Iddink Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

S'entrega llibres en una data concreta no lectiu, i va coincidir que havia de retornar els llibres algú que no tenia relació i es va entregar un llibre que no corresponia. El qui ho recollia de Iddi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vreselijk bedrijf. Mijn zoon had een vmbo boek ontvangen voor een vak ipv een vwo boek en wilde dit omwisselen. Dit kon alleen tegen betaling van €70! Terwijl zijzelf het verkeerde boek hebben opg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mi experiencia ha sido un DESASTRE. He tenido de pagar 25,00 aprox. por unos libros que dicen que no entregué. La primera respuesta me dicen que no los entregué. Tuvimos varios mails cruzados y... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De klantenservice is echt absurd ruk. Een boek stond vorig jaar op mijn inleverlijst en dit jaar weer, dan word inleveren moeilijk. Zodra je dit aangeeft bij de hun lijkt het alsof ze je claim niet ee... Mehr ansehen

1. Geld & Versicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dit is het officiële kanaal van Iddink. Tweet gerust je vraag of opmerking. We reageren van ma t/m vrij tussen 8:00 en 17:00. Persoonlijke informatie? DM ons!

Ungenügend

Alle Bewertungen

108 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Una vergüenza absoluta.

Una vergüenza absoluta.. Llevan debiendo 20€ de una equivocación suya medio curso.. No se responsabiliza nadie, nos hacen enviar 200 correos con la misma información y seguimos igual..es un despropósito. En la vida vuelvo a comprar nada suyo. Recomiendo alejarse lo máximo posible de esta "empresa".

9. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefonisch schoolboeken besteld (Die…

Telefonisch schoolboeken besteld (Die per ongeluk waren weggegooid en die het volgend schooljaar weer gebruikt hadden moeten worden). Ik werd super vriendelijk en snel geholpen aan de telefoon. Snelle levering (2 dagen) en heel transparent over de kosten. Ik was een beetje bang geworden door alle negatieve reviews maar alles is prima gegaan.

13. Februar 2025

GEEF MIJN BOEK

Ik had al geen zin in, maar geen boeken hebben maakt het erger... level 2 ging niet meer de boeken die ik niet heb daarvan zijn de cijfer rood, NET ALS JULLIE REVIEW BRENG M'N BOEK ACHTERLIJKE

6. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In oktober boeken retour gestuurd

In oktober boeken retour gestuurd. Incassobureau op mijn dak en nu eindelijk, drie maanden later, reactie dat de boeken zijn ontvangen. Geen reactie via what’s app en prutsers bij de klantenservice aan de telefoon. Meest waardeloze bedrijf ooit!

3. Februar 2025

Een ster is nog teveel

Een ster is nog teveel

Probeer al vanaf het begin schooljaar contact met ze te krijgen!
Mails telefoontjes ze reageren op niks of nemen niet op!
Het is schandalig

Intussen hebben zij niet de juiste boeken geleverd voor mijn dochter en krijgt zij continue straf of op haar kop op school omdat ze haar boeken nog niet heeft. De omgekeerde wereld!

28. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een bagger organisatie!!!

Wat een k.. bedrijf. Total niet bereikbaar voor vragen over een factuur. Eén keer wel gelukt en de factuur zou gecorrigeerd worden. Dat is niet gebeurd. Iddink blijft nu betaalherinneringen sturen voor onterechte factuur en zijn niet bereikbaar (zowel telefonisch, per mail als per whatsapp) om aan te geven dat factuur onjuist is.
Wat een bagger!!!!

13. Jänner 2025

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven

Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Rond juli boeken besteld, in augustus besloten om toch een andere opleiding te gaan volgen. Na contact met de klantenservice de boeken geretourneerd. Toen ik na een maand nog mijn geld niet terughad (het gaat hier om €400,-) heb ik nogmaals contact opgenomen, nu word mij verteld dat ik mijn afleverbewijs moet laten zien, die ik nooit heb gekregen.😪

26. August 2024

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht. Dit bedrijf is gewoon beschamend zoals ze opereren. Het hele verhaal hier opschrijven is teveel, maar ik hoop NOOIT meer met dit bedrijf te maken te hebben. Onbekwaam en falend in alle opzichten. Hier mag voor mijn part heel snel het slot erop.

10. Dezember 2024

Mijn geduld is op!

Na vijf maanden, 10 telefoontjes, even zoveel loze beloftes en een brief over mijn niet terugbetaalde borg te horen krijgen ‘u moet gewoon even geduld hebben’, valt niet zo erg goed… MIJN GEDULD
IS OP! Het is gewoon diefstal. Het wordt tijd dat er eens wat mensen hun verantwoordelijkheid nemen bij Iddink en hun klanten fatsoenlijk te woord staan in plaats van die arrogante, onkundige en niet geautoriseerde klantenservicemedewerkers! Een bezoekje van de Belbus van Kassa heeft niets uitgehaald helaas, daar is slechts die ene persoon mee geholpen, verder niemand. Hoe nu verder? Ik heb geen idee, maar van mij zijn ze niet af voordat ik mijn geld terug heb!

9. Dezember 2024

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Zeer klantvriendelijk bedrijf,
In juni de boeken ingeleverd, begin oktober krijg ik eindelijk een bericht dat borg terug betaald wordt, met als mededeling binnen een week op de rekening.
Vervolgens 2 maanden 5 telefoontjes, 4 mailtjes verder. Met continu hetzelfde antwoord het is geregeld eind van de week begin volgende week moet het op de rek staan.
Echter tot op heden nog steeds geen borg retour a 75,- 🤬. Niemand kan je verder helpen.

26. November 2024

Boek nog niet geleverd

Vanaf begin schooljaar moet er nog een boek binnenkomen. Doordat POST.NL het boek niet bij ons in de bus heeft gegooid, dus boek vermist is, ben ik tot nu aan toe om te proberen het boek opnieuw binnen te krijgen. Schijnt er moeilijk te zijn. Ze beloven telkens het op te lossen maar er komt steeds niet. Komt omdat hun magazijn niet daar zit maar elders (Emmen). Vandaag weer contact gehad met WhatsApp (Telefonisch laten ze in gewoon in de wacht staan). Weer beloofd dat ze er alles aan doen. Advies om een klacht in te dienen via de klantenservice.

25. November 2024

slechte administratieve afhandeling

Bestelling geplaatst , betaald. Toen heb ik die geannuleerd omdat de bestelling niet juist was i.v.m. verkeerde klas. Daarna een nieuwe bestelling geplaatst. Die ook betaald. Krijg ik later een aanmaning van een zogenaamde 3e bestelling???? het grappige is dat zij voor exact dezelfde bestelling 3 facturen sturen met verschillende bedragen. En als je om je credit vraagt van de geannuleerde bestelling raken zij iedere keer de aantekeningen kwijt van de keren dat je gebeld hebt. Hoe kan je hier schriftelijk een klacht indienen als ze alleen maar telefonisch te bereiken zijn ? Terugbellen doen ze sowieso nooit. Denk dat ze geen uitgaande lijn hebben. Het is dat je verplicht bent om de boeken bij hun te bestellen.. anders had ik het wel geweten... owja...en niet te vergeten, schoolboeken werden veel te laat geleverd...

20. November 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede ervaring, boeken zijn alsnog verstuurd

In tegenstelling tot anderen, hebben wij wel goede ervaringen met Iddink. Via het account ingelogd en aangeven welke boeken je mist, heeft er bij ons voor gezorgd dat we daarna wel de boeken nageleverd kregen. Ik hoop dat de mensen met de problemen met Iddink, snel goed geholpen worden.

13. November 2024

Zeer klantonvriendelijk bedrijf

Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Nu in november zijn nog steeds niet alle boeken geleverd. Communicatie naar de klant verloopt onvoldoende. Bereikbaarheid via telefoon is erg slecht. De minimale wachttijd is 20 minuten. Incorrect factuur ontvangen met naderhand aanmaningen, terwijl ze toegeven dat de factuur niet klopt. Financiële administratie loopt enorm achter. Mensen aan de telefoon willen niet oplossen of zijn niet gemachtigd om de klant te helpen. Als klant sta je volledig machteloos.

8. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mijn dochter heeft voor het nieuwe…

Mijn dochter heeft voor het nieuwe schooljaar slechts
1 boek ontvangen van Iddink. Het is inmiddels 7-11-24! Zij heeft nu een toetsweek en moet verdomme de hoofdstukken via screenshots leren of allemaal uitprinten. Ik ben onderhand zwaar pissig. Ik heb al 4 keer gebeld en steeds word er beloofd dat de boeken deze week of volgende week komen en dat we vooraf een mail ontvangen maar helaas. Geen mail en geen boeken. Toen school de boeken verzorgde ging het altijd prima en nu alleen maar gezeik. Mijn andere dochter kreeg haar boeken wel maar ook veel te laat.

7. November 2024

Boeken niet geleverd

Boeken niet geleverd. School geeft aan dat probleem bij Iddink ligt. Tweede maal bestelling ontvangen, weer niet compleet en onjuiste boeken . Schooljaar inmiddels al kwartaal aan de gang en toetsweek zonder boeken ? Hoe dan ? Waardeloos bedrijf. Snap niet dat de school van mijn dochter met dit kansloze bedrijf in zee is gegaan. Heeft uiteindelijk ook effect op hun kwaliteit!

4. September 2024

Rekenmachine gekocht nieuw

Rekenmachine gekocht nieuw
Ik kreeg een kapotte en 2e hands rekenmachine opgestuurd (grafische 154 euro)
Retour gestuurd begin september
Veelvuldig gebeld en app gestuurd
Ik wacht nog steeds op mijn geld retour.
Iedere keer beloftes maar nog steeds niets terug
Slecht bereikbaar

2. November 2024

IDEM ZOALS LAATSTE reactie hieronder

IDEM ZOALS LAATSTE reactie hieronder . Een aanmaning gekregen van zogenaamd een niet betaald stuk van de rekening van méééér dan een jaar geleden . Ik betaalde ook via de ROBINPAS . iK HEB TOEN DRIE MAANDEN AAN EEN STUK MAILS GEHAD MET FACTUREN met TELKENS ANDERE BEDRAGEN .....en dan een paar met dit is niet van toepassing wegens de ROBINpas.......je betaalt dan nl via domiciliering ....als ik ga nakijken klopt er niks van......zij hebben blijkbaar de laatste domiciliering niet meer gedaan en dan is er nog een stukje maar er is nergens een factuur te vinden die juist is of waarvan men weet dat het klopt .Men weet ook niet welk bedragje ROBINPAS heeft betaald als stukje dat zij deden want ook daarin staan verschillende bedragen gebruikt !!! IDDINK IS EEN SCHANDE . Een paar jaar geleden heb ik zelfs na TIEN jaar !!!! jawel , 10 ,een factuur aangekregen van 2,5 euro niet betaald . bleek dat veel discussies een fout in hun admin systeem !!! Ik stond wel sedert dan geboekstaafd als wanbetaler !!!!!!!! werd zo gezegd en mocht niks meer in stukken betalen ! Ik snap niet dat die nu zo al jaren kunnen voortdoen met zulke praktijken !

2. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kreeg eergisteren een aanmaning van…

Ik kreeg eergisteren een aanmaning van een niet betaalde rekening. Het gaat over een factuur van meer dan 1 jaar terug. Ik heb toen via de Robin pas maandelijks betaald aan iddink. Ze hebben dus een mandaat gehad en nu zeggen ze dat ik nu moet betalen. Ik heb niks dan alleen maar miserie gehad bij iddink. Boeken niet allemaal geleverd of te laat. En ik betaalde maandelijks een bedrag terwijl ik toch facturen kreeg. Als ik hun dan contacteerde werd er gezegd dat dit niet op mij van toepassing is omdat ik gebruik maakte van de Robin pas. Ik probeer te mailen, te bellen maar niemand reageert. Er is hier degelijk iets mis. Ik ga hun aangetekend schrijven. Kwestie om mezelf in te dekken.

18. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr