Jeg var glad for å kunne støtte en lokal butikk i området hvor min gave skulle leveres. Det er veldig viktig synes jeg å støtte lokale småbedrifter. Alt fungerte helt utmerket. Tusen takk jeg kommer t... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Veldig bra opplevelse. Jeg bor i Norge, mine foreldre i Danmark, og i forbinnelse med min mors fødslesdag var det perfetk med en kurv med litt godt i. Litt mer spennende enn blomster :) Jeg hadde... Mehr ansehen
Jeg har tidligere med stor tilfredshed handlet hos Birkebæk Blomster i Give, men da jeg ikke er bosat i Give fungerer det virkelig godt at bestille via Greeting, hvor man kan se, hvilken slags buket m... Mehr ansehen
Bestillingen var super nemt... meeeen nu kan jeg jo ikke bedømme butikken, da jeg ikke ved, hvem der har leveret. Jeg bestilte en gavekurv til 700 kr. Jeg vil ikke sige, at indholdet var imponerend... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Greeting.dk er din mulighed for at sende mere end en hilsen. Med et bredt udvalg af fysiske, danske butikker, der står klar til at pakke og levere din gavehilsen, er der noget til enhver anledning. Du finder både gavekurve, vingaver, blomster og buketter, interiørgaver og meget andet. Og samtidig støtter du en lokal erhvervsdrivende med en fysisk butik i Danmark. Dérfor sender du mere end bare en hilsen, når du bruger Greeting.dk.
Kontaktinformationen
Skejby Nordlandsvej 309, 8200, Aarhus N, Dänemark
- kontakt@greeting.dk
- greeting.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har jo ikke set hilsenen i den…
Jeg har jo ikke set hilsenen i den anden ende, men modtageren blev glad og den var det som aftalt.
Blev leveret til aftalte tid og sted
Blev leveret til aftalte tid og sted, flot kurv. Dog kunne det være godt at få tilbage melding når kurven var afleveret, ellers meget tilfreds med forløbet
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse, ALT spillede sammen og gaven blev modtaget på bedste vis og med stor glæde, ikke sidste gang.
Veldig rask og presis levering
Veldig rask og presis levering. Litt hang-up på nettsiden for å få gjennom handelen. Ellers kjempe fornøyd
Nemt at bestille og precis levering til…
Nemt at bestille og precis levering til riktig tid.
Nem og overskuelig hjemmeside- Fint…
Nem og overskuelig hjemmeside- Fint udvalg og hurtig levering. Dejligt med en bekræftelse af levering.
Leveret dagen efter fødselsdag
Bad om levering på min mors fødselsdag. Gaven blev leveret dagen efter. I udkants Danmark er det bare ikke godt nok, når vi har brugt andre der forsmåede at levere på dagen i tidligere år.
De levere Den bedste service der…
De levere Den bedste service der findes.
Virkelig en god, høflig og hjælpsom betjening.
De gør alt for at hjælpe
Mvh Marie
Hurtig levering efter ordre var afgivet
Klar og entydig nettside
Klar og entydig nettside, tar vare på LOKALE leverandører. Fikk ordnet noe ingen andre klarte. TUSEN TAKK!
Det hele gik efter bogen
Det hele gik efter bogen. Så kurven dagen efter.... og den var virkelig FLOT. Tak for det!
Vi er super tilfredse med Greeting.dk
Vi er så tilfredse med Greeting.dk. Fint og moderne koncept som har nytænkt hvordan man kan give blomster eller gavekurve, gaver mm ved forskellige lejligheder.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Gavekurven blev leveret få timer efter at vi bestilre den.
Vi vil helt sikkert bruge Greeting.dk igen .
Leverede til tiden og har et godt udvalg
Very happy
Very good! Thanks to Greeting I was able to send a gift basket to my sister who was on holiday in a remote town in Denmark.
Mit første besøg på Greeting.dk
Mit første besøg på Greeting.dk, og det var virkelig en god oplevelse. Blomsterne til min mor, blev leveret til tiden og alt spillede bare. Tak Greeting, for at gøre mors dag en succes.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.