Bedrijf doet zich voor als zijnde in Amsterdam, nergens op hun site staat iets uit het buitenland vermeld. Artikel komt vertraagd aan, bij vragen over levering krijg je standaard antwoorden van ontwij... Mehr ansehen
AUB NIETS BESTELLEN BIJ HAPPY HUISDIEREN.NL Zij verkopen goedkope producten uit China met lange levertijd. Ik had een cadeau besteld, maar dit kwam weken na de betreffende verjaardag binnen. Retou... Mehr ansehen
Op 9 januari iets besteld en betaald, nog steeds niets binnen, verscheidene mailtjes gestuurd en soms antwoord gekregen: het is druk, het pakketje is zoekgeraakt en ga zo maar door. Dus: KOOP HIER NI... Mehr ansehen
Nooit bestellen hier!! 7 januari iets besteld kreeg het pas 10 februari binnen. Komt gewoon van temu of Ali. Gelijk een berichtje gestuurd toen het binnen was dat ik het retour wil sturen. Nu weer 2 w... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
AUB NIETS BESTELLEN BIJ HAPPY…
AUB NIETS BESTELLEN BIJ HAPPY HUISDIEREN.NL
Zij verkopen goedkope producten uit China met lange levertijd. Ik had een cadeau besteld, maar dit kwam weken na de betreffende verjaardag binnen. Retour zenden werd een drama, geen retourformulier en lange e-mailwisseling met een chatbot. LET OP: RETOUREN MOETEN WORDEN TERUG GESTUURD NAAR CHINA OP EIGEN KOSTEN!!!
Ik heb na 58 e-mails 50% van mijn aankoopbedrag terug ontvangen.
PURE OPLICHTING
Bestelling te laat + geen contact mogelijk
Bestelling is echt super laat geleverd na 4 weken pas een keer. Telefonisch gewoon niet bereikbaar en toen ik het wilde retourneren een Engelse mail terug ontvangen. Daarop gereageerd en gewoon geen reactie terug ontvangen. Al met al raad ik het niemand aan om hier te bestellen.
Dropshipping en oplichting
Dropshipping en oplichting. Retourneren op eigen kosten staat vermeld op de website, maar niet dat je dit naar China moet doen! Met Nederlandse contact- en bedrijfsinformatie lijkt de website betrouwbaar, maar zodra je contact zoekt met de klantenservice, krijg je standaard mailtjes die vertaald lijken en waarin de 'behulpzame' medewerker je in eerste instantie 10%, daarna 20% terugstorting beloofd en dan hoef je het niet terug te sturen. Had ik het maar geweten (en naar reviews gezocht) dan had ik nooit op deze website besteld. Ik kan nu alleen maar andere mensen aanraden bij happy huisdieren NOOIT wat te bestellen. Het is pure oplichterij!!
Wil je dat ik er ook een kortere…
Wil je dat ik er ook een kortere variant van maak (bijv. 3–4 zinnen) voor platforms met beperkte ruimte zoals Trustpilot of Google Reviews?
Ondeugdelijk product en heel dubieus retourbeleid van Happy Huisdieren
Ik heb hier een GPS-tracker voor mijn kat gekocht. Na ca. 2 weken kwam deze tracker rechtstreeks uit China aan. De tracker wilde vervolgens niet koppelen met Bluetooth. De klantenservice van Happy Huisdieren kon geen technische ondersteuning bieden om het probleem op te lossen en zou een nieuwe bestellen in China. Na 3 weken gerappelleerd en toen bleek dat er door een communicatiefout nog geen actie was ondernomen. Omdat mijn vertrouwen in Happy Huisdieren inmiddels tot onder het nulpunt was gedaald, heb ik aangegeven dat ik de tracker terug wilde sturen. Dat kon maar wel naar een adres in China (kosten ca. € 30). Ik heb daarom uit armoe maar een restitutie van 32% geaccepteerd.
Kortom: Dit was eens maar nooit meer.
bedrog !
Het bedrijf koopt aan bij Ali-express en verkoopt het veel te duur door aan de klant. ook zou het een echte airtag van Apple zijn maar is helaas ook namaak. Op hun webpagina staat leveringsduur van max 8 dagen. 1 nov besteld, 17 nov nog steeds niets ontvangen. We krijgen geen antwoord op mail, telefoon of hun chat. prijs bij ali-express incl 13 eur, wij betaalden 36eur. men gebruikt zelfs op hun webpagina dezelfde foto's van Ali-express
Mijn hond is wat ouder en het…
Mijn hond is wat ouder en het orthopedische kussen geeft duidelijk verschil in comfort.
unhappy huisdieren
Na drie weken wachten kreeg ik het artikel eindelijk toegestuurd. Maar in een veel te kleine maat. En de kwaliteit haalt het niet bij die op de foto. De telefoon wordt niet beantwoord. En mijn mails inmiddels ook niet meer. Een retourlabel is niet meegezonden. Unhappy huisdieren is het gevolg.
OPLICHTERS
KOOP HIER NIKS.
2 trackers besteld maar ontving na 2 weken Chinese rommel.
Op mijn retourverzoek wordt eerst niet gereageerd en na vele mails van mijn kant kreeg ik een retouradres in China waar ik op eigen kosten naartoe moest retourneren. Staat op de site niks vermeld over dat retouren naar China zou zijn.
Dit is volledig tegen de Europese wet- en regelgeving.
Inmiddels rechtsbijstandverzekering ingeschakeld.
DUS NOGMNAALS NIKS KOPEN. OPLICHTERS
On peut pas donné zero étoiles..
On peut pas donné zero étoiles..
Ils vendent délibérément des produits défectueux. Leur description est trompant et rien n’avoir avec article reçu. Je vais porter plainte auprès de Bureau de protection de consommateurs. C'est du vol et les commentaires ici présents le confirment.
23 september een bestelling geplaatst
23 september een bestelling geplaatst. Nu 1 november nog niets ontvangen. Wel op navraag 2 standaard AI berichten voor vertraging. "We gaan er alles aan doen", zegt de mailafzender en daarna blijft het weer stil. Vermoedelijk komt alles uit China en vrees de kwaliteit al vermoed ik ook dat er nooit meer iets komt.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit, duurt lang voor de spullen er zijn. Naa een maand werkt het niet meer. Geen garantie. Gewoon weer zon drop chipper. Koop er niks.
De kwaliteit van het kussen is prima
De kwaliteit van het kussen is prima, het voelt zacht aan en ziet er netjes uit. Toch had ik er iets meer van verwacht
Oplichters
Ik heb een AirTag-bandje besteld voor mijn kat waar een Apple-logo op stond, dus ik dacht dat het origineel was. De levering duurde maar liefst twee weken, en toen het eindelijk aankwam, zag ik meteen dat het van slechte kwaliteit was en rechtstreeks uit China kwam – duidelijk dropshipping.
Na slechts twee dagen was mijn AirTag al kapot en werkte hij helemaal niet meer. Toen ik contact opnam voor een terugbetaling, kreeg ik te horen dat ik maximaal 40% van mijn geld terugkrijg, of €20 moet betalen om het te retourneren. Echt belachelijk!
Dus NIET bestellen! Slechte kwaliteit, slechte service, en absoluut geen originele producten
zéér slechte ervaring!!
zéér slechte ervaring!!!
- retour moet naar China= niet-conform europese wetgeving
- geven geen wettelijke garantie van 1 jaar
TEN ZEERSTE AF TE RADEN
Zeer teleurstellende service en onprofessionele afhandeling
Ik heb via de Belgische webshop van Happy Huisdieren een product besteld dat direct defect bleek (videobewijs gedeeld).
In plaats van het netjes op te lossen volgens de Europese consumentenwetgeving, werd ik telkens gevraagd het product op eigen kosten naar China te retourneren — iets wat wettelijk niet mag bij een defect artikel.
Na weken van e-mailcontact bleef het bedrijf vasthouden aan een "beleidsregel" die in strijd is met de Europese regels. Als “compensatie” boden ze slechts 45% terugbetaling aan, wat uiteraard niet acceptabel is.
Kortom:
❌ Geen respect voor EU-wetgeving
❌ Geen klantgerichte oplossing
❌ Geen verantwoordelijkheid bij defecte producten
Ik raad dit bedrijf ten zeerste af. Koop hier niet als je binnen Europa woont — bij defecten of problemen sta je er alleen voor.
Oplichters
Oplichters, dropshipping uit china en geen contact met dit bedrijf mogelijk.
Ze sturen standaard mails als je contact met ze opzoekt.
Eigenaar heeft meerdere sites zoals deze.
2x de gps voor de kat gekocht
2x de gps voor de kat gekocht, werken beide niet en als je een slechte review plaatst word die niet geplaatst. Op hun site hebben ze alleen maar nep reviews staan!! Bestel hier niet echt oplichters
malafide firma
de firma levert een foutief pakket af, terugsturen kan enkel op eigen kosten naar China... ook al beweren ze dat bij foutieve levering, alles op hun kosten verloopt.
Hun compensatie die ze aanbieden is belachelijk.
We hebben testaankoop ingeschakeld en zullen de firma aanklagen bij de Federale Overheidsdienst Economie.
Product veel later ontvangen dan…
Product veel later ontvangen dan beschreven en geen contact te krijgen met webshop voor retour. Binnen 1 dag reactie op de mail geven ze aan.... nou nee.
Edit 18-10-2025:
Mailtje gekregen in het engels met allerlei eisen ipv antwoord op mijn vraag hoe te retourneren. Het is dropship meuk, zou er niet kopen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.