Levering was zeer snel en paste netjes in de brievenbus. De gummies zelf zijn lekker van smaak. Na bijna een maand testen merk ik echter geen verschil, spijtig. Link naar gratis e-book werkte niet. He... Mehr ansehen
Een echte aanrader ik was best wel sceptisch maar kom er helemaal op terug. Na 2 dagen minder opgeblazen gevoel, betere stoelgang. Smaak van de gummie is lekker en goed weg te kouwen.Eenn echte aamrad... Mehr ansehen
Because of some personal issues, I’ve struggled with a lot of stomach pain, bloating, and trapped gas. My mom found these gummies, and I’ve been using them for several months now. I can genuinely fe... Mehr ansehen
Ik neem dit elke dag en ik merk dat mijn darmen rustiger zijn, minder last van mijn hormonen dus ben erg tevreden. I take this every day and notice that my gut/belly is calmer. I'm less affected by... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fuel Your Health, With delicious and effective gummies made with natural ingredients to support your gut health.
Belgien
- Support@Fuelth.nl
- fuelth.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle verzending
Snelle verzending, ben nog maar 1 week bezig, dus kan er nog niet veel over zeggen. Mijn buik is wel rustig
Het smaakt heerlijk!
Het smaakt heerlijk. Daardoor gemakkelijk vol te houden. ‘S ochtends neem ik er tegelijk met mijn ontbijt twee. Ik ben een week geleden begonnen en hoop dat het gaat helpen mijn prikkelbare darm te verminderen of zelfs doen verdwijnen.
Heel fijn product
Heel fijn product, werkt goed voor m’n darmklachten. Snelle levering, netjes verpakt!
Doet al hetgeen het beloofd
Doet al hetgeen het beloofd, geen opgeblazen buik meer
Ik gebruik het nog maar pas
Ik gebruik het nog maar pas. Ik merk al een klein verschil. Het zal nog wat tijd nodig hebben, zoals ook omschreven staat.
Voor mij is de smaak iets te zoet. Het idee dat ik snoep, vind ik minder prettig. Anderzijds is het erg gemakkelijk in gebruik doordat je geen water nodig hebt en het gemakkelijk te kauwen is.
Ik blijf het zeker verder gebruiken
Veel goede berichten
Ik heb veel gehoord over dit bedrijf van anderen en die zijn eigenlijk allemaal positief.
Daardoor heb ik nu zelf het product aangeschaft om het uit te proberen.
Ik heb de maand nog niet afgemaakt maar zal zeker een update geven wanneer dit zo is!
Ik gebruik de gummies nu ruim 2 maanden…
Ik gebruik de gummies nu ruim 2 maanden en ben er zeer tevreden over.
Wellicht als jullie mij dezelfde vraag over een maand of twee stellen kan ik een gedetailleerder antwoord geven.
Mvg,
Yvonne
PS:
Ik zie de (bij deze beoordeling) gratis zak Gummies graag tegemoet.
Zeer snelle bestelling
Zeer snelle bestelling. Je moet voor je pakketjes ook niet perse thuis zijn omdzt het pakje in de brievenbus past. Smaak zit goed, het effect op grote termijn kan ik kon nog niet meedelen aangezien ik nog maae net ben begonnen!
Snelle levering, nog te vroeg voor oordeel
Het werd de dag erna al geleverd. Ik gebruik het product nu 5 dagen dus kan er nog geen eerlijk oordeel over geven. Tot nu toe nog geen verbetering m.b.t. opgeblazen gevoel. De smaak is wel erg lekker! Het is net een whinegum.
Goed product wat doet wat het beloofd.
Goed product wat doet wat het beloofd.
Snelle verzending
Update, ik was begonnen met 5 sterren maar het feit dat ze je uitnodigen om een review te schrijven met als beloning een zak gratis gummies, en dit vervolgens niet nakomen vindt ik een hele nare manier om reviews te scoren. Snelle verzending, smaak van de gummies is zeer aangenaam. Het gevoel dat mijn darmen al iets rustiger aan het worden zijn maar ik heb de gummies daarvoor nog te kort in gebruik om daar een eerlijke revieuw over te kunnen schrijven. Het algehele plaatje is in ieder geval positief tot nu.
Goede service en zeer snelle levering
Goede service en zeer snelle levering. Smaak is goed. Ik ben net begonnen dus ik weet niet hoe het zal werken.
Prima smaak resultaat nog even afwachten
Snelle levering van product.
Smaakt ook prima.
Gebruik pas een paar dagen dus kan nog niet heel veel over zeggen maar idee dat darmen iets rustiger zijn en wat minder gasvorming.
Hopelijk over paar weken duidelijk resultaat zichtbaar.
Snelle levering.
Snelle levering.. Lekkere gummies.. gebruik het nog maar net een paar dagen .. maar voel aan mn lijf dat er al iets aan het veranderen is. Kan nog niet echt zeggen wat precies maar zal het wel zien na een paar weken
De snoepjes smaken fantastisch
De snoepjes smaken fantastisch.
Of ze daadwerkelijk van nut zijn kan ik nog niet zeggen daar gebruik ik het tekort voor.
Maar aan de smaak zal het niet liggen ;)
Mijn buik is niet meer zo opgeblazen savonds
ikvoel mij savonds niet meer zo opgeblazen. veel beter nu.! Dank
Het helpt helaas niets
Het helpt helaas niets! Nog steeds een opgeblazen gevoel, ook mijn 'wc-gang' is niet veranderd. Ik heb ze 2x gemaild omdat ik gebruik wil maken van de 30 dagen niet goed geld garantie, maar je raadt het al! Geen antwoord!
Slechte klantenservice!
Helaas ben ik erin getrapt en ben nu mijn geld kwijt.
Dec sterren zijn alleen voor de smaak van de gummies.
Update: ik heb zeker wel 2 mails gestuurd met ordernr.1550411.
Heb nu geantwoord op jullie mail en wederon geen antwoord

Antwort von Fuelth
Excellent customer service
Despite DHL misdelivering I was very satisfied with customer support that I received and Fuelth promptly sent me a new product
Wat een super service ik had mijn…
Wat een super service ik had mijn bestelling gedaan, maar helaas niet ontvangen terwijl ik van dhl een mail kreeg dat het pakket bezorgd was. Niet dus, nou dacht stuur toch maar een mail dat de bezorging niet goed is gegaan. Paar dagen later heb ik als nog een nieuw pakket ontvangen. Super fijn dat het dus ook zo kan. En nu uitproberen of het werkt . Maar de service is TOP
Het werkt wel, niet verwacht.
Het werkt goed, ik heb erg veel last van een opgeblazen buik zowel door darmproblemen als hormonale problemen.
Door de snoepjes is mijn buik minder dik en opgeblazen.
Het lijkt ook dat de hormonen iets meer in balans komen.
Dus niet alles is weg maar een stuk minder.
Ik gebruik alleen 1 snoepje per dag omdat ik heel veel andere medicijnen ook moet slikken.
En ik reageer soms erg gevoelig op allerlei stoffen.
Maar het werkt wel tot mijn verbazing!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.