Jeg havde en ring fra Siff Jakobsen, som var blevet misfarvet. Jeg henvendte mig til butikken hvor jeg fik hjælp af søde Sara. Hun kiggede på ringen, og sendte den ind med det samme. Da jeg fik sendt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte et sæt øreringe til min kone. Der blev skrevet med kuglepen på kvitteringen at det kostede 2% at levere varen tilbage. Det har jeg ikke set i andre butikker, men det accepterede jeg. Min kon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Var inde hos Borup hos en sød ung ekspedient, bare for at se på ringe til min søn, vi spørger hende til hans halskæde som var meget mørk og misfarvet efter en uge i bade land, den unge pige er selv l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det blev klart aftalt med Næstved afdelingen at værket i mit ur skulle skiftes. Da jeg fik uret tilbage fortsatte det med at tabe tid. Jeg kiggede jeg på kvitteringe og opdagede at de kun havde af... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Guldsmed Borup er din lokale guldsmed, med Sjællands største udvalg, online og i butikken, af ure & guld og sølvsmykker i alt over 80 kendte Mærker/Brands. Ud over at føre kendte smykkemærker som Georg Jensen, Byaagaard, Scrouples, Kranz & Zeigler, Troldekugler, STORY, Christinadesign London samt mange flere og store ur ærker som Oris, Maurice Lacroix, Georg Jensen, Seiko, Marc By Marc, Michael Kors og mange flere, så har vi også BORUP DESIGN smykker, som Guldsmed Borup's egne smykker, der alle er lavet eller designet på vores eget værksted. Der ligger over 40 års erfaring bag fremstillingen og designet af smykkerne, der altid bliver produceret med de bedste materialer og i den bedste kvalitet. Mindst 2 gange årligt rejser vi ud og køber diamanter og ædelstene for derved altid at kunne tilbyde vores kunder smukke og unikke oplevelser. Borup Design Smykker kan kun købes hos Guldsmed Borup. Du er naturligvis altid velkommen til at komme ind i butikken i Næstved Storcenter og spørge efter Borup Design Smykker og se det flotte udvalg eller se dem online på www.guldsmedborup.dk
næstved storcenter 3, 22, 4700, Næstved, Dänemark
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Gav min kone en ring med blå sten+ zirkonia. Hun går med ringen helt alm i 14 dage, opdager så at 2 af stenene er faldet og at den i øvrigt er blevet deform, uden hun har udsat den for andet en helt alm. brug.
Hun tager ind til Borup, og regner med at de da selvfølgelig vil udbedre skaderne indenfor reklamations retten. men næ nej, det er jo en forbrugs skade. Så hun kan få den lavet for 300 kroner, ringen kostede i øvrigt 475. kr. Godt jeg ikke gav hende en ring til 5000 kr. der så skulle laves for 3000 kr. 14 dage efter. dårligt gået Borup.
Ringe forståelse og dårlig service
Min datter og jeg var inde for at bytte en konfirmationsgave. Da min datter havde brug for hjælp til at nå frem til stilen for den halskæde hun ønskede at bytte til, blev vi anvist ud af forretningen for at kigge vindues udstilling.
Da vi når frem til stilen for at nyt smykke går vi atter ind i forretningen. Ekspedienten tager en halskæde frem og lader min datter prøve den, uden at informere om, at denne, umiddelbart simple sølv halskæde, er betydelig mere kostbar end det smykkesæt vi kom for at bytte. For mig er det alm god service, at blive oplyst om priser, især når prisen variere markant fra det man kommer for at bytte - i dette tilfælde var prisen dobbelt op.
Havde forventet en anderledes fin service af en forretning som Borup Guldsmed.
Min ring kom hurtigt og de gav en god service. Jeg elsker, at den er håndlavet og feminin 👏👏
Jeg bestilte et Charms til Christina Watches i lørdags for min datter til hendes mor i mors dags gave, jeg skal selv hente det i butikken.
Jeg er i butikken i Næstved storcenter kl. 10.15 og ekspedienten finder min online ordre frem som var printet ud men ikke ekspederet endnu, hvilke også var forståligt, vi aftaler at jeg går en tur rundt i centret og efter 1-1 1/2 time går jeg tilbage til butikken.
Jeg bliver mødt af en anden ekspedient og hun fortæller at der er lidt rod i deres charms så jeg vil få besked når den er fundet, jeg spørger for en ekstra skyld om de har åbent om søndagen det bekræfter hun, inden jeg går spørger jeg hende om det er fordi de ikke har den charms hjemme, for så vil jeg heller finde noget andet (chance for butikken for mersalg), men det afslår hun.
Lørdag kl. 14.23 modtager jeg en mail om at de IKKE har den bestilte charms.
Må indrømme at jeg kogte inden i, øv for en dårlig oplevelse.
Har netop købt den smukkeste ring til min datter i deres butik, fantastisk service, og kæmpe udvalg....
Ps. den smukkeste indpakning jeg længe har set
Ualmindelig dårlig service og flabet ekspedient!
Min veninde og jeg var ude med vores piger, for at de kunne få hul i ørene..
Min datter på 8, fik så lavet et mega skævt hul i øret.. Jeg nævnte det med det samme men blev fejet væk med st det ikke var skævt og man kunne ik skyde skævt i..!
Vi gik tilbage efter 5 min, og konfronterede dem med det, ekspedienten som havde lavet det, kunne nu godt se at det var skævt, men kunne simpelthen ikke forstå hvordan det kunne ske..?! Hun gik ud bagved for at finde ud af hvad hun skulle gøre og kom tilbage med svaret: I kan pille øreringen ud og lade det vokse sammen og komme at få lavet et nyt..! Det ville min datter selvfølgelig ikke.. ekspedienten kunne lige få fremstammet at hun beklagede.. Tænk at man ikke engang kan sige ordentligt undskyld til en ulykkelig 8 årig pige..
NU sker der så det at ekspedienten begynder at sige at "det var jo også fordi de lige havde meget om ørene, og fordi vi (2 mødre!) stod ved vores piger og der blev snakket...! UNDSKYLD HVAD? Det kan da aldrig være vores skyld du ikke kan lave hul i ørene ordentligt.. selvfølgelig står jeg ved min datter og taler med hende..! Så skulle du som ekspedient nok ikke have så travlt med at pigerne skulle have dem samtidig.. og så skulle min datter nok have siddet på en højere stol så du bedre kunne se hvad du lavede.. Virkelig trist oplevelse.. Sætter aldrig mine ben i den butik igen..
købte et ur til min mand i deres webshop, hurtig levering og virkeligt flot pakket ind
Købte vores vielsesringe i deres butik i Næstved Storcenter, det var en rigtig god oplevelse.
Elendig service.
Købte en diamant ring for 3 år siden, den tabte den store diamant, Borup vil intet gøre da de siger ringen er brugt.
Ja selvfølgelig er den brugt ?
Ringe ringe service
Fik sat nyt batteri i et helt nyt ur (ikke købt hos dem). Da vi kom hjem, opdagede vi at det ikke gik, så vi kørte næste dag ud og sagde det. Den kvindelige ekspedient tog det med ind bagved og målte på uret i en eller anden maskine og kom ud og sagde at batteriet var 100% men at det tydede på der var et problem med uret. Vi tog hjem, ærgerlige over at have ofret næsten 600 for at skifte batteri og tage nogle led ud. Før vi ville smide det ud, ville jeg lige skille uret og tage det nye batteri ud. Jeg målte lige kapaciteten / styrken, og så at det var helt fladt. Jeg satte et gammelt batteri i, som have noget strøm tilbage, og vupti, uret gik - så gik jeg ned i en fotoforhandler og købte et godt batteri, satte det i og observerede uret i 3 dage, og alt var perfekt.
Jeg syntes lige jeg ville forbi forretningen og fortælle dem om min observation. Her fik jeg fat i samme ekspedient og fortalte hende om mine observationer og at de måtte have byttet om på batterierne, så de havde sat et gammelt et i. Hun nægtede pure, gik ud bagved med det batteri som jeg havde gemt og taget med, kom ud og sagde at dette ikke var deres, da det vare et Sony - hvortil jeg igen sagde at det var muligt, men det var det som sad i, og ydermere havde hun vist mig at det havde fuld power. Hun sagde højt at det skulle vi ikke diskutere, og vendte mig ryggen og gik - hvad er dette for en behandling af kunder i en forretning, der skal fremstå som eksklusiv :-(
Som kunde har jeg ret (er selv sælger) og det mindste de kunne have sagt, var at det undskyldte de og at de gerne ville betale for mit nye batteri (50,-), så havde jeg været tilfreds - istedet fik de en ex-kunde, der er så rasende at jeg tager mig tid til denne anmeldelse - og hvor mange tror I lige jeg vil fortælle om dette - håber sgu ejeren tager fat i sit personale
Aldrig om jeg sætter mine ben i den butik igen!
Jeg er ude for at ville bytte en julegave og ønsker pengene retur, det kan jeg ikke få, men får beskeden om at der er gået for lang tid og at de ikke har krav på at udbetale pengene, men give et tilgodebevis i stedet for.
Ja selvfølgelig er der da gået lang tid, i har jo været lukket ned, så det har ikke været muligt at bytte julegaven før nu.
Hold kæft en ringe service!
Kan absolut ikke anbefale at handle med Guldsmed Borup. Deres vilkår & betingelser stadfæster i dag såvel som da jeg før jul (2020) købte et ur til min kæreste i julegave, at jeg ved en fortrydelse har 30 dages fortrydelsesret. Kontakter dem d. 27. december for at høre hvordan og hvorledes vi gør i forbindelse med nedlukning af storcentrene. Besked: Fortrydelsesretten gælder, når de åbner butikken igen. Ringer så dagen efter de åbner med meldingen pr. telefon, at jeg kun kan få et tilgodebevis. Corona var forklaringen, men deres betingelser suppleret med aftaleloven vedr. køb på nettet, taler for at jeg helt legalt skal som forbruger have mine penge tilbage. Jeg har prøvet at se om de kunne levere et andet ur hjem, men dette var ikke muligt, hvorfor jeg nu hvor de fastholder deres corona-forklaring, har i sinde at række ud til Forbrugerrådet.
Fik en George Jensen ring i gave til jul men da jeg allerede havde ringen og ikke ønskede andre smykker var jeg idag oppe for at bytte den, jeg ville gerne have penge retur fik jeg den lamme besked at det kunne de ikke pga corona!!!! Der står ingen steder i jeres betalingsbetingelser at man ikke kan få pengene tilbage og jeg er vel ikke skyld i corona!! Så tænk jer godt om inden i køber noget i den butik jeg gør det aldrig mere. Der står ydermere i jeres betingelser at man kan få
Pengene retur på facebook og hjemmeside jeg har valgt at klage til Forbrugerrådet
En kundeservice i verdens klassen! Jeg bestilte en ring og den kom ret hurtig med posten (1 hverdag). Ringen var smuk og gik lige ind i hjertet, men desværre var for stor. Jeg skrev til kundeseervice som besvarede min besked på under 10 min. Jeg fik virkelig gode hjælp og vejledning hele vejen igennem til at få ombyttet til den rigtige størrelse. Så god en kundeservice har jeg ikke fået længere hos en smykkebutik. Bestemt ikke sidste gang jeg vil lægge mine penge her.
Jeg elsker Borup! Og elsker at få smykker derfra!
Jeg hjalp min far, med at købe et rigtig dyrt Georg Jensen smykke til min mor på jeres hjemmeside, hvorefter jeg en 1 time senere kunne hente det i jeres butik! Må indrømme jeg stod i en lang kø! Men sådan er det jo nogle gange!

Antwort von Guldsmed Borup
Fantastisk service og hurtig levering . Jeg bestilte kl 13:30 og modtog pakken dagen efter - og flot flot pakket ind .

Antwort von Guldsmed Borup
Hurtigt levering, god service i butikken.

Antwort von Guldsmed Borup
Hurtig ekspedition. Hurtig levering.

Antwort von Guldsmed Borup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.