homfi Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam Pana Dawida Śliwe który pośredniczył w kupnie naszej nieruchomości. Bardzo nam pomógł , wszystkie sprawy miał pod kontrolą, prowadził cały proces zakupu. Odpowiadał na każde nasze pytanie. Ws... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam współpracę z Panią Moniką Staszałek. Cały proces zakupu nieruchomości przebiegł sprawnie, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Na każdym etapie mogliśmy liczyć na rzetelne informacje, zaangażo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Korzystałem po raz drugi, poprzednio dwa lata temu. Pani Katarzyna sprawnie przeprowadziła cały proces i jeśli będę kiedyś jeszcze potrzebował pomocy w znalezieniu najemcy to na pewno zgłoszę się do H... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIE POLECAM. Homfi zdecydowanie nie umie zarzadzać nieruchomościami - co miesiąc są problemy z terminową płatnością, pomimo że najemcy płacą. Aby oszczędzić sobie nerwów, lepiej zarządzać najmem samem... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Immobilienagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Cześć, tu homfi! Jesteśmy najlepszą agencją nieruchomości w Polsce i mamy na to dowody! Zdobyliśmy dwa tytuły Lidera Nieruchomości Otodom w 2019 i 2021 roku, Złoty Laur Konsumenta 2023, Laur Konsumenta Grand Prix 2024, a także prestiżową nagrodę Five Stars Winner (Best Property Agency / Consultancy Poland) w renomowanym, międzynarodowym konkursie European Property Awards z 2024 roku. Planujesz zakup, sprzedaż lub wynajem nieruchomości? Chcesz oddać zarządzanie najmem w ręce ekspertów? Potrzebujesz kredytu hipotecznego? A może chcesz skorzystać z pomocy architekta wnętrz? Niezależnie od tego, co zamierzasz, dzięki naszym pionierskim metodom pracy zrobisz to szybko, bezpiecznie i korzystnie! Skontaktuj się z nami i poczuj #radośćzmieszkania!

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

216 Bewertungen

Alle Bewertungen

77 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam współpracę z panem Robertem…

Polecam współpracę z panem Robertem Tylusem. Podstawową zaletą było to, że od momentu podpisania umowy z Homfi i przekazania kluczy aż do momentu finalizowania umowy sprzedaż nieruchomości nie wymagała ode mnie praktycznie żadnego zaangażowania (przeglądałem jedynie na poczcie co się działo w temacie nieruchomości). Firma zrobiła dokładnie to co powinna. Teoretycznie wydaje się, że jeśli komuś się płaci za jakąś usługę to powinien ją wykonać, niestety w Polsce jeszcze często bardzo rożnie z tym bywa. Cieszę się, że podczas współpracy z Homfi wszystko przebiegło tak jak powinno. Polecam.

18. September 2024

Cześć Przemku!

Dziękujemy za Twoje ciepłe słowa na temat współpracy z naszym Agentem! Cieszymy się, że wszystko poszło zgodnie z planem. Mamy nadzieję, że będziemy towarzyszyć Ci w jeszcze wielu nieruchomościowych przygodach!

Współpraca z Panią Katarzyną Kubicą

to profesjonalizm i wsparcie. Otwartość, szybkość działania. Współpraca szyta na miarę pod kątem merytorycznym i pod kątem relacji z klientem, z człowiekiem.

27. September 2024

Cześć Anno!

Dziękujemy za tak wysoką ocenę. Zadowolenie klientów to dla nas największa nagroda. Jesteśmy wdzięczni za zaufanie i cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Witam...Jestem bardzo zadowolona ze…

Witam...Jestem bardzo zadowolona ze wpsółpracy z Panem Filipem , który rzetelnie i konkretnie wyjaśnił zasady ,następnie profesjonalnie doprowadził do zakończenia transakcji....Szczerze polecam.

24. September 2024

Cześć Alu!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

nie polecam biznesu z Radosławem BIEDA…

nie polecam biznesu z Radosławem BIEDA jest to oszust uzgadnia cenę a potem sprzedaje komu innemu

10. Oktober 2024

Cześć Edwardzie!

Dziękujemy za Twój komentarz. W homfi zawsze stawiamy na szczerość, uczciwość i bezpośrednią komunikację. Jeśli coś poszło nie tak, jak powinno, to chcielibyśmy lepiej poznać Twój punkt widzenia. Zgłoś nam swoje uwagi na hello@homfi.com. Jesteśmy pewni, że uda nam się znaleźć rozwiązanie Twojej sytuacji.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na początku wszystko z tym biurem było w porządku: podpisaliśmy umowę i wprowadziliśmy się w ciągu kilku dni. Potem pojawiły się pierwsze sygnały ostrzegawcze: zapomnieli dać nam klucze do skrzynki pocztowej (musieliśmy prosić o nie osobno), dali nam niewłaściwe klucze do komórek lokatorskich (nasze rzeczy były tam zamknięte, dopóki sami nie załatwiliśmy sprawy z zarządcą nieruchomości), przez cały okres wynajmu prosili o dopłaty – raz za prąd, innym razem za usługi administracyjne. Początkowo darmowy parking zaczął kosztować dodatkowe pieniądze. Na maile odpowiadali zawsze niechętnie, po kilku dniach. I wreszcie, gdy się wyprowadziliśmy, przy sporządzaniu protokołu nie zgłosili żadnych zastrzeżeń – większość uszkodzeń w mieszkaniu to były drobne zarysowania i plamy. Jednak ostatecznie wystawili nam rachunek na 1700 zł za naprawy, a zwrot kaucji opóźnili o półtora miesiąca. Na prośbę o wyjaśnienie, co wchodzi w zakres przeprowadzonych napraw, otrzymaliśmy odmowę. Nie chodzi nam o pieniądze, ale mamy poważne wątpliwości, czy te naprawy odpowiadają uszkodzeniom mieszkania. Nie można też być pewnym, że nie proszą nas o opłacenie czyjegoś remontu, ponieważ rachunek otrzymaliśmy w drugim miesiącu po wyprowadzeniu

18. September 2024

Cześć Denis,

Polecam Wrocław.

Razem z mężem serdecznie polecamy współpracę z Panem Michałem Ogórkiem z wrocławskiego Homfi. Nasze mieszkanie wynajęło się w zaledwie dwa tygodnie. Profesjonalnie przygotowane dokumenty, umowa najmu i protokół zdawczo odbiorczy. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy. W przyszłości chętnie skorzystamy ponownie z oferty współpracy.

1. Oktober 2024

Cześć Małgorzato!

Dziękujemy za zaufanie i słowa uznania. W homfi zawsze stawiamy na pierwszym miejscu dobro i radość naszych klientów, dlatego cieszymy się, że nasz Agent mógł wesprzeć Cię w tym ważnym dla Ciebie momencie.

0 Stars - Scam Company

If I could leave 0 stars I would! This company is a scam company! I ordered the hot spot which they said had service in my area. When I received it we couldn't get a internet connection to even use our cell phones. I returned the device and they replaced it with the edge. I noticed I was charged twice for the devise. When I contacted them they had charged me $137.80 for my returned devise trying to say it was damaged. They asked if I had a photo of the devise before I returned it (of course I didn't) then they showed me a picture of what looked like a crack on the bottom side. I know when I returned it that it was not damaged and in perfect condition. I even put bubble wrap in the box so it would get damaged during the return shipping. I will be returning the other device from them and taking a ton of pictures of it for proof this time.

4. Oktober 2024

Hi Tina!

Thank you for sharing your feedback. At homfi, we always value honesty, integrity, and direct communication. If something didn't go as expected, we would like to better understand your perspective. Please let us know what's on your mind at hello@homfi.com. We're positive that we will find a solution that works for you.

Best regards,

Zadowoleni klienci

Gorąco polecamy Panią Aleksandrę Jastrzębska. Pełen profesjonalizm. Niezwykle sympatyczna i kompetentna osoba. Wszystko załatwione sprawnie . Jesteśmy bardzo zadowoleni.

26. September 2024

Cześć Ewo!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo polecam współpracę z tą agencją

Bardzo polecam współpracę z tą agencją. Pan Maciej Dymek bardzo rzetelnie i profesjonalnie pośredniczył podczas wynajmu. Na każdą wiadomość odpowiadał niezwłocznie i starał się pomóc w 100%. Praca z Panem Maciejem to była czysta przyjemność.

2. Oktober 2024

Cześć Magdaleno!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skorzystałam z usług firmy kilkukrotnie…

Skorzystałam z usług firmy Homfi kilkukrotnie i zawsze były to doświadczenia bardzo pozytywne plus. Profesjonalizm, wiedza, doświadczenie Pana Kamila Pytla, z którym dokonaliśmy ostatnich transakcji, sprawia że czujemy się bezpiecznie i pewnie w gąszczu trudności towarzyszących zakupowi/sprzedaży nieruchomości. Nieustannie bardzo polecam !

10. August 2024

Cześć Agnieszko!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pani Agnieszka Majchrzak Polecam!

Pani Agnieszka Majchrzak zajęła się sprawą rzetelnie i kompetentnie.
Jest niezwykle sympatyczną osobą.
Współpracą z Nią to była czysta przyjemność !
Polecam.

2. September 2024

Cześć Sylwio!

Polecam Homfi

Polecam Homfi
Pan Marcin bardzo konkretny, rzeczowy, zainteresowany sprawą, bez zarzutu doprowadził wynajem do końca znajdując odpowiednich najemców.
Dziękuję

23. August 2024

Cześć Joanno!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam jeśli chcesz zaoszczędzić sobie stresu związanego ze znalezieniem mieszkania. Pani Agnieszka Majchrzak stanęła na wysokości zadania i w ekspresowym tempie znalazła dla nas piękne mieszkanie! Całość procesu przebiegła sprawnie z dobrym kontaktem i pełnym profesjonalizmem!

4. September 2024

Cześć Dawidzie!

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza współpraca spełniła Twoje oczekiwania. Życzymy Ci #radościzmieszkania na co dzień!

Kaucja i inne opłaty

Mijają 2 miesiące od kiedy nie otrzymaliśmy kaucji, kontak z firmą znikomy, potrafiłam dzwonić codziennie przez 5 dni do biura na różne nr telefonu i nikt nie odbierał!! e-mail? odpisywali po paru dniach lub wcale! w momencie gdy napisałam e-mail ze sprawą zejdzie na drogę prawną, firma łaskawie wysłała mi rozliczenie, po przeglądnięciu go okazało się że zostały naliczone koszty sprzątania w wysokości 500zl! gdzie mieszkanie zostało oddane wysprzątane oraz jego stan czystości został potwierdzony przez przedstawiciela z firmy przy oddaniu go i sporządzaniu protokołu zdawczo-odbiorczego. Sprawy nie udało się wyjaśnić ponieważ nie miałyśmy zdjęć potwierdzających jak czyste zostawiłyśmy mieszkanie. Nikomu nie polecam tej filmy, jedna wielka tragedia!

4. September 2024

Cześć,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brak rzetelności ze strony homfi.com

Brak rzetelności ze strony homfi.com . Biuro nie informuje o nałożeniu dodatkowych kosztów prowizji ze strony wynajmującego. Klient zostaje poinformowany o dodatkowych opłatach prowizji dopiero w trakcie podpisywania umowy. Nie polecam.

27. August 2024

Cześć,

Dziękujemy za Twoją opinię. W homfi pielęgnujemy wartości takie jak szczerość, uczciwość i bezpośrednia komunikacja. Jeśli masz jakiekolwiek sugestie lub uwagi, prześlij je na hello@homfi.com. Wysłuchamy Twojego punktu widzenia i postaramy się znaleźć najlepsze rozwiązanie.

Pozdrawiamy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pani Aleksandra to profesjonalny…

Pani Aleksandra to profesjonalny pośrednik, który precyzyjnie dba o dobro swoich klientów.

5. Juli 2024

Cześć Katarzyno!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zdjęcia przedstawione w internecie…

Zdjęcia przedstawione w internecie równają się z tym co widzimy realnie. Wszystko dokładnie przedstawione. Pomoc agenta na każdym kroku, przez cały proces kupna nie musiałam się niczym martwić, zawsze był do mojej dyspozycji i chętnie odpowiadał na rodzące się pytania. Współpracują też z dobrymi i co ważne nie drogimi kancelariami, więc też polecam korzystanie z ich propozycji 🙂

19. Juli 2024

Cześć Edyto!

Wyrazy uznania dla Pani Marty Lebiedzińskiej

Chciałbym serdecznie podziękować zespołowi Homfi za wsparcie w sprzedaży mieszkania w Krakowie. Szczególne wyrazy uznania należą się Pani Marcie Lebiedzińskiej, która wykazała się niezwykłym profesjonalizmem, życzliwością i cierpliwością. Pani Marta zadbała o to, aby wszystkie dokumenty były dostarczone na czas, a cały proces przebiegł sprawnie i bez stresu. Dzięki Jej zaangażowaniu obie strony transakcji były w pełni zadowolone. Współpraca z Panią Martą to prawdziwa przyjemność, a jej wsparcie sprawiło, że czułem się pewnie na każdym etapie.

9. August 2024

Cześć Kacprze!

Just ignored me

"Very client-oriented agency" - I contacted them three weeks ago, and then their team leader approached me seeking more information about me. Once I provided them with the information for a rental, no one has contacted me since then.

18. August 2024

Hi Karim!

Thank you for sharing your thoughts with us. We really value every opinion at homfi because they help us improve. If you have any ideas or thoughts, please send them to us at hello@homfi.com. We'll do our best to help you out.

Best regards,

Nasze pierwsze doświadczenie...

To nasze pierwsze doświadczenie z biurem pośrednictwa nieruchomościami ale bardzo pozytywne: profesjonalna, szybka obsługa, bardzo miłe przedstawicielki biura P. Płuciennik i P. Kubicka.
Jeśli los zmusi nas do sprzedaży naszego małego domku na pewno pomyślimy o współpracy z tym samym biurem.

31. Juli 2024

Cześć Grażyno!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr