Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.
Unternehmen hat geantwortet
Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na h... Mehr ansehen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Het was een noodgeval en na een telefoontje stonden ze na een uur voor de deur en we werden goed en correct geholpen. Een tijdelijk raam werd geplaatst en na vier weken kregen we de melding dat ze langs wilde komen voor het definitiefe raam, dat is ook netjes geplaatst.
Alles is correct verlopen en afgehandeld.

Antwort von Glaspunt
Prima... wel erg duur ruitje 30x20 243 euro...
Snel verholpen

Antwort von Glaspunt
Nette communicatie en vriendelijke medewerker

Snelle reactie.
Hoewel de bestelperiode van de vervangende ruit vrij lang was keurig opgelost. Noodvoorziening (folie) aangebracht.

Antwort von Glaspunt
Snelle service, zelfs na werktijd. Vriendelijke en nette monteur die goed uitlegt wat er gebeurd en waar we op moeten letten.

Antwort von Glaspunt
Prima werk afgeleverd voor zo ver, vond alleen dat de glaslatten een stuk kleiner waren als wat er op had gezeten.....houd in dat ik het nu helemaal moet schuren en verven.....beetje jammer

Antwort von Glaspunt
Perfecte service, deskundige en nette plaatsing.

Antwort von Glaspunt
Super vriendelijke en attente man die meteen even een plaatje op maat ging snijden en alles keurig heeft geplaatst. Daarnaast super snelle afhandeling van mijn vraag tot uitvoer.

Antwort von Glaspunt
Men kwam midden in de nacht inbraakschade verhelpen! Reparatie verder netjes.
Telefonische communicatie prima! Wel moest ik er redelijk vaak achteraan bellen.

Antwort von Glaspunt
De levering en het glas er in zetten was dezelfde dag nog, super!

Antwort von Glaspunt
Glaspunt was de vertragende factor in het hele proces. Eerste contact vanuit hun kwam na meer dan een week na mijn contractverzoek. Na het inmeten door de glaszetter duurde het een tijd voordat ik de nieuwe offerte ontving, de glaszetter waarschuwde al dat Glaspunt traag was. Bij Glaspunt heb ik een klacht ingediend over de glaszetter, hierop heb ik na een maand nog geen reactie ontvangen. De factuur daarintegen heb ik binnen 2 werkdagen binnen. Mijn advies: boek direct bij een glaszetter, glaspunt is alleen een bemiddelaar en in mijn geval een (enorm) vertragende factor.

Antwort von Glaspunt
Geweldig spul en makkelijk om mee te werken

Antwort von Glaspunt
Netjes en snel het glas in een groot raam vervangen incl plaatsing geluidwerend ventilatierooster in het glas. Keurig afgekit aan de binnenkant.

Antwort von Glaspunt
Makkelijk een afspraak gemaakt via internet. Professionele en aardige installateur. Makkelijke betaling via een link

Antwort von Glaspunt
Mijn woonkamerruit werd in 2023 vervangen door Glaspunt. Nog geen twee weken later barstte deze ruit. Volgens Glaspunt een thermische breuk zonder technische onderbouwing of verdere uitleg.
Ik weigerde betaling omdat m.i. dit niet zomaar kan gebeuren en volledig voor mijn rekening dient te komen.
Na 1,5 radiostilte komt Glaspunt met incassobureau Straetus opende proppen en dreigt met invordering en procedures.
Na mijn voorstel voor een second opinion en redelijke regeling kreeg ik keer op keer 0 op request.
Kortom een zeer onredelijke houding en uiteindelijk heb ik puur uit economisch oogpunt betaald. Wil dat risico met deze partijen niet lopen kijk dan verder naar een andere partij om jouw glas te leveren!

Antwort von Glaspunt
Netjes werk afgeleverd met aardige monteur. Na afloop alles ook netjes opgeruimd. Al met al vakwerk

Antwort von Glaspunt
snel reageren, goede communicatie en netjes werken

Antwort von Glaspunt
De monteur was vriendelijk en deed zijn werk naar behoren. Ook heeft hij het weer netjes achtergelaten naderhand. Tevreden!

Antwort von Glaspunt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.