Glaspunt Bewertungen 688

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremely unprofessional and slow. I have a small glass that needs replacing. They came after a month of waiting to measure the glass only to loose the measurements! They didn't call me to ask for mea... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het zijraam van de erker was lek. Monteur gekomen en het glas bekeken, gemeten en afspraak gemaakt om nieuw raam te plaatsen. Raam snel en vakkundig geplaatst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijn contact met het bedrijf. Reageren snel en als er nog iets gewijzigd moet worden, word daar gelijk naar gekeken. De monteurs zijn zeer vriendelijk en denken graag/ goed met je mee. Na h... Mehr ansehen

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Kwaliteit

Werkzaamheden verricht op een sympathieke deskundige wijze!

29. Dezember 2025

Beste heer Overmeer,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u onze werkwijze en kwaliteit waardeert. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette mensen! Goed meegedacht en meegeholpen.

9. Oktober 2025

Beste Wendy,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We stellen het erg op prijs dat u de inzet van onze mensen benoemt. Graag tot een volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bereikbaar herhaaldelijk le…

Niet bereikbaar herhaaldelijk le belpogingen maar geen gehoor en wel adverteren met 24/7 bereikbaar als zijnde spoeddienst

25. Dezember 2025

Beste Tim,

Dank voor uw bericht. Het spijt ons dat u ons niet heeft kunnen bereiken. Wij nemen deze feedback serieus en zullen dit intern onderzoeken. U kunt altijd opnieuw contact met ons opnemen.

snelle herstelling

snelle herstelling. netjes afgewerkt en vriendelijke monteur

3. Dezember 2025

Beste heer Jansen,

Bedankt voor uw positieve feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze service en monteur!

Zo hoort het.......

Vriendelijk werkt netjes laat alles schoon achter

5. Dezember 2025

Beste Junior,

Dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u onze service en netheid waardeert. We streven er altijd naar om het werk op een prettige en zorgvuldige manier uit te voeren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heel aardige mensen en kundig

Heel aardige mensen en kundig , heb wel lang moeten wachten op de ruit ruim 9 weken

27. September 2025

Beste mevrouw Alberts,

Hartelijk dank voor uw review en uw complimenten over ons team en onze kundigheid. Jammer om te horen dat de levertijd van de ruit langer was dan gewenst. We begrijpen dat dit vervelend is en danken u voor uw geduld.

Prima service

Prima service, snel geregeld.

13. Dezember 2025

Beste Nicole,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als prima en snel heeft ervaren.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De kwaliteit van het geleverde werk is goed levering duurt lang

De kwaliteit van het geleverde werk is prima.
na mijn aanvraag voor de nieuwe ruit heeft het 2 maanden geduurd voor de ruit werkelijk geplaatst is
( melding 25-9 , geplaatst 26-11 )

10. Dezember 2025

Beste Ad,

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het geleverde werk. We begrijpen dat de wachttijd van twee maanden voor het plaatsen van de nieuwe ruit niet ideaal was. Het ligt er ook een beetje aan welk glas er geplaatst dient te worden. We waarderen uw geduld en nemen uw feedback zeker mee om onze planning verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Hoefde enkel te bellen, afspraak te maken en de rest ging in autopilot.

19. November 2025

Beste Bafo Owusu,

Dank je wel voor je fijne review! Top om te horen dat alles zo soepel en snel is gegaan. Eén belletje, afspraak maken en klaar — precies zoals het hoort! We helpen je graag weer wanneer nodig.

Netjes geplaatst

Netjes geplaatst. Vriendelijke en kundige monteur.

26. November 2025

Beste Guus,

Dank je wel voor je positieve review! Super om te horen dat alles netjes is geplaatst en dat onze monteur zo goed bevallen is. We staan graag weer voor je klaar!

Perfect geregeld

Perfect geregeld. Prima product om aan te bevelen

10. Dezember 2025

Beste Kees,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles perfect geregeld was en dat het product goed bevalt. Fijn dat je ons aanbeveelt — daar doen we het voor! Hopelijk mogen we je in de toekomst weer van dienst zijn.

Slecht afgewerkt

Slecht afgewerkt, onze voordeur is helemaal lelijk geworden door de kit die erg slordig is gedaan. Spijtig dat we dit bedrijf hebben gekozen. Nu moeten we zelf schilderwerk regelen. Wat een vervelende situatie.

20. Oktober 2025

Beste heer van der Zee,

Wat vervelend te horen dat e.e.a. niet naar verwachting is gegaan.
Wij willen u verzoeken contact met ons op te nemen via klacht@glas.nl. Wilt u in de e-mail uw ordernummer/factuurnummer aangeven?

Leuk!

We hebben lol gehad. Ik heb een column over jullie grappige mailadres geschreven. Is het glaspunt.nl of glasPUNTnl etc. Jullie hebben mij vervolgens bloemen gestuurd. Dit was allemaal heel erg leuk. Hartelijke groet, Sander Donkers

12. November 2025

Antwort von Glaspunt

Hartelijk dank voor uw positieve review, Sander! Fijn om te horen dat de situatie voor een glimlach heeft gezorgd. We waarderen uw vriendelijke woorden!

Snelle en goede service!

Ze kwamen heel snel het glas voor nood vervangen en binnen een paar dagen het juiste glas plaatsen. Goede service!

Antwort von Glaspunt

Hartelijk dank voor uw review.
Wat prettig om te horen dat onze noodoplossing snel kon worden uitgevoerd en dat het definitieve glas vlot geplaatst is. We waarderen uw positieve feedback en helpen u in de toekomst graag weer!

Glaspunt is top

Glaspunt heeft voor de 2e keer bij ons een noodkozijn geplaatst. Zij komen snel zoals afgesproken, met voldoende mensen en ruimen de rotzooi heel goed op.
Noodkozijn ziet er strak uit

12. November 2025

Antwort von Glaspunt

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat we ook bij uw tweede klus snel en netjes hebben gewerkt en dat u tevreden bent met het resultaat.
We waarderen uw vertrouwen in Glaspunt en helpen u graag weer opnieuw indien nodig!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De cleaners van Glaspunt zijn goed en…

De cleaners van Glaspunt zijn goed en zo geconcentreerd dat je maar weinig nodig hebt

Antwort von Glaspunt

Hartelijk dank voor uw review.
Fijn om te horen dat onze cleaner goed en efficiënt werkt en dat u tevreden bent met het resultaat. We waarderen uw feedback zeer en wensen u veel poetsplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en vakkundige service!

10. November 2025

Dank voor uw review.
Fijn te horen dat onze service weer snel en vakkundig was. We staan graag voor u klaar in de toekomst mocht dat nodig zijn!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wegens ziekte ging de afspraak niet…

Wegens ziekte ging de afspraak niet door en daardoor kon de schilder niet alles schilderen en moeten wij helaas zelf nog een heel deel schilderen. Ook werd er eerst gezegd door de man die het glas kwam plaatsen dat er een probleem was, mijn man bekeek het geheel en liet hem weten wat hij kon doen en toen was er geen probleem meer en heeft hij het glas geplaatst. Al met al ok alleen helaas zelf werk met schilderen vanwege niet komen op de afspraak zelf

Antwort von Glaspunt

Hartelijk dank voor uw feedback.
Het spijt ons dat de vertraging door ziekte voor ongemak heeft gezorgd en dat er schilderwerk door uzelf moest worden uitgevoerd. Fijn om te horen dat het glas uiteindelijk goed geplaatst is.
We nemen uw opmerkingen mee om onze planning en communicatie verder te verbeteren.
Als u uw gegevens doorgeeft via administratie@glas.nl (zet u er even bij dat het uw review betreft) dan sturen wij u een kleine attentie toe om het ongemak wat te verzachten.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Afwerking had beter gekund…

Het glas ziet er mooi en naar verwachting uit in de deur.
Eén punt van kritiek, de glaslatten van de deur zijn met te lange nagels vast gespijkerd. De spijkertjes komen aan de zichtkant van de deur aan de buitenzijde er doorheen en hebben de deur beschadigd op een aantal plekken!

Antwort von Glaspunt

Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het glas naar verwachting is geplaatst. We vinden het jammer om te horen over de schade door de glaslatten en nemen dit zeker mee om onze werkwijze te verbeteren. Mocht u willen, dan denken we graag mee over een oplossing voor de beschadigingen. U mag een e-mail sturen naar administratie@glas.nl met daarin uw bevindingen en uw adresgegevens.

Vriendelijk

Vriendelijk, netjes en vakkundig !

6. November 2025

Beste Anita de Bruin,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat onze glasservice naar tevredenheid is verlopen. We hebben met veel plezier uw Glas vervangen

Met vriendelijke groet Bianca
Team Glaspunt.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr