Evidensia Djursjukvård Bewertungen 940

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bara ute efter pengar! Maximera vinsten, minimal eller ingen empati för djuret. Tar onödiga prover och undersökningar för få in så mycket som möjligt! Finns massa berättelser om detta om man söker på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 93 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gick fort att få tid och bra upplevelse…

Gick fort att få tid och bra upplevelse för Astrid med goda råd om mat och tänder

Hej Marita,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att det gick snabbt att få tid och att upplevelsen för Astrid blev positiv, med bra råd om mat och tänder. Vårt mål är att ge bästa möjliga vård och stöd till er. Tack för ert förtroende!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid bra bemötande och jag är alltid…

Alltid bra bemötande och jag är alltid nöjd med utförandet och hanteringen av mina Norska Skogkatter. Vänligen matte Eva-Helen och Bellela 9 år. Tacksam att ni också har en superduktig vetrinär som är speciliserad på kattsjukdomar. Tacksam att ha ett djursjukhus med 24/7 inom räckhåll, det är många som inte har den tjänsten i sin stad/samhälle. Är sååå tacksam att ni finns i Östersund.

27. März 2026

Hej Eva-Helen,
Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med bemötandet och hanteringen av dina norska skogkatter, och att du känner förtroende för vår veterinärspecialist. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda en dygnet runt-tjänst och finnas till hands för er i Östersund. Varmt tack för att du uppskattar vårt arbete och för att du väljer oss- det värmer!

Bemötande och kunskap.

Bemötande och kunskap.

Hej Pirjo,
Tack så mycket för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar bemötandet och kunskapen hos vårt team. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid trevlig bemött av all personal

Alltid trevlig bemött av all personal. Är så fina med djur. Jag känner mig så trygg. Visar stor empati o medkänsla när man mist sitt djur.

2. April 2026

Hej Ulrika,
Tack för dina varma ord! Det betyder mycket att höra att du alltid blir trevligt bemött och att du känner dig trygg med vår personal. Din tillit värmer oss, och vi vet hur oerhört jobbigt det är att mista sitt djur. Vi finns här för dig- och skänker vår varmaste tanke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glada besök och delade tårar

Trevlig välutbildad och kunnig personal. Vi har jätteroligt på våra möten. Hahahaha Och vi blir så otroligt fint omhändertagna när livet tar slut också på våra älskade Sankt bernhards. Vi tackar av hela vårt hjärta från Fredsduvan's kennel ❤️

Hej Fredrica,
Tack så mycket för er värmande och härliga hälsning! Det glädjer oss att höra att ni känner er väl omhändertagna och att ni har roligt på era möten. Det är också fint att veta att er älskade Sankt Bernhards togs om hand med stor kärlek och omsorg. Vi är tacksamma för att få vara en del av er gemenskap- och ert förtroende!

Engagerad personal

Liten trevlig klinik som är tillmötesgående och där man blir sedd.
Engagerad personal som tar sig tid.

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för din fina recension! Det värmer att höra att du uppskattar vår klinik, vår tillmötesgående attityd och att du känner dig sedd. Vi strävar alltid efter att ge engagerad och personlig vård.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett mycket professionellt bemötande!

Ett mycket professionellt bemötande av såväl reception, djursköterska och veterinär (Christoffer Westin) . Jag fick svar på mina frågor, min hund kände sig trygg under hela besöket. Inget kändes stressigt, utan ni tog god tid på er med att försöka hitta en rimlig diagnos för min labbe. Rekommenderar varmt Evedensia, Jönköping!

Jag var glad när jag gick ut från kliniken, det bästa betyg man kan ge!

Hej Daniel,
Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är verkligen glädjande att höra att du och din hund hade en trygg och positiv upplevelse hos oss, och att vårt team- receptionen, djursköterskan och veterinär Christoffer- kunde ge dig den vård och tid du behövde. Din rekommendation betyder mycket för oss. Välkommen tillbaka när ni behöver oss igen!

Fint bemötande

Fint bemötande, bra service, fick tid snabbt o kunnig personal!

Hej Linda,
Tack för din fina feedback! Det är härligt att höra att du uppskattade vårt bemötande, servicen och att du fick tid snabbt med kunnig personal. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och service.

Fint bemötande

Fint bemötande. Proffsiga. Även väldigt i vården av smådjur.

Hej Karolin,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och vår professionalism, särskilt när det gäller vården av smådjur. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa möjliga omsorg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lugn o fin m min unghund

Lugn o fin m min unghund. Lyssnade på mig gällande hantering. Gav mig all tid jag behövde. Ingen stress. Tydlig. Förklarade noga.

Hej Andreas,
Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse! Det är fantastiskt att höra att din hund kände sig lugn och trygg, och att du fick den tid och tydlighet du behövde. Vi strävar efter att skapa en stressfri och bra miljö för både hundar och ägare. Tack för ditt förtroende!

Trygga händer

Blir alltid lika väl bemött av all personal så man känner sig i trygga händer!

Hej Malin,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att höra att du alltid blir väl bemött av vår personal och känner dig trygg hos oss. Det betyder mycket för oss att kunna ge dig och dina djur bästa möjliga omsorg.

Hej Per,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt trevliga bemötande. Det är viktigt för oss att du känner dig välkommen och uppskattad. Välkommen åter vid behov!

Professionellt bemötande

Alltid vänligt bemötande och professionell personal.

Hej Eva,
Tack så mycket för din värmande feedback! Vi är glada att höra att ni alltid möts av vänlighet och professionell personal hos oss. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta ta hand om er med samma engagemang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kunnig personal och alltid ett trevligt…

Kunnig personal och alltid ett trevligt bemötande.

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen att du tycker att vår personal är kunnig och att ni alltid möts av ett trevligt bemötande. Det betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta ge er bästa service!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, svarar snabbt. Varit lätt att få tid. Har återkommit till Villa Qrera flera gånger sedan dess.

9. Oktober 2025

Hej Malin,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt bemötande, vår snabba service och att det varit lätt att få tid hos oss. Det är alltid ett nöje att få hjälpa er igen och vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig och ditt djur på bästa sätt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid vänliga och proffsiga i sitt…

Alltid vänliga och proffsiga i sitt bemötande Vi känner oss alltid trygga att kunna vända oss till Evidensia Djursjukhus i Sundsvall då vi har frågor eller behöver träffa en veterinär asap eftersom vår vovve har en sjukdom som kan bli sämre fort!

28. März 2026

Hej Ian,
Tack så mycket för ditt värmande omdöme! Vi är glada att ni känner er trygga med oss och att vi kan finnas där för er och er hund när ni behöver oss som mest. Att kunna hjälpa er snabbt och professionellt betyder mycket för oss. Vi finns alltid här för er!

Alltid lika trevligt bemötande

Alltid lika trevligt bemötande. Rekommenderar dem varmt.

Hej Gun,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir glada att höra att du alltid känner dig väl bemött. Din rekommendation betyder mycket för oss!

Trygghet

Trygghet, kompetens

Hej Anna,
Tack för dina ord! Trygghet och kompetens är kärnvärden för oss, och vi är glada att du känner att det genomsyrar vår vård. Vi finns här för dig och din hund när ni behöver oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vänligt och professionellt bemötande.

Bemötandet är alltid vänligt och professionellt. Min hund är i trygga händer.

3. März 2026

Hej Ulla,
Tack för din fina feedback! Det är härligt att höra att du känner dig trygg med vårt bemötande och att din hund är i säkra händer hos oss. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att hjälpa er igen vid behov!

Mycket duktiga veterinärer!

Hej Karl,
Tack så mycket för dina snälla ord! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra veterinärer. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga vård för dina djur. Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Daniel på Evidensia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr