Zo’n 3 weken geleden 2 stoelen besteld bij fundesign die daar een stuk goedkoper waren dan in winkels. Levertijd was zo’n 10 werkdagen en dat klopte wel. Netjes geleverd, zeer goed verpakt - heel bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Wolters Wonen hadden wij een prachtige HAY tafel gezien, na er even over nagedacht te hebben toch besteld via FunDesign. Uiteindelijk is de tafel eerder geleverd dan verwacht, echt helemaal fant... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bij Fundesign Woud Stedge schappen besteld. Op zich prima geleverd, maar de boormal is helaas niet voorzien van het juiste patroon waardoor de schappen niet helemaal op de juiste afstand zitten, schee... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prachtige stoelen besteld in 2023, niet goedkoop, dus toen er na nog geen drie jaar een poot van een van de eetkamerstoelen afbrak toch maar even aan de bel getrokken. Super geholpen met alle begri... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
FunDesign is onderdeel van Wolters Wonen en met een showroom van ruim 4000m² de speler op het gebied van designmeubelen en living. Bij FunDesign vind je een zeer uitgebreid assortiment trendy meubels, klokken, design lampen en natuurlijk hippe accessoires om jouw inrichting helemaal compleet te maken. Eigentijdse merken als Muuto, Vitra, Hay, Zuiver,Dutchbone en vele anderen zijn ruim vertegenwoordigd wat zorgt voor een aanbod waarbij iedereen slaagt.
Albert Einsteinstraat 2, 7442 DK, Nijverdal, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Wat een bijzondere prachtige showroom. We werden op een hele fijne en goede manier geholpen.

Antwort von FunDesign.nl
Helaas een wat mindere ervaring met dit bedrijf. We hadden een stoel en hocker besteld, maar de maatvoering hiervan klopte niet op de site. Hierdoor hadden we een hocker die breder was dan de stoel. Nadat Fundesign contact op had genomen met de leverancier kregen wij te horen dat de maten wel klopten; alleen de breedte en diepte waren omgedraaid op de site. Naar ons toe kwam er helaas geen sorry of vraag hoe dit opgelost kon worden. De foute maatvoering werd overigens wel aangepast op de site…

Antwort von FunDesign.nl
2 lampen besteld om naast elkaar aan een balk te hangen, maar de kappen bleken verschillend te zijn.
Foto verzonden en er is een nieuwe lamp toegestuurd zodat ik in bezit kwam van 2 lampen met de zelfde kappen.
Prima opgelost en goed te woord gestaan.
Klantvriendelijk bedrijf.

Antwort von FunDesign.nl
Prachtige lampen gekocht. Super kwaliteit en op tijd bezorgd!

Antwort von FunDesign.nl
Een mooi design wandplankje bleek beschadigd bij het uitpakken. Dat is natuurlijk een teleurstelling. Maar één telefoontje en een mail met een foto was genoeg om een paar uur later al te horen dat het plankje kosteloos te vervangen. Het nieuwe plankje werd nog dezelfde dag verzonden. Kijk…dat is goede service.

Antwort von FunDesign.nl
Vlekkeloos proces, vanaf bestelling tot aan de levering van mijn nieuwe Hay tafel. Bezorgd tot in mijn huis (2e etage), een persoonlijk belletje vooraf aan het bezorgmoment, daarna een e-mail met bevestiging van een tijdslot en vervolgens alles heel optijd geleverd. Ik ben erg te spreken!

Antwort von FunDesign.nl
Ik heb bij Fundesign een tafel van het merk Zuiver gekocht. Na een half jaar begon de toplaag los te laten. Toen ik dat meldde kreeg ik te horen dat het gebruikerssporen waren hetgeen in mijn geval niet kan. De tafel is in december 2022 afgeleverd en laat op verschillende plekken los. Zeer slechte ervaring en een nog slechtere after service.

Antwort von FunDesign.nl
Wij hebben een Auping matras plus hoofdkussen besteld. We hadden dit juist hier gedaan omdat de levertijd +\- 4 weken zou zijn en geen 9 weken bij Auping zelf. Bij Auping zelf krijg je een dekbedovertrek ter waarde van 175 euro kado maar omdat ik zwanger ben vonden we korter wachten belangrijker. Nu krijgen we per email te horen dat we het matras vanaf nu pas over 2 maanden krijgen (begin februari). We hebben dit matras nodig ivm rug klachten
False advertising plus we missen 175 euro. Ik vind dit niet zo fijn. En 50 euro maakt het niet beter.

Antwort von FunDesign.nl
Twee orders met dezelfde stoelen.. in totaal 6 stuks. Twee stoelen uit verschillende orders niet naar wens. Niet genoeg voorraad bij jullie en producten die retour moesten. Complimenten voor Sophie die dit razendsnel heeft opgelost!
Razendsnelle levering en persoonlijke klantenservice! Volgens PostNL staan er morgen echt 6 eetkamerstoelen in mijn eetkamer!

Antwort von FunDesign.nl
Een lamp ontvangen die helaas beschadigd was. Na een mailtje de volgende dag al een mail terug dat er een nieuwe lamp wordt op gestuurd en ik de beschadigde niet retour hoef te sturen. Ontzettend fijne en klantvriendelijk afhandeling! De nieuwe lamp is onderweg en ontvang ik de volgende dag al (te zien aan de track & trace) Bedankt fundesign! Jullie ontvangen van mij zeker 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von FunDesign.nl
Maand geleden 2 Zuiver stoelen besteld. Na week pas een trackandtrace code en datum met tijdstip v bezorging. Na dag bericht dat de stoelen bezorgd waren. Allesbehalve. Daarna hebben ze nog een x de stoelen laten bezorgen met trackandttace code. De stoelen bleven maar in de 'sorteerstand' bij de opslag in Afoort. Toen m'n geld teruggevraagd. Moet ik nog ontvangen overigens.
Wat wel een plus is, dat er heel snel gereageerd wordt per mail.
Wij kochten een stoel bij FunDesign. Dit omdat de plaatselijke meubelwinkel deze niet meer in deze kleur kon leveren. Zo kwamen we bij FunDesign. De stoel gekocht in Maart/April, zou in April komen en kregen we wegens vertraging in Juni. Hele fijn stoel echter zat er een knoep in. Wij dachten dat we hem zelf verkeerd gemonteerd hadden maar dat bleek niet zo te zijn. Het maakt ook niet uit wie er met welk gewicht op ging zitten, de stoel gaf een flinke knak/knoep(lastig te omschrijven). We hadden dit zelf even zo gelaten echter onze zoon irriteerde zich eraan en schreef een mail en voegde daarbij zoals gevraagd een filmpje aan toe met de factuur. In eerste instantie zouden we een onderstel toegestuurd krijgen wat natuurlijk prima was. Echter bleek deze niet leverbaar te zijn. Dan heb je tegenwoordig met internetaankopen het idee: "O jee, dan gaan we." Maar niks was minder waar. We kregen nog een dag later de mail dat er een nieuwe stoel besteld is en zodra deze binnen komt wordt deze onder garantie verstuurd zonder bijkomende kosten. We mochten zelfs de huidige stoel behouden.
Los van het feit dat dit natuurlijk top gedaan en opgelost is, verbaasden we ons over de snelheid en correctheid van communiceren, beantwoorden en invullen. Wij hadden niet gedacht of verwacht een nieuwe stoel te krijgen maar dit gebeurde toch. Complimenten voor mevrouw Koelman-Bartels en voor FunDesign in het algemeen voor de wijze van helpen en communiceren. Zij hebben onze verwachtingen overtroffen en ik beveel ze 100% aan.
De stoel moet nog binnenkomen maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Antwort von FunDesign.nl
Goede service en vriendelijk personeel. Er ging wat mis met de verzending en dit werd buitengewoon snel behandeld. Hulde!

Antwort von FunDesign.nl
snelle en correcte levering tegen een goede prijs
Hay stoelen gekocht; helaas een beschadigd en werd snel en naar tevredenheid opgelost.

Antwort von FunDesign.nl
Goed contact en snelle reacties bij (mogelijke) bestelling

Antwort von FunDesign.nl
Twee hele mooie hanglampen van &traditon besteld. Snelle levering en ze hangen nu prachtig boven ons eiland in de keuken 👌

Antwort von FunDesign.nl
Bij fundesign een hele mooie spiegel gekocht van ferm living. De levering was snel alleen zat er een barst in die spiegel. Contact met de klantenservice was top! En binnen no time een nieuwe spiegel in huis.

Antwort von FunDesign.nl
De levertijden op de website kloppen niet. Dit is merk ik bij meerdere webshops, maar toch ontzettend consumentonvriendelijk.
Ik heb al eerder een bestelling geplaatst die ik met vertraging heb ontvangen. Dus in principe 4 sterren.
Maar eind mei heb ik een bureau besteld met op de website 2-4 weken levertijd. Vervolgens krijg ik te horen dat het 6 weken gaat duren. Nu na 6 weken krijg ik te horen dat een werknemer de order per ongeluk heeft geannuleerd... Een menselijke fout kan natuurlijk altijd gebeuren, maar om mij als klant nu opnieuw 6 weken te laten wachten (op de site staat nog steeds 2-4 weken) zonder enige tegemoetkoming vind ik ronduit schandalig.

Antwort von FunDesign.nl
Dit is de derde keer dat Wolters Wonen (Fun Design) de goedkoopste aanbieding en de gunstigste levertijd heeft. Bij alle 3 de artikelen krijg ik de dag erna via de mail te horen "Helaas kunnen wij de beloofde levertijd niet halen. Wij hebben het bericht ontvangen dat er op dit moment geen voorraad is bij d-bodhi, nieuwe vracht komt eind van deze maand weer binnen." Dit is werkelijk kansloos!

Antwort von FunDesign.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.