emilnissen.dk Bewertungen 96

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har taget Emils kursus i Facebook annoncering og det har bare været alle pengene værd. Emil har været en kæmpe sparring efterfølgende og har stået til rådighed hvis jeg var i tvivl om det mindst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har netop fuldført Emil Nissen's Facebook Masterclass, og jeg er simpelthen begejstret! Dette kursus har været alle pengene værd og mere til. Emil har leveret e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt kursus, Emil viser virkelig alle de vigtigste aspekter af hvad du skal have styr på og vide for at skabe bedst mulige chancer for at du har succes med online marketing på FB og IG. Video... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emil gav os et halvdags skræddersyet kursus i Business Manager, og det gav stor værdi. Han fungerede derefter som kontaktperson, når vi havde opfølgende spørgsmål, og her er han nemt tilgængelig o... Mehr ansehen

1. Online-Marketing-Agentur
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. E-Commerce-Lösungsanbieter
  4. Marketingagentur
  5. Marketingberater
  6. SEO-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Gennem tæt samarbejde og åben kommunikation hjælper vi vores kunder med at vækste deres forretning online. Vi er proaktive, tænker kreativt og brænder for det, vi laver – online annoncering. Vi er IKKE din leverandør, men din samarbejdspartner.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du har ikke råd til og lade være!!!

Jeg /Vi kan klart anbefale Emil, efter vi fik ham til og optimere vores hjemmeside med SEO mm. har vores webshops Legebiksen.dk samt JaTakShop.dk vækstet helt vildt. Kan klart anbefale enhver virksomhedog prøve Emil.. :-)

John Luther Indehaver af Legebiksen og JaTakShop

18. Mai 2021

Hej John,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for at I allerede kan mærke resultater, og ser frem til mange gode måneders samarbejde!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun give Emil de varmeste…

Kan kun give Emil de varmeste anbefalinger.!
Jeg havde glæden af to timers rådgivning ved Emil, hvor vi løb alt den samlede data vi havde på vores google ads igennem. Vi fik konkrete råd om optimering her på. Samtidig blev vores facebook ads konto kigget igennem og vi fik også her konkrete råd vi kunne arbejde videre med.
Jeg oplevede at Emil var lyttende til de oplevelser vi har haft med vores markedsføring og kom med en forfriskende pust til hvordan det kunne optimeres. Det mødte helt klart det behov vi havde på nuværende tidspunkt.

Jeg vil til en overtid række ud efter Emils kompetencer. Han får de varmeste anbefalinger her fra.!

10. Mai 2021

Hej Maria!

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det gør mig super glad at du fik så meget ud af det. Så længe man hjælper hinanden, skal man nok få det samme tilbage igen!

Ønsker dig held og lykke med projektet fremadrettet, og er sikker på at vores veje krydses igen :-)

Godt og konkret kursus!

Godt Facebook Ads kursus! Jeg lærte både hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Jeg er stadig overrasket over, hvor meget man kan få ud af et 5 timers kursus.

Jeg blev også ret mindblown over det faktum, at jeg åbenbart deltog hans første kursus. Det havde jeg ikke regnet med, eftersom han er vanvittig god til at lære fra sig!

4. Mai 2021

Hej Thomas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er super glad for at du fik noget ud af mit allerførste kursus i Facebook Ads. Det var også en stor læring for mig, at skulle præsentere det i form af et kursus, så er taknemmelig for at du fik meget ud af det.

Held og lykke med det hele!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emil hjalp mig med facebooksnnoncering

Emil hjalp mig med facebook annoncering. Han opsatte annoncer og fik det til at fungere med min nyhedsbrevplatform.
Jeg fik utrolig mange reaktioner på mine annoncer, som Emil løbende holdt øje med og rettede til, så de var optimale hele tiden.
Emil får mine varmeste anbefalinger.
Og jeg vil uden tøven kontakte Emil igen, når jeg skal have hjælp til mere markedsføring via SoMe.

2. Mai 2021

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at du fik det ud af det som du ønskede.

Jeg er sikker på at vi kommer til at arbejde sammen igen, og det vil jeg glæde mig til.

De bedste hilsner,
Emil Nissen

Kan kun anbefale Emil!

Jeg har brugt Emil på rådgivningsniveau og har været super tilfreds med det. Emil er sindsygt kompetent og meget detaljeorienteret, men det som virkelig adskiller Emil fra mange andre i branchen er hans passion og ærlighed. Der er ingen smart i en fart sælgersnak og han lover ikke guld og grønne skove, hvilket er en sjældenhed i den branche. Så stor anbefaling fra min side.

16. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emil får mine største anbefalinger.

Emil får mine største anbefalinger.

Jeg har længe søgt efter et professionelt firma til at håndtere vores online platform og er ikke i tvivl om at jeg har fundet en af danmarks bedste og jeg ved hvad jeg snakker om fordi har efterhånden været igennem en del.

Jeg sad en aften efter jeg for 3 gang havde været nød til at fyre det firma vi havde ansat på grund af endnu engang at være kommet i kløerne på et firma som sælger luft.

Jeg var frustreret og havde næsten opgivet at finde en seriøs samarbejdspartner i en branche som efterhånden er besat af pistol sælgere og direkte u-ærlige mennesker.

Forløbet med Emil som selvfølgelig stadigvæk kører startede med at jeg lavede et opslag i en relevant gruppe på Facebook hvor jeg søgte et firma til at håndtere vores online platform. Opslaget postede jeg kl 22.21 torsdag aften og da jeg åbnede min messenger havde jeg kl. 08.19 fredag modtaget en rigtig fin besked fra Emil med en tilhørende videofil og et vedhæftet PDF dokument. Emil havde lavet et konkret tilbud overordnet de ting som jeg havde søgt og oveni havde han lavet en film hvor han side fra side gennemgik hele hans skriftlige tilbud. Jeg har ALDRIG set et så professionelt, realistisk og gennemarbejdet tilbud før nogensinde fra nogen fra den branche. Jeg var på stedet solgt og skrev selvfølgelig tilbage og ønskede et møde over messenger. Det havde vi samme dag og hvor var det forfriskende at snakke med en person som tydeligt elsker hvad han laver, men vigtigere endnu, sindsygt kompetent og ekstremt struktureret.
Jeg prøvede lidt at lokke ham til at give garantier og diverse som jeg havde været vant til ved nogle af hans konkurrenter, men det blev mere og mere tydeligt for mig at Emil aldrig lover mere end hvad han kan holde.
Jeg har aldrig mødt en som er så struktureret, realistisk og ærlig omkring hvad han kan udrette for en.
Hvis du skal bruge en til at lave noget online relateret for dit firma skal du vælge Emil, han er fantastisk og du vil ikke fortryde det!!

6. April 2021

Webshop Roegliving.dk

Emil har lavet min Webshop Roegliving.dk
Fantastisk flot og lige som jeg havde ønsket. Kæmpe tak til Emil for stor tålmodighed og virkelig god forklaring på alt.

5. April 2021

Hej Anette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det har været et super godt samarbejde, og glæder mig til at følge med på sidelinjen :-)

Mvh Emil

Dygtig og seriøs!

Emil og jeg har samarbejdet om min webshop i snart 6 mdr nu, og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger! Hans kunder får virkelig kunder. Han er rigtig proaktiv og kommer med mange forslag til hvordan vi kan gribe markedsføringen. Jeg glæder mig til mange flere måneder med ham som sparringspartner.

17. März 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger.

Jeg giver hermed mine bedste anbefalinger.
Faglig og velfunderet på en yderst kompetent måde.
- Jeg oplever man hos Emil bliver set,hørt og forstået.
Dette reflekteres i hans måde at udføre arbejdet på. Min hjemmeside er kommet ud over rampen på en måde, hvor kunden også kan gribe fat i vore ydelser på en enkel måde.

Natalia Cornejo Bach
Uddannelsesansvarlig Institut for Essentiel Psykoterapi
Specialistuddannelsen - Essentiel Psykoterapi
den danske afd.

16. Februar 2021

Hej Natalia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er så glad for at du er tilfreds med forløbet og det endelige resultat. Jeg ser frem til flere gode opgaver sammen :-)

Et godt forløb

Emil Nissen har hjulpet mig med at sætte min madkundskabshjemmeside, domesticscience.dk, op.
Der har ikke været langt fra ord til handling, og da aftalen var endelig, blev siden bygget hurtigt op.
Siden fungerer super godt, og brugerne giver gode tilbagemeldinger. Så Emil må kunne noget med det dersens hjemmesideopbygning.
Emil har været meget fleksibel ift. mødeafvikling og hjælpevideoer, hvilket jeg har fundet vigtigt.
Et alt i alt godt forløb med enkelte bump på vejen, hvor Emil så har hjulpet til.
Mvh
Christian

5. Februar 2021

Antwort von emilnissen.dk

Tak for din anmeldelse, Christian. Jeg er glad for at du er tilfreds med forløbet og det endelige resultat! Jeg glæder mig til at følge med i hele udviklingen på sidelinjen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdensklasse kundeservice og et glimt i øjet

Emil kan sit sjit! 😉 - Pålidelig, loyal, fleksibel og altid med godt humør 😄

Herunder corona krisen er vores lille rejsebureau hårdt ramt, men Emil har været super flink, at hjælpe os godt på vej med en fleksibel ordning - Og mega tak for det 😄💪🏻

De bedste anbefalinger fra MTB Travels 🚴🏻

31. Jänner 2021

Antwort von emilnissen.dk

Tak for den flotte anmeldelse, Martin! Altid godt humør når du er forbi kontoret :-D Jeg ser frem til mange flere spænende måneder med alt hvad det indebærer!

Tak for samarbejdet :)

Jeg har samarbejdet med Emil i et lille års tid - og jeg har kun erfaret positive oplevelser. Emil er utrolig hurtig til at besvare opgaver, og løser digitale udfordringer til UG. Jeg kan derfor varmt anbefale Emil, til alle som måtte søge en yderst kompetent, digital blæksprutte.

30. Dezember 2020

Antwort von emilnissen.dk

Selv tak Henriette! Det kører jo som smurt, så det er super dejligt :-)

Ser frem til mange flere gode måneder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu brugt Emil igennem flere…

Jeg har nu brugt Emil igennem flere måneder på So Me og til Seo arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale Emil Nissen. Han er hurtig og har styr på hvad han laver. Tak for vores samarbejde.

Dbh
Marianne Dolva

22. November 2020

Hej Marianne,

Tak for den dejlige anmeldelse. Jeg er utrolig glad for vores samarbejde, og ser frem til mange flere gode måneder :-)

God Service og Dygtig!

Jeg har fået lavet min flotte hjemmeside Hos EmilNissen. Jeg kan varmt anbefalede dette firma, han er dygtig, engagerede og kunden er virkelig i centrum. Jeg har haft rigtig mange ønsker angående min hjemmeside, det fik jeg leveret hurtigt og med en rigtig god service og forståelse for mine ønsker.
Har ikke andet at sige end stor anbefaling fra min side!

20. November 2020

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Aiza. Jeg er super glad for, at du er tilfreds med din nye hjemmeside, og ser frem til at følge med på sidelinjen!

Min varmeste anbefaling til Emil

Min varmeste anbefaling til Emil!
Emil har ramt lige det udtryk jeg ønskede på en hjemmeside, og han har været en kæmpe hjælp i at få den lavet. Jeg har ingen IT kompetencer og det at skulle lave en hjemmeside føltes som en uoverskuelig opgave. Men Emil har guidet mig, og gjort det let og overskueligt at lave, og jeg har lært en masse undervejs, så jeg nu selv kan tilføle og ændre både tekst og billeder.
Tak Emil.

16. November 2020

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak Ditte! Jeg er så glad for, at du er tilfreds med siden, og du selv har lært at navigerer rundt! Det er jo lige netop dét som er målet. Jeg glæder mig til at følge med på sidelinjen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Emil.

Jeg kan varmt anbefale Emil.
Jeg har ingen forståelse for at lave hjemmeside, og Emil har guidet mig på bedste vis - og jeg har nu lært selv at rette tekst, billeder og meget mere.
Han er meget lydhør overfor ønsker, og han ramte præcis det, jeg efterspurgte.
Han er hurtig om at vende retur ved spørsmål, og han er meget serviceminded.
Varme anbefalinger fra mig.
Kristina Egel Godtfredsen

6. November 2020

Hej Kristina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg er glad for, at du er tilfreds med siden. Og fedt, at du selv har lært at rette tekst, billeder og meget andet - det var jo målet :-)

Jeg glæder mig til at følge med.

Emil står til guld

Emil står til guld. Min hjemmeside var aldrig gjort færdig. Jeg har brugt timer, dage, nætter og weekender. Det blev aldrig godt, så dukkede Emil op på Facebook en dag. Fik en god snak med ham om min side, han kune jo godt se det var HÅRDT tiltrænge, så efter en god snak og god pris sagde jeg ja til samarbejde med Emil. Og det må jeg sig, samarbejdet har bare kørt han har gode ider, arbejder hurtig og hans video man får bag efter er bare så lækkert.
Guld til Emil fra Juhls foto

6. November 2020

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak Henrik for et godt samarbejde omkring din nye hjemmeside. Det varmer, de flotte ord :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emil har lavet min hjemmeside

Emil har lavet min hjemmeside. Jeg kan helt klart anbefale Emil. Super hurtig, hjælpsom og god til at kommunikere. Han lytter til ens behov og forstår at oversætte dem til det man ønsker.

20. Oktober 2020

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Birgit! Jeg er så glad for at du er tilfreds med hele forløbet, og det gik som du ønskede det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem at arbejde sammen med

Emil har lavet min hjemmeside, baseret på min egen design-skitse.
Super hurtig, hjælpsom og nem at arbejde sammen med. Tak for det!

15. Oktober 2020

Antwort von emilnissen.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Daiva! Jeg er glad for at du er tilfreds med samarbejdet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr