Genstart Genbrug Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super venlig og professionel service. Der blev forventningsafstemt inden reperation vedr økonomi. Der var opringning i forhold til hvornår, produktet var klar til afhentning - hvad kunne jeg regne me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtig service. Jeg fik repareret min espresso maskinen super hurtigt og professionelt til en skarp pris. Nem aflevering og afhentning 24-7. Kan varmt anbefale denne virksomhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse og god service. Det virkede lidt sjovt at skulle afleverer maskinen uden kvitering, men Mikael ringede helt som aftalt efter ca. 1 uge og gav et tilbud. Har i dag hentet maskinen o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Reparation af en køkkenmaskine, som er lidt over 2 år gammel. Prøvede at få kontakt til virksomheden, som står for det pågældende mærke. Blev henvist til udlandet, hvor man godt kunne vælge en dans... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

5. Puppen-Reparaturservice
  6. Reparaturwerkstatt für Elektromotoren
  7. Staubsauger-Reparaturwerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Vi reparerer ting, for at fremme genbrug i stedet for at skrotte. Kaffemaskiner, røremaskiner, kompressorer, værktøj. Ja listen er lang, og måske du har noget vi ikke har fikset endnu? Vi står klar til at hjælpe!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

96 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil gøre det igen til hver en tid

Fantastisk med en virksomhed, der vælger at reparere produkter andre vil kassere. Dejlig service og meget fair priser.

1. Juli 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du værdsætter vores reparationstjenester og fair priser. Din støtte motiverer os til at fortsætte med at levere høj kvalitet.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Bedste hilsner,
Michael - Genstartgenbrug.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Genstart Genbrug gav en meget flot…

Genstart Genbrug gav en meget flot service og reperation på min DeLonghi kaffemaskine. Hurtig fejlfinding og hjemtagning af en ny pumpe.
Det hele klaret til en særdeles fair pris.

25. April 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Det er dejligt at høre at vores koncept rammer plet!
Tak for opgaven - fortæl gerne til venner og bekendte at vi findes 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik fixet vores Køkkenmaskine OBH…

Fik fixet vores Køkkenmaskine OBH Nordica 6684
Super service. Stort Tak

8. April 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med reparationen. Vores mål er altid at levere super service, så det er fantastisk at få denne bekræftelse fra dig. Hvis der er noget mere, vi kan hjælpe med, tøv ikke med at kontakte os. Tak for at du valgte os og for din positive tilbagemelding!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og billig repareret Nivona…

Hurtig og billig repareret Nivona espresso maskine

Varmeste anbefalinger herfra

10. April 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tak for dine varmeste anbefalinger og for at dele din oplevelse med reparationen af din Nivona espresso maskine. Det er vores prioritet at tilbyde hurtig og prisvenlig service, så det glæder os at høre, at dette blev opfyldt i dit tilfælde. Skulle du have brug for yderligere assistance i fremtiden, er vi altid her for at hjælpe.

Superfin service

Hurtig respons og super god service. Og vi har en espressomaskine der funker igen. Skønt. Kan klart anbefale Genstart Service. Ikke mindst at fokus er på at reparere frem for at kassere.

29. März 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tak for din positive tilbagemelding. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige respons og service fra Genstart Genbrug. Vi sætter også stor pris på dit fokus på bæredygtighed og valget om at reparere frem for at kassere. Det er kunder som dig, der gør en forskel. Tak for din anbefaling!

Super god service

Super god service.
Let at komme i kontakt med, aflevere og hurtigt reperation, med fuld åbenhed.
Tak!

6. April 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og den hurtige reparation. Vi stræber altid efter at levere den bedste service. Hvis du har brug for yderligere assistance i fremtiden, står vi klar til at hjælpe.
Tak for opgaven 😊

Tilfreds kunde

Let at komme i kontakt med på tlf eller mail. Venlig imødekommende faglig kompetent medarbejder 😄 aftalt pris på reparation 👍 Udført til tiden let at aflevere og afhente i Valby
TAK

26. März 2024

Kære Kirsten
Tak for din positive tilbagemelding og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at du fandt vores service både professionel og imødekommende, og at alt fra kommunikation til udførelsen af reparationen levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet, og din tilfredshed er vores største belønning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Venlig hilsen Michael
GenstartGenbrug.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet en Nespresso Creatista Plus…

Fik lavet en Nespresso Creatista Plus maskine. På alle måder en god, billig, serviceminded, og bæredygtig virksomhed og handel. Brug dem😊

16. März 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din Nespresso Creatista Plus maskine og oplevelsen med vores service. Bæredygtighed, god service og konkurrencedygtige priser er hjørnestenene i vores virksomhed. Lad os endelig vide, hvis der er mere, vi kan gøre for dig i fremtiden.

Godt, hurtigt og billigt

Min kaffemaskine blev repareret hurtigt, godt og til en meget rimelig pris. De bedste anbefalinger.

28. Februar 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tak for din anbefaling og de positive ord! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med reparationen af din kaffemaskine, samt vores hurtige service og rimelige priser. Vores mål er altid at levere høj kvalitet til en god pris. Tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du har brug for yderligere assistance.

Kan varmt anbefales!

Rigtig smart og nemt med aflevering og afhentning af min kaffemaskine. God kommunikation hele vejen igennem. Tak for rigtig god service, det kan varmt anbefales :)

1. März 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tusind tak for din tilbagemelding. Og tak for din beslutning om at reparere din kaffemaskine, snarere end at smide den ud. Din handling understøtter en vigtig sag – bæredygtighed og ansvarlighed over for vores miljø. Du har valgt en vej, der ikke blot forlænger levetiden for dine produkter men også bidrager positivt til at mindske unødvendigt affald.

Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang 🤓🛠️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og hurtig levering.

8. Februar 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Det er jo lige det vi prøver at levere - skønt at det også opleves sådan 😊
Tak fordi vi måtte give din kaffemaskine nyt liv 👍

Super nemt

Super nemt, hurtig og effektiv reparation af min maskine, som nu kører fuldstændig som ny og så til en meget fair pris. Kan varmt anbefales.

10. Februar 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at din maskine nu kører som ny efter reparationen, og at du fandt vores service både nem, hurtig og effektiv til en fair pris. Det betyder alt for os at kunne levere arbejde, der opfylder - og overgår - vores kunders forventninger.

Vi håber at inspirere andre, der måske står med lignende udfordringer, til at lade os hjælpe. Vores mål er altid at sikre, at hver eneste kunde får den bedste mulige service og resultat.

Tak for at du valgte os, og for din varme anbefaling. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, skulle behovet opstå.

espressomaskine repareret

Michael fandt og udbedrede lækagen på min espressonmaskine. Hans pris var meget rimelig og jeg vil give ham min bedste anbefaling

10. Februar 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Mange tak for anbefalingen!
Ja vi prøver at holde prisen ned, så der ikke bliver smidt så meget ud.
Tak for opgaven 😊🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremtidens løsning på ødelagt elektronik! Super service og fair priser

Jeg elsker at det er muligt at få repareret elektronik, istedet for at købe nyt. Vi fik repareret vores mælkeskummer fra Nespresso og den er nu så god som ny. Prisen var super og det er fantastisk at det ikke koster noget at få vurderet mulighed for at reparere inden de går igang, modsat de fleste forhandlere som tager store beløb for at vurdere om det kan repareres, netop for at presse kunderne til at smide væk og købe nyt.

10. Jänner 2024

Tak for de fin ord!
Jeg beklager at den fik lidt skrammer i bunden, men Nespresso prøver virkelig at gøre det svært at reparere deres ting, så der skulle lidt store ord og kræfter til for at åbne den. Heldigvis kunne vi sammen "snyde" dem og redde jeres mælkeskummer fra skrotpladsen.
Spred ordet og nyd kaffen ☕️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling herfra😊 min Delonghi…

Kæmpe anbefaling herfra😊 min Delonghi kaffemaskine gik i stykker og blev fikset på ingen tid. Super smart med deres nye system med at drop sin kaffemaskine i en dropboks også henter de den og aflevere den tilbage når den er fikset.. Tusind tak for den bedste service.

2. Jänner 2024

Antwort von Genstart Genbrug

Tusind tak for de fine ord!
Vi prøver blot at give den service vi selv kunne ønske. Dejligt at høre at det er en hjælp at kunne sætte af i Valby.
Tag endelig fat i os hvis uheldet er ude en anden gang 😊🛠️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og arbejde fra start til…

God service og arbejde fra start til slut.
Dejligt at kunne få fikset sin nuværende espresso maskine, i stedet for at skulle købe en ny.

7. Dezember 2023

Antwort von Genstart Genbrug

Det er altid dejligt at være behjælpelig, og kunne få en god maskine gjort kaffeklar, spare lidt på miljøet, og sprede lidt glæde.
God jul, og tak for opgaven!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og varmeste anbefaling

Jeg havde en Kenwood Kitchen Aid som var gået i stykker efter en tur på gulvet. Efter en tur på google fandt jeg Genstart Genbrug, hvor Michael svarede hurtigt og vi fik en aftale i stand.

For den nette sum af 450 ink moms virker min røremaskine igen, og Michael har både sparet mig penge, og naturen for unødigt ressourceforbrug. Samtidig gav han mig et gratis cowboy trick til, hvordan jeg kan undgå at røremaskinen danser på gulvet igen.

Jeg kan kun anbefale Genstart Genbrug hvis du har en dingenot der er gået i stykker. Du sparer penge, vi sparer på naturens resourcer og Genstart Genbrug får omsætning. Det er den nye økonomi du.

Alle vinder, men lad alligevel være med at smide din røremaskine på gulvet.

11. Dezember 2023

Helt enig! Win-win 😊
Cowboy-tricket er så simpelt som at slå en løkke på ledningen. Så trækkes stikket ud af væggen, før maskinen falder på gulvet 🤩

Tak for den fine anmeldelse 🙌

Fantastisk og hurtig service

Fantastisk og hurtig service. Meget fair pris.

8. Dezember 2023

Antwort von Genstart Genbrug

Tak for anmeldelsen! Det varmer at høre at vi rammer rigtigt, og kan give den oplevelse vi selv forventer.
Og tak fordi du brugte os til din reparation 😊

Fixet eller gratis - I LOVE IT

Super service! Man kan simpelthen ikke klage over konceptet: "fixet eller gratis" Det vil sige at enten får man sin ting lavet til en vanvittig god pris eller også har man fået vished om, at den ikke kan repareres og dette HELT uden at skulle betale noget! Jeg har før oplevet at blot det, at en tekniker skulle se om det kunne laves kostede over 1000 kr. Så dette her er genialt!

2. November 2023

Antwort von Genstart Genbrug

Vi bliver ikke rige på det, men det gavner miljøet, og måske vi danskere kan lære at smide mindre ud?
Tak for anmeldelsen!!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr