Evidensia Djursjukvård Bewertungen 938

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Okunnig veterinär. Tittade knappt på djuret ordentligt. Hotade även att anmäla mig utan att ens veta vad som var fel. Katten var avmagrad och pälsen dålig. Visade sig på annan klinik att min katt hade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

4,4

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hög kompetens hos all personal

Bästa kvalitet på behandling och hög kompetens hos all personal.

21. April 2026

Hej Mats,
Tack så mycket för din fina feedback! Det värmer att höra att ni är nöjda med kvaliteten på vår behandling och kompetensen hos hela vårt team. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Välkommen tillbaka när ni behöver oss!

Tandrengöring

Skulle lämna vår lilla hund för tandrengöring hos veterinär Julia, vilken underbar & fantastisk veterinär hon är,
Bemötandet var på alla sätt o vis helt fantastiskt, både mot oss och framför allt till hunden😍🤗hon förklarade och hennes lugn och kunskaper gjorde oss lugna….när vi sen hämtade var hon lika fantastisk, hon visade&förklarade, sååå himla fin som person och hon har verkligen valt rätt yrke, är som gjord för det. Tack snälla Julia🙏🌸för att du🥰😍tog så väl hand om vår lilla pälskling och det fina jobb som du gjorde🙏🤗👍😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️vi kan varmt rekommendera Nacka djurklinik, de har många bra veterinärer och bemötandet är alltid varmt & trevligt🤗😍, det gäller också de personer som jobbar i receptionen😍🥰⭐️⭐️⭐️⭐️

21. April 2026

Hej Marie-Louise,
Tack så mycket för att du delar din fina erfarenhet! Det glädjer oss att höra att Julia och hela teamet på Nacka Djurklinik har gjort ett så positivt intryck. Det är fantastiskt att höra att ni kände er väl omhändertagna och att Julia visade så mycket professionalism, lugn och värme, både mot er och er hund. Era ord värmer verkligen och hjälper oss att fortsätta göra vårt bästa. Tack för att ni rekommenderar oss, det betyder mycket!

Snabb och bra hjälp

22. April 2026

Hej Christer,
Tack för din feedback! Vi är glada att höra att du fick snabb och bra hjälp. Det är vårt mål att alltid kunna hjälpa så effektivt och professionellt som möjligt. Välkommen åter!

Bra personal

Trevlig, lugn och kunnig personal.

20. April 2026

Hej Anna,
Tack så mycket för din fina kommentar! Det gläder oss att du upplevde vår personal som trevlig, lugn och kunnig. Vi strävar alltid efter att skapa en trygg och professionell miljö för våra patienter och deras ägare. Varmt tack för att du delar med dig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick ett väldigt fint bemötande

Vi fick ett väldigt fint bemötande, både i receptionen och av veterinären. Veterinären verkade engagerad, kunnig och intresserad.

16. April 2026

Hej Camilla,
Tack så mycket för din fina feedback! Det gläder oss att ni fick ett varmt och välkomnande bemötande både i receptionen och av veterinären. Vi är stolta över att vår veterinär upplevdes engagerad, kunnig och intresserad- det är precis den nivå av omsorg och professionalism vi strävar efter. Varmt tack för att du delar med dig!

Bästa ever

Bästa ever, jättebra bemötande

20. April 2026

Hej Henrik,
Tack snälla! Vad roligt att höra att du uppskattar oss och att du är nöjd med bemötandet. Det betyder mycket för oss att kunna göra ditt besök så positivt som möjligt. Varmt tack för din fina feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bemötandet av personalen var empatiskt

Bemötandet av personalen var empatiskt, lugnt och personalen var kunniga och inkännande mot mig och mina funderingar/rädslor.

Hej Emma,
Tack så mycket för ditt ärliga och fina omdöme. Vi är glada att höra att du kände dig mött med empati, lugn och kunnighet. Det är precis det vi strävar efter- att skapa ett inkännande och tryggt möte för både dig och dina funderingar. Din feedback betyder mycket för oss!

Snabb och proffsig hjälp

Snabb och proffsig hjälp, häst med förstoppning och svår att sticka. Men tjejerna gjorde ett proffsigt jobb och bemötte hästen med mycket bra tålamod.

Hej Caroline,
Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår hjälp och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och att våra kunder och deras hästar känner sig trygga och omhändertagna.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stora trevliga lokaler där djuren…

Stora trevliga lokaler där djuren håller sig lugna. Mycket kunskap och förståelse för djurens hälsa och ägarnas situation.

Hej Saita,
Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar våra trevliga lokaler och vår kunskap samt förståelse för djurens hälsa och ägarnas situation. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så enkelt att beställa fästingmedel på…

Så enkelt att beställa fästingmedel på Evidensia Tyresö hemsida , till min hund Ice , det tog 20 minuter så va det klart.
Mycket nöjd med dom över lag, trevliga kunniga jag kan verkligen rekommendera dom. Lotta

7. April 2026

Hej Eva-Lotta,
Tack för att du delar med dig av din erfarenhet! Det glädjer oss att du upplever en smidig upplevelse med beställning av fästingmedel via hemsidan. Kul att höra att du även är nöjd med vår service och personal. Tack för din rekommendation!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tyresö djurklinik var de enda som kunde erbjuda en tid redan dagen därpå

Jag ringde runt till flera djurkliniker en fredagseftermiddag för att få en tid för undersökning av min katt som hade skadat/ ont i örat och var mycket besvärad av det. Tyresö djurklinik var de enda som kunde erbjuda en tid redan dagen därpå (en lördag) och de var väldigt vänliga samt professionella.

Hej Cecilia,
Tack för ditt fina omdöme! Vi vet hur stressamt det kan vara när sitt djur är i behov av omgående vård och är glada att vi kunde assistera er med en snabb tid. Vi värdesätter tillgänglighet och professionalism högt. Tack för att du delar din erfarenhet!

Mkt god service.

Mkt god service.

18. April 2026

Hej Annika,
Tack så mycket för din fina recension! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga omsorg och bemötande. Vi uppskattar ditt förtroende!

Superfint bemötande

Superfint bemötande. Lugnande veterinär som gjorde att vår oro minskade. Var inne två ggr inom ett dygn och all personal vi mötte var jättebra & bemötte oss på ett mkt bra sätt😊 Rekommenderar verkligen Evidensia i Valla🌟

19. April 2026

Hej Petra,
Tack så mycket för din fantastiska feedback! Det är glädjande att höra att vårt bemötande och veterinärens lugna insats hjälpte till att minska er oro. Vi strävar alltid efter att ge ett varmt och professionellt bemötande, och det är roligt att höra att ni kände er väl omhändertagna under era besök.

Tack för att du rekommenderar oss på Evidensia i Valla- det betyder mycket för oss! Varmt välkomna tillbaka när ni behöver oss igen.

Underbar personal!

Underbar personal!

13. April 2026

Hej Anna,
Tack så mycket för din fina kommentaren! Det värmer verkligen att höra att du tycker om vår personal. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga omsorg och skapa en positiv och trygg upplevelse för våra kunder.

Professionelt bemötande

Fin lyhördhet, vänlighet och bra kompetens gjorde besöket väldigt positivt för mig och min hund.

Hej Lotta,
Tack så mycket för din fina feedback! Det glädjer oss att höra att ni kände er nöjda med vår lyhördhet, vänlighet och kompetens. Det är precis det vi strävar efter för att ge bästa möjliga omsorg och trygghet för både hundar som ägare.
Ni är alltid välkomna att höra av er när ni behöver oss!

Geografi

Geografi
Personalen, jätte trevlig och fina i svåra stunder. Känns så personligt och inte alls kalt och penga drivet som vissa andra veterinärer.

13. März 2026

Hej Ida,
Tack så mycket för din fina och värmande kommentar! Det betyder mycket för oss att du känner att vi är personliga och omtänksamma, särskilt i svåra stunder. Vårt mål är alltid att ge kärleksfull och personlig vård, och att skapa en trygg plats för både djur och ägare.

Gulliga

Trevlig ,kunnig och bra personal

Hej Eva,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Det betyder mycket att höra att du uppskattar personalen engagemang, bemötande och kunnighet. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och omtanke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Från foder till omvårdnad av våra…

Från foder till omvårdnad av våra familjemedlemmar med 4 ben och till livets slut och utlämnande av urna. Djursjukhuset fina personal och vårdare förtjänar så mycket kärlek och omtanke för att dom finns där dygnet runt för oss och våra familjemedlemmar.

Hej Ann,
Tack så mycket för er vackra och uppskattande recension. Det betyder mycket för oss att få vara en del av era djurs liv, från foder och omvårdnad till de svåra stunderna vid livets slut. Vi är tacksamma för ert förtroende och er fina uppskattning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man känner sig trygg och omhändertagen…

Man känner sig trygg och omhändertagen i akuta situationer och i de enkla lägena med vaccinationer etc. Jag har upplevt att veterinärer och all personal sett oss, gjort allt för att göra oss bekväma och framförallt ge djuren den bästa möjliga upplevelse av den lite jobbiga saken att gå till veterinären ❤️

16. April 2026

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack så mycket för ert varma och fina omdöme! Det betyder mycket för oss att ni känner er trygga och omhändertagna, oavsett om det gäller akuta situationer eller enklare saker som vaccinationer. Vi strävar alltid efter att göra besöken så bekväma som möjligt för både er och era djur, och det värmer att höra att ni upplever det på det sättet. Tack för förtroendet!

Rekommenderad av annan veterinär

Rekommenderad av annan veterinär
Det positiva betyget stavas Madde fysioterapeut. Vi har haft lite problem med vår dvärgschnauzer men de har Madde fixat på ett kompetent, lugnt och förtroendeingivande sätt. Vi är jättenöjda!

Hej Mårten,
Tack så mycket för ert fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att Madde gjort ett så bra jobb med er dvärgschnauzer och att ni känner er nöjda. Vi uppskattar att ni delar er positiva erfarenhet och att ni rekommenderar oss vidare!

Johan på Evidensia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr