Rigtig god oplevelse! Vi var 2 personer, som havde booket sauna, saltterapi og vandmassage. Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære. Der var god tid og den meget venlige og hjælpsomme a... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fik infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Det hele var en førstegangsoplevelse. Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok. Rammerne for House of Salt det kneb l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det startede med god forklaring, og infarød sauna i 50 minutter, efter 20 minutter kom sveden - efter koldt vand, gik det videre til Salt - terapi, en vild oplevelse Og dagen sluttede med vand - mass... Mehr ansehen
Gemt i underetagen ligger denne perle. De receptionen blev vi mødt af den sødeste Luna som på engelsk guidede os igennem alt hvad vi skulle og tog sig tid til at være sød og imødekommende fra start ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
House of Salt er et nyt wellness center i hjertet af københavn, som udfører Salt terapi for både børn og voksne. Nu kan du prøve den videnskabelig behadling os og nyd de 45 min ren ro i saltrum med afslappende musik og reneste farmaceutisk salt bliver blæst ind i rummet. En naturlig og rolig måde at komme dine gener til livs på. Vi har 2 Infrarød saunaer som hjælper mod smerter, effektiv detox af affaldsstoffer, få en pænere hud og meget mere. Vores to maskuline massører er begge uddannet og dygtige massører, den ene i Argentina og den anden i Polen. Har I nogen spørgsmål er I velkomme til at ringe til os.
Kontaktinformationen
Schleppegrellsgade 3, 2200, København, Dänemark
- Info@houseofsalt.dk
- houseofsalt.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
barn i saltroom
Mit barnebarn har sovet rigtigt godt efter behandling .
Han hoster, men det virker som om slim løssner og han får det ud som snot .
han er 1,5 år og det er 2nden saltroom behandling.

God oplevelse
Dejlig infrarød sauna og Hydro massage, salt bad/grotte var ikke noget for os.
Rar personale, god service også stor hjælp pr tlf.
Du får hvad du har betalt for men dette…
Du får hvad du har betalt for men dette er ikke en spa oplevelse. Meget venlig personale.
Vi blev modtaget af supersøde og…
Vi blev modtaget af supersøde og venlige Luna, der forklarede tos om de behandlinger vi havde booket.
Vi fik prøvet infrarød sauna og salt terapi som helt klart kan anbefale.
Fantastiak behandling det var så skønt…
Fantastiak behandling det var så skønt både indfrarød sauna og salt terapi virklig godt kan kun anbefales luftvejene er helt renset
Venlig modtagelse
Venlig modtagelse, høflig betjening og god hjælp til booking
2 timers selvforkælelse
Jeg var til 2 timers velvære med infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Alle elementer var super dejlige, faciliteterne var rigtig fine og værtinden Luna sørgede for at guide til det hele og for at højne oplevelsen yderligere.
Min datter & jeg var på et rigtig godt…
Min datter & jeg var på et rigtig godt besøg i HOUSE of Salt 🥰
Sødt & hjælpsomt personale..
Tænker vi kommer igen 🥰👏💐
Altid en fornøjelse at komme ind til…
Altid en fornøjelse at komme ind til jer, super go' service & vejledning.
Alt en god oplevelse at besøg House of…
Altid en god oplevelse at besøg House of salt
Personalet er super venlig og imødekommende
Nyder at komme dernede og det er ikke sidste gang
Dejlig oplevelse
Lidt skeptisk til at starte med, da man bare går ind i en opgang. Men det var nogle rigtig rare behandlinger og personalet også venlige og service mindede😊 Kommer meget gerne igen en anden gang.
Velvære af luksus
Altid en fornøjelse at komme i House of Salt..
Bondefangeri
Havde købe en Downtown deal til 45 minutters infra rød sauna og havde fulgt den bestillingsproces, som stod på House of Salts hjemmeside, NÅR man har en deal. Da jeg ankom til stedet blev jeg MEGET overasket over, at House of Salt havde trukket mig fuld pris for oplevelsen. De vil ikke give mig pengene igen, men jeg kunne da bruge dealen til et nyt besøg!!!. Smart forretning!.
Efter at havde været dèr får man en mail, hvor de beder en om at give dem 5 stjerner i en anmeldelse!!!
5 stjerner give man KUN til noget der har været luksus eller topklasse hele vejen igennem og det er dette her IKKE.

Fint lille sted
Fint lille sted, rolig og behagelig oplevelse. Venlig service. Elsker den private infra røde sauna.
Det er bare et rart sted at komme
Det er bare et rart sted at komme. Jeg har været her to gange nu og har oplevet at der var travlt og som i går meget stille. Lige meget hvad, så er servicen i top og personlig.
Jeg kan varmt anbefale dette sted
Excellent IR Sauna experience
Excellent IR Sauna experience - clean & well-functioning at competitive price. Could be even better if towels would be offered free of charge and/or shower facilities installed.
Oplevelsen var god, lidt over middel
Oplevelsen var god, lidt over middel. Personalet er enormt venligt, og vi blev mødt med smil og hjælpsomhed. Den infrarøde sauna var super, og vi nød musikken og roen i en privat sauna. Meget fin service i øvrigt at kunne leje håndklæde til kun 10kr.
Hvad vi manglede for en perfekt spa-oplevelse ville være: 1. En bruser, så vi kunne gå i bad og også afkøle efter sauna. 2. Renere produkter (der stod nogle sanex deo-sprays og ansigtscreme, som måske ikke helt for os er i tråd med spa, wellness og sundhed). 3. At der gjordes mere ud af hvordan stedet tager sig ud som spa-sted.
Vi er helt klar over, at et kælderlejemål som dette har sine begrænsninger, og at det hele ikke kan efterkommes på denne lokation. Men her er trods alt vores tanker.
Når det er sagt, nød vi oplevelsen, priserne er overkommelige, og vi kommer igen.

Det er et dejligt sted
Det er et dejligt sted
Kommer snart igen

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.