Wat iedereen hier schrijft: Lijkt Nederlands, is het niet. Chinees en geen acceptabele retour mogelijkheid Ervaring van februari 2026 Na drama dat is gestart in september 2025...
We kregen pas na enkele weken, na diverse mails, onze bestelling binnen. Ondanks gebruik van de maattabel bleek de bloes veel te klein. Toen bleek dat terugsturen helemaal naar China moet en ook nog e... Mehr ansehen
Het geleverde item werd later geleverd dan op de website beloofd werd, maar dat was niet het ergste. Toen ik het item wilde retourneren kreeg ik een adres dat buiten de EU ligt namelijk een adres in... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Inferieure kwaliteit en geen service
Wat iedereen hier schrijft:
Lijkt Nederlands, is het niet. Chinees en geen acceptabele retour mogelijkheid
Ervaring van februari 2026
Na drama dat is gestart in september 2025...
Koop hier NIET
Koop hier NIET. Pure oplichterij (Dropshipping). Het LIJKT een Nerxerlandse website, maar de spullen (rommel) komt uit Cina ! Retourneren naar Cina (op eigen kosten) en vervolgens komt het daar nooit aan dus ; nooit geld terug ! Nogmaals : Koop hier NIET !
Oplichters
Het geleverde item werd later geleverd dan op de website beloofd werd, maar dat was niet het ergste. Toen ik het item wilde retourneren kreeg ik een adres dat buiten de EU ligt namelijk een adres in China.
Omdat de retourprocedure teveel onzekerheden gaf heb ik gekozen voor een 20% restitutie wat door Groeneveld werd aangeboden. Echter dat bedrag werd niet ontvangen terwijl ze wel beweerden dat het gestort was.
Dus niet bestellen daar, het zijn onbetrouwbare lui!
Mijn ervaring in deze winkel was een…
Mijn ervaring in deze winkel was een nachtmerrie. De goederen die ik bestelde, arriveerden in een staat die me compleet van mijn stuk bracht: de kwaliteit was verschrikkelijk, de artikelen zagen er compleet anders uit dan op de foto's, alsof iemand er iets in had gegooid om het te versturen.
Het ergste begon echter later. Contact opnemen met de klantenservice was een ware beproeving. Het duurde dagen voordat de antwoorden arriveerden, elk verschillend, en elke vraag vertraagde het proces nog verder. In plaats van de normale service te ontvangen, had ik het gevoel dat niemand daar de controle had. Ik voelde me volledig genegeerd en hulpeloos.
Het retourproces? Constante vertragingen, onduidelijkheid, zenuwen bij elke stap. Dit soort ervaringen nemen elk plezier in het winkelen weg. Achteraf bleef ik achter met een gevoel van immense teleurstelling en tijdverspilling.
Ik raad het ten zeerste af om hier te winkelen. Het was een van de meest frustrerende online transacties van mijn leven en ik zal hier nooit meer iets bestellen. Oplichters.
Dikke oplichterij
Bestel hier niet. Goedkope zooi uit China. Terugsturen kan alleen op eigen kosten naar China. Als je dat niet wil dan geven ze aan 20% van het aankoopbedrag terug te betalen. Via de mail blijven ze volhouden dat ze het bedrag hebben overgemaakt maar uiteindelijk gebeurt dit niet. Dikke oplichterij
Maat XXL valt als maat S
Maat XXL valt als maat S. Communicatie onder de maat. Is een dropshipper die nu zijn naam heeft veranderd in: greenfield-fashion.com
Geld niet retour. Geen retour behalve naar China. Pakket komt uit Nederland. Jurist ingeschakeld.
Bestel hier niet!!!
Bestel hier niet!!!
Je besteld brol van China producten zien er alles behalve uit zoals de foto, de klantenservice helpt je ook voor geen meter verder duurd ook een 2 tal dagen eer ze een niet zinnig antwoord geven!
Ze hebben ons letterlijk beroofd vind ik zoon praktijken moeten ze sluiten echt niet oké!
Ik ga dit zeker ook nog doorgeven aan de consumenten bond…
Dit bedrijf bestaat niet in de KVK!
Dit bedrijf bestaat niet in de kamer van Koophandel, de reinste oplichterij! Google het adres en je komt uit bij de locale friettent van Goes...... Hier niets kopen, betreft dropshipping en een gruwelijk slechte kwaliteit
Zeer slecht 1 ster is al te veel.
Zeer slecht 1 ster is al te veel.
Chinese rommel, duurt lang, maat klopt niet. Wanneer je contact zoekt krijg je een standaard antwoord . Waardeloos.
Terug sturen moet naar China op eigen kosten. Dan maar hopen op geld terug.
Waardeloze winkel koop hier niets.
Wat een waardeloos bedrijf, zijn gewoon een doorgeefluik van chinese troep. Kwaliteit van de geleverde jas in dit geval is slecht, maat klopt niet en je moet er enorm lang op wachten . Dit terwijl zij doen voorkomen of zij een gerenomeerd nederlandse winkel zijn. Nooit iets kopen, je krijgt er spijt van.
Minder dan 1 ster kan ik niet geven…
Minder dan 1 ster kan ik niet geven meen ik anders wat dat mijn score geweest voor Groeneveld. Ik heb een jas gekocht die waterdicht zou zijn tot 20.000 mm (dit is praktisch waterdicht). Na een lange tijd werd uiteindelijk de jas geleverd die na de eerste regenbui helemaal niet waterdicht te zijn, verre van dat, nog slechter dan een regenjas uit de kringloop. Na enig zoek werk blijkt deze regenjas ook verkrijgbaar via Aliexpress maar dan voor de helft van de kosten. We proberen nu om Groeneveld te bereiken om de jas te retourneren: Niemand thuis!.
Mijn advies NIET kopen hier
De gekochte kleding is van matige…
De gekochte kleding is van matige kwaliteit ,op de foto,s een dikke jas maar die je ontvangt is een flut jas .
Retour is niet mogelijk . Je kan 10% van het bedrag terug krijgen .
Bestelling windjack golf…
Bestelling gedaan voor windjack golf Titleist in mijn maat xl.
Bestelling staat in de track en trace op onderweg maar wanneer je na een week navraag doet wordt je door de klantenservice vriendelijk gemaild maar wel als ongeduldig betiteld.
Uiteindelijk wordt de bestelling wel geleverd maar het windjack xl is veel te klein (kan gebeuren) maar betreft een merkloos en semi permeabel flut regenjasje wat totaal niet overeen komt met de plaatjes die op de site worden weergegeven. ik mag het met 20% korting op de verzendkosten terugsturen naar China nadat ik een track en trace bewijs kan overleggen.
Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf die zijn klanten absoluut niet serieus neemt en geef het regenjasje af bij de kringloop en adviseer dan ook om na te denken voordat je een bestelling plaatst bij Groeneveld Mode . Ik geef wel toe dat ik beter eerst even de reviews had moeten lezen.
J. de Kleijn.
Verwacht vanwege naam degelijk bedrijf…
Verwacht vanwege naam degelijk bedrijf maar komt uit China duurt weken voor je t hebt. Had maar XXL besteld wat normaal past lijkt wel M zonde van t geld. Dom geweest voortaan eerst revieuws lezen. Ik koop volgende keer in de winkel in de stad.
‼️‼️NIET BESTELLEN !!!!‼️‼️
‼️‼️NIET BESTELLEN !!!!‼️‼️
‼️Schandalig!‼️ dieven !! ‼️
Je DENKT ik bestel in Nederland
Komt het uit China. Slechte kwaliteit
Keiii lange levertijd
Item is te groot en je moet het op EIGEN kosten terug sturen naar CHINA
Het retour beleid zeg, terug sturen geen probleem. Blijkbaar niet.
Je kan dan best het item beschadigen en zeggen dat het zo is toegekomen, dan zou het geen probleem zijn.. alhoewel als het zover is zullen ze wel weer een uitleg hebben.
‼️‼️NIET BESTELLEN ‼️‼️
Koop hier NIET
Koop hier NIET! Dit is oplichting / drop shipping. De tracking code bestaat niet. Er wordt niets geleverd, na weken wachten, en naar je geld kan je fluiten.
Zgn. Yara van de klantenservice reageert met nietszeggende e-mails en stuurt je het bos in.
KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET. Drop-shipping. Ziet er uit als een Nederlandse winkel, maar dit klopt niet. Rekeningnummer uit Duitsland, kleding uit China. Maten zijn veel te klein, geleverde kleding is niet hetgeen wat op de site staat. Retourkosten weigeren ze te betalen (dit is volgens consumentenrecht). Schande dat dit in NL een KVK nummer krijgt!
Een Jas besteld
Een Jas besteld, maar helaas ook een totaal andere jas ontvangen.
Mailen gaat met een automatisch gegenereerde mail. Eerst 10% terugbetaling en daarna hun definitieve bod van 20%. #opgelicht!
Is mij nog nooit verkeerd gegaan met online bestellen. Tot deze dus.
Altijd de reviews raadplegen!
De 5 sterren beoordelingen zijn ook nep, zitten taalfouten in.
Zeer slecht
Zeer slecht. Doen zich voor als een gerenomeerd Nederlands bedrijf maar het blijkt dropshipping te zijn. Ze verkopen goedkope Chinese zooi voor veel geld.
Bestelling komt niet of te laat binnen en de klantenservice geeft na de eerste automatisch gegenereerde mail niet meer thuis.
OPLICHTING !!!
OPLICHTING !!!
Besteld en betaald maar nooit iets gekregen.
De producten die ze te koop aanbieden staan ook op TEMU etc.
Een mooie en betrouwbaar uitziende site. Meer is het niet. Nieuwste manier van oplichting dus
PAS OP !!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.