Groeneveld Mode

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Koop hier NIET. Pure oplichterij (Dropshipping). Het LIJKT een Nerxerlandse website, maar de spullen (rommel) komt uit Cina ! Retourneren naar Cina (op eigen kosten) en vervolgens komt het daar nooi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat iedereen hier schrijft: Lijkt Nederlands, is het niet. Chinees en geen acceptabele retour mogelijkheid Ervaring van februari 2026 Na drama dat is gestart in september 2025...

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het geleverde item werd later geleverd dan op de website beloofd werd, maar dat was niet het ergste. Toen ik het item wilde retourneren kreeg ik een adres dat buiten de EU ligt namelijk een adres in... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

7 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

ALLES WAT JE NIET WIL

ALLES WAT JE NIET WIL

Ja Yara Mulder,

Met steigerde verbazing én ergernis lees ik jullie bericht.
Ik ben zeer ontevreden over hoe jullie met de klant omgaan:

* Een en al begrip, waardering, excuses,poeslief allemaal “copy paste”, en dan naadloos schandalige voorstellen doen ter “genoegdoening”.
* Ik kan op eigen kosten het artikel naar jullie magazijn in AchterChina sturen.
* Als het daar in goede orde is ontvangen en jullie daarvan weer terugkoppeling hebben ontvangen kunnen jullie pas mijn geld teruggeven.
* Al jullie “begripvolle” correspondentie barst van de vertragingstactieken. En natuurlijk is die chinaroute een excuus om pas met sint Juttemis tot terugbetaling over te moeten gaan.
* Wat nou magazijn in China?? Jullie zijn de ondernemer en verkopen artikelen en die wil ik retourneren naar jullie in Goes.
* En dan die terugbetaling van 10 % ! “Als blijk van waardering”. Wat een fooi als je ophoudt met”zeuren”. Schande.

Ik stel als volgt:
Jullie doen per omgaande een goed voorstel ter genoegdoening.
Of ik onderneem gerechtelijke stappen, want jullie falen tegen alle regels van rechtmatig (online) ondernemen.
Ik beschik over de kennis, het vocabulaire én de connecties om voorgaand dreigement waar te maken.

En houd er rekening mee dat ik de verontwaardiging en de energie heb om Groeneveld Mode effectief te kruisigen.

In afwachting van jullie reactie,

Ab Vermeeren

4. Juli 2025

Ongelooflijk slecht dit

Ongelooflijk slecht dit! Kreeg na ruim een maand pas iets dat was 1 ipv 2 broeken. Nul communicatie met het bedrijf. Had ik deze reviews maar eerder gelezen.
Gewoon uit China wat een een misleiding met een Nederlandse naam voor het bedrijf

4. Juli 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Slechte service

We kregen pas na enkele weken, na diverse mails, onze bestelling binnen. Ondanks gebruik van de maattabel bleek de bloes veel te klein. Toen bleek dat terugsturen helemaal naar China moet en ook nog eens op onze kosten!

2. Juli 2025

Pas op

Pas op, dit is geen betrouwbaar bedrijf. Blijkt een onmogelijk adres in China te hebben. De broek slechte pasvorm, kleur anders dan op het plaatje, lelijk materiaal. Is wel weer een lesje. Niet doen! Retour niet mogelijk.

23. Juni 2025

Oplichting!

Als ik minder dan 1 ster zou kunnen geven, zou ik het doen. Oplichters zijn het. Abominabele kwaliteit producten, eindeloos ‘aan het lijntje’ gehouden in de ‘retourprocedure’ en dat lukt niet. Ik heb de betaling betwist en aangifte gedaan van internetoplichting. Bestel hier niet beste mensen!

26. Juni 2025

Pakket zou geleverd zijn

Pakket zou geleverd zijn , heb het ook nooit ontvangen. Groeneveld .NL maar mijn handtas Verzonden in CHINA , nu ook geen enkele tegemoetkoming . Ik moet het doen met jammer en we begrijpen je teleurstelling!!!! Courierdienst is in fout en los het zelf maar op . Ondertussen ook gezien dat de handtas van 53 euro op andere site aan 9euro en nog wat verkocht word. Heel ERG .

25. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oplichting ter goeder trouw

De schoenen zijn te klein naar aangegeven maat. Ook verkeerd gelijmd an de zijkant komt de lijm onder de schoen uit. Retour sturen wordt je onmogelijk gemaakt. Het lijkt namelijk een winkel in Nederland daar maken ze misbruik van de naam. Het is een slecht imitatie bedrijf in China. De schoenen zijn slecht gelijmd en volledig van plastic.

24. Juni 2025

Wat ging er mis? Alles

Wat ging er mis? Nou wat niet? Ze zijn 1 ster niet eens waard. Ze lichten je op aan alle kanten. Lezen je mails niet en sturen gewoon standaard reacties. Normaal retourneren is niet mogelijk. Je geld ben je kwijt. Nooit kopen hier.

16. Juni 2025

Bestelling gala jurken

Bestelling gedaan met een aantal gala jurken.geen bevestig mail ontvangen en ook mijn bestelling kon ik niet volgen.een maand daarna pas ontvangen.vervolgens gala feest van mijn dochter voorbij ,komen de jurken pas binnen.
Wil ik gaan retouren ,maar ja naar welk adres?????? vervolgens zo wat mails verstuurd en ook op de site een bericht verstuurd om contact op te nemen.
Nu al een week bezig en nog nergens een reactie op gekregen.
Denk dat ik maar juridisch stappen ga ondernemen.
Wat een slecht bedrijf en zal ik zeker niet aanraden.

11. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfs 1 ster is al teveel voor dit…

Zelfs 1 ster is al teveel voor dit bedrijf. Ze lezen mailtjes niet goed, want er worden vragen gesteld die anders wel duidelijk waren geweest hadden ze goed gelezen. Het bestelde artikel is meer dan een maand te laat geleverd! Ik had de hele wereld al over kunnen reizen om het item zelf op te halen. Het verzoek om mijn geld te retourneren lijkt nogal ingewikkeld te zijn voor ze. Ik wil anderen dan ook behoeden om iets bij ze te bestellen. Gewoon niet doen!

9. Juni 2025

Dramatisch

Wat een drama.
Eerst bijna 3 weken moeten wachten voor het binnenkwam.
Komt dus uit China, wisten we niet en de kwaliteit is echt slecht. Drie blazers gekocht die ik echt nooit ga aantrekken.
Moet nu ook foto's sturen, kortom worden we wel serieus genomen?
Ben bang dat ik idd mijn verlies moet nemen.

7. Juni 2025

Lager als 1 kan helaas niet

Lager als 1 kan helaas niet. Een product gekregen wat niet voldoet en vol fouten bevat. Eindelijk na 8 dagen een reactie ontvangen in het Duits. Bedankt voor het toesturen van de foto en dat u contact met ons heeft opgenomen. Wij verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak.

Nadat ons team uw aanvraag heeft beoordeeld, heeft het bevestigd dat het geleverde artikel overeenkomt met uw bestelling.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw aankoop aan uw verwachtingen voldoet. Helaas komt het beschreven probleem volgens ons retourbeleid niet in aanmerking voor een gratis retourzending.

Wij bieden u echter wel de mogelijkheid om het artikel op eigen kosten te retourneren. Houd er rekening mee dat de retourverzendkosten in dit geval niet worden vergoed.

Als blijk van onze waardering voor uw begrip bieden wij u een alternatieve restitutie van 10% aan, zonder dat u het artikel hoeft te retourneren. Zo kunt u zelf bepalen welke optie het beste bij u past.

Laat ons weten hoe u wilt doorgaan, dan zorgen wij er zo snel mogelijk voor.

Nogmaals bedankt voor uw geduld en begrip.

Mensen trap er niet in dit is puur mensen geld afhandig maken.

31. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik trustpilot maar gecheckt voordat…

Had ik trustpilot maar gecheckt voordat ik ging bestellen. Levertijd van een maand - China is ook ver 🙄 - en totaal niet wat ik had besteld. Oplichters dus. Heb ze gemaild, kreeg een poezelige mail terug in t Duits. Enfin, verlies nemen kennelijk en hier nooit meer bestellen.

19. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr