Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Korzystałem po raz drugi, poprzednio dwa lata temu. Pani Katarzyna sprawnie przeprowadziła cały proces i jeśli będę kiedyś jeszcze potrzebował pomocy w znalezieniu najemcy to na pewno zgłoszę się do H... Mehr ansehen
NIE POLECAM. Homfi zdecydowanie nie umie zarzadzać nieruchomościami - co miesiąc są problemy z terminową płatnością, pomimo że najemcy płacą. Aby oszczędzić sobie nerwów, lepiej zarządzać najmem samem... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Cześć, tu homfi! Jesteśmy najlepszą agencją nieruchomości w Polsce i mamy na to dowody! Zdobyliśmy dwa tytuły Lidera Nieruchomości Otodom w 2019 i 2021 roku, Złoty Laur Konsumenta 2023, Laur Konsumenta Grand Prix 2024, a także prestiżową nagrodę Five Stars Winner (Best Property Agency / Consultancy Poland) w renomowanym, międzynarodowym konkursie European Property Awards z 2024 roku. Planujesz zakup, sprzedaż lub wynajem nieruchomości? Chcesz oddać zarządzanie najmem w ręce ekspertów? Potrzebujesz kredytu hipotecznego? A może chcesz skorzystać z pomocy architekta wnętrz? Niezależnie od tego, co zamierzasz, dzięki naszym pionierskim metodom pracy zrobisz to szybko, bezpiecznie i korzystnie! Skontaktuj się z nami i poczuj #radośćzmieszkania!
Kontaktinformationen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 21 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Bardzo polecam współpracę z panią…
Bardzo polecam współpracę z panią Agnieszką Majchrzak. Kupowaliśmy mieszkanie i dzięki pani Agnieszce cały proces przeszedł spokojnie i bezstresowo. Od samego początku czuliśmy się zaopiekowani i mogliśmy liczyć na profesjonalne wsparcie na każdym etapie. Wszystkie formalności były jasno wyjaśnione, a komunikacja przebiegała szybko i bezproblemowo. Z całego serca polecamy!
Bardzo udaną transakcja
Bardzo udaną transakcja. Pani Justyna Rohoza, zajęła się moja nieruchomością od początku do końca. Profesjonalny marketing, kontakt z kupcami, dopięcie wszelkich formalności. Bardzo dzięki temu był ograniczony zarówno mój stres jak i wysiłek. Polecam.
Obsluga na najwyzszym poziomie
Obsluga na najwyzszym poziomie. Gorąco polecam
wynajem nieruchomości
Moja transakcja została przeprowadzona przy współpracy z Panem Oskarem Podkowa, jestem bardzo zadowolona, bardzo szybko, konkretnie, rzeczowo, a przede wszystkim w miłej atmosferze, miły i sympatyczny człowiek.
Polecam z całego serca Panią Monikę…
Polecam z całego serca Panią Monikę Staszałek pełen profesjonalizm
Solidnie po raz kolejny
Korzystałem po raz drugi, poprzednio dwa lata temu. Pani Katarzyna sprawnie przeprowadziła cały proces i jeśli będę kiedyś jeszcze potrzebował pomocy w znalezieniu najemcy to na pewno zgłoszę się do Homfi.
Polecam Pana Dawida Śliwe który…
Polecam Pana Dawida Śliwe który pośredniczył w kupnie naszej nieruchomości. Bardzo nam pomógł , wszystkie sprawy miał pod kontrolą, prowadził cały proces zakupu. Odpowiadał na każde nasze pytanie. Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Pan Dawid okazał się człowiekiem bardzo życzliwym , kompetentnym i o wysokiej kulturze osobistej.
Polecam!!!
Sprawna i satysfakcjonująca transakcja…
Sprawna i satysfakcjonująca transakcja i-co niezmiernie cenimy-kompetencja i kultura osobista!! Polecamy pana Maksymiliana!
Bardzo polecam biuro HOMFI
Bardzo polecam biuro HOMFI, dzięki ich profesjonalnemu wsparciu szybko i bezproblemowo wynajęłam mieszkanie. Świetny kontakt, pełne zaangażowanie, sprawna i życzliwa obsługa. Serdecznie Dziękuje za pomoc w szczególności Panu Damianowi Kucie oraz Panu Karolowi Grabowskiemu
Zdecydowanie nie polecam współpracy z…
Zdecydowanie nie polecam współpracy z biurem nieruchomości Homfi, a w szczególności z agentką Mileną. Początkowo naszą sprzedaż mieszkania w Bytomiu prowadził inny agent, z którego byliśmy bardzo zadowoleni. Niestety, po przekazaniu sprawy pani Milenie poziom obsługi drastycznie spadł. Agentka wykazała się kompletnym brakiem profesjonalizmu, utrudnionym kontaktem i brakiem elementarnej wiedzy, co kosztowało nas mnóstwo niepotrzebnego stresu. Kulminacja tego dramatu nastąpiła u notariusza, gdzie z powodu rażącego niedopatrzenia ze strony agentki zabrakło kluczowego dokumentu, o którym nas wcześniej w ogóle nie poinformowała. W rezultacie, ratując finał transakcji, musiałem w godzinach szczytu jechać prywatnym samochodem 40 km tam i z powrotem. Pani Milena nie wykazała żadnej proaktywnej postawy, a jej wymuszone przeprosiny były po prostu kpiną z klienta.
Najgorsze jest jednak podejście samego biura Homfi. Pomimo złożenia oficjalnej reklamacji, zarząd firmy całkowicie zlekceważył problem i nie widzi w tej sytuacji nic złego. W odpowiedzi na reklamację poinformowano mnie bezczelnie, że skoro doszło do transakcji, to usługa została wykonana prawidłowo, a moje stracone nerwy i czas ich nie interesują. Odradzam brokera Milenę z Katowic
Polecam współpracę z Panią Moniką…
Polecam współpracę z Panią Moniką Staszałek. Cały proces zakupu nieruchomości przebiegł sprawnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Na każdym etapie mogliśmy liczyć na rzetelne informacje, zaangażowanie oraz pomoc w wyjaśnieniu wszelkich formalności.

Antwort von homfi
Współpraca z Panem Robertem Szusz to…
Współpraca z Panem Robertem Szusz to czysta przyjemność. Pan Robert był zawsze pomocny, cierpliwy i co najważniejsze był zawsze kontak.
Jasne, konkretne zasady oraz profesjonalne podejście do klientów.

Antwort von homfi
Pani Martyna Cikowska is the best !
Pani Martyna Cikowska to pelny profesjonalizm, punktualnosc, dyspozycyjnosc i ujmujaca osobowosc. W bardzo krotkim czasie, jakim dysponowalismy, pomogla nam znalezc nasze wymarzone miejsce do zamieszkania. Nie tarcilismy cennego czasu, bo juz na pierwsze spotkanie przygotowala pelny wachlarz ofert biorac pod uwage nasze priorytety, po wymianie telefonicznej i emailowej.
Uzyskalismy od niej, wiele cennych wskazowek odnosnie naszej nowej nieruchomosci i jej polozenia. Pomogla nam przebrnac przez proces kupna i urzedowych wymogow, z ktorymi boryka sie nowy wlasciciel. Mozemy smialo polecic firme Homfi, a w szczegolnosci -jej najlepsza przedstawicielke- Pania Marytne !

Worst agency ever
This is the worst agency I ever had and not just for one time but two times in Krakow, first time it was a hole in the bathroom for more than half a year and they didn't do anything to solve it just saying the landlord is not replying and we had to pay even more for leave the apartment and the second time after the end of the protocol signed they charge us servicies to renovate the apartment changing shower, lamps and parts of the doors that we didn't brake and they are using all the deposit around 3.2k. Also we had a garden and without notice people starts to make constraction works and they didn't say nothing to us they are just there to take the money from tenants be carefull with homfi.
Po rozliczeniu kaucji oraz uregulowaniu…
Po rozliczeniu kaucji oraz uregulowaniu kosztów wynajmu wysłali meila że nagle wzięła się niedopłata prawie 400 zł i straszą windykacją !! Uważajcie na tą firmę. Firma od początku kręciła pod każdym względem

Antwort von homfi
Z pełnym przekonaniem polecam…
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z tym z panem Damianem Sieradzkim z oddziału Rzeszów . Profesjonalizm, zaangażowanie oraz doskonały kontakt na każdym etapie współpracy sprawiły, że cały proces przebiegł sprawnie i bez stresu. Pan Damian wykazał się ogromną wiedzą, cierpliwością oraz indywidualnym podejściem. Wszystkie kwestie były wyjaśniane jasno i rzetelnie, a każde działanie realizowane terminowo i z pełnym zaangażowaniem. Dzięki jego wsparciu mogliśmy czuć się bezpiecznie i komfortowo podczas podejmowania ważnych decyzji. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznego i godnego zaufania specjalisty w branży nieruchomości. Współpraca z Panem Damianem na najwyższym poziomie.

Serdecznie polecam firmę homfi
Serdecznie polecam firmę homfi, szczególnie pośrednictwo Pana Macieja Herczyńskiego. Profesjonalna pomoc, szczegółowe wyjaśnienia oraz szybki przebieg zakupu. Polecam

Pełen profesjonalizm
Świetna współpraca na poziomie obsługi klienta. Polecam szczególnie Panią Aleksandrę Szpak prezentującą pełen profesjonalizm oraz zaangażowanie przy obsłudze klienta.
Jestem bardzo zadowolony z wyników…
Jestem bardzo zadowolony z wyników współpracy. Współpracowałem z Panią Magdaleną Piela jako wynajmujący. Pani Magdalena jest profesjonalistką, bardzo starała się znaleźć najemców i tak też się stało.
Byłem informowany na bieżąco jak się sprawy mają.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.