Apparaat werkt NIET. Meerdere keren contact gehad met het bedrijf waarbij ze 'tips' gaven en aangaven dat ik door moest gaan met de behandeling, ondanks uitblijven van resultaat (in de handleiding sta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb een aantal maanden geleden voor mijn vriendin het IPL-apparaat aangeschaft en de resultaten zijn echt onwijs goed te zien! Door het opgestelde programma van Go-Smooth te volgen heeft ze na een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn laserapparaat ging laatst helaas plotseling kapot. Melding van gemaakt en een compleet nieuwe kit gekregen. Erg blij mee. Ontzettend vriendelijke, snelle en vooral ook goede service! Niks geen mo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
1 apparaat gekocht als verjaardagscadeautje op dinsdag 1 juli. "Volgende dag in huis". Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
GoSmooth is een toonaangevend merk op het gebied van IPL ontharingsapparaten, ontworpen om thuis professionele haarverwijderingsresultaten te bieden. Met een missie om innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, stelt GoSmooth mensen in staat om op een veilige, efficiënte en betaalbare manier afscheid te nemen van ongewenst haar. Het merk combineert geavanceerde technologie met een focus op comfort, waardoor het een populaire keuze is voor vrouwen die streven naar een gladde, haarvrije huid.
Ir. Lelyweg 14H, 2031CD, Haarlem, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Staat binnen 1 werkdag geleverd maar zit al 2 weken te wachten!
Paar keer gemaild geen reactie!
Inmiddels wel track & trace maar pakket is nog steeds niet ontvangen door vervoerder dus blijkbaar nog niet opgestuurd!😡
Bestel hier nooit weer wat!

Antwort von GoSmooth
Zaterdag 5 juli nog geen verzend bevestiging, dus ik vroeg per mail waar het bleef en wanneer ik het kon verwachten. Expres op tijd besteld voor de verjaardag. "Excuses, er is vertraging door een intern probleem. Hij word begin volgende week verzonden" afijn, kan gebeuren. Ik heb op 11 juli pas een verzendbevestiging gekregen, maar tot op heden is het pakket nog steeds niet verstuurd/ontvangen door DpD en een reactie op mijn meerdere mails blijft uit bij GoSmooth. Verjaardag is inmiddels ruim voorbij en ik schaam me bijna om het cadeau nu nog te moeten geven.
Koop hier niet!

Antwort von GoSmooth
Nou helaas heb ik nog steeds niks ontvangen inmiddels 3 weken verder , geen antwoord niks

Antwort von GoSmooth
Zeer teleurstellende ervaring, geen levering, geen communicatie.
Op 3 juli heb ik een bestelling geplaatst, maar bijna twee weken later heb ik nog steeds niets ontvangen. In eerste instantie kreeg ik te horen dat er “logistieke problemen” waren, maar sindsdien blijft het stil. Geen enkele reactie op mijn berichten, terwijl ik meerdere keren heb gevraagd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.
Wat nog kwalijker is: het pakket is zogenaamd klaargemaakt voor verzending, maar is nooit aan DPD overhandigd. Ondertussen blijf ik wachten, zonder informatie of updates.
Ik heb aangegeven dat als de bestelling niet binnen 14 dagen geleverd wordt, ik het redelijk vind om de bestelling te annuleren vanwege het niet naleven van hun eigen verzendvoorwaarden. Tot op heden: geen bestelling, geen reactie, geen service.
En opvallend genoeg: op deze reviewkanalen lijken ze wél ineens te kunnen reageren, zodra er negatieve publiciteit dreigt. Dat zegt eigenlijk genoeg.
Dit is echt waardeloos. Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut niet aan.
Update:
De ervaring is dat je ze echt moet benaderen via de support mail, dan krijg je antwoord. Heb meermaals excuses gehad en het product ontvangen. Ik hoop en gun het bedrijf dat ze hun logistiek op orde krijgen. Als ik het product getest heb, zal ik mijn review nogmaals aanpassen.

Antwort von GoSmooth
Geen eerlijke info over bezorgingstermijn. Vandaag besteld, morgen in huis. Een dag later, dus ik dacht dan heb ik nog een week speling omdat ik het cadeau geef. Een week later nog geen update, geen idee wanneer ik het ga ontvangen. Verjaardag is geweest.

Antwort von GoSmooth
Moeilijke communicatie. Emails worden niet van de eerste keer beantwoord. Geen communicatie ivm met vertraging in levering. Zeker geen voorbeeld van klantgericht denken.

Antwort von GoSmooth
Helaas nog weinig resultaat. Apparaat nu 4 x gebruikt met steeds 2 weken er tussen. Nu dus ook niet meer terug te sturen.....Ik zou het apparaat niet direct aanraden, maar beter te investeren in een goede, dan maar iets duurdere. Maar ik hou nog even vol, het is nog geen zomer

Antwort von GoSmooth
Tijd geleden een pakket gekocht. 1x gebruikt en werkte prima! Bij de 2e keer deed hij het niet meer. Contact opgenomen met de klantenservice. Contact verliep toen prima. Apparaat opgestuurd en toen bleek dat ik per ongeluk een verkeerde stekker had gebruikt, waardoor hij het niet deed. Met de originele stekker zou hij het wel doen, aldus hun. Mail gestuurd met de vraag of ze hem terug willen sturen zodat ik hem weer kan gebruiken. Na meerdere mails/contactformulieren zit ik na 1.5 maand nog steeds te wachten totdat ze iets terug sturen. Ze hebben ook geen nummer wat je kan bellen.
Ik vraag mij af of ik mijn apparaat nog krijg…

Antwort von GoSmooth
Toevoeging 26 juni. Inmiddels heb ik een nieuwe tube en een extraatje. Het duurde dus even maar opzich nu netjes opgelost.
Wel kreeg ik pas contact toen ik via "support" mail adres ging (staat hieronder ergens in een van kun reacties) "info" en via de site werkt volgens mij niet super?
Toevoeging 7 juni: Even vraag doet jullie mail het wel..? Ik heb inmiddels na jullie reactie hier 2 mails gestuurd een een re: op de bestelling en 1 via de site. Maar geen reactie gehad?
Bestellen ging prima, snel geleverd netjes verpakt.
Wat wel een minpunt is dat de Aloë gel die erbij zit een jaar over de datum is. Ik heb erover gemaild maar geen reactie op gehad.
Er zit ook geen gebruiksaanwijzing in de doos naar dat vindt ik persoonlijk niet zo'n probleem omdat dat op internet staat

Antwort von GoSmooth
Goede service en doet wat het beloofd

Antwort von GoSmooth
Snelle en correcte afhandeling.
Heel blij met mijn aankoop

Antwort von GoSmooth
Het apparaat werkt zeer gemakkelijk. Ik heb het nu 3 keer gebruikt en merk al verschil in de haren op mijn benen. Dit is al veel minder. Met de klantenservice heb ik geen ervaring aangezien alles, van bestelling tot bezorging tot gebruik tot nog toe geen problemen oplevert.
Ik ben zeer tevreden over dit apparaat en het bedrijf.

Antwort von GoSmooth
Na één jaar van alles geprobeerd te hebben met behulp van aardige assistentie van Go Smooth. Geen enkel resultaat. Ik moest geduld hebben. Het ligt nu in de la. Geen aanrader. Personeel is wel aardig en assisteert je goed. Garantie is een jaar.
PS, Go Smooth " HOOPT" dat het aanslaat!!! Ze hebben me het wel beloofd, en gerustgesteld dat ik het, langer moest volhouden. Ik heb het niet aangeschaft om er een familielid mee blij te maken. Een compensatie was op zijn plaats geweest.

Bestel hier niet!!
Adverteren met binnen 2 dagen in huis maar inmiddels wacht ik al sinds november en heb ik (dom genoeg) betaald. Ik ga er niet vanuit dat mijn pakket ooit nog geleverd gaat worden dus veel plezier met m’n 135 euro.
BESTEL HIER DUS NIET.

Antwort von GoSmooth
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.