Good Old Days Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

1. Gold- und Silberhandelsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!

Hervorragend

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons og nem kommunikation på…

Hurtig respons og nem kommunikation på mail med aftale om tid til gennemsyn af arvesølv. Behageligt møde der resulterede i en god handel med straksoverførsel - jeg er bestemt en tilfreds kunde

10. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Linda. Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du er en tilfreds kunde. Vi takker ydmygt for din tid og ulejlighed - så kan det ikke være bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt svar på henvendelse og meget…

Hurtigt svar på henvendelse. Michael er super venlig og dertil en meget troværdig handel.

6. Juni 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Katja. Tusinde, tusinde tak for den flotte anmeldelse, som varmer om hjertet. Vi er så glade for, at du har følt dig rigtig godt behandlet hos os, og vi sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed. Vi bukker og skraber i støvet.

Kan absolut anbefales

Kan absolut anbefales
Super fair og hurtig handel

23. Juni 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Stine. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og vi bukker og skraber i sandet.

100% tilfredshed

Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hvert enkelt objekt sker i dejlig rolig atmosfære. Til slut modtager man udskrift, som beviser, at overførsel af det aftalte beløb allerede har fundet sted. Derfor også 100% tilfredshed og fem stjerner fra mig.

6. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jens. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er dig dybt taknemmelig for de informative og rosende ord, som virkelig varmer om hjertet, og det er så dejligt, at du har givet dig tid og ulejlighed til at skrive anmeldelsen. Vi bukker og skraber naturligvis ydmygt i sandet - så kan det ikke gøres bedre.

En klar anbefaling!!

Hurtigt, venlig og informativ svar på mail.
Og meget behageligt og professionelt møde.
Vil klart anbefale at sælge guld og sølv hos dem og vil klart bruge dem i gen hvis det bliver aktuelt!!

4. Juli 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Stine. Mange tusinde tak for din fantastisk flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, da din anmeldelse betyder alt for vores lille virksomhed.

Imødekommende og professionel

Imødekommende og professionel. Kan klart anbefales.

4. Juni 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Karina. Det glæder os overordentligt meget, at du finder os både imødekommende og professionelle. Tusinde tak for den fantastisk flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Vi bukker og skraber i støvet og er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed. Så kan det ikke gøres bedre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel opkøber med gode priser

Michael er meget professionel og tillidsvækkende. Han ved en masse om ædle metaller, giver gode priser og er meget serviceminded. Ligegyldig hvornår du skriver til ham, får du hurtigt et relevant og venligt svar. Jeg skal snart handle med ham for tredje gang, og jeg har anbefalet ham til venner og familie.

10. Mai 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Vibeke. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de rosende ord - det er virkelig noget, der varmer om hjertet. Vi bukker og skraber i støvet og glæder os rigtig meget til at handle med dig endnu engang - det er altid en fornøjelse. Vi sætter meget stor pris på din anbefaling til venner og familie - vi skal gøre vores bedste for at servicere dem bedst muligt.

Tillid

Vi havde en god og oplysende samtale. Mine bedste anbefalinger- jeg kommer bestemt igen

18. Mai 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Birgit. Skønt og dejligt, at du har haft sådan en god oplevelse hos os. Vi sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed og glæder os meget til at se dig igen en anden god dag. Vi er dig dybt taknemmelig og bukker og skraber i støvet.

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse
Vi sendte en mail omkring det vi gerne ville sælge, dagen efter kom en mail tilbage om, hvad de var intresseret i. Jeg kørte en tur ude til Dem og fik den bedste service og PRIS.
Kan kun anbefales.

12. Mai 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jens. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse, som virkelig varmer om hjertet, og som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er dig dybt taknemmelig og bukker og skraber i støvet for din tid og ulejlighed.

Altid venlig

Altid venlig, sød og gavmild.
Og hurtig med en aftale.

29. April 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Andreas. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de skønne stjerner - det hele varmer om hjertet. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - så kan det ikke gøres bedre. Vi bukker og skraber ydmygt i støvet.

De har styr på tingene

De har styr på tingene, og taler lige ud af posen. Du er med hele vejen, så ingen bliver snydt.
Dejligt sted😊

25. April 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Rie. Fantastisk dejligt, at du har givet dig tid til at give os sådan en flot anmeldelse. Vi er dig dig dybt taknemmelig og bukker og skraber i støvet for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel og fair priser

Kan varmt anbefale Good old days da man bliver rigtig godt behandlet, super professionel og fair priser det er anden gang vi er der og kommer gerne igen

3. April 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Lis. Det glæder os fantastisk meget, at du har følt dig så godt behandlet hos os, og at du har haft lyst til at komme flere gange. Det er virkelig noget, som betyder alverdens for os. Vi sætter meget stor pris på din flotte anmeldelse, og sender dig en kæmpe stort tak og bukker og skraber ydmygt for din tid og ulejlighed.

Honost and friendly

Honost and friendly

15. März 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Karen. Tusinde tak for din flotte anmeldelse - dejligt at vide, at du har oplevet dig så godt behandlet. Vi er dig dybt taknemmelig for det hele, og bukker og skraber ydmygt i sandet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel og personlig…

Super professionel og personlig service. Gode priser og hurtig og sikker afregning. Vil til enhver tid anbefale og bruge dem igen.

18. März 2025

Antwort von Good Old Days

Tusinde, tusinde tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed og bukker og skraber naturligvis i jorden. Så kan det ikke gøres bedre.

Vi kan anbefale Goodolddays

Vi kan anbefale Goodolddays! Nemt, hurtigt og den pris vi var blevet lovet.

18. März 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Anne. Dejligt med sådan en positiv og skøn anmeldelse. Tusinde tak for det. Vi er dig dybt taknemmelig for det hele og bukker og skraber i støvet over din tid og ulejlighed. Tak er blot et fattigt ord.

Stor anbefaling herfra

Virkelig et godt og behageligt besøg hos Good old days hvor vi lavede en god og fair handel. Jeg er meget tilfreds og vil til en hver tid anbefale dette firma.

10. März 2025

Antwort von Good Old Days

Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse og hvor er det dejligt, at du anbefaler os til hver en tid - det sætter vi meget stor pris på, og det betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er dig dybt taknemmelig og bøjer os i støvet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og rigtig…

Virkelig god service og rigtig behageligt!

5. März 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Sasha. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse med alle de skønne stjerner. Vi er rigtig glade for, at du har følt du godt behandlet hos os, og vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed. Vi bukker og skraber i støvet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At komme hos good old days var en rar…

At komme hos good old days var en rar oplevelse.
Vi blev godt modtaget og han var fuldstændig fair,da han gik tingene igennem.
Så hvis i vil have god og fair handel så benyt jer af good old days

28. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Anne. Tusinde, tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid, ulejlighed og anbefaling af os. Vi sætter meget stor pris på det hele og bukker dybt i støvet.

Super service.
Personlig kontakt og smilende service
God pris og alt gik bedre end forventet,
Sender bedste anbefaling.

28. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Kathe. Mange tusinde tak for din flotte anbefaling, som betyder alt for vores lille virksomhed. Det glæder os rigtig meget, at vi har levet op til dine forventninger, og vi takker dig ydmygt for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale good old days

Kan varmt anbefale good old days.
Altid bedste sølv og guldpriser. Og meget venlig og i orden betjening. Det er altid bare snorlige.

27. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jette. Tusinde Tak og fantastisk dejligt at få din varme anbefaling, som vi sætter meget stor pris på. Vi er dig dybt taknemmelig og bukke og skraber i støvet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr