Jeg fikk først en utfordring på samme måte som andre her inne men etter dialog kom vi til en enighet. Det skal de ha kredit for og i ettertid så har jeg lært at det er så utrolig viktig og lese hva so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Svarer ikke på mail og har ikke telefonnummer. Vi spurte om dette var gratis og de sier ja, mman får tilsendt en faktura uansett. Useriøst lureri. Som dere selv sier i svaret så må man aktivt kry... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Heilt forferdelig. Brukte den for eg er privat lærer, tenkte alt gikk fint til eg plutselig fikk en faktura på 500kr. Tydligvis så hadde eg berre betalt en sendings avgift på 3kr og en på 60kr men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skam! Styr unna! Ble et offer til samme inkasso-skam system som fleste her. Dere forklarer dere at det er sånn deres systemmet fungerer, og ja det er åpenbart lovlig, men hvis ikke hensikten deres var... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Har purregebyr 6 dager etter forfall på 460 kroner. Useriøst. Ikke greit at kunder får slike gebyrer.

Antwort von Fakturert AS
Det er rått at en ubetalt faktura på 68 kr gir et purregebyr på nesten 500 kr gjennom Collector.Det er svindel rett og slett

Antwort von Fakturert AS
Tvilsom praksis. Hvis du har sendt en faktura og glemt å registrere innbetaling, så får du varsel om at den sendes automatisk over til inkassoselskapet. Men de gjør ingenting med den før du sier at de skal det. So far, so good. Med små skrift står det ett eller annet sted at de tar seg betalt for å sende den over (til seg selv). Hvorfor ikke legge dette akseptpunktet til før oversendelsen? Siden det finnes så mange andre selskaper som driver på en mer ryddig måte, er det bare å drite i å bruke dette bakgårdsfirmaet.

Svindel!
Fikk regning på noe jeg ikke har kjøpt og ett år etter så holder de fortsatt på ,,,,
Skal lete opp bakmennene og henge de ut i media !
Her er det veldig fort for å bli svindlet.
Anbefaler ingen å bruke fakturert.no
Latterlige store gebyrer. Ikke lag faktura hos disse. Virke og fakturert.no er svindlere.
Pass deg - her er det dine penger fakturert vil ha kloa i! Jeg mottok en faktura for en i november for 3 stk fakturaer for et bedriftsidrettslag som ble håndtert i rimelig tid i september, men hvor fakturert i løpet av november hadde sendt ut en sms varsling. Her var det påny administrasjonsgebyr for utsendelse av en SMS som de neste måned ville ha 12,50 for pluss administrasjonsgebyr, totalt 73,75. To uker senere var dette vokst til et inkassokrav med saksomkostninger pålydende totalt 533,91 for en stk SMS... Mottok nettep en ny mail fra fakturert om at et krav på 1 kr sendes til Collectors for innkreving...på en faktura jeg ikke har registrert er betalt...

Antwort von Fakturert AS
Dessverre kan man ikke gi null stjerner.
Dette firmaet opererer sinnsykt i gråsonen, og spekulerer i å lure folk. De gjemmer seg bak den lille skriften, og aggressive tilsvar på anmeldelser på nettet. 'Kundeservicen' er også bare en flott copy/paste a intetsigende svar.
Firmaet opererer uetisk, og i gråsonen med tanke på markedsføring. De skryter av gratis, og gjemmer urimelige avtalevilkår i den lille teksten. Dette er selvsagt med overlegg.
Man ser også en ekstrem defensiv holdning fra firmaet på sider som google og trustpilot, der folk trues med strafferettslige konsekvenser.
Jeg sier det rett ut faktura AS har basert sin forretningsmodell på å fremstå som noe de ikke er, for så å gjemme seg bak semantikk, uklare formuleringer og liten skrift for å øke en 10-kroners faktura fra 10 til 73 til 700+ kroner. Og de vet de opererer skikkelig ufint.
Oppføringen i Brønnøysundregisteret gir kun styreleders navn, og ikke mer informasjon.
Inkasso de til slutt sender, kommer fra de samme menneskene, under navnet Collectors AS. De har bukta og begge endene her.
(Det er samme styreleder i hele selskapsrekken oppover.)
Styr unna. Fin heller et firma som opererer på rett side av god forretningsskikk og ikke minst kunderespekt.

Antwort von Fakturert AS
Svindlere! Er ikke ærlig om priser. Fikk en faktura på 3 kr for en utsendt faktura og 60 kr i administrasjonsgebyr som ikke var opplyst om i forkant. Dette ligger som liten skrift.
OBS! I tillegg sendte de ut purregebyr som var mer enn 10 ganger den lovlige satsen. Useriøs aktør!
Takk for deres tilbakemelding. Jeg setter pris på at dere tar dere tid til å svare på mine bekymringer. Imidlertid vil jeg gjerne utdype hvorfor jeg føler meg skuffet og uenig med deres svar.
Mitt hovedpunkt er at selv om det står at dere tilbyr gratis e-postfakturering, har det oppstått forvirring knyttet til noen av kostnadene som har blitt pålagt. For eksempel ble vi belastet et langt høyere beløp enn forventet for å motta en kopi av fakturaen, og dette ble ikke klart kommunisert under fakturering. Det står bare 3 kroner, uten merknader om noe tilleggsadministrasjonsgebyr. Jeg forventer at en tjeneste er transparent når det gjelder prising.
I tillegg har deres praksis med å sende fakturaer til inkasso (460 kr+ administrasjonsgebyr) uten forhåndsvarsel skapt uønsket forvirring og bekymring. Dette er ikke vanlig praksis fra mange andre leverandører. Selv om dere hevder at dette er angitt på nettsiden, har vi aldri mottatt slik informasjon mens vi brukte tjenesten. Ingen ting står i mine profilinnstillinger. Dette har ført til en uforholdsmessig stor kostnad for vår organisasjon.
Jeg vil foreslå at dere nøye vurderer å forbedre måten dere kommuniserer priser og praksis til brukere. Dette vil bidra til å unngå slike misforståelser i fremtiden og øke tilliten til tjenesten deres.
Jeg er fremdeles bekymret for de kostnadene og praksisene som har påvirket vår opplevelse negativt, og jeg håper at vi kan finne en løsning som både er rettferdig og gjenspeiler de forventningene vi hadde da vi valgte å bruke tjenesten.
Takk for din forståelse og hensyn.
Styr unna denne løsningen! Dette minner mistenkelig om svindel. Jeg endte med en regning på nesten 500,- noen få dager etter at regning var motatt på at det var sendt ut et smsvarsel til meg om at fakturaen jeg hadde sendt hadde forfalt. Vanskelig å skjønne at det påløper ekstrakostnader og overivrig inkassovarsling.

Antwort von Fakturert AS
Var ein dag for sein med å betale ein faktura på ca 50kr. Kom purring på nesten 500.

Antwort von Fakturert AS
Sender automatisk purringer til kundene dine.Og sender regningen etterpå til deg for tjenester du ikke har spurt om engang .Styr langt unna!

Antwort von Fakturert AS
Kort oppsummert: Å sende en "gratis faktura" via fakturert.no skulle vise seg å ikke være gratis, men å koste meg over 2000kr. Her må alle vilkår leses og spesielt alt med liten skrift. Dette er aktører som livnærer seg med liten skrift og skjulte vikår. Styr langt unna.
Historien med fakturert.no og Collectors AS:
Jeg skulle sende en «gratis» faktura til en oppdragsgiver og benyttet meg av nettsiden Fakturert.no. Faktura ble sendt og oppdragsgiver betalte innenfor satt forfallsdato. Fakturert.no tok så i etterkant kontakt med meg og startet å kreve ekstragebyrer for diverse "tjenester/tillegg" de påstod at jeg hadde benyttet meg av. Prosessen endte med at én "gratis" faktura kostet meg 229kr. Iallfall var prosessen nå avsluttet, selv om jeg følte meg svindlet.
Noen måneder senere får oppdragsgiver en betalingsoppfordring fra Collectors AS på 5528kr. Jeg ringer så inn til Collectors, forklarer at situasjonen er for lengst gjort opp i, og at dette kravet er feilaktig sendt til oppdragsgiver. Damen på kundeservice bekrefter at dette er mottatt og at kravet kanselleres/annulleres. Samme kveld får jeg til min store overraskelse et fakturakrav i nettbanken på 1960kr. De har da snudd seg rundt og vil nå belaste meg for prosessen med å kreve inn betaling til oppdragsgiver, hvilket var feilaktig stilt.
Dette er høyest useriøse aktører, styr langt unna.
Dette var noe begredelige greier. Ser de svarer på disse tilbakemeldingene med at de har 10.000 nye kunder i år - og det betyr jo overhodet ikke at dette er noe produkt å gå for, så ikke la deg lure til å bli en av de. Jeg har ikke snakket ett menneske som har vært fornøyd med denne tjeneste, og drøyt to måneder etter at jeg sendte faktura her fra er jeg nesten daglig i kontakt med tjenesten og det krisedårlige inkassoselskapet deres for å få rette opp i feil de har gjort - bla. ved å sende inkasso på betalte regninger. Det finnes veldig, veldig mange bedre alternativ på markedet enn disse - heldigvis.
De legger automatisk på inkassotjeneste som krever at du finner frem i appen for å notere at kunde har betalt fakturaen når dette i sin realitet kan trackes automatisk og/eller ikke trenger å være en default-setting. Det betyr at om du fakturerer en kunde og sier deg fornøyd med dette og enten glemmer å sjekke siden etterpå, eller du ikke finner frem til riktig sted i appen, så vil i verste fall kunden din bli sendt inkasso etter de har betalt og du kan miste en kunde, eller du stopper inkassoen i tide og du vil selv bli fakturert nesten 200kr for den automatiske inkassosendingen selv om du stoppet den i tide.
Ergo, er du ikke flink og rask på labben vil du kunne miste kunder og betale mellom 200kr og 1000kr avhengig av når du innser at dette trer i kraft og du rekker å stoppe det. Utenom dette er nettsiden egentlig veldig god, så det er synd at pengeinntjeningen skjer via villedende og vanskelig funksjonalitet som utnytter de svakeste/tregeste.
Jeg kan bare dele erfaringen til de fleste andre her inne. Vær veldig bevisst i hva du trykker når du bruker denne tjenesten. Det legges til SMS påminnelser til en latterlig pris om du ikke følger ekstra nøye med. Inntrykket om at dette er gratis er i gråsonen når så mange opplever at det kommer skjulte kostnader. Fakturert.no kan sikkert med rett hevde at det står tydelig - men jeg tenker at når så mange opplever dette som skjulte gebyrer så bør en se på brukeropplevelsen. Med mindre det såklart er forretningsmodellen - noe jeg mistenker da de hentes maks gebyrer ut i alle ledd - også når kravet flyttes til deres inkassoselskap.
Totalt sett svært lite fornøyd med tjenesten - og vil fraråde alle å bruke den.
Styr unna denne møkkasiden!!

Antwort von Fakturert AS
Dette systemet er totalt svindel !!!
Hold dere unna !!!
3100 kr fordi jeg ikke krysset av en info. Betaler med flere ekstraregninger.
Det er ikke gratis. Bare SVINDEL.

Antwort von Fakturert AS
Styr unna denne tjenesten. Dersom man ikke er veldig nøye, slik jeg ikke var, får man en påminnelse på SMS om at kundefaktura er forfalt. På siden står det at kostnaden på denne er 10 kr. Noen uker senere fikk jeg en e-faktura 10 kr + mva for SMS pluss et administrasjonsgebyr på 49 + mva. Så totalt 73,75 kostet denne sms’en meg.
Trenger man et fakturaprogram er det både bedre og mer forutsigbart å kjøpe dette fra en seriøs aktør der man selv aktiverer kostnader, ikke slik som her at man selv må må følge med på hvert steg og selv fjerne kostnadene.

Antwort von Fakturert AS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.