves kampagner især når vi taler niche branche. Kan kun varm anbefale Emil Nissen til at lave din marketing, du finder ikke en mere stærk partner til at vækste din forretning sammen med.

Antwort von emilnissen.dk
Emil og holdet bag Nissen&Co er skarp, når det kommer til online markedsføring. Lige fra den rådgivende del til den eksekverende og proaktive del af samarbejdet.
Vi har haft fornøjelsen af et godt samarbejde og kan kun anbefale andre at hive fat i Emil og høre om mulighederne.

Antwort von emilnissen.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.