Super venlig og professionel service. Der blev forventningsafstemt inden reperation vedr økonomi. Der var opringning i forhold til hvornår, produktet var klar til afhentning - hvad kunne jeg regne me... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Super god og hurtig service. Jeg fik repareret min espresso maskinen super hurtigt og professionelt til en skarp pris. Nem aflevering og afhentning 24-7. Kan varmt anbefale denne virksomhed.
Super oplevelse og god service. Det virkede lidt sjovt at skulle afleverer maskinen uden kvitering, men Mikael ringede helt som aftalt efter ca. 1 uge og gav et tilbud. Har i dag hentet maskinen o... Mehr ansehen
Reparation af en køkkenmaskine, som er lidt over 2 år gammel. Prøvede at få kontakt til virksomheden, som står for det pågældende mærke. Blev henvist til udlandet, hvor man godt kunne vælge en dans... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- Puppen-Reparaturservice
- Reparaturwerkstatt für Elektromotoren
- Staubsauger-Reparaturwerkstatt
Vom Unternehmen geschrieben
Vi reparerer ting, for at fremme genbrug i stedet for at skrotte. Kaffemaskiner, røremaskiner, kompressorer, værktøj. Ja listen er lang, og måske du har noget vi ikke har fikset endnu? Vi står klar til at hjælpe!
Kontaktinformationen
Baunebjergvej 2, 4623, Lille Skensved, Dänemark
- kontakt@genstartgenbrug.dk
- genstartgenbrug.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Vil gøre det igen til hver en tid
Fantastisk med en virksomhed, der vælger at reparere produkter andre vil kassere. Dejlig service og meget fair priser.

Antwort von Genstart Genbrug
Genstart Genbrug gav en meget flot…
Genstart Genbrug gav en meget flot service og reperation på min DeLonghi kaffemaskine. Hurtig fejlfinding og hjemtagning af en ny pumpe.
Det hele klaret til en særdeles fair pris.

Antwort von Genstart Genbrug
Fik fixet vores Køkkenmaskine OBH…
Fik fixet vores Køkkenmaskine OBH Nordica 6684
Super service. Stort Tak

Antwort von Genstart Genbrug
Hurtig og billig repareret Nivona…
Hurtig og billig repareret Nivona espresso maskine
Varmeste anbefalinger herfra

Superfin service
Hurtig respons og super god service. Og vi har en espressomaskine der funker igen. Skønt. Kan klart anbefale Genstart Service. Ikke mindst at fokus er på at reparere frem for at kassere.

Super god service
Super god service.
Let at komme i kontakt med, aflevere og hurtigt reperation, med fuld åbenhed.
Tak!

Tilfreds kunde
Let at komme i kontakt med på tlf eller mail. Venlig imødekommende faglig kompetent medarbejder 😄 aftalt pris på reparation 👍 Udført til tiden let at aflevere og afhente i Valby
TAK

Ros til Genstart Genbrug
Jeg har været hos Genstart Genbrug med en Melitta kaffemaskine. Den ordnede de hurtigt og nemt. Jeg kan anbefale Genstart Genbrug.
Fik lavet en Nespresso Creatista Plus…
Fik lavet en Nespresso Creatista Plus maskine. På alle måder en god, billig, serviceminded, og bæredygtig virksomhed og handel. Brug dem😊

Godt, hurtigt og billigt
Min kaffemaskine blev repareret hurtigt, godt og til en meget rimelig pris. De bedste anbefalinger.

Kan varmt anbefales!
Rigtig smart og nemt med aflevering og afhentning af min kaffemaskine. God kommunikation hele vejen igennem. Tak for rigtig god service, det kan varmt anbefales :)

Antwort von Genstart Genbrug
Super god service og hurtig levering.

Super nemt
Super nemt, hurtig og effektiv reparation af min maskine, som nu kører fuldstændig som ny og så til en meget fair pris. Kan varmt anbefales.

espressomaskine repareret
Michael fandt og udbedrede lækagen på min espressonmaskine. Hans pris var meget rimelig og jeg vil give ham min bedste anbefaling

Antwort von Genstart Genbrug
Fremtidens løsning på ødelagt elektronik! Super service og fair priser
Jeg elsker at det er muligt at få repareret elektronik, istedet for at købe nyt. Vi fik repareret vores mælkeskummer fra Nespresso og den er nu så god som ny. Prisen var super og det er fantastisk at det ikke koster noget at få vurderet mulighed for at reparere inden de går igang, modsat de fleste forhandlere som tager store beløb for at vurdere om det kan repareres, netop for at presse kunderne til at smide væk og købe nyt.

Antwort von Genstart Genbrug
Kæmpe anbefaling herfra😊 min Delonghi…
Kæmpe anbefaling herfra😊 min Delonghi kaffemaskine gik i stykker og blev fikset på ingen tid. Super smart med deres nye system med at drop sin kaffemaskine i en dropboks også henter de den og aflevere den tilbage når den er fikset.. Tusind tak for den bedste service.

Antwort von Genstart Genbrug
God service og arbejde fra start til…
God service og arbejde fra start til slut.
Dejligt at kunne få fikset sin nuværende espresso maskine, i stedet for at skulle købe en ny.

Antwort von Genstart Genbrug
Fantastisk service og varmeste anbefaling
Jeg havde en Kenwood Kitchen Aid som var gået i stykker efter en tur på gulvet. Efter en tur på google fandt jeg Genstart Genbrug, hvor Michael svarede hurtigt og vi fik en aftale i stand.
For den nette sum af 450 ink moms virker min røremaskine igen, og Michael har både sparet mig penge, og naturen for unødigt ressourceforbrug. Samtidig gav han mig et gratis cowboy trick til, hvordan jeg kan undgå at røremaskinen danser på gulvet igen.
Jeg kan kun anbefale Genstart Genbrug hvis du har en dingenot der er gået i stykker. Du sparer penge, vi sparer på naturens resourcer og Genstart Genbrug får omsætning. Det er den nye økonomi du.
Alle vinder, men lad alligevel være med at smide din røremaskine på gulvet.

Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Meget fair pris.

Fixet eller gratis - I LOVE IT
Super service! Man kan simpelthen ikke klage over konceptet: "fixet eller gratis" Det vil sige at enten får man sin ting lavet til en vanvittig god pris eller også har man fået vished om, at den ikke kan repareres og dette HELT uden at skulle betale noget! Jeg har før oplevet at blot det, at en tekniker skulle se om det kunne laves kostede over 1000 kr. Så dette her er genialt!

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.