Good Old Days Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse om salg af guldarmbånd, og god rådgivning. Meget pålidelig og kompetent betjening, og hurtig afregning med straksoverførsel. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Good Old Days. Kommunikation var venlig, hurtig og professionel hele vejen igennem, og man følte sig virkelig godt behandlet. Jeg fik en rigtig flot pris for... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og behagelig møde. Alt fungeret upåklageligt og var meget tryg ved handlen, det ikke sidste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgørende for mit valg af Michael var, ud over bedste guldpris, 100% gode anmeldelser hos Trustpilot i mere end to år, nem adgang ved motorvejen og perfekt parkering. Vurdering og prisforslag for hver... Mehr ansehen

1. Gold- und Silberhandelsgesellschaft

Vom Unternehmen geschrieben

Good Old Days køber guld, sølv og porcelæn til højeste pris!!!

Hervorragend

Alle Bewertungen

92 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super behagelig og tryg oplevelse ved…

Super behagelig og tryg oplevelse ved at besøge Michael ifm. salg af sølvtøj.
Det hele blev kompetent gennemgået og vurderet og vi fik en rigtig god pris.
Alt i alt en super oplevelse, så vi kan varmt anbefale Michael.

23. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Daniel. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Dejligt at du har haft en super oplevelse hos os. Vi bukker og skraber ydmygt i støvet og takker mange gange for din varme anbefaling.

Alt i orden

Efter at have sendt en mail til Good Old Days, fik jeg hurtigt et svar, og nemt aftalt et møde. På mødet fik vi hurtigt og nemt klaret de ting, der var brug for.

17. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Sara. Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi rigtig glade for og sætter meget stor pris på. Vi bøjer os i støvet og takker ydmygt for det hele.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stjerneservice og de bedste priser

Det var en enestående oplevelse at handle med Goodolddays. Imødekommenhed og service og hyggesnak blev det også til! Jeg var så glad for min oplevelse af både professionel service og af den højeste pris jeg kunne finde på markedet for mine arvestykker, at jeg har besøgt ham for 2 gang. Og jeg vil anbefale alle at handle der.

17. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Tusind, tusind tak for den helt fantastisk flotte anmeldelse, som vi er dig dybt taknemmelig for. Det glæder os rigtig meget, at du har været yderst tilfreds med vores service og pris, og at du anbefaler os til alle andre. Det er en rigtig, rigtig stor hjælp for vores lille virksomhed, og vi bukker og skraber i støvet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Seriøs og god betjening og sølvpriser…

Seriøs og god betjening og sølvpriser der ligger flot i toppen

10. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Tusind tak. Hvor er det skønt at få sådan en flot anmeldelse - det betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er dig dybt taknemmelig og sætter meget stor pris på din tid og ulejlighed.

Virkelig servicemindet

Virkelig servicemindet, imødekommende og trygt.

27. Jänner 2025

Antwort von Good Old Days

Tusind tusind tak for din fantastisk flotte anmeldelse. Vi er super glade for, at du blandt andet synes, vi er servicemindet, og det glæder og varmer os rigtig meget. Vi bukker og skraber i støvet og takker ydmygt for din tid og ulejlighed.

Super venlig betjening og vejledning

Super venlig betjening og vejledning

Følte mig i gode hænder hele vejen igennem

Vil klart anbefale

4. Februar 2025

Antwort von Good Old Days

Tusind, tusind tak for din meget flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på, og som betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er dig dybt taknemmelig for dine anbefalinger, tid og ulejlighed, og bukker og skraber i støvet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behageligt bekendtskab ad to omgange

Det var en behagelig og tryg oplevelse at besøge Michael i hans hyggelige lokale. Vores genstande blev omhyggeligt undersøgt og udsat for en ærlig vurdering - ligesom tvivlstilfælde blev testet.
Hvis man efter seancen fortrød, kunne vi ovenikøbet vende tilbage, hvis nødvendigt.
Super fin behandling. Vi har allerede anbefalet GoodOldDays videre i netværk

24. Jänner 2025

Antwort von Good Old Days

Kære Jakob. Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse og alle de skønne stjerner. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed - og ikke mindst for din fine anbefaling af os i dit netværk. Det varmer virkelig om hjertet med den slags kunder. Vi bukker og skraber og ønsker dig og din skønne familie alt mulig held og lykke fremover.

God behandling

Flink, fleksibel og fair. Tak for det!

9. Jänner 2025

Antwort von Good Old Days

Selv tak - vi er dig dybt taknemmelige for din flotte anmeldelse med de rosende ord. Det varmer om hjertet, og vi bukker og skraber i støvet for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har igen handlet med Michael…

Vi har igen handlet med Michael Professionel, fair behandling, pengene på kontoen med det samme og så er Michael en virkelig behagelig og rar mand. Vi handler helt sikkert med ham igen. Fanstisk at man med kort varsel uden problemer har kunne lave aftaler. Vores bedste anbefalinger herfra.

30. Dezember 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Anne. Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse, som varmer om hjertet. Det har været en fornøjelse at handle med dig, og vi ser dig meget gerne herhjemme en anden god gang. Vi bukker og skraber i sandet for din tid og ulejlighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har igen handlet med Michael og er…

Vi har igen handlet med Michael og er yderst tilfredse med alt. Professionel, fair behandling, pengene på kontoen med det samme og så er Michael en virkelig behagelig og venlig mand. Vi handler helt sikkert med ham igen, hvis lejligheden byder sig. Derudover så har det været dejligt at man med kort varsel uden problemer har kunne lave aftaler. Vores varmeste anbefalinger herfra..

18. Dezember 2024

Antwort von Good Old Days

Dejligt og skønt, at I har givet jer tid til at skrive denne fantastisk flotte anmeldelse og anbefalet os på det varmeste - tusinde tak for det - det varmer os utroligt meget om hjertet, og betyder alt for vores lille virksomhed. Vi ser jer rigtig gerne igen og servicerer jer med fornøjelse. Tak for kun et fattigt ord...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kommunikation fra start til slut

God kommunikation fra start til slut, nem og fleksibel aftale omkring vurdering og salg, vil helt sikkert benytte dem igen, hvis jeg har andet som med tiden skal sælges/vurderes, har allerede givet mine anbefalinger til kollega.

5. Dezember 2024

Antwort von Good Old Days

Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse, som varmer om hjertet og betyder alt for vores lille virksomhed. Vi er dig dybt taknemmelig for dine anbefalinger og bukker og skraber i støvet for din tid og ulejlighed. Vi håber meget at se dig igen i vores forretning - eller dine kollegaer, som du allerede har anbefalet os til.

Venlig og interesseret behandling

Venlig og interesseret behandling. Intet for småt, intet for stort. Fin forklaring på alt. Vi følte os velkomne og gik derfra med en god følelse af respekt. Vi giver vores bedste anbefaling til “Good Old Days” A. Petersen

7. Dezember 2024

Antwort von Good Old Days

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og vi er meget glade for, at I har følt jer så godt tilpas, da I forlod os. Vi er dybt taknemmelige for jeres tid, ulejlighed og anbefaling, som betyder alt for vores lille virksomhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og professionel kommunikation og…

Venlig og professionel kommunikation og handel.
Let at komme til i bil med gode parkeringsforhold.
Det kan ikke gøres bedre :)

Mange hilsner Malene Hjelt

21. November 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Malene. Tusind tak for din flotte anmeldelse, som varmer om hjertet. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed og bukker og skraber i støvet. Så kan en anmeldelse ikke gøres bedre.

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Michael svarede med det samme jeg e-mailede ham, hurtig vurdering, hurtig salg og pengene var på min konto med det samme😄

7. November 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Camilla. Tusind Tak for din flotte anmeldelse, som virkelig varmer om hjertet. Dejligt, at handlen gik så fint, selv om varen blev sendt til os. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed.

Respektfuld og reel vurdering

Jeg modtog en meget respektfuld og reel vurdering af mine ting. Michael var meget behagelig og informativ, på intet tidspunkt havde jeg en følelse af tvang til salg.
En god oplevelse, som jeg gerne gør igen hvis lejligheden skulle opstå.

29. Oktober 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Malene. Tusind tak for din flotte anmeldelse med de meget positive kommentarer, som varmer om hjertet. Vi takker ydmygt for din tid og ulejlighed og håber meget at se dig en anden god gang, hvis det bliver aktuelt. Vi takker, bukker og skraber i støvet.

Professionelt og behageligt

Jeg har haft en behagelig og hurtig mailkorrespondance med Michael fra Good Old Days.
Har i dag været hos Mikael med porcelæn til eftersyn og det gik meget effektivt, professionelt og venligt.
Salgssum blev med det samme overført via straks overførsel til min bankkonto.
Good Old Days får mine varmeste anbefalinger.

30. Oktober 2024

Antwort von Good Old Days

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse med den fine beskrivelse af hele forløbet. Vi er utroligt glade for din anbefaling, som vi sætter meget stor pris på. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed og bukker og skraber i støvet i dyb taknemmelighed.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse

29. Oktober 2024

Antwort von Good Old Days

Kære Sofia. Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter rigtig stor pris på. Vi er dig dybt taknemmelig for din tid og ulejlighed, og vi bukker og skraber i støvet i vores iver for at takke dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale "Good Old Days"

Kan kun anbefale "Good Old Days". Virkelig imødekommende og god service. Selvom jeg har næsten en times kørsel, vil jeg til enhver tid bruge dem igen. Kæmpe 👍 herfra.

27. Oktober 2024

Antwort von Good Old Days

Tusind, tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at du synes, du har fået en god service, og det vil til hver en tid være en fornøjelse at handle med dig. Vi sætter stor pris på din tid og ulejlighed, og bukker og skraber i støvet.

Good Old Days er nemme at handle med

Good Old Days er nemme at handle med. Jeg kan kun anbefale dem.

18. Oktober 2024

Antwort von Good Old Days

Tusind, tusind tak for den fantastisk flotte anmeldelse, som vi er dig dybt taknemmelig for. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid og ulejlighed med at skrive anmeldelsen, og vi er samtidig taknemmelige for, at du har følt dig så godt serviceret af os. Vi bukker og skraber i støvet.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr