Jeg har taget Emils kursus i Facebook annoncering og det har bare været alle pengene værd. Emil har været en kæmpe sparring efterfølgende og har stået til rådighed hvis jeg var i tvivl om det mindst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
5 stjerner ud af 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har netop fuldført Emil Nissen's Facebook Masterclass, og jeg er simpelthen begejstret! Dette kursus har været alle pengene værd og mere til. Emil har leveret e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super godt kursus, Emil viser virkelig alle de vigtigste aspekter af hvad du skal have styr på og vide for at skabe bedst mulige chancer for at du har succes med online marketing på FB og IG. Video... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Emil gav os et halvdags skræddersyet kursus i Business Manager, og det gav stor værdi. Han fungerede derefter som kontaktperson, når vi havde opfølgende spørgsmål, og her er han nemt tilgængelig o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gennem tæt samarbejde og åben kommunikation hjælper vi vores kunder med at vækste deres forretning online. Vi er proaktive, tænker kreativt og brænder for det, vi laver – online annoncering. Vi er IKKE din leverandør, men din samarbejdspartner.
Danalien 1M, 03, 02, 9000, Aalborg, Dänemark
Jeg har været så heldig at blive undervist i Facebook Ads af Emil. Han er utrolig kompetent, og rigtig god til at lære fra sig, og tage det i et stille og roligt tempo og niveau, hvor alle kan være med (jeg var selv helt grøn på området). Efterfølgende har Emil ydet den bedste service og været en god sparringspartner for mig, da han står til rådighed, når jeg har haft opfølgende spørgsmål/udfordringer, hvilket har skabt tryghed.
Emil får min varmeste anbefaling!

Antwort von emilnissen.dk
Jeg har haft fornøjelsen af et tre-timers kursus med Emil i Facebookannoncering, der afdækkede både teori og praksis, som jeg havde brug for at løfte performance.
Emil er utroligt behagelig og dygtig, hvilket gjorde det til en superfed oplevelse, hvor der var mulighed for at gå mere hands-on til værks - hvilket jeg altid har manglet ved deltagelse ved forskellige konferencer og oplæg!
Derudover har Emil været enormt hjælpsom i forhold til deling af materiale efterfølgende, så der har været mulighed for at vende tilbage til det vi gennemgik, og der har været god og åben kommunikation i forhold til spørgsmål, der er opstået på bagkant.
Stor og varm anbefaling herfra!

Antwort von emilnissen.dk
Jeg havde fornøjelsen af et Facebook annonceringskursus med Emil, og kan kun anbefale at bruge Emil. Emil ved hvad han laver samtidig med at han er enormt behagelig, god til at lære fra sig, og tilpassede sig vores behov. Jeg vil helt sikkert vælge Emil igen en anden gang.

Antwort von emilnissen.dk
Emil er enormt imødekommende, ambitiøs, ærlig og ønsker oprigtigt at hjælpe. Jeg har fået sparring af ham ift. annoncerings forbedringer og virksomheds vækst, som har været guld værd.
Kæmpe anbefaling herfra! :)

Antwort von emilnissen.dk
Vidste godt at Emil og hans team er gode til det de laver, og det har de bestem også vist. Udover at de har fået min virksomhed til at vækste helt vandvittige på kort tid, så er de også super gode til at komme med ideer til nye annoncer og forbedringer til hjemmesiden. Kæmpe anbefaling herfra!
Brugteski.dk
Har brugt Emil til sparring på nogle af de kontoer hvor performance ikke var tilfredsstillende. Det er både hyggeligt, og utrolig lærerigt hver gang!
Kan kun anbefale Emil!
Jeg giver Emil 5 stjerner for hans professionelle tilgang til de ting han skulle hjælpe mig med. Yderligere har han en meget venlig og hyggelig måde at holde Teams møder på. Vi har fået ordnet, hvad der skulle ordnes og grint og været afslappet og uformelle … god stil.! Hyggepianisten

Antwort von emilnissen.dk
Emil er en fantastisk god sparringspartner. Jeg har brugt ham til at vende udfordringer på de konti, hvor vi ikke har opnået fyldestgørende resultater.
Emil har hjulpet mig med at få struktur på annonceringen og hjulpet med både tekniske udfordringer samt givet konstruktiv feedback på annonceringen. Jeg har implementeret Emils tiltag og det har optimeret vores performance på Facebook.
Kan varmt anbefales.

Antwort von emilnissen.dk
Vores samarbejde med Emil Nissen har taget vores webshop til det næste niveau, og været den helt store drivfaktor bag vores vækst.
Efter at have været i klørende af et af de store bereauer, der var ved at køre vores virksomhed i sænk, kom Emil og var den helt afgørende faktor for en turnaround i vores performance på Google ads.
Derudover varetager Emil også vores Facebook annoncering, og vi har kun gode ting at sige om den måde han engagerer sig i vores virksomheds performance på de sociale medier.
Med Emil ombord får du også en person som tager hele din virksomhed seriøst, og altid kigger på det hele billede af din virksomhed.

Antwort von emilnissen.dk
Efter et par måneder hos Emil, må vi bare tage hatten og juble over både resultater og hele processen.
Emil har på kort tid hævet konverteringsraten på vores tyske site med 100%, sænket konverteringsprisen i dk med 60% og hævet vores generelle ROAS med cirka 200% (indtil videre).
Vi har tidligere arbejdet med nogle af Danmarks største bureauer, men ikke tidligere har vi haft en så god kommunikation og set så godt arbejde på specielt vores adwords konto.
Mvh Ole, woodif.dk

Antwort von emilnissen.dk
Jeg har brugt Emilnissen til flere af mine cases og jeg kan kun varmt anbefale ham! Han er pligtopfyldende og laver sit arbejde til ug. Så skal du bruge en erfaren gut til markedsføring eller seo optimering, så er han manden du skal hive fat i!
Emil
Littlerecycle
Kdelite
Farveexperten

Antwort von emilnissen.dk
Emil er mega flink, dygtig og har styr på det han laver. Mega god gut, kan kun anbefales

Antwort von emilnissen.dk
Vi skulle bruge et mindre website i en fart - til en god pris. Emil trådte til med tempo og gode råd undervejs. Han stod for det hele og sørgede for at sætte alt op, så det er lige til at gå til. Meget behagelig fyr, som har helt styr på tingene.

Antwort von emilnissen.dk
Jeg fik hjælp til at få gang i Facebook annoncerne, og det går langt bedre nu!
Emil er en meget behagelig person, der er nemt at tale med, og som ikke kun gør tingene, men også forklarer det på en god måde, så man selv kan arbejde videre på egen hånd.

Antwort von emilnissen.dk
Med utrolig kort varsel,tilbød Emil sin hjælp og ekspertise! Vi havde brug for et lidt anderledes kursus, der var mere Hands on, end teoretisk - Og det tilpassede Emil helt efter vores ønsker og behov, og til vores fulde tilfredsstillelse! Emil ved hvad han snakker om, og det er tydeligt at mærke at han både brænder for sit område, men også er enormt dygtig til at lære fra sig! Vi vil klart gøre brug af Emils service, erfaring og know-how snart igen!

Antwort von emilnissen.dk
Har arbejdet sammen med Emil et par måneder, og vil kun anbefale andre at hive fat i ham, hvis man skal annoncer for sin webshop eller firma.
Emil er god når der skal rykkes hurtig og handles på ting.
Ligemeget om du er et lille eller stort firma, så skal du hive fat i Emil, inden du gør andet!

Antwort von emilnissen.dk
Efter at have siddet med et frustrerende problem, i Google Analytics, i flere dage, valgte jeg at række ud til Emil.
Emil svarede lynhurtigt på min besked, og fik sammen løst mit problem på 5 minutter.
Dette er ikke noget Emil skulle have noget som helst betaling for - Han ønskede blot at give en gratis hånd, fordi han havde muligheden for det.
- Det er det som betyder noget!
Tusind tak!

Antwort von emilnissen.dk
Nu har jeg arbejdet sammen med Emil i et godt stykke tid, og jeg kan 112% anbefale ham og hans team. Der er altid styr på sagerne og Emil kommer løbende med gode tips til forbedringer.

Antwort von emilnissen.dk
Terrible experience, I contacted him for managing my facebooks ads and google adwords for my company, he canceled 2 times our meeting, when it was him who suggested the time and day, and the last time he cancelled our meeting 1 hour before, very unprofessional, and more when you are getting FREE leads without doing anything, I can't talk about how he works, knowledge or how good is he doing his job, but my experience is that I wasted a lot of time, but at "least" no money, this is so far my experience "trying" to get his services.
Stor anbefaling herfra
Vi kan absolut anbefale Emil. Super hurtig, effektiv, hjælpsom og god til at kommunikere. God service. Meget anbefalelsesværdig. Tak Emil.

Antwort von emilnissen.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.