Flowering.dk Bewertungen

1 445
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig smuk buket - langt flottere end de mere standard fra de større kæder. Fleksibel levering og de formåede at aflevere buketten til døren trods man skulle gennem alternativ indgang som følge af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var utroligt let at bestille blomster, og hele processen var let og behagelig. Jeg lagde især mærke til, at fotoet på hjemmesiden var meget retvisende – de leverede blomster havde samme farver, sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget fornøyd med Flowering. Jeg bestilte fra Norge til sønn og svigerdatter i København. Det var enkelt å bestille, og vakre blomster ble levert til avtalt tid. Jeg kunne følge min ordre på ne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter modtagelse af buket, som langt fra lignede den bestilte, påpegede jeg dette og blev imødekommet på bedste vis. Jeg kunne selv vælge, om jeg ville have pengene tilbage eller tilsendt et tilgod... Mehr ansehen

Hervorragend

(1 445)

139 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kæmpe stor anbefaling

Kæmpe stor anbefaling! Virkelig smukke blomster og pæn indpakning!

9. August 2026

Antwort von Flowering.dk

Tak for at anbefale os, vi glæder os til at binde din næste buket blomster! 💐✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bårebuket er afl i Kirken som aftalt.

Bårebuket er afl i Kirken som aftalt.
Det eneste ville være dejlig at jeg fik et billede af buketten,
Fin lille virksomhed med hjertet på det rette sted.
5 stjerner.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. August 2026

Antwort von Flowering.dk

Tusind tak for de fine ord og de 5 stjerner Karin ⭐️ Dejligt at høre, at bårebuketten blev leveret i kirken som aftalt. Vi beklager, at du ikke fik et billede af buketten denne gang, det skyldes at kirkepersonalet tog personligt imod den og håndterede den med det samme. Tak fordi du valgte os 🌻🌼

Jeg bruger altid Flowering

Jeg bruger altid Flowering
Flotte buketter, god pris og levering til tiden.
Man kan følge med hele vejen. Jeg kommer igen når jeg har brug for at sende blomster

6. August 2026

Antwort von Flowering.dk

Vi er så glade for at levere blomster gang på gang for dig Bent 💐 vi står glædeligt klar til næste blomsterlevering!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, havde bestilt blomster til min kæreste som blev leveret hjemme hos hende mens jeg var på ferie. Fik besked på dagen om hvor langt de var med levering hvilket fungeret super godt. Blomsterne var virkelige fine og det hele spillede bare. Så kan kun anbefale at købe en buket fra Flowering

5. August 2026

Antwort von Flowering.dk

Vi er så glade for at høre, at du havde en gennemgående god oplevelse hos os Oliver! Vi sender trackinglink, så du kan følge leveringen hele vejen. Det gør det nemt at følge med, også når gaven skal sendes på afstand 💐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt at bestille og jeg fik…

Det var nemt at bestille og jeg fik information om levering den dag den var sat til levering. Modtageren var glad, og jeg fik billede af buket og chokolade som var leveret.

3. August 2026

Antwort von Flowering.dk

Tak for din anmeldelse Jytte! Det er dejligt at høre, at bestillingen var nem og at du modtog information om leveringen som forventet 🌻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste service og sans for detaljer

Bedste service og sans for detaljer. Tak for hjælpen og den smukkeste bårebuket - og for at tage imod særønsker i en svær situation. Det gjorde en stor forskel.

18. Juli 2026

Kære Mia
Vi er meget taknemmelige for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på. Det er vigtigt for os at imødekomme specifikke ønsker og vi gør altid vores bedste for at få det til at lykkes 😄🤍

Big and wondeful sunflowers

Big and wondeful sunflowers. A beautiful flowers for summer birthday party. 🌻🌻🌻 Easy to order.

11. Juli 2026

Antwort von Flowering.dk

Dear Syntymäpäivälahja, thank you very much for your kind review! We are happy you love our sunflowers just as much as we do 🌻🌻

Super blomster

Alle jeg har fået leveret til, har været så glade for deres buketer

11. Juli 2026

Antwort von Flowering.dk

Det er vi simpelthen så glade for at høre Brit! Vi glæder os meget til at levere blomster for dig igen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blomster med god samvittighed og blik…

Blomster med god samvittighed og blik for bæredygtighed. Et lille men udsøgt udvalg og også små buketter til rimelig pris. Blomster i sæson og hurtig levering samt nem bestilling.

7. Juli 2026

Antwort von Flowering.dk

Kære Helle, tak for at tage dig tid til at skrive anmeldelsen. Vi gør meget ud af at være grundige i netop de buketter vi har på hjemmesiden, som skifter ved sæson

Nemt og hurtig levering

Nemt og hurtig levering. Og flot buket

3. Juli 2026

Antwort von Flowering.dk

Vi er så glade for at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse hos os Ditte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De leverede en meget smuk buket…

De leverede en meget smuk buket blomster, hurtigt - og det hele var perfekt

3. Juli 2026

Antwort von Flowering.dk

Kære Paul, mange tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at levere for dig igen!

Er meget tilfreds 👌

Nem bestilling, præcis levering og meget smukke blomster - er meget tilfreds 👌

30. Juni 2026

Antwort von Flowering.dk

Tusind tak Victor! Din anmeldelse varmer virkelig og vi er så glade for, at hele oplevelsen var som ønsket.

Kæmpe solskinshilsner 🌻

Let at bestille

Let at bestille
Leveret til tiden
Fin info til køber fra start til slut

27. Juni 2026

Antwort von Flowering.dk

Tak for din anmeldelse Lone! Vi er glade for, at hele oplevelsen levede op til forventningerne.
Vi håber på, at kunne glæde med blomster igen 🌻

Smukke buketter

God service og altid smukke buketter

16. Juni 2026

Tusind tak for din anmeldelse Susanne 🌻

Vi håber på at kunne glæde med smukke blomster en anden gang. 🌸

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt

Hurtig service, fin kvalitet….. men det er ikke okay at vise levering for så at smide en hurtig levering oveni ved betaling.

Ellers godt tilfreds

15. Juni 2026

Antwort von Flowering.dk

Tusind tak for din anmeldelse og for din feedback Nikolaj. 🌻

Vi er glade for at både service og kvalitet levede op til forventningerne.
Vi tager din besked med videre. 🌷

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået et fået et abonnement fra…

Jeg har fået et fået et abonnement fra flowering i gave 2 gange nu og jeg elsker det. Blomsterne er friske og kundeservicen er helt i top. Jeg har en enkelt gang ud af MANGE buketter oplevet at den ikke levede op til standarden. Kundeservice svarede med det samme og leverede en ny, frisk buket. Flowering abonnement er en genial gave. I får mine varmeste anbefalinger.

18. Juni 2026

Antwort von Flowering.dk

Tusind tak for din meget fine anmeldelse Nanna! Det betyder virkelig meget for os at læse. 🌻

Vi er så glade for, at du har været så tilfreds med abonnementet, og at du oplever både kvaliteten og kundeservicen som noget særligt.

Din anbefaling varmer meget.

Flowering Signe

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering og kvaliteten helt i top

12. Juni 2026

Tak for din anmeldelse Ole! 🌻
Vi er så glade for, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger.

Flowering, Signe

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr