Evidensia Djursjukvård Bewertungen 938

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Okunnig veterinär. Tittade knappt på djuret ordentligt. Hotade även att anmäla mig utan att ens veta vad som var fel. Katten var avmagrad och pälsen dålig. Visade sig på annan klinik att min katt hade... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

4,4

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Professionell

Professionell, effektiv, kompetent och inkännande personal. Lugna och fina i en svår stund.

10. April 2026

Hej Karin,
Tack så mycket för din fina och värmande feedback! Det betyder mycket för oss att höra att ni upplever vår personal som professionell, effektiv, kompetent och inkännande. Vi strävar alltid efter att vara lugna och stödjande, särskilt i svåra stunder. Vi uppskattar ditt omdöme!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fick en snabb tid då vi var oroliga…

Vi fick en snabb tid då vi var oroliga för våran katt. Veterinären gjorde en relevant undersökning och gav oss konsekventa råd.

Hej Lena,
Tack för er fina feedback! Det är värdefullt att höra att veterinären genomförde en noggrann undersökning och gav er tydliga och konsekventa råd. Vår målsättning är att ge bästa möjliga vård och stöd. Vi värdesätter även tillgänglighet och möjlighet till snabb vård vid behov. Vi uppskattar ert omdöme!

Allt var bra.

Antwort von Evidensia Djursjukvård

Tack för din fina recension!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Känner mig alltid 100% välkommen och…

Känner mig alltid 100% välkommen och jätte trevliga och kunniga sköterskor och veterinärer som man märker har full koll på sitt jobb.

13. April 2026

Hej Stefan,
Tack så mycket för din värmande feedback! Det gör oss verkligen glada att höra att ni känner er välkomna och att ni uppskattar våra trevliga och kunniga sköterskor och veterinärer. Vi lägger stor vikt vid hög kompetens för bästa möjliga vård.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Får alltid ett trevligt o proffsigt…

Får alltid ett trevligt o proffsigt bemötande

18. April 2026

Hej Karin,
Tack så mycket för din fina kommentar! Det är underbart att höra att ni alltid får ett trevligt och professionellt bemötande. Vi strävar efter att ge alla våra kunder och patienter den bästa servicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid välkomnande och trevlig personal.

Hej Suvi,
Tack så mycket för din recension! Vi blir jätteglada att höra att vår personal känns välkomnande och trevlig. Vårt mål är att alla våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt lyhörd och profesionell…

Otroligt lyhörd och profesionell personal

13. April 2026

Hej Camilla,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir verkligen glada att höra att ni tycker att vår personal är lyhörd och professionell. Vårt mål är att alltid ge bästa möjliga vård och bemötande, och det värmer att det märks. Välkommen åter!

Professionell och seriös veterinärklinik

Alltid professionellt och bra bemötande och vi uppskattar att vi alltid fått träffa samma veterinär som följer vår katt. Alltid transparenta om kostnader och rekommenderad behandlingsplan framåt, så aldrig några tråkiga överraskningar eller konstigheter.

Hej Annie,
Tack så mycket för er fina recension! Det värmer att höra att ni känner er nöjda med vårt bemötande och vår personal, och att ni uppskattar att ni alltid träffar samma veterinär. Vi strävar efter att vara så transparenta som möjligt och att ge tydliga rekommendationer, så att ni alltid känner er trygga och informerade. Tack för ert förtroende!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig personal som tog sig tid…

Trevlig personal som tog sig tid kaninerna

Hej Katrina,
Tack så mycket för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade vår vänliga personal och den tid de tog för kaninerna. Vårt mål är att skapa en trygg och trevlig miljö för både våra gäster och djuren, och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det. Välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryggt ärligt och professionellt…

Tryggt ärligt och professionellt bemötande. Det är smidigt att ta sig till och från kliniken. En bra kommunikativ hemsida. Bra priser för det man får.
Trevlig engagerad personal.

”När jag och Fina gick därifrån var vi så stolta och nöjda. Katten Fina helt frisk och Matte glad och lugn”.

Hej Therese,
Tack för ditt fina omdöme! Det är härligt att höra att du upplevde ett tryggt, ärligt och professionellt bemötande. Vi är glada att du uppskattade smidigheten, den tydliga hemsidan, priserna och vår engagerade personal. Det värmer att du och Fina lämnade kliniken nöjda och stolta över tillfrisknaden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De tog min hund på allvar och va…

De tog min hund på allvar och va väldigt omhändertagande 🫶🏻 uteslöt inget o kontrollerade de som gick. Vilket visade sig vara väldigt bra .

9. April 2026

Hej Victoria,
Tack för att du delar med dig! Det är verkligen glädjande att höra om hur du upplever att vi tog din hund på allvar, var omhändertagande och noggranna i våra kontroller. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitativ vård för att säkerställa det bästa för din hund.

VARNING!

VARNING!

SKAMLÖSA. MANIPULATIVA. UTNYTTJARE.

Dem skiter i dig och ditt husdjur.
Rakt igenom rutten behandling.

Betala bara.

Erkänner inga misstag. Dem är perfekta.
Husdjuren är vinstmarginal och utbildningsobjekt.

Och vem är vi kunder? Dumma idioter som inte fattar vad dem gör.

När du betalar flera tusentals kronor, för deras misstag, så har "du missförstått något".

Får se hur dumma vi är snart, när vi kommer kräva lagstiftning på er.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med vårt besök

Mycket nöjd med vårt besök. Tydlig genomgång av vad som skulle göras, bra hantering av hund, ingen stress med något och kompetent personal. (Evidensia Örebro)

Hej Emma,
Tack så mycket för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är nöjd med er upplevelse hos oss på Evidensia Örebro och att du uppskattar vår tydliga genomgång, hantering av hund och den kompetenta personalen. Välkommen tillbaka när du behöver oss!

Mycket bra service

Hej Thomas,
Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket trevlig reception ffa Angelica…

Mycket trevlig reception ffa Angelica och Gustav är en mycket bra veterinär!

27. März 2026

Hej Pia,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir glada av att höra att du uppskattar vår receptionist och veterinär. Det betyder mycket för oss att kunna ge bästa möjliga service och vård- och ert förtroende betyder mycket för hela teamet!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid bra bemötande och bedömningar.

Så duktig personal. Bra bemötande och bedömningar.

Hej Cia,
Tack för ditt omdöme! Det är härligt att höra att du uppskattar vår kunniga personal, deras bra bemötande och noggranna bedömningar. Vi uppskattar ditt förtroende!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Josefine var fantastisk med vår hund…

Josefine var fantastisk med vår hund som inte är så enkel att hantera.

Hej Gréta,
Det är underbart att höra att Josefine var fantastisk med er hund. Tack för att du delar din upplevelse, det glädjer hela teamet!

Bra bemötande och kompetens

Fantastisk veterinär (Henrik) som ställde rätt diagnos som senare bekräftades via DT. Hanterade vår känsliga hund på ett så mjukt och fint sätt. Vi fick också ett bra bemötande från övrig personal som vi träffade under vårt besök. Lugna o fina och kompetenta. (Evidensia Uppsala)

Hej Carina,
Tack för att du delar din fina berättelse. Det är fantastiskt att höra att Henrik ställde rätt diagnos och hanterade er känsliga hund på ett mjukt och fint sätt. Det är också glädjande att ni fick ett bra bemötande från övrig personal som var lugna, trevliga och kompetenta. Ert omdöme betyder mycket för oss!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket engagerad och kunnig personal

som tog hand om vår dödssjuka hund på ett mycket fint sätt. Han överlevde!

17. November 2025

Hej Anna-Lena,
Tack för att du delar din berättelse. Det är fantastiskt att höra att vi kunde finnas där för er när det behövdes som mest! Det värmer att veta att vi kunde göra skillnad i en svår tid. Vi uppskattar ert förtroende!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi ringer i panik över vår hund som…

Vi ringer i panik över vår hund som blivit biten av en annan hund några dagar tidigare. Det hade bildats en infektion i såren och bölden sprack. Det hade inte upptäckts då en veterinär kollade dagen efter betten.
När vi ringer (sen lördag kväll)så får vi till svar
-Ni vet om att det är dyrt att komma in den här tiden.
Sa hon med ett litet skratt!? Så känslokallt! Vi bryr oss om hunden!

11. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr