homfi Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam Pana Dawida Śliwe który pośredniczył w kupnie naszej nieruchomości. Bardzo nam pomógł , wszystkie sprawy miał pod kontrolą, prowadził cały proces zakupu. Odpowiadał na każde nasze pytanie. Ws... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam współpracę z Panią Moniką Staszałek. Cały proces zakupu nieruchomości przebiegł sprawnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Na każdym etapie mogliśmy liczyć na rzetelne informacje, zaangażo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korzystałem po raz drugi, poprzednio dwa lata temu. Pani Katarzyna sprawnie przeprowadziła cały proces i jeśli będę kiedyś jeszcze potrzebował pomocy w znalezieniu najemcy to na pewno zgłoszę się do H... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIE POLECAM. Homfi zdecydowanie nie umie zarzadzać nieruchomościami - co miesiąc są problemy z terminową płatnością, pomimo że najemcy płacą. Aby oszczędzić sobie nerwów, lepiej zarządzać najmem samem... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Immobilienagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Cześć, tu homfi! Jesteśmy najlepszą agencją nieruchomości w Polsce i mamy na to dowody! Zdobyliśmy dwa tytuły Lidera Nieruchomości Otodom w 2019 i 2021 roku, Złoty Laur Konsumenta 2023, Laur Konsumenta Grand Prix 2024, a także prestiżową nagrodę Five Stars Winner (Best Property Agency / Consultancy Poland) w renomowanym, międzynarodowym konkursie European Property Awards z 2024 roku. Planujesz zakup, sprzedaż lub wynajem nieruchomości? Chcesz oddać zarządzanie najmem w ręce ekspertów? Potrzebujesz kredytu hipotecznego? A może chcesz skorzystać z pomocy architekta wnętrz? Niezależnie od tego, co zamierzasz, dzięki naszym pionierskim metodom pracy zrobisz to szybko, bezpiecznie i korzystnie! Skontaktuj się z nami i poczuj #radośćzmieszkania!

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

216 Bewertungen

Alle Bewertungen

77 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rynek nieruchomości

Miałem przyjemność współpracować z panią Justyną Rohoza i mogę ją z pełnym przekonaniem polecić jako Eksperta ds. Sprzedaży i Wynajmu Nieruchomości. Pani Justyna wyróżnia się profesjonalizmem, rzetelnością oraz indywidualnym podejściem do klienta. Dzięki jej wiedzy i doświadczeniu cały proces sprzedaży przebieg sprawnie i bezstresowo. Co więcej, jej komunikatywność i zaangażowanie sprawiają, że czuje się pełne wsparcie na każdym etapie współpracy. Zdecydowanie osoba, której można zaufać w kwestiach związanych z rynkiem nieruchomości.

14. Jänner 2026

Bardzo polecam Monikę Rytter

Bardzo polecam Monikę Rytter - wspaniałą Osobę pełną optymizmu, dobrej energii i empatii, dzięki której weszłam w posiadanie pięknego domu. Serdecznie zaopiekowała się obiema stronami transakcji, poświęciła nam mnóstwo czasu i cierpliwości, ofiarowała mi poczucie bezpieczeństwa i przyjaźń. Moniko, dziękuję Ci za wszystko <3

12. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalne wsparcie przy zakupie domu

Współpraca z Panem Rafałem Jędralskim przy zakupie nieruchomości w Bielsku to czysta przyjemność. Jego dokładność i pilność w sprawdzaniu dokumentów dały mi duże poczucie bezpieczeństwa. Do tego świetna komunikacja – zawsze pod telefonem, gotowy odpowiedzieć na pytania. Polecam każdemu!

19. Jänner 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pan Wojciech Klarenbach - polecam współpracę!

Serdecznie polecam współpracę z Panem Wojciechem Klarenbach. Opiekował się moim mieszkaniem w Katowicach samemu pracując w Krakowie. Każda wizyta i każda prezentacja mieszkania to absolutnie profesjonalne podejście do klienta. Czy to najemcy, czy wynajmującego. Z mojej strony 5 gwiazdek.

20. Jänner 2026

Oszusci

To są oszuści daja do podpisania umowę przy oglądaniu nieruchomości. I jak właściciel z nich rezygnuje a oglądający kupi nieruchomość od właściciela to oni sobie życza 2% prowizji he śmieszni są. To jest jawne oszustwo. Nie korzystajcie z nich ludzie.

20. Februar 2025

Tragedia

Tragedia. Dzwonisz i dzwonisz, nikt nie odbiera pod żadnym numerem. A jak już raz pan Damian raczy odebrać, to NIC NIE WIE na temat własnego ogłoszenia. Mówi, że zapyta koleżankę i zaraz odzwoni. Mijają dni, kontaktu nadal brak. ŻENADA NA CAŁEGO.

12. Jänner 2026

Pani Justyna to Anioł w ludzkim ciele

Odnośnie samej firmy ciężko jest mi się odnieść ale sprawa wygląda całkowicie inaczej odnośnie jej pracowników a w zasadzie jednego.

Pani Justyna pomagała nam zakupić dom w woj. mazowieckim. Cały proces biorąc pod uwagę stopień skomplikowania trwał uważam odpowiedni czas tj. nie za krótko co by powodowało w nas poczucie "przepychania" sprawy aby tylko do transakcji doszło ale też nie za długo co z kolei wywarło na nas wrażenie że sprawy związane z transakcją są poprzedzane konsultacjami ze specjalistami w różnych dziedzinach i dokładnie analizowane (tak faktycznie było!).
Pani Justyna przez cały ten czas na bieżąco informowała nas o postępie spraw oraz o krokach koniecznych przez nas/sprzedających koniecznych do podjęcia celem przyspieszenia i/lub dopięcia "papierologii".

Na każdym etapie komunikacja była szybka, klarowna i zrozumiała. Nie było mowy o niedopowiedzeniach czy złym zrozumieniu żadnej ze stron. Bardziej zawiłe tematy były przedstawiane nam w klarowny i zrozumiały sposób a żadne z naszych pytań jak nie trywialne by się mogły dla tak doświadczonej osoby nie wydawać nigdy nie zostały bez odpowiedzi lub wyjaśnienia.

Ilość pracy, poświęcenia i zaangażowania zasługuje na najwyższe wyrazy uznania.

Ja jak i moja małżonka nie potrafimy słowami opisać wdzięczności i podziwu dla Pani Justyny.

8. Dezember 2025

Marek i Kinga

Niedawno kupiliśmy dom dzięki pomocy, a właściwie wytrwałości i determinacji Piotra Krupy z Homfi Rzeszów, i jesteśmy z tego domu bardzo zadowoleni. Piotr zrobił naprawdę wszystko, co było można, żebyśmy zamieszkali w tym pięknym, ślicznie położonym domu. Jest to znakomity człowiek na swoim miejscu, bardzo pomocny, solidny i profesjonalny. Ma doskonałe umiejętności komunikacyjne, a jego zdolność do negocjacji w trudnych momentach okazała się kluczowa dla sfinalizowania tej transakcji. Naprawdę miło jest z nim współpracować. Jesteśmy bardzo wdzięczni i zadowoleni.

19. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobrze oceniam współpracę z…

Bardzo dobrze oceniam współpracę z panem Robertem Suszem z agencji Homfi - Lublin przy zakupie nieruchomości. Pan Robert był pomocny na każdym etapie zakupu poczynając od rozeznania, czego poszukuję i przedstawiając odpowiednie oferty, robił to profesjonalnie zachowując wysoką kulturę osobistą. Dzięki temu wszystko przebiegło sprawnie. Polecam współpracę z p. Robertem.

26. November 2025

Serdecznie polecam

Firma zapewniła pełne wsparcie przy wynajmie mieszkania, nie musieliśmy się martwić o przygotowanie żadnych umów ani dokumentów. Serdecznie polecam współpracę z Panią Wiktorią, która od początku do końca cierpliwie i z pełnym profesjonalizmem przeprowadziła nas przez proces wynajmu

12. November 2025

Homfi Radom

Polecam usługi Homfi Radom. Profesjonalizm i zaangażowanie Pani Aleksandry sprawiło, że kupno mieszkania było czystą przyjemnością. Wszystkie formalności zostały zaplanowane i dopełnione z należytą starannością w dogodnym dla mnie terminie. Elastyczność i działanie na rzecz klienta jest tu chyba najtrafniejszym określeniem doświadczenia jakie uświadczyłem przy współpracy z Homfi Radom.

8. November 2025

Współpraca z homfi

Wielokrotnie wynajmowałem mieszkania ale pierwszy raz zdecydowałem się na współpracę z biurem pośrednictwa nieruchomości. Padło na Homfi i Panią Tatianę Cegielską. Miła ale tym samym profesjonalna obsługa. Nie musiałem się niczym martwić bo cała transakcja przebiegła bardzo bezpiecznie i zarówno ja jak i wynajmujący byliśmy sprawdzeni, a umowa nas wiążąca działała na korzyść obu stron. Serdecznie polecam 💪

1. Jänner 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr