emilnissen.dk Bewertungen 96

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget Emils kursus i Facebook annoncering og det har bare været alle pengene værd. Emil har været en kæmpe sparring efterfølgende og har stået til rådighed hvis jeg var i tvivl om det mindst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har netop fuldført Emil Nissen's Facebook Masterclass, og jeg er simpelthen begejstret! Dette kursus har været alle pengene værd og mere til. Emil har leveret e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt kursus, Emil viser virkelig alle de vigtigste aspekter af hvad du skal have styr på og vide for at skabe bedst mulige chancer for at du har succes med online marketing på FB og IG. Video... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emil gav os et halvdags skræddersyet kursus i Business Manager, og det gav stor værdi. Han fungerede derefter som kontaktperson, når vi havde opfølgende spørgsmål, og her er han nemt tilgængelig o... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. E-Commerce-Lösungsanbieter
  4. Marketingagentur
  5. Marketingberater
  6. SEO-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Gennem tæt samarbejde og åben kommunikation hjælper vi vores kunder med at vækste deres forretning online. Vi er proaktive, tænker kreativt og brænder for det, vi laver – online annoncering. Vi er IKKE din leverandør, men din samarbejdspartner.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanvittig hands-on coaching forløb!

Jeg har været i gang med et 1-1 Coaching-forløb hos Emil, og det har været sindssygt givende at få konkrete opgaver og feedback på mine nuværende processer, systemer og måden, jeg driver mit agency på!

Jeg har rykket min forretning enormt meget på den korte tid, vi har været i gang!

Jeg kan helt klart anbefale Emil til andre!

18. Juni 2023

Antwort von emilnissen.dk

Det betyder meget, Jens! Der bliver rykket på en masse opgaver, og det er fantastisk at se, hvor engageret du er i det hele. Det bliver spændende at følge din rejse!

Jeg købte Emils kursus

Jeg købte Emils kursus, fordi jeg kun havde hørt godt om Emil og kurset. Emil og kurset har levet op til alle mine forventninger. Jeg har fået en hel anden forståelse for Meta ads og føler mig selvsikker i min ydelse. Udover produktet er fremragende, så har Emil været utrolig villig til at hjælpe mig med de spørgsmål der er kommet undervejs. Jeg er utrolig glad for købet af kurset og utrolig glad for den tid Emil sætter af til at hjælpe mig!

28. Februar 2023

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak, Christoffer! Det er fantastisk, at du føler, at du har fået en helt anden forståelse.

Jeg vil også gerne takke for de gode samtaler, vi har haft indtil videre.

Fedt kursus

Fedt kursus, selvom jeg vidste en del af det Emil kom med i forvejen, har det stadig højne min horisont i forhold til at få en endnu mere avanceret forståelse for facebook ads

8. Mai 2023

Antwort von emilnissen.dk

Tak, Mathias! Du er rykket ekstremt meget. Det bliver spændende at følge din rejse. Jeg ser frem til flere gode sparringssamtaler.

Konkollegaer fortjener også roser

I en branche, som er fyldt med personer, der har travlt med at pleje sit eget ego, der synes jeg det er fantastisk at Emil og hans team står svarparat. Emil er en fantastisk sparringspartner og selvom vi egentlig er konkurrenter, får vi utrolig meget ud af hinanden. Vi sparrer hvor vi kan og hjælper gerne hinanden med respekt for at vi egentlig arbejder med samme kundetyper.

Derfor synes jeg også kun at det er på sin plads, at vi anerkender Nissen&Co for deres måde at tænke på i den danske marketingbranche.

Tak for nogle rigtig gode samtaler, podcastinterview og al samarbejde - vi glæder os til meget mere i fremtiden.

Med Venlig Hilsen
Nikolai fra GrowMedia.

17. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Masser af værdi for pengene!

Jeg har taget Emils Facebook Ads kursus. og har kun gode ting at sige om forløbet.

Der er lagt vægt på de tekniske aspekter, og der bliver givet rigtig gode råd til hvordan man kan få mest muligt ud af sine kampagner.

Emil er super dygtig til at vise og forklare, og han formår at få lagt rigtig meget ind i sine moduler, uden at det trækker ud og bliver endnu et kedeligt kursus.

Kurset er bygget op således at man får en god og hurtig forklaring til de forskellige emner, efterfulgt af en live demonstration med udsæt i en reel webshop.

Emils tilgang til opsætningen er meget struktureret, og det har jeg savnet fra andre kurser.

Efter forløbet er han også behjælpelig med dialog og hjælp omkring ens eget annonce setup.

Hvis man er seriøs omkring sin annoncering, og gerne vil gå i dybden med flere aspekter, så er dette kursus helt sikkert noget for en, og alle pengene værd.

11. April 2023

Antwort von emilnissen.dk

Wow! Tusind tak Roberto. Jeg er så glad for at du har fået maksimal udbytte ud af kurset. Jeg ser virkelig frem til at hjælpe dig endnu mere med at opnå de bedste resultater på Facebook.

Online annoncering

Da min forretning var klar til annoncering på Google, blev jeg anbefalet Emil`s firma, og derefter vælter ordre ind , fra hele jylland - så jeg kan klart anbefale firmaet,
Hej Mogens pølsemand

10. April 2023

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen, Mogens! Jeg er så glad for at kunne hjælpe dig med at få flere kunder igennem Google Ads. Alt det bedste herfra.

- Emil

Virkelig fuldendt kursus!

Jeg har nu fuldført Emil's kursus, og er meget mere end tilfreds! Virkeligt et fedt kursus, som lægger meget fokus på alt det tekniske. Kan helt klart anbefales til alle som vil være en haj til ads.

29. März 2023

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak Emil! Det betyder ekstremt meget. Jeg er så glad for, at du har fået meget ud af kurset. Tak for anmeldelsen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super struktureret og værdifuld sparring

Jeg har købt Emils kursus, for at genlære de vigtigste ting indenfor Facebookannoncering.

Jeg har tidligere arbejdet med Facebookannoncering, og det jeg især tager med mig fra Emils kursus er måden at strukturere kampagner på.

Derudover indeholder kurset en masse super gode skabeloner, som jeg nu selv bruger med stor success.

Jeg har valgt at tilkøbe lidt ekstra en-til-en sparring med Emil og det har været yderst værdifuldt. Vi har kunnet nørde helt ned i detaljerne og blive meget konkrete. På den måde har vi siddet og arbejdet på nogle spændende og relevante cases for netop mig.

Ønskes ovenstående uddybet er man meget velkommen til at kontakte mig

19. Jänner 2023

fem stjerner

Emil & Co er ubetinget de mest "menneskelige" e-commerce folk vi har arbejdet med de sidste 12 år! Emil snakker et sprog vi forstår, og er altid klar med en hjælpende hånd når vi har brug for det :-)
helt klart fem stjerner herfra

11. Dezember 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak Thomas! Det sætter vi meget pris på.

Bedste hilsner, Emil

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En investering du får mange gange igen ✨

Emils kursus om Facebook annoncering har været over alt forventning, selvom jeg allerede har en del erfaring indenfor området. Jeg er blevet præsenteret for nye strategier, tiltag og måder som jeg aldrig har tænkt på før.

Kurset er for ALLE. Også hvis man ikke er teknisk anlagt, for Emil tager en i hånden og guider på en "nede på jorden" måde i et sprog alle kan forstå.

Kan kun anbefale kurset. En investering du får mange gange igen ✨

20. November 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak Filip! Det betyder ekstremt meget at du har fået noget ud af kurset. Jeg glæder mig til at følge din rejse mod at skabe endnu bedre resultater for dine kunder!

🥇 Professionel og profitskabende 🥇

Emil, Theis og holdet fra Nissen&Co har udvist en helt unik erfaring, viden og konkret handlingsplan for, hvordan ecommerce virksomheder optimerer bundlinien markant.

Deres proaktive mindset, øje for detaljerne og gode humør gør samarbejdet til en sand fornøjelse.

Nissen&Co får min varmeste anbefaling, hvis du ønsker at tage din virksomhed til nye højder, særligt indenfor Google Ads og Facebook Ads.

11. November 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen, Jonas! Det betyder meget. Vi sætter også stor pris på samarbejdet.

Sublim eksekvering

Under mit samarbejde med Nissen & Co oplevede jeg en utrolig professionalisme, arbejdsdisciplin og kundskab, jeg sjældent har modtaget.

Tak for et sublimt samarbejde!

14. September 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak Mike! Er super glad for at vi fik lov til at hjælpe dig med digital markedsføring af M:E:R:E-forløbet.

Fantastiske samarbejdspartnere

Jeg har arbejdet med Emil og Nissen&Co på flere projekter, og jeg har været imponeret hver eneste gang. Ikke nok med, at de er vildt skarpe på annoncering, så er de også yderst professionelle på alt det omkringliggende ift. kommunikation, strategi, processer osv.

Hvis du overvejer at arbejde sammen med dem, kan jeg kun anbefale dig at komme i gang hurtigst muligt. Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det!

7. November 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for det, Thomas. Vi kan kun sige i lige måde, og sætter stor pris på det tætte samarbejde omkring vores kunder.

Seriøs og uformelt sparring

Selvom Emil virker til at have meget at se til, så fandt han tiden til at have en seriøs, helt nede på jorden og uformel snak om vores vækst og markedsføring.

Emil nævner flere steder at de arbejder med deres kunder og ikke for dem. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Hans fokus under hele samtalen var at forstå vores situation og hvad der ville give mest mening lige nu, efterfølgende og så at holde fokus på en enkelt eller få områder før vi gik videre.

Mange nyttige inputs under selve samtalen men også efterfølgende.

Bemærk: På intet tidspunkt er vores samtaler eller sparring blevet vinklet til at vi skulle købe ydelser eller abonnement løsninger hos dem. Fokus var på vores muligheder.

24. Oktober 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen Steffan! Det betyder utrolig meget. Jeg er glad for at kunne hjælpe dig med at komme på rette vej og jeg ser frem til at følge med på sidelinjen. Alt det bedste herfra.

Emil

Et unik samarbejde

Kan kun give de varmeste anbefalinger til Emil og hans fantastiske team.

Jeg har personligt fornøjelsen af at arbejde sammen med Peter Hagn-Meincke som tager sig af alt mit marketing,vi er i daglig kontakt og vi supplere hinanden super godt.
Så godt et samarbejde er guld værd, specielt da jeg ikke besidder de store It-kompetencer.
Sætter jeg stor pris på den viden- kompetencer og ikke mindst tålmodighed Peter viser mig dagligt.
Og væksten af min webshop, er endnu et bevis på at Emil og hans team bare er de bedste.
De varmeste anbefalinger herfra.
Tak for jer.

29. September 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen, Sabina! Vi er så glade for samarbejdet, og det er så fedt at have hjulpet dig helt fra starten af til hvor vi er kommet hen nu. Vi ser frem til mange flere spændende måneder/års samarbejde :-)

Mvh Emil

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og ekspertise

Super god service og ekspertise, meget behjælpelig på opstående spørgsmål. Gør det nemt at forstå og har tålmodighed til at forklare mulige problematikker man skulle have.

21. September 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen, Sofia! Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig :-)

Varm anbefaling

Som helt ny webshop har markedsføring været en kæmpe jungle, som Emil har hjulpet os godt og sikkert igennem. Efter en rigtig dårlig start med et stort marketingbureau har det været helt fantastisk at lære en masse af Emil.
Vi har brugt Emil på konsulent basis og det har fungeret rigtig godt. Vores Meta annoncering kan vi nu selv styre og det vi har udfordringer med kan vi altid få hurtig hjælp til.

Stor ros og klar anbefaling herfra.

Vh Anne-Sofie fra Albertineshop.com

12. September 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Anne-Sofie. Er utrolig glad for at kunne have hjulpet jer med at få godt fart i shoppen :-) Ser frem til mange spændende måneder, hvor vi giver den ekstra gas.

Kanon Opstart

Kanon Opstart - trygge hænder
Jeg startede samarbejde op med Emil og hans sindssygt dygtige Google Ads konsulent Mikkel for 4 uger siden.
Jeg har ikke, selv under Corona, oplevet bedre vækst på Google Ads som kanal med stadig positivt Profit.

Tak for et super godt opstart af samarbejde - jeg har nu også lagt min Facebook Adspend til bureauet og det bliver spændende at se resultater.

De bedste hilsner Mikael - Ugleunger

15. September 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen Mikael! Vi er super glade for at kunne hjælpe godt igang med Ugleunger, både i DK og nu også NO. Det bliver en super spændende rejse sammen.

Skarp kompetence

Skarp kompetence - Har brugt Emil Nissen til min Facebook & Google ads, kan sige det har kun gået en vej og der er fremad med mere omsætning og mere stabil fremgang, meget kreativ, og har et supergodt kendt skab til hvad der fungere når der laves kampagner især når vi taler niche branche. Kan kun varm anbefale Emil Nissen til at lave din marketing, du finder ikke en mere stærk partner til at vækste din forretning sammen med.

8. August 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for anmeldelsen Henrik! Det betyder utroligt meget. Sætter pris på vores gode samarbejde, gode snakker og spændende ting vi arbejder på.

Ser frem til mange flere gode måneder, hvor vi giver den ekstra gas :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skarp rådgivning, eksekverende og proaktiv

Emil og holdet bag Nissen&Co er skarp, når det kommer til online markedsføring. Lige fra den rådgivende del til den eksekverende og proaktive del af samarbejdet.

Vi har haft fornøjelsen af et godt samarbejde og kan kun anbefale andre at hive fat i Emil og høre om mulighederne.

27. Juni 2022

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Mathias! Det betyder rigtig meget, at du har været glad for det, og kunne bruge sparringen til noget!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr