HANOS SHOP Bewertungen 919

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had 2 rvs tafels besteld. Zagen er verschillend uit (gepolijst en niet gepolijst). Ik was een beetje bang dat ik als gewone consument niet zou kunnen reclameren. Maar na 1 telefoontje werd de niet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede info wat het product betreft. Onbrekende info op de website werd snel en duidelijk aangevuld. Geen vraag te veel. Qua verkoop en info over het product : top!! Concrete vragen werden ingev... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Echt geen Service Levering van euro s aan de deur , een vrouw kan geen machine alleen binnen nemen 2 x slechte en juiste levering want er waren problemen met de sluitingen , ipv een technieker t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig netjes op tijd was de vriendelijke bezorger bij ons en op verzoek legde hij het grote pakket netjes met zijn vorkheftruck op de oprit.

1. Großhändler
  2. Büroausstattungsanbieter

Über HANOS SHOP

Vom Unternehmen geschrieben

Bezoek onze website! Shop Terras Shop Meubilair Shop Koelen & Vriezen Shop Showroomsale

Over HANOS SHOP

HANOSSHOP.com is hét e-commerce- en inspiratieplatform waar elke ondernemer in slechts een paar muisklikken een bestelling plaatst. Eén platform, duizenden producten van verschillende topmerken. Alles om jouw omgeving zelf de gewenste inrichting en uitstraling te geven. Van stoelen tot glaswerk. Van servies tot keukenapparatuur. Van tuinmeubelen tot kantoorartikelen. Van tafels tot accessoires. Je vindt het bij HANOS SHOP!

Onze wekelijkse acties

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

919 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Conform bestelling geleverd

Netjes ingepakt, compleet en op tijd geleverd

1. Dezember 2025

Beste,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met de verpakking, compleetheid en tijdige levering. Bedankt voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

snelle reactie op mijn mail en snelle…

snelle reactie op mijn mail en snelle levering

19. November 2025

Beste,

Wat fijn dat onze snelle reactie en levering zo goed zijn bevallen! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Prima service

Eenvoudig bestellen en laten afleveren aan huis

30. November 2025

Beste,

Wat fijn dat u het bestellen en de thuisbezorging als eenvoudig heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Mooie wijnen

Mooie wijnen. Weer een ander assortiment dat je niet vaak tegen kom. Vooral Paul Mas.

29. November 2025

Beste,

Wat fijn dat onze mooie wijnen, en in het bijzonder Paul Mas, in de smaak vallen. We zijn blij te horen dat ons assortiment bijzonder wordt gevonden, bedankt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog altijd geen bevestiging van onze…

Nog altijd geen bevestiging van onze bestelling ontvangen :-(

29. November 2025

Beste,

Wat jammer om te lezen dat uw bestelling te laat is verzonden. Van wat ik heb begrepen van de collega's van customerservice, is dat de bestelling inmiddels bij u is geleverd.

Snel geleverd.

17. November 2025

Beste,

Fijn dat alles goed en snel is verlopen. Bedankt voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm!

Had vertraging prima opgelost

Had vertraging, in overleg met klantenservice op juist adres afgeleverd

Beste,

Fijn te lezen dat het na overleg met onze klantenservice, toch op het juiste adres is afgeleverd. We zijn blij dat we u hiermee van dienst konden zijn en danken u voor de feedback.

Top product.

Top product.
Snelle levering super

Beste,

Wat fijn dat ons product en de snelle levering zo goed bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

producten zijn altijd helemaal goed

producten zijn altijd helemaal goed. op tijd geleverd en goede service.

alleen jammer dat postnl de spullen bij een afhaalpunt heeft bezorgd en ik dus de zware spullen zelf naar onze zaak heb moeten brengen

Beste,

Fijn om te horen dat onze producten en service goed bevallen! We waarderen uw feedback enorm. Het spijt ons te horen over de bezorging via PostNL en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We zullen dit intern bespreken. Bedankt voor uw feedback.

Mooie producten

Mooie producten, goede service

13. November 2025

Beste,

Wat fijn dat onze producten en service zo goed bevallen! Hartelijk dank voor uw feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg tevreden over de klantenservice

Erg tevreden over de klantenservice. Had een te kleine koelkast gekocht en ze hebben me heel goed geholpen met een andere. Kan ze van harte aanbevelen.

23. November 2025

Beste,

Wat fijn te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met een andere koelkast! We zijn blij dat onze klantenservice aan uw verwachtingen heeft voldaan en danken u hartelijk voor uw aanbeveling.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De levering is waardeloos voor 25 euro extra.

De tweedeurskoelkast die ik bestelde op 7/11 zou geleverd worden binnen de 1 à 2 werkdagen maar werd op 4/12 geleverd. Dus bijna één maand later.
Ik weet niet waarom dit zo lang duurde maar daar heb ik nog begrip voor. Echter : De koelkast van 200 kg werd gewoon buiten voor het restaurant afgezet in de regen. De koelkast twee trapjes hoger binnen zetten, was teveel gevraagd. Wie moet ik nu vinden om zo’n gewicht binnen te zetten???

7. November 2025

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend dat het allemaal zo is gelopen met uw bestelling.
Vanuit de collega's van de customerservice heb ik begrepen dat het voor nu allemaal netjes is opgelost en afgehandeld.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dit was mijn eerste bestelling

Dit was mijn eerste bestelling, daarom 4 sterren, snel en perfect geregeld en verdient meer, als toekomstige leveringen ook zo gaan worden het er 5!

21. November 2025

Beste,

Fijn om te horen dat uw eerste bestelling zo goed is verlopen! We waarderen uw feedback enorm en hopen dat toekomstige bestellingen net zo positief zullen zijn. Dank u wel!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De vriezer voldoet uitstekend, maar..

De vriezer voldoet uitstekend, maar bij het installeren moest meest hardnekkige folie centimeter voor centimeter verwijderd worden. Absoluut klontonvriendelijk.

21. November 2025

Beste,

Fijn dat de vriezer goed bevalt! We vinden het spijtig te horen dat de folie moeilijk te verwijderen was. We zullen dit zeker meenemen en kijken of we dit voor in te toekomst kunnen verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Met vriendelijke groet.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Meer aandacht voor de bezorging

Product prima, levertijd ook goed. Bezorgdienst had beter gekund. Onwillige bezorger die minder goed nederlands sprak/ spreekt

20. November 2025

Beste,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de bezorging niet aan uw verwachtingen voldeed. We zullen dit bespreken om onze service te verbeteren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik vondt het duur toen ik gekocht had…

Ik vondt het duur toen ik gekocht had na een dag zag ik bij een andere site goedkoper inc verzendkosten! Jammer

10. November 2025

Beste,

Wat vervelend dat u onze prijs te duur vond na uw aankoop. We waarderen uw feedback en zullen dit meenemen in onze overwegingen. Dank u wel.

HANOS SHOP

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr