Guldsmed Borup Bewertungen 171

TrustScore 3 von 5

3,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte et sæt øreringe til min kone. Der blev skrevet med kuglepen på kvitteringen at det kostede 2% at levere varen tilbage. Det har jeg ikke set i andre butikker, men det accepterede jeg. Min kon... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var inde hos Borup hos en sød ung ekspedient, bare for at se på ringe til min søn, vi spørger hende til hans halskæde som var meget mørk og misfarvet efter en uge i bade land, den unge pige er selv l... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Guldsmed Borup er din lokale guldsmed, med Sjællands største udvalg, online og i butikken, af ure & guld og sølvsmykker i alt over 80 kendte Mærker/Brands. Ud over at føre kendte smykkemærker som Georg Jensen, Byaagaard, Scrouples, Kranz & Zeigler, Troldekugler, STORY, Christinadesign London samt mange flere og store ur ærker som Oris, Maurice Lacroix, Georg Jensen, Seiko, Marc By Marc, Michael Kors og mange flere, så har vi også BORUP DESIGN smykker, som Guldsmed Borup's egne smykker, der alle er lavet eller designet på vores eget værksted. Der ligger over 40 års erfaring bag fremstillingen og designet af smykkerne, der altid bliver produceret med de bedste materialer og i den bedste kvalitet. Mindst 2 gange årligt rejser vi ud og køber diamanter og ædelstene for derved altid at kunne tilbyde vores kunder smukke og unikke oplevelser. Borup Design Smykker kan kun købes hos Guldsmed Borup. Du er naturligvis altid velkommen til at komme ind i butikken i Næstved Storcenter og spørge efter Borup Design Smykker og se det flotte udvalg eller se dem online på www.guldsmedborup.dk

3,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

God kundeservice fra Sara

Jeg havde en ring fra Siff Jakobsen, som var blevet misfarvet. Jeg henvendte mig til butikken hvor jeg fik hjælp af søde Sara. Hun kiggede på ringen, og sendte den ind med det samme. Da jeg fik sendt en ny ring hjem, viste det sig at den oprindelige ring har været for lille, og derfor blevet udvidet. Sara kiggede på det sammen med mig, og hun byttede derfor min nye ring, om til en ny ring størrelse. Tusinde tak for god service og ekspertise fra Sara!

22. April 2026

Hej Katrine.
Tak den den flotte anmeldelse, vi bestræber os meget på den gode kundepleje og sætter stor pris på, vi bliver bekraftet i, at vi gør det rigtige.
Butiksbestyrer,
Inge- Guldsmed Borup

Ringe returpolitik

Købte et sæt øreringe til min kone.
Min kone vllle så bytte øreringene til nogle andre, som var billigere, men hun kunne ikke få pengene tilbage hverken på sit kort eller i kontanter.
Så måtte jeg med op i butikken igen (vi bor 35 km væk) for at få pengene retur. Ekspedienten sagde, at det skulle være det kort der var brugt i butikken. Med 2% fratrukket lykkedes det at få 98% af pengene retur.
Det er sidste gang jeg har sat min fod i den butik.

26. April 2026

Kære Jesper,

Tak for din mail og for at dele din oplevelse med os. Det er vi oprigtigt kede af at høre.

Vi forstår godt, at situationen har været både besværlig og frustrerende – især når I har haft ekstra transport og ulejlighed i forbindelse med ombytningen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vedrørende vores retur- og byttepolitik beklager vi, hvis den ikke har været tydeligt kommunikeret fra start. Gebyret samt proceduren for tilbagebetaling (herunder at beløbet som udgangspunkt refunderes til det oprindeligt anvendte betalingskort) er en del af vores retningslinjer, men det er naturligvis vigtigt, at det bliver forklaret klart og professionelt i butikken.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre både vores kommunikation og vores kundeservice, så lignende situationer kan undgås fremover.

Endnu en gang beklager vi forløbet og den ulejlighed, det har medført for jer. Skulle du have yderligere kommentarer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Bruger unfair forretningsmetoder

Det blev klart aftalt med Næstved afdelingen at værket i mit ur skulle skiftes. Da jeg fik uret tilbage fortsatte det med at tabe tid. Jeg kiggede jeg på kvitteringe og opdagede at de kun havde afmagnetiseret uret.
Jeg bad om pengene tilbage for afmagnetiseringen, som jeg jo ikke havde bestilt. Men det ville de ikke, sagde den noget vredladne og ikke særligt kundevenlige ekspedient. Og det endda selvom de godt ville indrømme at de havde glemt at spørge om de skulle afmagnetisere uret.
Selvom deres kommentarer er korrekte ændrer det ikke på det faktum at firmaet ikke ville give pengene tilbage for en fejl de selv havde begået.

28. Jänner 2026

Hej Jannik
Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af, at forløbet har givet anledning til frustration –
det kunne vi tydeligt mærke, da du var forbi butikken, og det tog vi helt alvorligt (og lidt
ekstra tid på at få talt det hele igennem).

Ved indlevering ønskede du et nyt urværk. Vores urmager valgte dog i første omgang at
afmagnetisere uret som et forsøg på at løse problemet på den billigst mulige måde for dig.
Det var ment som en service – men vi er helt enige i, at det burde have været aftalt og
forklaret tydeligere fra start.
Efter afmagnetiseringen kom du igen et par dage senere og oplyste, at uret fortsat tabte tid.
Uret blev herefter sendt retur til urmageren, og allerede her oplyste vi, at hvis der skulle
monteres et nyt værk, ville beløbet for afmagnetiseringen blive refunderet ved at blive
modregnet i prisen på det nye værk – så man ikke både betaler for et forsøg og en endelig
løsning.
Vi oplyste efterfølgende prisen på værk og montering, men du valgte i første omgang ikke at
få lavet uret og fik derfor at vide, at vi ikke kunne refundere beløbet, når reparationen blev
fravalgt.
Da du senere kom ind i butikken, havde vi en længere og ærlig snak. Selvom stemningen
var til den spændte side i begyndelsen, endte vi heldigvis med en fælles afklaring og
enighed om at montere et nyt værk. Derfor ærgrer det os, at anmeldelsen ikke afspejler, at vi
faktisk fandt en løsning sammen – men vi respekterer naturligvis din ret til at dele din
oplevelse.
Vores mål er altid, at både ur og kunde går herfra i bedre stand, end da de kom ind – og vi
håber stadig, at det også bliver slutresultatet her.

Tip top i orden.

Skulle ha' ét led af lænken på et ur, som ikke var købt der.
Der kom én moden herre ud, som lige ville stille ét relevant spørgsmål.
UG med kryds og slange.

20. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse, i Borup Guldsmed. Jeg skulle have ordnet låsen, på en halskæde, som blev ved med at falde af.
Låsen blev strammet og smykket pudset, uden at jeg skulle give noget for det.
Fantastisk oplevelse...

11. September 2025

Antwort von Guldsmed Borup

Hej Vicky. Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Vi bestræber os meget for at vores kunder går herfra med god fornemmelse i maven og et smil på læben.
Venlig hilsen og god weekend

Dårlig kundeservice

Bestiller et kors til min søn , da jeg modtager vedhænget , kan jeg ikke få nogen kæde i , fordi at hullet er for lillet, jeg klager og siger jeg vil have den sendt retur . Så siger idioten som har det , at jeg er velkommen til at sende det retur men skal selv betale det og det var det jeg havde bestilt… man sælger sku da ikke et vedhæng , hvor man ikke kan få en kæde i… ALDRIG køb noget hos dem de er ligeglade og vil ikke tage ansvar 😡😡fy for s enmåde og behandle Sine kunder på🤮

5. September 2025

Hej Susan

Tak for din anmeldelse – selvom vi selvfølgelig er kede af, at den ikke blev mere storsmilende 😅

Vi er oprigtigt ærgerlige over, at du ikke blev glad for dit kors. Det er bestemt ikke meningen, at et smykke skal give hovedbrud – tværtimod!

Som vi skrev til dig, dækker vi gerne returretten i tilfælde af fejl på varen – men ved fortrydelse (som det jo er her) følger vi de helt almindelige regler for nethandel, hvor kunden selv står for returportoen. Vi ved godt, det kan føles surt, men vi forsøger at være så tydelige som muligt i vores betingelser – selvom vi desværre ikke har fundet en måde at gøre dem sjovere at læse endnu 😉

Når det er sagt, tager vi din feedback alvorligt, og vi kigger selvfølgelig en ekstra gang på designet af vedhænget – der skal naturligvis være plads til en kæde!

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker hjælp til returnering, så skriv endelig – vi bider ikke. Vi vil faktisk rigtig gerne hjælpe. ( og vi har næsten allerede glemt hvor grimt du talte til os i telefonen 😉)

Guldsmed Borup 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sød ung ekspedient hjalp mig i…

Super sød ung ekspedient hjalp mig i dag med at få nogle gamle smykker renset og de er blevet virkelig flotte og så gode som nye. Super god service.

1. September 2025

Antwort von Guldsmed Borup

Hej Berit, tak for din dejlige anmeldelse af din oplevelse her i butikken. Vi sætter stor pris på den.
Venlig hilsen og god weekend

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er næsten rørt over hvor søde

Jeg er næsten rørt over hvor søde, hjælpsomme og tålmodighed med mig og min urrem!
Ovnikøbet et ur som ikke er købt i butikken
Tusind tak

4. Juli 2025

Antwort von Guldsmed Borup

Undskyld vores sene svar, men tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venligt personale der tog sig god tid til kunderne

Jeg besøgte Guldsmed Borup lørdag formiddag, da min vielsesring ikke passede i størrelsen længere. Jeg blev mødt af en venlig ekspedient, der tilkaldte en af guldsmedene, så vi kunne få målt den korrekte størrelse. På trods af at der var en del kunder i butikken, så tog personalet sig god tid til at hjælpe mig. Imens jeg ventede kunne jeg hører, at andre kunder fik samme gode behandling.
Jeg bemærkede i øvrigt imens jeg ventede butikkens store udvalg af Seiko herreure, hvor de også fører de flotte Prospex modeller - personligt vil jeg klart foretrække at se og prøve et ur i en butik istedet for at bestille i en netbutik - og så betale den smule mere for god service.

15. März 2025

Hej Jacob.
Tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for at at vores kunder føler sig godt tilpas og betjent.
Dejligt du har bemærket vores store udvalg af Seiko ure og du er altid velkommen til at komme ind og se nærmere på dem.
for Guldsmed Borup

Fantastisk service

Skulle bare have renset og stillet et armbåndsur jeg har arvet fra min mormor og de gjorde det nemt, hurtigt og med et smil på læben. Dejligste service <3

22. Februar 2025

Antwort von Guldsmed Borup

Tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi meget pris på.
For Guldsmed Borup

Utrolig dårlig service

Trustpilot-klage:

Jeg har haft en utrolig dårlig oplevelse med Guldsmed Borup i forbindelse med en simpel batteriudskiftning på mit Citizen dykkerur.

Mit ur var fuldt funktionsdygtigt og tæt, da jeg afleverede det. Kort efter batteriskiftet opdagede jeg dog kondens på indersiden af glasset – et tydeligt tegn på, at uret ikke var blevet tætnet korrekt efter åbningen.

Da jeg gjorde værkstedet opmærksom på dette, afviste de ethvert ansvar og mente, at jeg selv burde have tilkøbt en trykprøvning for at sikre tæthed. Men hvorfor skulle jeg betale ekstra for at få mit ur tilbage i samme stand, som jeg afleverede det i? Det svarer til, at en mekaniker løsner dine hjul under en service og derefter kræver betaling for at spænde dem ordentligt igen!

Efter en længere korrespondance nægtede værkstedet fortsat at tage ansvar og henviste til, at mit ur nu havde så omfattende vandskader, at det krævede et helt nyt værk til 2.500 kr. En skade, der udelukkende er opstået, fordi de ikke har udført deres arbejde ordentligt.

Jeg kan på ingen måde anbefale Guldsmed Borup. Når man afleverer et funktionsdygtigt ur og får det tilbage i en ødelagt tilstand, bør værkstedet tage ansvar – det nægtede de blankt. Jeg må nu tage sagen videre til Forbrugerklagenævnet.

1. Februar 2025

Hej Christian
Vi går normalt langt for at hjælpe vores kunder, men når du som kunde vælger at tilsidesætte professionel rådgivning, og de af producenten udstukken brugervejledninger, så kan vi desværre ikke hjælpe, heller ikke selv om vi bliver truet med dårlige anmeldelser og forbrugerklagenævnet.

Vi er naturligvis kede af at vores service ikke lever op til dine høje standarder, Men i forbindelse med at du indleverer dit ur til batteriskift vejleder vi dig til at få foretaget en trykprøvning af uret, da der er tale om et professionelt dykkerur, du vælger imidlertid ikke at følge vores rådgivning, hvilket vi naturligvis respektere, da det er dit valg, men det er også din risiko. Vi kan som virksomhed ikke betale eller taget ansvaret for dine dårlige beslutninger.

Det skal bemærkes at du fik skiftet batteri i uret i oktober 2024 og kommer først ind og klager i februar 2025, uret har med andre ord været i din varetægt i minimum 4 måneder inden der kommer fugt ind i det.

For at et dykkerur som dit skal forblive vandtæt skal pakningerne ved glasset, trykmåleren, knapper, kronen og bagkassen, udskiftets ca. hvert 2-3 år for at det kan bibeholde dets vandtæthed, desuden anbefales det for professionelle dykkerure at disse trykprøves årligt.

En trykprøvning er en tilkøbsydelse, der giver os mulighed for at give et øjebliksbilledet af urets tilstand, hvis du som kunde fravælger dette, som i dette tilfælde, kan vi ikke love dig at uret er tæt på udleveringstidspunktet.

For Citizen promaster ure, forholder det sig sådan at vi pga. dybdemåleren på siden af uret ikke umiddelbart kan trykteste uret med de maskiner vi har til rådighed i butikken, Citizen’s Pro ure skal derfor altid sendes til Citizen’s værksted hvis tryk test/prøvning tilvælges, prisen for dette variere alt efter hvor mange dele og pakninger der skal skiftes.

I Citizen’s brugermanual for dykkerure står følgende på side 19
A high water resistant watch such as professional diver's watch needs to have various inspections to keep its water resistance. Accordingly, if a watch of this kind needs any repair, including replacement of its battery, ask CITIZEN SERVICE CENTER directly or through a watch dealer.

Link til manual https://www.citizenwatch-global.com/support/pdf/2500/e.pdf

Vi har vejledt dig i hvordan du kan oprette en klagesag i Nævnenes Hus, og vi ser frem til at modtage din klage.

Jeg fik superservice af Isabella

Jeg fik superservice af Isabella, hun fixede mit vedhæng til min Thorshammer trods smykket ikke er fra Borup (jeg har fået ur i butikken) og det var endda 2. gang!

19. Februar 2025

Hej Tomas
Tak for din flotte anmeldelse og vi er glade for, vi kunne hjælpe dig med din kæde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid haft en fantastisk…

Jeg har altid haft en fantastisk oplevelse med Borup Smykker i Næstved. Jeg køber altid mine smykker der, fordi pigerne i butikken er så hjælpsomme og imødekommende. Deres service er i top, og de er altid glade og klar til at hjælpe med at finde det perfekte smykke. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter smykker med god kvalitet og en venlig atmosfære!

7. Februar 2025

Hej Markus.
Tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for at at vores kunder får en god oplevelse i butikken.

Meget fin kundebetjening

Havde problemer med magnet i mit armbånd, som ikke er købt hos Borup.
Men de ville gerne kigge på det og fik magneten klaret på 10 min. og ville ikke have noget for ulejligheden!
Det er service - 1000 tak.
Jeg har også tidligere købt smukke smykker til min hustru og også her har jeg altid oplevet den fineste service fra personalet!

12. Februar 2025

Hej Henrik.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Det er os en glæde at hjælpe vores dejlige kunder.

Svar på henvendelse

Hej Inge,

Jeg kan ikke besvare dit svar, derfor denne nye profil- men jeg har heller ikke noget imod jeres returpolitik. Det, jeg derimod har et problem med, er, at din medarbejder påstår, at min forståelse af vejledningen ikke er korrekt og bestemt ikke havde fundet sted, da I læres op i ‘10 uger’. Da jeg konfronterede medarbejderen med dette, kaldte jeg det for dårlig service – og intet andet. Jeg havde min niece med i butikken og gjorde mit bedste for at håndtere situationen på en ordentlig måde, trods den enormt dårlige service af din ene medarbejder.

Kvitteringen blev pakket med ned i gaven af din medarbejder, så jeg har ikke haft adgang til den. Jeg handlede i god tro, da medarbejderen oplyste mig om en returfrist på 14 dage og om, at pengene ville blive refunderet til mit kort.

Som du selv siger – vi er kun mennesker! Netop derfor mener jeg, at det bekræfter, at din medarbejder har givet mig forkert information, og det bør ikke være mit ansvar at betale prisen for det. Jeg ville aldrig overveje at klage eller reagere så frustreret, hvis der ikke var en reel grund til det. Det handler ikke om de 500 kr., men om princippet i, at din medarbejder beskylder mig for at lyve.

11. Februar 2025

Hej igen.
Jeg er så ærgerlig over det er kommet helt herud, hvor du af flere omgange skriver en øv anmeldelse, når jeg forsøger at imødekomme dig.
Det er en misforståelse at du har opfattet beskyldningen om at lyve. Jeg gør meget for at mine medarbejdere oplyser det rigtige til vores kunder. For en god ordens skyld, skal jeg oplyse dig, at vi som butik yder denne service med returret, da der, i følge købeloven, kun er bytteret.
Vi skal ikke blive ved med at kaste bolden frem og tilbage, jeg vil bare gerne, vi kan lande denne på en god måde og i en god tone.
Hvis du kan komme ind med dit tilgodebevis og tage fat i mig, så vil jeg gerne hjælpe dig. Jeg er i butikken onsdag og torsdag i hele åbningstiden. Tag venligst dit kort med, der blev brugt ved betaling.
Inge

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr