Good Old Days Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... Mehr ansehen

1. Gold- und Silberhandelsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!

Hervorragend

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang jeg sælger ud af mit…

Første gang jeg sælger ud af mit musselmalede porcelæn. Skrev til God Old Days. Fik en fin pris og hurtig handel. 🤗

22. Oktober 2025

Antwort von Good Old Days

Tusinde tak for den flotte anmeldelse med de rosende ord. Vi er yderst glade for, at du har været tilfreds med handelen, og vi er selvfølgelig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed. En handel er kun god, når begge parter er tilfredse!

Seriøs

Seriøs. Ordentlig og professionel

22. Oktober 2025

Antwort von Good Old Days

Dejligt og skønt - og vi takker naturligvis for den flotte anmeldelse - så kan det ikke være bedre. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og vi bukker, skraber og nejer i støvet.

Bedste priser, ærlig handel

Altid høflige svar og fleksibilitet. Bedste købspriser jeg kunne finde i København. Lynhurtig betaling og ærlig handel.
Vil til enhver tid anbefale Good Old Days!

16. Oktober 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jeppe. Mange tusinde tak for din fantastisk flotte anmeldelse med alle de skønne stjerner. Det gør os glade dybt ind i sjælen, og vi bukker og skraber i støvet for din tid og ulejlighed. Så kan det bestemt ikke gøres bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og høj sølvpris

Hurtig svartid på mine henvendelser pr. mail i en venlig og imødekommende tone og med fyldestgørende oplysninger om priser mv.
God service ved besøg og tilbyder høj sølvpris.
Godt tilfreds og vil gerne handle med Good Old Days en anden gang.

9. Oktober 2025

Antwort von Good Old Days

Dejligt og skønt at få så flot en anmeldelse - tusinde tak for det. Vi håber meget at se dig en anden god gang, og sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed, som betyder alt for os. Vi bukker og skraber i støvet og ønsker dig en rigtig god dag.

5 stjerner og den bedste anbefaling

En oplevelse til mere end 5 stjerner.

Vi er meget glade for at vi valgte Good Old Days.

Vi havde fornøjelsen af Michael, som var helt fantastisk og meget professionel.

Det var en fornøjelse og bestemt ikke sidste gang vi bruger Good Old Days.

12. Oktober 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Lennie. Mange tusinde tak for din helt fantastisk flotte anmeldelse, som helt bestemt også er til mere end 5 stjerner. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed og glæder os meget til at se dig igen en anden god gang. Vi bukker og skraber i støvet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og reel oplevelse

30. September 2025

Antwort von Good Old Days

Tusinde tak for din super flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Vi er dig dybt taknemmelig for alle stjernerne og bukker og skraber i støvet for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og behagelig oplevelse

Rigtig god og behagelig oplevelse. Kan varmt anbefales.

30. September 2025

Antwort von Good Old Days

Tusinde tak - vi er fantastisk glade og taknemmelige for din flotte anmeldelse. Vi bukker og skraber i støvet og sætter stor pris på din tid og ulejlighed. Så kan det ikke blive bedre!

Super oplevelse

Super oplevelse

29. September 2025

Antwort von Good Old Days

Dejligt og skønt at du har haft sådan en god oplevelse hos os. Vi er dig dybt taknemmelig for din flotte anmeldelse og bukker og skraber i støvet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skulle sælge noget sølv jeg havde…

Skulle sælge noget sølv jeg havde arvet, og ringede for at lave en aftale. Fik hurtig aftalt et tidspunkt samme dag.
Meget venlig og flink betjening. Mit sølv fik en hurtig og professionel gennemgang, og fem minutter efter havde jeg pengene på min konto.
Varme anbefalinger herfra 👍

4. Oktober 2025

Antwort von Good Old Days

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Det glæder os meget, at du føler, du har fået så god en service, at du varmt anbefaler os. Så kan det heller ikke blive bedre fra din side! Vi takker ydmygt for det hele og bukker og skraber i sandet.

Sød og venlig betjening

14. August 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jacob. Tusinde tak for den flotte anmeldelse med alle de skønne glimtende stjerner. Vi takker dig ydmygt for din tid og ulejlighed og bukker og skraber i sandet.

En god og reel handel

En yderst venlig og reel handel. Åben og ligetil. Kommer igen hvis muligheden opstår.
Tak for god betjening.

13. August 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Alf. Mange Tusinde Tak for dine flotte anmeldelse med alle de skønne og glimtende stjerner. Vi er dig yderst taknemmelig for din tid og ulejlighed, og ser dig meget gerne her igen, hvis muligheden opstår. Vi bukker og skraber i sandet og ønsker dig alt mulig held og lykke fremover.

Erfaring og faglighed

Hurtige og venlige svar på henvendelser. Høj faglighed i uformelle rammer. Svar på rede hånd.
Let at gå til. Imødekommenhed. Åbne drøftelser af emnernes værdi.
Tillidsvækkende.

7. August 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Martin. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de skønne stjerner. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - og ikke mindst de varme ord. Vi bukker og skraber i støvet.

Fin og fair handel

Fin og fair handel

9. August 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Line. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi er rigtig glade for, og som vi sætter meget stor pris på. Det er så dejligt at vide, at du har følt det hele var i orden i forbindelse med handlen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service 😊en ærlig og…

Super god service 😊en ærlig og sympatisk person 😊føler sig i trygge hænder 😊kan varmt anbefale Dood Old Days

4. August 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jette. Tusinde tak for din flotte anmeldelse med de varme ord - det glæder os meget, at du har fundet vores service til 5 stjerner. Så kan det ikke blive bedre. Vi bukker og skraber taknemmeligt i sandet for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik en rigtig fin pris for mine gamle…

Fik en rigtig fin pris for mine gamle smykker, hele handlen gik super hurtigt og nemt fra første kontakt.

28. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Josephine. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du har følt dig godt behandlet i forbindelse med vores handel, og at prisen var fin. Vi takker ydmygt for din tid og ulejlighed - og bukker og skraber i sandet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel behandling og fair pris

Hurtig svar på vores forespørgsel. Rigtig god behandling da vi kom, hurtig og effektiv handel og en rigtig fin pris for vores effekter. Vores bedste anbefalinger til Good Old Days

27. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Ralph. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du har følt dig godt behandlet hos os, og vi takker ydmygt for din tid og ulejlighed - og bukker og skraber i sandet.

Super service.
Virkelig en god oplevelse at handle med Goodolddays

22. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Thomas. Det glæder os meget, at du har været yderst tilfreds med vores service, og vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed. Vi bukker og skraber i sandet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg handlede med Michael for et stykke…

Jeg handlede med Michael for et stykke tid siden og havde en uovertruffen positiv oplevelse...😃...Michael er reel og pengene var på min konto inden jeg kørte derfra...👍... jeg kan kun anbefale at handle med goodolddays.dk og håber at jeg snart kan handle med Michael igen...10/5 ⭐️

13. Juni 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Heidi. Dejligt at få denne flotte anmeldelse fra dig. Den gør os glade dybt ind i sjælen. Vi sætter utrolig stor pris på din tid og ulejlighed og håber meget at se dig en anden god gang herhjemme - vi takker og bukker og skraber det bedste, vi har lært.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fair pris og kanon service og venlighed

Det var en super venlig mand og super service . Kan klart anbefale ham og vi kommer igen

14. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Camilla. Skønt - tak for din flotte anmeldelse, som glæder os meget. Vi bukker og skaber i sandet for din tid og ulejlighed, og du er mere en velkommen en anden god gang.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr