Vi bestilte en fodboldrejse til Manchester i gave til vore søn og har fået en rigtig god service lige fra start hos Groundhopping Tours. Kommunikationen har været i top og alt gik planmæssigt med rigt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har netop været afsted på en 3 dages tur sammen med min søn. 2 kampe på 2 dage i Tyskland - lørdag og søndag. Super god proces, hvor jeg skrev hvad jeg ønskede og efterfølgende hjalp en medarbe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har været fire gutter af sted på hemmelig Bundesliga kulttur. Alt spillede som sædvanligt. Lækre hoteller med styr på det hele, gode anbefalinger der blev brugt flittigt, og helt unikke og gen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var i Dortmund i 4 dage med 2 fodboldkampe. Lige fra bestilling til vi står i Dortmund har vi følt os godt behandlet. Meget flot service, gode informationer og telefonopringninger. Dejligt med de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fodbold er mere end de 90 minutters bold på banen. Groundhopping Tours giver dig det hele. Vi gør din fodboldrejse til en unik fodboldoplevelse.
Borgergade 6, 6. sal, 1300, København K, Dänemark
Kanon oplevelse. Hotel og billetter var super gode og langt over forventninger til den pris :) Vil helt klart bruge groundhoppingtours igen og kan kun anbefale dem til alle.

Fantastisk god arrangement.
Super hotel alt på stadionet var bare godt.

Antwort von Groundhopping Tours
God service hele vejen igennem, gode pladser og fint hotel. Især til prisen. Tak!

Antwort von Groundhopping Tours
Fantastisk tur Groundhopping havde arrangeret for os til HSV Vollparkstadium. Upåklagelig service og alt spillede.
Op til turen blev der svaret hurtigt på e-mails og forespørgelser omkring turen.
Fantastisk gode siddepladser på stadion.
Vi er meget tilfredse og bruger dem meget gerne igen:-)

Antwort von Groundhopping Tours
Grupperejsen til Brasilien var fuldstændig fantastisk. Fra positiv Metropol kaos i Sao Paulo til rytmiske sambatoner på Cobacabana i Rio. Turen var unik, en oplevelse jeg aldrig får igen.
7 fodboldkampe på 12 dage, nye bekendtskaber og rig mulighed for at ta' på en solotur i det seværdighedsrige land.
Stor anbefaling herfra, både til GHT, Peter Arnholdt (guide) samt Brasilien.

Antwort von Groundhopping Tours
Vi var i London og se fodbold i November, og der var ikke en finger at sætte på turen. Alt spillede :)

Antwort von Groundhopping Tours
En helt igennem god oplevelse med Groundhopping Tours, fra pre-booking forespørgsel over booking og info inden afrejse til ankomst på hotellet og hele setuppet i Dortmund (hvor vi så Dortmund vs Gladbach) med stadionrundvisning fredag, kamp lørdag og generelt bare gode anbefalinger til turen.
Groundhopping Tours får min absolut varmeste anbefaling.

Antwort von Groundhopping Tours
En gennemført fed tur. Fint hotel, god morgenmad. God beliggenhed ift stadion.
Lækkert med en velkomst pakke.
Og så fik vi 10 mål i 2 kampe.
Vi skal helt sikkert afsted igen siger ungerne.
BVB er en oplevelse som alle fodbold elsker burde give sig selv.
Hannover var ganske fin også.

Antwort von Groundhopping Tours
Igen en velarrangerede tur, god billetter og godt hotel. Alt spillede, tak for en fed tur til Lissabon

Antwort von Groundhopping Tours
Vi var 4 nordjyder der havde booket tur til Dortmund - Newcastle. Vi er alle Newcastle fans.
Vi betalte godt 2900 pr. person for superfint hotel med lækre værelser og god morgenmad. I pakken var også en Dortmund trøje, billet til Borusseum, voucher til stadionplatte og øl og voucher til Dortmund shoppen samt selvfølgelig kampbillet.
Alt i alt fin pris og alt forløb som det skulle, super service fra Groundhopping og trods resultatet havde vi en fed dag og aften i Dortmund.
Kan varmt anbefales herfra. Håber de en gang i fremtiden får Newcastle hjemmekampe på kortet :)

Antwort von Groundhopping Tours
Fik en fantastisk tur til Dortmund uden problemer. Turen blev komplet med en velfortjent hjemmesejr mod Newcastle.

Antwort von Groundhopping Tours
Alt spillede. Kommunikation top klasse og intet at sætte en finger på. Ikke sidste gang jeg booker her!
Har rejste to gange med Groundhopping og begge gange har været helt fantastisk. De har styr på det hele og gav os fede tips til at få mest mulig ud af stadion oplevelsen. Kan varmt anbefale dem
Vi var i Buenos Aires på ferie og købte billetter via Groundhopping Tours til Boca Juniors' hjemmekamp. Alt omkring kampen fungerede helt optimalt med den lokale guide, så der ikke var grund til utryghed eller forvirring om den lidt komplicerede adgangsprocedure. Der er styr på tingene, når man køber billetter her - også selvom det er på den anden side af kloden.
Mega fed oplevelse fra start til slut. Spørgmål under turen blev besvaret hurtigt og alt spillet 1000.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg på tur med Groundhopping Tours.

Antwort von Groundhopping Tours
Vi var 10 gutter som skulle til Berlin - og her fik vi billetter til Hertha mod St.Pauli, kanon siddepladser og hotellet vi fik som var Bristol Hotel, var et fantastisk lækkert hotel - dejlige store værelse samt med morgenmad, som jeg tror de færreste af os har fået før.
Og alt har spillet og udover dette, fik vi jo en masse at vide om hvad vi også kunne se at fodbold på mindre hylder - Ishockey mv. alt spillede bare, og har brugt Groundhopping Tours flere gange og ja det spiller bare og ingen problemer og det fede er jo at de har selv været alle stederne og ved hvad de taler om mv.- SÅ TAK

Antwort von Groundhopping Tours
Fremragende tur til Legia Warszawa, hvor alt spillede!
Super god oplevelse med Groundhopping til St Pauli / Millerntor.
Alt spillede - hotel, billetter, VIP treatment. (Endda godt vejr ;-))
Suveræn oplevelse.
Både under bestillingen, tips til oplevelser og flere fodboldkampe på turen.
Det hele fungerede upåklageligt, der er hurtig og god service og rimelige priser.
Jeg vil helt sikkert anbefale Groundhopping Tours.
Groundhopping Tours svarende lynhurtigt, bestillingen var nem og vigtigst af alt vi fik gode tips og ideer til hvad vi skulle se og opleve.
Plus tilbud om ekstra kampe i nærheden af Dortmund.
Det er meget tydeligt at en fodboldrejse for Groundhopping Tours ikke kun er hotel og entre.
Her er fokus på fankultur, slagsange, stadions, historie osv.
Jeg vil helt sikkert bruge Groundhopping Tours igen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.