Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.
Unternehmen hat geantwortet
Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig respons og nem kommunikation på mail med aftale om tid til gennemsyn af arvesølv. Behageligt møde der resulterede i en god handel med straksoverførsel - jeg er bestemt en tilfreds kunde

Antwort von Good Old Days
Hurtigt svar på henvendelse. Michael er super venlig og dertil en meget troværdig handel.

Kan absolut anbefales
Super fair og hurtig handel

Antwort von Good Old Days
Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hvert enkelt objekt sker i dejlig rolig atmosfære. Til slut modtager man udskrift, som beviser, at overførsel af det aftalte beløb allerede har fundet sted. Derfor også 100% tilfredshed og fem stjerner fra mig.

Antwort von Good Old Days
Hurtigt, venlig og informativ svar på mail.
Og meget behageligt og professionelt møde.
Vil klart anbefale at sælge guld og sølv hos dem og vil klart bruge dem i gen hvis det bliver aktuelt!!

Antwort von Good Old Days
Imødekommende og professionel. Kan klart anbefales.

Antwort von Good Old Days
Michael er meget professionel og tillidsvækkende. Han ved en masse om ædle metaller, giver gode priser og er meget serviceminded. Ligegyldig hvornår du skriver til ham, får du hurtigt et relevant og venligt svar. Jeg skal snart handle med ham for tredje gang, og jeg har anbefalet ham til venner og familie.

Antwort von Good Old Days
Vi havde en god og oplysende samtale. Mine bedste anbefalinger- jeg kommer bestemt igen

Fantastisk god oplevelse
Vi sendte en mail omkring det vi gerne ville sælge, dagen efter kom en mail tilbage om, hvad de var intresseret i. Jeg kørte en tur ude til Dem og fik den bedste service og PRIS.
Kan kun anbefales.

Antwort von Good Old Days
Altid venlig, sød og gavmild.
Og hurtig med en aftale.

Antwort von Good Old Days
De har styr på tingene, og taler lige ud af posen. Du er med hele vejen, så ingen bliver snydt.
Dejligt sted😊

Antwort von Good Old Days
Kan varmt anbefale Good old days da man bliver rigtig godt behandlet, super professionel og fair priser det er anden gang vi er der og kommer gerne igen

Antwort von Good Old Days
Super professionel og personlig service. Gode priser og hurtig og sikker afregning. Vil til enhver tid anbefale og bruge dem igen.

Antwort von Good Old Days
Vi kan anbefale Goodolddays! Nemt, hurtigt og den pris vi var blevet lovet.

Antwort von Good Old Days
Virkelig et godt og behageligt besøg hos Good old days hvor vi lavede en god og fair handel. Jeg er meget tilfreds og vil til en hver tid anbefale dette firma.

Antwort von Good Old Days
Virkelig god service og rigtig behageligt!

Antwort von Good Old Days
At komme hos good old days var en rar oplevelse.
Vi blev godt modtaget og han var fuldstændig fair,da han gik tingene igennem.
Så hvis i vil have god og fair handel så benyt jer af good old days

Super service.
Personlig kontakt og smilende service
God pris og alt gik bedre end forventet,
Sender bedste anbefaling.

Antwort von Good Old Days
Kan varmt anbefale good old days.
Altid bedste sølv og guldpriser. Og meget venlig og i orden betjening. Det er altid bare snorlige.

Antwort von Good Old Days
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.