Evidensia Djursjukvård Bewertungen 940

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bara ute efter pengar! Maximera vinsten, minimal eller ingen empati för djuret. Tar onödiga prover och undersökningar för få in så mycket som möjligt! Finns massa berättelser om detta om man söker på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Toppen med jouröppet

Bra och trevligt bemötande på jourtid.

Hej Lena,
Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att du fått ett bra och trevligt bemötande även på jourtid. Det är viktigt att känna sig väl omhändertagen oavsett tid på dygnet. Vi uppskattar ditt omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man känner sig välkommen direkt

Man känner sig välkommen direkt. Ni är professionella

19. März 2026

Hej Anna,
Det är underbart att höra att du känner dig välkommen direkt och att du upplever personalen som professionell. Ett bra bemötande och professionalism är nyckeln till att skapa förtroende och en bra upplevelse. Tack för att du delar din uppskattning!

Samma veterinär

Har alltid gått till samma ställe med min hund och dom strävar efter att man får samma veterinär. Det känns tryggt och blir mer personligt. Noggranna och hjälpsamma.

Hej Camilla,
Det är verkligen värdefullt att ha en veterinär och ett team som man kan lita på och som strävar efter att ge en personlig och trygg vård för sin hund- något vi värdesätter högt. Att alltid få träffa samma veterinär kan skapa en starkare relation och en känsla av trygghet, vilket är så viktigt. Tack för att du delar din positiva erfarenhet!

Snäll och hjälpsam personal

Hej Pia,
Det är fantastiskt att höra att personalen upplevdes snälla och hjälpsamma. Vi värdesätter alltid ett gott bemötande. Tack för att du delar din positiva upplevelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjärtan av guld när ett plötsligt dödsfall händer..

Jag kom till veterinären med min avlidna katt (misstänkt hjärtstopp) och blev bemött med stor sympati och tålamod, trots att jag kom under jourtid. De gav mig möjlighet att vara ensam med min katt och ta den tid jag behövde för att fatta svåra beslut.

Personalen hjälpte mig att gå igenom priser och alternativ utan att jag någonsin kände mig som en börda. De fanns där för att stötta.

När frågan om extrakostnad kom upp fick jag möjlighet att diskutera det med veterinären, som förklarade att dödsorsaken med stor sannolikhet var hjärtstopp och att en obduktion därför eventuellt kunde vara en onödig kostnad. Samtidigt var de öppna för att genomföra en obduktion när jag ändå visade intresse. Det kändes tryggt att få ett så ärligt och respektfullt bemötande.

Efter betalningen blev jag dessutom rörd över att de inte hade lagt på något jourtillägg på kvittot, vilket jag tolkade som en fin gest av omtanke och medkänsla.

De gjorde en hjärtskärande händelse lite mer hanterbar.

Tack.

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för att du delar din berättelse. Det är otroligt värdefullt att höra att du blev bemött med sympati, tålamod och respekt under en så svår stund. Det glädjer oss att personalen då kunde ge dig stöd och trygghet. Det är tydligt att personalens insats har gjort skillnad för dig och det betyder mycket för hela teamet. Om du behöver något finns vi alltid här för dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig personal och väl kunniga

Trevlig personal väldigt duktiga och bra på att förklara 👌🏼

29. März 2026

Hej Monica,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att du tycker personalen är trevlig, duktig och tydlig i sina förklaringar. Det betyder mycket för hela teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev bra bemött vid avlivning av vår…

Blev bra bemött vid avlivning av vår katt

Hej Tommy,
Tack för att du delar med dig. Vi är tacksamma för förtroendet och glada att ni blev bra bemötta under en svår tid. Om ni behöver något mer eller har frågor, finns vi alltid här för er.

Alltid lika hjälpsamma

Kunniga och hjälpsamma. Alltid bra bemötande.

Hej Stina,
Tack så mycket för ditt värdefulla omdöme! Vi är glada att höra att du upplever vårt team som kunniga och hjälpsamma, och att bemötandet alltid är bra. Välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb hjälp,duktig veterinär och…

Snabb hjälp,duktig veterinär och djurskötare, i allt ett mycket positivt besök

Hej Marie,
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du hade ett mycket positivt besök och att du uppskattade den snabba hjälpen samt professionaliteten hos vår veterinär och djurskötare. Välkommen åter vid behov!

Egna tidigare erfarenhet.

Egna tidigare erfarenhet.
Fantastiskt bemötande! Snabb och professionell hjälp!

Hej Pernilla,
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du fick ett bra bemötande och att hjälpen var snabb och professionell. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa möjliga stöd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygg upplevelse för både mig och min…

Trygg upplevelse för både mig och min hund. Fint bemötande

Hej Johan,
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du och din hund fick en trygg upplevelse och att bemötandet kändes bra. Det är viktigt för oss att skapa en säker och positiv miljö för både ägare och hund. Tack för ditt förtroende!

Otroligt bra

Otroligt bra! Inkännande, inlyssnande, orädda och fantastiska med vår hund.

Hej Stina,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir så glada att höra att du upplevde oss som inkännande, inlyssnande, orädda och fantastiska med er hund. Det betyder mycket för oss att kunna ge den bästa omsorgen och tryggheten till ditt älskade djur. Vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna ett omdöme!

Superduktiga

Superduktiga! Kände mig så trygg att lämna min katt hos er! Tusen tack!

Hej Ida,
Tack så mycket för dina värmande ord! Vi är så glada att du kände dig trygg att lämna din katt hos oss. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa omsorg och trygghet till dina djur. Tack själv för förtroendet, och välkommen åter när ni behöver oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service o mottagande av alla mina 3…

Bra service o mottagande av alla mina 3 djur, två katter och en hund.

Hej Karin,
Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och mottagandet för alla dina tre djur. Välkommen åter, vi finns här för er!

Lätt att få tid

Lätt att få tid, snabbt och trevligt bemötande. Personalen var omhändertagande och noga med att se till att jag förstått

30. März 2026

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att du tyckte att det var lätt att få tid, att bemötandet var trevligt och effektivt, samt att personalen var omhändertagande och noga med att förklara. Det är precis så vi vill att våra kunder ska känna. Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otrolig omtänksamma och kompetenta…

Otrolig omtänksamma och kompetenta djurskötare samt veterinärer hos Evidensia i Växjö.

Högsta möjliga betyg!

Hej Millie,
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi blir otroligt glada att höra att du uppskattar våra omtänksamma och kompetenta djurskötare samt veterinärer hos Evidensia i Växjö. Det betyder mycket för oss att få högsta möjliga betyg. Välkommen tillbaka när ni behöver oss igen!

Hej Josefine,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du upplevde oss som proffsiga och omhändertagande. Det betyder mycket för oss att kunna ta hand om våra kunder på bästa sätt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superbra personal som alla var väldigt…

Superbra personal som alla var väldigt inkännande och kunniga. Vi fick verkligen den bästa hjälpen för vår hund.

Hej Susanne,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir så glada att höra att du tyckte personalen var inkännande och kunniga, och att ni fick den bästa hjälpen för er hund. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och stöd.

Vänligt och proffsigt

Vänligt, omtänksamt och snabbt utan att vara stressigt.

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde oss som vänliga, omtänksamma och att vi kunde arbeta snabbt utan att det blev stressigt. Det betyder mycket för oss att kunna ge en trygg och professionell service. Välkommen åter när ni behöver oss!

Trevligt och bra bemötande

Trevligt bemötande och veterinären var mycket förstående gällande min rädda hund och anpassade undersökningen för att det skulle bli så bra som möjligt för honom

Hej Linnea,
Tack så mycket för din fina kommentar! Det gläder oss att höra att bemötandet var trevligt och att veterinären var förstående och anpassade undersökningen för att göra det så bra som möjligt för din rädda hund. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och positiv upplevelse för både djur och ägare.

Oscar på Evidensia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr