Bedrijf doet zich voor als zijnde in Amsterdam, nergens op hun site staat iets uit het buitenland vermeld. Artikel komt vertraagd aan, bij vragen over levering krijg je standaard antwoorden van ontwij... Mehr ansehen
AUB NIETS BESTELLEN BIJ HAPPY HUISDIEREN.NL Zij verkopen goedkope producten uit China met lange levertijd. Ik had een cadeau besteld, maar dit kwam weken na de betreffende verjaardag binnen. Retou... Mehr ansehen
Op 9 januari iets besteld en betaald, nog steeds niets binnen, verscheidene mailtjes gestuurd en soms antwoord gekregen: het is druk, het pakketje is zoekgeraakt en ga zo maar door. Dus: KOOP HIER NI... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Beschadigde levering gekregen
Beschadigde levering gekregen. Meerdere e-mails gestuurd zonder antwoord. Nummer op de website niet in gebruik.
Zeker niet bestellen!
Oplichters
Hondenbed besteld op 07-01-2026 en nu nog steeds niet binnen.
Maar zijn happy-huisdieren en happyhuisdieren.nl hetzelfde?
Geen reactie goedkope troep
Nooit bestellen hier!! 7 januari iets besteld kreeg het pas 10 februari binnen. Komt gewoon van temu of Ali. Gelijk een berichtje gestuurd toen het binnen was dat ik het retour wil sturen. Nu weer 2 weken verder gewoon geen reactie. Ik heb nu een mail gestuurd te reageren binnen 2 weken ik anders verdere stappen ga ondernemen.
Niet bestellen!!
Ik heb dezelfde slechte ervaring. Lange levertijd, slechte kwaliteit en niet bereikbaar om te kunnen retourneren. Dus nu zit ik met een veel te duur hondenkussen waar ik niks mee kan. NIET BESTELLEN!!!
Frauduleuze site
Let op met deze site. Fraudeert & ga dit aangeven ook. Al meer dan een maand bestelling geplaatst & spelen met uw voeten. Mijn geld ben in ook kwijt!!!!
Gelieve hier niets te kopen!!!!!!!!!
Helaas lees ik onderstaande nu pas
Helaas lees ik onderstaande nu pas. Tracker van kat werkt niet en er word niet op mijn mail gereageerd wil hem graag retouneren maar kan happy huisdier niet bereiken!
Slecht
Geen product ontvangen, geen contact, code bij dhl onbekend…….. slecht!!!
Op 3 febr wasik er even met mijn hoofd er niet bij
Op 3 febr. j.l. heb ik een anti trek halsband met riem
bij dat bedrijf gekocht.
Aanvankelijk kreeg ik alleen mailtjes met allerlei aan biedingen voor ,hond, kat , vogels enz.
De 2e. week kreeg ik de mail dat mijn pakket was verstuurd . Geen naam vervoerder geen track ad tracé
Vandaag een mailtje dat de vervoeder het pakket niet
kon afleveren omdat de naam en het adres niet juist was. Als ik hun het juiste adres naam en postcode en
landnummer laat weten zij voor een nieuwe bezorging
instaan
Ik heb ze de gevraagde info gestuurd met de
mededeling dat als ze niet snel leveren, ik aangifte gaat doen,
Geen contact te krijgen met Happy huisdier!!!
Op 2 februari heb ik een bestelling geplaatst, maar mocht het nog steeds niet ontvangen. De 06nummer is niet aangesloten en ze reageren niet op mijn 8 mailtjes en aan de chat zit ook niemand!
Helaas hier nog geen Happy huisdier en Mens
Het is weer .NL
Het is weer .NL ,altijd het zelfde liedje als je met Hollanders in zee gaat, je bent er altijd aan voor de moeite. Van het WEB gooien die handel.
Bestel hier nooit wat
Wacht al enkele weken op mijn bestelling, telefonisch niet te bereiken.
Twijfel eraan of ik mijn bestelling ooit al krijgen, van ellende maar op een ander site een nieuwe besteld
Retour aangevraagd
Retour aangevraagd, toestel werkt niet en ik krijg geen antwoord.
Track Tail Collar /Met GPS tracker € 34,95
EMMY
NIET KOPEN !!!!!!Duurde veels te lang…
NIET KOPEN !!!!!!Duurde veels te lang voor ik het binnen had, wilde retour sturen, krijg 3 x mail dat ze de reden wilden weten, herhaaldelijk gezegd en vervolgens zwijgen, echte oplichting!!!!!
Weg geld, heel frustrerend
Rasechte oplichters
“Mooie” marketing, maar enkel valse beloften en afspraken niet nakomen. Het retourbeleid hangt van leugens aan elkaar. Het retourneren van een artikel is niet mogelijk. Je bent je geld gewoon kwijt…
Geen reactie en onbereikbaar. Deze organisatie valt in de categorie” rasechte oplichters”. Ik ga een aangifte doen.
SLECHT-SLECHT-SLECHT!!!!
Wat een slechte organisatie! Ze zijn onbereikbaar. Het telefoonnummer op de site zou bereikbaar zijn op werkdagen van 8 tot 18 uur. Maar het nummer is onbereikbaar, afgesloten dus. Verder wordt beloofd dat binnen 24 uur wordt gereageerd op mailtjes. Maar mijn twee weken verzonden mailtje (en de twee 'reminders daarna") werden niet beantwoord. Betaald pakketje is NIET aangekomen.
Absoluut een bar slechte ervaring
Absoluut een bar slechte ervaring. Wacht al 7 weken op mn honden bedje. Steeds krijg ik van die standaard mails terug als ik probeer contact te leggen. Inmiddels is de Consuwijzer ingeschakeld en heb ik melding bij politie gemaakt. Dit is pure oplichting!! Mogen ze krijgen wat ik ze gun!
Goede raad: niet bestellen!
Weer een les geleerd namelijk: éérst Trustpilot consulteren! Bestelling geplaatst maar na 2 weken nog steeds geen levering, op de mails wordt gewoonweg niet geantwoord dus vrees dat 30 euro in het riool werd gegooid. Pittig detail, hetzelfde produkt wordt aangeboden op AliExpress aan 7,95. HappyHuisdieren is gewoon een dropshipping die fungeert als tussenpersoon en een mooie winst opstrijkt. Bij verder nazicht blijken de meeste produkten -dewelke zij aanbieden- gewoonweg worden aangeboden op TEMU of AliExpress maar aan een fractie van de prijs die zij aanrekenen.
Oplichters!
Oplichters!! Niks kopen! Is een dropshipping door-geef-luik. Alles is troep wat uit China komt. Misleidende info op de website je kan niks terug sturen want dat krijg je geen geld terug.
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen, na 14 dagen wachten. De status zegt helemaal niets omdat je niet weet hoeveel stappen erna nog genomen worden. Ik had het kussen ruim op tijd besteld voordat mijn puppy kwam en het is er na 2 weken nog niet. Geef aan op je site dat de levertijden lang zijn, ik had het nooit besteld dan en alsnog moet ik het retour proces in. Zo jammer dit!
Wekenlang op mijn bestelling moeten…
Wekenlang op mijn bestelling moeten wachten, uiteindelijk bleek de hondenjas veel te groot. 2x een mail gestuurd met het verzoek om een retouradres/label, geen reactie. Het vermelde telefoonnummer bestaat niet. De chat werkt ook niet.
Ik vrees dat ik het geld, €59,95 kwijt ben.
Ik ga aangifte doen van online oplichting.
Dus mensen, wees verstandig en bestel hier nooit iets!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.