Levering was zeer snel en paste netjes in de brievenbus. De gummies zelf zijn lekker van smaak. Na bijna een maand testen merk ik echter geen verschil, spijtig. Link naar gratis e-book werkte niet. He... Mehr ansehen
Een echte aanrader ik was best wel sceptisch maar kom er helemaal op terug. Na 2 dagen minder opgeblazen gevoel, betere stoelgang. Smaak van de gummie is lekker en goed weg te kouwen.Eenn echte aamrad... Mehr ansehen
Because of some personal issues, I’ve struggled with a lot of stomach pain, bloating, and trapped gas. My mom found these gummies, and I’ve been using them for several months now. I can genuinely fe... Mehr ansehen
I am taking the gummies for just 2 weeks , i will defininitely continue because i think its gone work for me. They come in the cutest pink bag and they taste amazing . I honestly have nothing bad... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fuel Your Health, With delicious and effective gummies made with natural ingredients to support your gut health.
Belgien
- Support@Fuelth.nl
- fuelth.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Gebruik het nu een week
Gebruik het nu een week merk wel verschil veel rustigere buik vooral in de nacht
Ik heb het afgelopen jaar met een pt…
Ik heb het afgelopen jaar met een pt getraind maar kreeg mijn buikvet niet helemaal weg. Ik zag de abbs maar was niet droog. Ik gebruik Fuelth nu een maand en ik zie verschil🤩
Zo blij mee, wel wat prijzig helaas maar het werkt!
I am very happy that I tried the…
I am very happy that I tried the gummies.
They are so amazing and nice to eat, I have no issues anymore and my belly is flatter then ever! And the service is very nice. Thanks you for this!
Een heel goed product heb er geen spijt van
Ik heb er lang over nagedacht omdat het wel duur is voor mij maar ik heb ze nu bijna een week en ik merk het verschil al Heb ik daar al zolang mee rondgelopen met die problemen terwijl het niet nodig was.Ik ben blij dat ik ze gekocht heb.
Hielp (mij) niet
2 maanden consequent de gummies genomen. Lekker genoeg maar voor de rest geen idee... geen verbetering of verandering merkbaar.
...
Dure snoepjes ;)
Besteld maar niets ontvangen
Besteld maar niets ontvangen. Kreeg bericht dat adres niet klopte deze alsnog aangepast maar verder geen reactie meer ontvangen. Had er veel hoop in na deze reactie te hebben gelezen maar helaas niets ontvangen

Antwort von Fuelth
Ik ben zeer teleurgesteld!
Ik ben zeer teleurgesteld!
Na een impuls-aankoop kreeg ik spijt. Dat is de reden dat ik mijn bestelling (zonder er gebruik van te hebben gemaakt) retour heb gezonden. Dit is inmiddels 2 weken en nooit meer wat gehoord! Ik heb 3x gemaild en contact gezocht via het contactformulier op de website. Nog nooit in mijn leven een review geplaatst, maar het lijkt erop dat ik naar mijn 54 euro kan fluiten, want ook het geld tot op heden niet retour ontvangen. Op Insta is het allemaal zo veelbelovend, maar de praktijk is anders. Contact lijkt onmogelijk! Denk na voor je daar besteld!

Antwort von Fuelth
Ik heb het besteld op 26 juni en krijg…
Ik heb het besteld op 26 juni en krijg gelijk een melding dat ik me huisnummer was vergeten die aangepast, alleen we zijn nu een week verder maar heb nog steeds niks ontvangen en als je bij shop kijkt daar staat nog steeds niet me huisnummer en er zit geen beweging in……. Helaas weer ingetrapt en er stonden heel veel goeie reviews maar begin nu te twijfelen

Antwort von Fuelth
Doet helemaal niets! Krijgt ook geen geld terug!!
Ik heb ook 2 zakken aangeschaft.
Het doet werkelijk helemaal niets!!
Die gummies zijn helemaal plat en verkleeft aangekomen in die zak. Maar de werking die het beloofd is niets van waar. Helaas!
Ik wilde mijn geld terug zoals ze beweren dat het kan, heb gemaild en bericht verzonden op Instagram, maar nergens wordt op gereageerd. Dus geld is gewoon weg! Waardeloos…

Product is niet geleverd
Product is niet geleverd, contact gezocht met klantenservice, geen reactie terugontvangen. Heb besteld door de positieve reviews op Trustpilot maar heb daar nu zeker spijt van.
Na een week ineens toch bezorgd zonder een reactie te hebben gehad van klantenservice

Positief verrast
Ik had er eerst niet heel veel vertrouwen in, maar wilde het toch proberen. Ik had al jaren last van een opgezette buik en mijn buik voelt soms ontzettend zwaar. De keren dat mij gevraagd is of ik zwanger ben kan ik niet op twee handen tellen. Ik las dat na een maand het effect begon. Ik ben nu 2 weken begonnen aan Fluelth en ik merk echt verschil. Mijn buik is platter, het voelt minder zwaar, mijn maag en darmen voelen minder opgeblazen, en het belangrijkste ik voel me echt beter in mijn vel. Als ik wist dat dit bestond en zo makkelijk (en niet onbelangrijk; heel lekker!) is was ik er veel eerder aan begonnen
Bestelproces en verzending/bezorging…
Bestelproces en verzending/bezorging prima.
Smaak lekker.
Werking: ik ga vrolijk verder en geef het nog wat tijd. Ik merk, zie of voel geen verschil (maar het is de laatste tijd ook heel erg).
Ik ben 4 dagen geleden gestart met de…
Ik ben 4 dagen geleden gestart met de gummies dus ik kan er nog weinig over zeggen. Ze zijn wel makkelijk in te nemen. Geen water voor nodig, gewoon lekker kauwen en door slikken. De smaak vind ik ook lekker! Ik hoop dat ik snel verandering merk!
Snelle verzending en de gummies werken…
Snelle verzending en de gummies werken volgens mij wel. Ik gebruik het soms na het eten als ik buikpijn krijg en neem ik gelijk 2 gummies in. Pijn gaat soms weg en soms niet. Maar over het algemeen ben ik wel tevreden denk wel dat ik ze ga blijven gebruiken!
Fijn product
Fijn product! Doet wat het belooft en de smaak is ook fantastisch
Keurige klantenafhandelimg
Ik had een vraag werd keurig netjes snel beantwoord. Gebruik het nog maar 2 dagen dus kan er nog niets van zeggen. Het enige nadeel vind ik dat ze een klein beetje plakkerig zijn dus ik neem ze niet zo makkelijk even in me zak mee als ik op kantoor eet zeg maar.
Wat betreft communicatie en verzending…
Wat betreft communicatie en verzending zeer te vrede waarvoor dank.
De gummi zelf ben ik tot hiertoe ook tevreden, ben nog maar een dag of 5 bezig met ze te nemen en moet zeggen dat mijn opgeblazen gevoel reeds beter is en ben benieuwd hoe ik me ga voelen na 30 dagen😊
Sceptisch maar nu overtuigd!
Heel sceptisch een zak aangekocht in de hoop dat het zou doen wat er werd beloofd. Maar ik ben zeker overtuigd ik heb geen last meer van een opgeblazen gevoel, normale stoelgang na jaren! Ik ben enthousiast dat ik eindelijk een product heb gevonden dat werkt. Ooh ja en binnen 24 uur in huis dat was ook een aangename verrassing!
Ze zijn goed van smaak
Ze zijn goed van smaak. En ik begin na enkele dagen al reeds een minder opgeblazen gevoel te hebben
Snelle verzending
Snelle verzending, ben nog maar 1 week bezig, dus kan er nog niet veel over zeggen. Mijn buik is wel rustig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.