Groundhopping Tours Bewertungen 245

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte en fodboldrejse til Manchester i gave til vore søn og har fået en rigtig god service lige fra start hos Groundhopping Tours. Kommunikationen har været i top og alt gik planmæssigt med rigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop været afsted på en 3 dages tur sammen med min søn. 2 kampe på 2 dage i Tyskland - lørdag og søndag. Super god proces, hvor jeg skrev hvad jeg ønskede og efterfølgende hjalp en medarbe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været fire gutter af sted på hemmelig Bundesliga kulttur. Alt spillede som sædvanligt. Lækre hoteller med styr på det hele, gode anbefalinger der blev brugt flittigt, og helt unikke og gen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i Dortmund i 4 dage med 2 fodboldkampe. Lige fra bestilling til vi står i Dortmund har vi følt os godt behandlet. Meget flot service, gode informationer og telefonopringninger. Dejligt med de... Mehr ansehen

1. Anbieter von Sportreisen
  2. Reiseveranstalter
  3. Reiseanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Fodbold er mere end de 90 minutters bold på banen. Groundhopping Tours giver dig det hele. Vi gør din fodboldrejse til en unik fodboldoplevelse.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Oplevelser for livet

Eneste klage jeg har over Groundhopping Tours er, at de lægger beslag på al min ferie.
Det er oplevelser for livet der gives.

Der er styr på tingene og guiderne har forhåndskendskab til stederne så man ved hvordan man får den bedste oplevelse og i nogle tilfølde kontakter til klubber, så man også kan opleve noget ud over det sædvanlige.

På seneste tur til Colombia og Argentina/Uruguay kom vi f.eks. op på taget af stadion under kampen.

Igen var vi en god gruppe af ligesindede fodboldnørder, der nyder den gode stadionoplevelse og hyggen omkring kampene.

Nu skal der bare spares ferie op til næste tur!

31. März 2023

Kæmpe oplevelse

Kæmpe oplevelse, og super profesionelle guides som var med på turen. Kan kun anbefale at tage på en fodboldtur med dem.
Er helt sikker ikke sidste gang vi skal bestille en fodbold tur med dem.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. April 2023

3/3 5-stjernet ture

3. gang jeg rejser med Nicolai hvor der igen var styr på hver en detalje.. Transport, billetter, restauranter, attraktioner i byen, lokal guide osv. osv..

Hvis du ønsker autentiske og ægte fodboldoplevelser så er Groundhopping Tours klart det bedste valg på markedet..
Vi ses snart igen.

17. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis du ønsker en rigtig fodboldoplevelse: Top marks!

Jeg har kendt til Groundhopping Tours længe; kom endelig afsted på en tur og det var præcist ligeså godt som jeg havde forventet. Hvis du ønsker at opleve de dele af fodbold der ikke bliver vist i TV hver dag, så kan jeg ikke anbefale Groundhopping tours nok: Alt spiller, det er super fleksibelt og guiderne har en enorm viden!

9. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for god service og hjælp til…

Tak for god service og hjælp til oplevelsen. God snak om tingene inden selve købet. Inden afrejse fik vi en info mail. Det spillede ved ankomst til et godt hotel med gode værelser, morgenmad og gåafstand til stadion, banegården osv. Der lå en velkomstkasse med billetter, halstørklæde osv.
Det levede fuldt ud op til forventningerne, og der har været styr på det hele fra start af 👍
Det var weltklasse !!!

3. März 2023

Tur til Dortmund

Vi var på fodbold tur til dortmund. Lørdag stod den på kamp i Bochum og søndag på signal Iduna park, hvilket var en kæmpe oplevelse. Det var super nemt at bestille rejse, og vi fik en masse gode tips og hurtige svar. Og hotellet var rigtig godt, og lå tæt på det hele. Kan helt klart anbefales at rejse med groundhoppings tours, og det bliver ikke sidste gang jeg gør det.

4. Februar 2023

Fodboldrejse fra Groundhopping Tours

Det kan til en hver tid anbefales at tage en tur ind og se St. Pauli gennem Groundhopping Tours!

Stemningen var fantastisk fra fans på tribunerne. Vi havde VIP-billetter, hvilket også var en oplevelse i sig selv. Der manglede intet! Der var god mad i alle afskygninger, masser af drikke og virkelige gode pladser på stadion. Vil man gøre lidt ekstra ud af turen, skal man gøre sig selv den tjeneste at bruge noget ekstra på VIP-billetter. Men ellers er atmosfæren på Millerntor-Stadion også bare fantastisk at mærke i sig selv. Det er et meget autentisk stadion med en god historie. Vi brugte det meste af dagen på at mærke stemningen både før og efter kampen med besøg på diverse barer i området omkring stadion. Der er nok at vælge imellem, og man kommer virkelig i stemning sammen med de mange inkarneret fans - nemt at bruge en hel dag på.

Vi boede på hotel NH Hamburg Altona, som ligger 15 min i bus fra stadion. Det var et rigtig godt hotel, som ligger i et meget autentisk område, vi ikke før har været i. Ikke langt fra hotellet er der masser af spisetider og mulighed for shopping.

Groundhopping Tours har været virkelig hjælpsomme, både da vi købte billetterne, inden afrejse og med anbefalinger til, hvilke andre fodboldkampe vi kunne opleve, mens vi var i Hamborg.

Inden vi tog afsted, fik vi blandt andet en meget udførlig beskrivelse om, hvilken bus vi skulle tage ud til station, hvilke barer der var værd at besøg før og efter kampen og informationer om kampdagen. Det var alt sammen virkelig brugbart og gjorde, at vi ikke skulle bekymre os om noget. Samtidig kunne vi komme i kontakt med Groundhopping Tours hele tiden, hvilket var en stor hjælp, da en af de fodboldkampe, vi skulle have set, blev udskudt.

Alt i alt en kæmpe oplevelse både for fodbold-entusiasten og for en, der går noget mindre op i bold ;-)

4. Februar 2023

Tur til Budapest

Nem og hurtig korrespondence på mail fra vi skrev til Groundhopping tours til vi havde fået rejsen. Inden afgang sendte de en beskrivelse af do´s and dont´s til hvad man burde gøre og lave i Ungarn. Både i forhold til udenfor kamp men også på selve kampdagen hvor der var anbefalinger. Vi så to kampe dernede. Den ene som VIP om lørdagen hvilket var en special oplevelse i et andet land, og så om søndagen hvor vi var til kamp som "almindelig tilskuer". Der var vi så heldige at se kampen med den lokale guide som vidste alt hvad vi spurgte ham om, så det var prikken over i´et på en god rejse. Jeg kan kun anbefale groundhoppingtours :-)

26. Jänner 2023

Hej Patrick

Tak for de rosende ord og vi er glade for at i havde en god weekend i Budapest.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var med Groundhopping-tours på…

Var med Groundhopping-tours på fodboldweekend til Sheffield.
Fredag så vi Sheffield United og lørdag Sheffield Wednesday.

Fra ankomst til afgang var det en sand fornøjelse.
Hotellet var centralt og lækkert, med en overdådig morgenbuffet som var med i prisen.
Meget kompetent guide, som havde sat sig godt ind i tingene og var velforberedt, lige fra billetter til kampene og til bordbestilling på restauranter.

Der er et fantastisk sammenhold på sådanne ture og kan kun anbefale det.
Cheers
Jesper

19. Jänner 2023

Antwort von Groundhopping Tours

Tak for de rosende ord og vi er glade for, at alt spillede i Sheffield

Fodbold på Brasiliansk

Jeg deltog i fodboldrejsen til Brasilien I oktober 2022. Turen var særdeles veltilrettelagt med kort ophold i Sao Paulo og efterfølgende en god uge i Rio.
Vi fik masser af muligheder for at opleve brasiliansk fodbold: gennem stadionrundvisning, kampe i Serie A, fanscenen på og ikke mindst udenfor banen. Efter ønske var der også mulighed for at se flere fodboldkampe, og opleve ikke-fodboldrelaterede turistmål som Copacabana og Ipanema strandene og Kristusfiguren i Rio.
De to guider var særdeles kompetente både hvad angår fodbold, Brasilien og mennesker, og de formåede at få rejsegruppen til at fungere rigtig godt.
Turen og Groundhopping Tours anbefales hermed varmt.

1. November 2022

Hej Gregers

Tak for den rosende ord og det gode selskab på turen.
God vind til de Grønne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk fodboldtur til Krakow - Stor anbefaling herfra!

Jeg var med på turen til Krakow i april/maj 2022 - og sikke en fodboldoplevelse.

Nicolai havde sørget for alt hvad angår transport, billetter og overnatning. Ligeledes han havde også gode tips til seværdigheder og hvad man ellers kunne besøge i byen, når vi ikke skulle se fodbold. På selve turen fik vi også besøg af en Wisla Krakow fan som glædeligt fortalte om sine oplevelser og tanker om polsk fodbold, specielt rivaliseringen mellem de to Krakow-hold, fankultur samt andre spændende ting. Ligeledes mødte vi også Mathias Hebo, som spiller for KS Cracovia. Han kunne berette om livet som fodboldspiller i Polen og forskellen mellem dansk og polsk fodbold. Begge oplæg var fantastiske og bidrag til en rigtig god fodboldtur, som man ikke ser hos andre rejsebureauer.

Er du derfor stor fodbold-entusiast og -nørd, så kan jeg kun anbefale at rejse med Groundhopping Tours på din næste fodboldrejse. Det er rigtig god værdi for pengene og det er en tur du næppe sent vil glemme.

5 ud af 5 stjerner herfra!

1. Juni 2022

Fodboldtur til Hamburg

9 tidligere fodbold spillere på tur til Hamburg.
2 overnatninger på Hotel Bellevue og en super billet til HSV - Hannover som oven i købet blev en kanon kamp.
Alt fungerede og var super godt tilrettelagt - Samt god info og opfølgning fra Groundshopping Tours - Stor ros til Groundshopping Tours

10. Mai 2022

Antwort von Groundhopping Tours

Hej Hans Erik. Tak for de rosende ord, vi er glade for at I havde en god tur til Hamburg.

Dortmund på egen hånd - Alles geklappt

Da min yngste søn fyldte 15 år tilbage i januar havde jeg besluttet at give ham en tur til Dortmund og her valgte jeg helt naturligt Groundhopping Tours, mulighed for turen til Dortmund på egen hånd den 30. april. Alt var klar til os på hotellet da vi ankom, vi modtog således en pakke fra Borussia Dortmund, indeholdende billetter, voucher til stadion rundvisning, rabatkort til shoppen, voucher til køb af mad m.v. samt 2. stk. BVB halstørklæder.

Så skal skal du afsted til en af de store kampe, hvor det er svært at få billetter kan jeg bestemt også anbefale Groundhopping Tours som rejsepartner.

6. Mai 2022

Antwort von Groundhopping Tours

Tak for den rosende ord, vi er glade for at I have en god tur.

Kæmpe fornøjelse!

Vi var tre gutter med turen til Krakow. Kæmpe kæmpe fornøjelse med en perfekt blanding af massere af gode historier, fodbold, kultur og lækker mad. Nikolai har fuldstændig styr på alt praktisk, så alt er klaret for dig på turen. Kæmpe anbefaling herfra!

3. Mai 2022

Antwort von Groundhopping Tours

Tak for de rosende ord, var en fornøjelse at have jer med til Krakow

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr