Evidensia Djursjukvård Bewertungen 940

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fick snabb hjälp och vård när vår hund drabbades av ormbett. Fick remiss från hemkliniken som påbörjat behandling och blev sedan intagna på en gång när vi kom fram. Fick sms från veterinären om status... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Egna tidigare erfarenheter. Det är alltid lika trevligt att besöka er och man känner sig alltid välkommen. Som tur är så är 99% av alla besöken för foderköp eller ren social träning för att avdramati... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hade akuttid för min hund och glad att de blev just Valla, toppen veterinär som fick mig att känna mig trygg och gjorde en grundlig undersökning av hans hälta. Kände mig även trygg att han blev kvar... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bara ute efter pengar! Maximera vinsten, minimal eller ingen empati för djuret. Tar onödiga prover och undersökningar för få in så mycket som möjligt! Finns massa berättelser om detta om man söker på... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

När ditt djur behöver vård - hjälper vi till med litet som stort. Din familjemedlem är viktig, därför erbjuder Evidensia Djursjukvård allt från vaccinering till avancerade operationer, utredningar och rehabilitering.

Kontaktinformationen

trevlig personal

trevlig personal. bra bemötande

8. April 2026

Hej Marita,
Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du tycker att personalen är trevlig och att du fått ett bra bemötande. Det är vårt mål att ge bästa möjliga service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kom in med våran hund med misstänkt…

Kom in med våran hund med misstänkt diskbråck i ryggen,veterinären kommer in presenterade hon sig inte utan frågar bara om det är rätt hund,,ger en "hästdos" av smärtlindring och när veterinären kommer tillbaka 1,5h efter för att kontrollera smärtan så trycker hon så hårt på hundens rygg att hunden,som kunde gå någotsånär okej innan besöket,släpade nu sin bakdel helt och kunde inte stå på bakbenen alls.
Fick ingen förklaring,inga prisuppgifter utan släpptes hem med hemgångsråd att vi genast skulle börja ståträna, massera och "cykla" med bakbenen, vilket är fel enl. våran ordinarie veterinär. Hunden behöver vila i massor,flera veckor.

4. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig personal som tar sig tid och…

Trevlig personal som tar sig tid och ger goda råd

Hej Kenth,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att höra att du uppskattar vår trevliga personal och att vi tar oss tid att ge goda råd. Din feedback inspirerar oss att fortsätta göra vårt allra bästa för våra kunder och djur. Tack för ditt förtroende!

Underbar personal

Underbar personal, bra bemötande och rent och fräscht.

Hej Kerstin,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi blir så glada att höra att du uppskattar vår personal, vårt bemötande samt att du tycker att det är rent och fräscht hos oss. Din uppskattning betyder mycket och motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service. Välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill varmt rekommendera Evidensia…

Jag vill varmt rekommendera Evidensia Djursjukhus i Kungsbacka. Jag har alltid varit nöjd med deras bemötande, men den här veckan tog de verkligen professionellt och varmt hand om oss när vi tyvärr var tvungna att ta bort vår älskade katt. De visade stor empati, lyhördhet och värme i en så svår stund. Tack för att ni gör en så stor skillnad, både professionellt och medmänskligt.

Hej Helena,
Tack så mycket för din varma och fina rekommendation! Det betyder mycket för oss att höra att du alltid är nöjd med vårt bemötande och att vi kunde ge er stöd och värme i en så svår stund. Ert förtroende och er uppskattning motiverar oss att fortsätta göra vårt bästa, både professionellt och medmänskligt. Vi finns här för er och skänker vår varmaste tanke, och tack för att ni delar med er av era fina ord.

Hög kompetens och kvalitet

Hög kompetens och kvalitet. Snabbt omhändertagande av vår hund samt trevligt bemötande.

5. April 2026

Hej Lennie,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår höga kompetens och kvalitet, samt att omhändertagandet av er hund gick snabbt och smidigt. Ert förtroende betyder mycket för oss, och vi finns här för er när ni behöver oss.

Proffsigt bemötande

Hej Kajsa,
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar vårt proffsiga bemötande. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden vid behov.

Superfint bemötande

Superfint bemötande från hela personalen och fantastiskt kompetent hjälp från vet Lena Norman. Så tacksam för all hjälp vi fått!

25. März 2026

Hej Martha,
Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi blir så glada att höra att ni fått ett superfint bemötande från hela personalen och att Lena kunnat hjälpa er på ett fantastiskt kompetent sätt. Vi är tacksamma för ert förtroende och glada för att vi kunnat hjälpa er. Tveka inte att höra av er om ni behöver vidare stöd eller hjälp i framtiden. Vi önskar er allt gott!

Bra service

Bra service, trevlig personal som alltid hjälper till vid behov.

24. März 2026

Hej Mia,
Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att personalen alltid finns där för att hjälpa till vid behov. Vi strävar efter att ge bästa möjliga stöd och bemötande till alla våra kunder. Din uppskattning värmer verkligen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalen är mycket trevlig och bra på…

Personalen är mycket trevlig och bra på "skånes mitt".

1. April 2026

Hej Daniel,
Tack så mycket för din fina feedback! Det är härligt att höra att du tycker att personalen är mycket trevlig på Skånes Mitt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och ett varmt bemötande. Din uppskattning betyder mycket för oss!

Superbra veterinär

Superbra veterinär. Noggrann och ordentlig! Ringde även på påskdagen för att höra hur min hund mådde! Vilket engagemang! Kan verkligen rekommendera. Ulvsby.

Hej Sarah,
Tack så mycket för din fantastiska recension! Det är underbart att höra att du är nöjd med vår veterinär i Ulvsby. Vår målsättning och engagemang ligger hos våra patienters välmående och uppskattar att du noterat en fin uppföljning. Vi uppskattar din rekommendation och är glada att kunna hjälpa dig och din hund.

Alltid bra service

Alltid bra service

31. März 2026

Hej Gerd,
Tack för ditt fina omdöme, det uppskattar vi!

Så himlans fina

Akutsjukhuskompetens men med smådjursklinikkänsla. Så himlans bra bemötande

Hej Anna,
Tack så mycket för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du uppskattar vår kompetens via akuten, samtidigt som du känner att vi har en personligt omhändertagande- det glädjer oss. Vi strävar efter att erbjuda professionell vård med ett personligt och varmt bemötande. Din uppskattning betyder mycket för oss!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alla va väldigt trevliga och fick även…

Alla va väldigt trevliga och fick även bra information när jag hämtade min kanin.
Sen är det väldigt tråkigt att det blivit så dyrt.

Hej Frida,
Tack för din återkoppling! Vi är glada att höra att alla var trevliga och att du fick bra information när du hämtade din kanin. Det är viktigt för oss att ge ett bra bemötande och tydlig information.

När det gäller kostnader beror de bland annat på tillgång till avancerad medicinsk utrustning, specialistkompetens och möjligheten att ha öppet dygnet runt för akuta fall. Vi förstår samtidigt att prisbilden kan kännas hög- och uppskattar din feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra bemötande av kunnig personal som…

Bra bemötande av kunnig personal som tar sig tid.

12. Mai 2025

Hej Maria,
Tack för din fina feedback! Det är fantastiskt att höra att du fick ett bra bemötande från kunnig personal som tog sig tid. Vi strävar alltid efter att ge personlig och professionell service, och din uppskattning betyder mycket för oss.

Toppen!

Väldigt bra information om hur det skulle gå till under kastreringen samt eftervård. Toppenbetyg på detta och bemötandet av alla!

Hej Anna,
Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att du tyckte att informationen om hur kastreringen skulle gå till samt eftervården var tydlig och hjälpsam. Vi är också väldigt stolta över ditt höga betyg på bemötandet från alla i teamet. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge bästa möjliga service!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsigt och varmt bemötande och god…

Proffsigt och varmt bemötande och god tillgänglighet

6. April 2026

Hej Anna,
Tack för din uppskattning! Det gläder oss att du upplevde vårt bemötande som både proffsigt och varmt, samt att du kände dig väl bemött och tillfreds med våran tillgänglighet. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och omtanke.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalens lugna fina bemötande mot…

Personalens lugna fina bemötande mot både oss och vår svårt sjuka hund

Hej Anki,
Tack så mycket för din fina återkoppling. Det är verkligen värdefullt att höra att personalens lugna och vänliga bemötande gjorde skillnad för er och er svårt sjuka hund. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga omsorg och stöd, och det glädjer oss att det märktes.

Katten och jag var nöjda

Katten och jag var nöjda

Hej Thomas,
Tack för din feedback! Det är fantastiskt att höra att både du och din katt var nöjda. Det värmer att veta att vi lyckades skapa en positiv upplevelse för er båda!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Väldigt bra och noggrann veterinär

Väldigt bra och noggrann veterinär. Kändes kunnig och var empatisk med både oss djurägare och vår hund. Dock lång väntetid, och det märktes att övrig personal, ej veterinär, var stressade.

4. April 2026

Hej Maria,

Tack för din fina återkoppling. Det gläder oss att höra att du upplevde veterinären som noggrann, kunnig och empatisk- det betyder mycket för oss.

Vi beklagar samtidigt att väntetiden blev lång och att övrig personal upplevdes som stressad. Vi förstår att det påverkar helhetsupplevelsen och tar med oss din feedback. Väntetider kan tyvärr uppstå då vår målsättning är att prioritera de sjukaste djuren först, så att alla får den vård de behöver i rätt tid.

Johan på Evidensia

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr