S'entrega llibres en una data concreta no lectiu, i va coincidir que havia de retornar els llibres algú que no tenia relació i es va entregar un llibre que no corresponia. El qui ho recollia de Iddi... Mehr ansehen
Vreselijk bedrijf. Mijn zoon had een vmbo boek ontvangen voor een vak ipv een vwo boek en wilde dit omwisselen. Dit kon alleen tegen betaling van €70! Terwijl zijzelf het verkeerde boek hebben opg... Mehr ansehen
Mi experiencia ha sido un DESASTRE. He tenido de pagar 25,00 aprox. por unos libros que dicen que no entregué. La primera respuesta me dicen que no los entregué. Tuvimos varios mails cruzados y... Mehr ansehen
De klantenservice is echt absurd ruk. Een boek stond vorig jaar op mijn inleverlijst en dit jaar weer, dan word inleveren moeilijk. Zodra je dit aangeeft bij de hun lijkt het alsof ze je claim niet ee... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dit is het officiële kanaal van Iddink. Tweet gerust je vraag of opmerking. We reageren van ma t/m vrij tussen 8:00 en 17:00. Persoonlijke informatie? DM ons!
Niederlande
- iddink.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mails sturen kunnen ze wel terwijl…
Mails sturen kunnen ze wel terwijl alles betaald is. Maar zelf niet te bereiken. Zelfs geen ster waard! Afschaffen die handel. Zelfs de belofte besteld half juni en geleverd begin juli is nog nooit gelukt.
oma`s appeltaart
Laat de boter en margarine op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Klop in een beslagkom de boter, margarine, suiker, vanillesuiker en het zout met een mixer tot een luchtige massa. Voeg de helft van de eieren toe en klop tot een egaal beslag. Voeg het bakmeel toe en klop tot het een samenhangend deeg vormt. Vervang de gardes eventueel voor deeghaken.
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de randen in met wat boter. Bekleed de springvorm met ⅔ van het deeg. Leg de rest van het deeg in de koeling tot gebruik.
Schil de appels, verwijder het klokhuis, snijd ze in vieren en vervolgens in plakjes. Doe de helft van de appels in de springvorm en bestrooi met de helft van de kaneel. Herhaal dit met de andere helft van de appels en kaneel.
Rol het achtergehouden deeg uit tot een lap van een ½ cm dik. Snijd er 8 stroken van van 1½ cm breed en 1 lange strook voor langs de rand van de springvorm. Leg de deegstroken met geruit patroon over de appelvulling. Leg de lange strook om de rand van de springvorm. Klop het resterende ei los en bestrijk met een kwastje de stroken en rand.
Bak de taart in ca. 60-75 min in het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek de taart eventueel af als deze te donker kleurt. Neem uit de oven en minimaal 60 min. afkoelen.
bewaartipJe kunt appeltaart ook invriezen in een goed afgesloten bak of diepvrieszak, en het zo 3 maanden bewaren
bewaartipJe kunt de appeltaart 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
bereidingstipAppeltaart opwarmen gaat het beste in een oven op 175 °C, ongeveer 15 minuten. Appeltaart opwarmen in de magnetron kan ook, maar is de korst meer niet knapperig.
Boekendrama
Ik ben al vanaf voor de start van het schooljaar bezig met de boeken binnen krijgen voor HAVO 3. Nog steeds niet in het bezit van Frans Nederlands en Economie.
Contact krijgen is een drama. Elk telefoontje krijg je andere antwoorden en als je niet direct reageert op een antwoord via whatsapp (als je al dezelfde dag reactie krijgt) zijn ze meteen weer weg en wordt het gesprek afgesloten. Mag je weer helemaal opnieuw beginnen! Ik heb nu maar zelf extra kosten gemaakt voor de frans boeken want hoe moet een kind nu de toetsen gaan maken zonder boeken?!
Ook komen we er nu achter dat de boeken van dochter van leerjaar 1 niet goed zijn uitgeleverd. Wiskunde 2x deel 1 ontvangen. Benieuwd of we deel 2 nog mogen ontvangen dit jaar! Wat een drama. Ik hoop dat we volgende jaren niet meer afhankelijk zijn van dit waardeloze bedrijf. Echt een schande.
Bijna half Oktober en nog geen enkel boek
Geen enkel boek nog ontvangen en geen enkele reaktie via de mail. Bellen begin ik al niet meer aan gezien alle ervaringen van mensen hier.
Ga alsjeblieft niet in zee met dit…
Ga alsjeblieft niet in zee met dit bedrijf. Onze zoon heeft na bijna 2 maanden les nog steeds geen toegang tot zijn digitale leermiddelen, terwijl de schoolexamens voor de deur staan. Meer dan 4x gebeld en elke keer krijgen we een andere reden, maar opgelost wordt het probleem niet. Het lijkt erop dat het binnen dit bedrijf een grote chaos is.
Zeer slecht
Zeer slecht! Ik probeer al weken mijn borg terug te krijgen! Van mijn ene zoontje wel gelukt en de andere niet terwijl het hetzelfde rekeningnummer is . De school kiest ervoor om van leverancier te wisselen. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Contact op genomen via whatsapp en het duurt 1,5 voordat je een antwoord krijgt en dan zit er weer 3 kwartier tussen en krijg je weer een andere medewerker. De laatste medewerker zegt het op te lossen! Maar ben benieuwd! Zeer slecht! Makkelijk geld verdienen door Iddink om de borg te houden!!
Probeer je borg maar eens terug te…
Probeer je borg maar eens terug te krijgen. Daarvoor moet je je rekeningnummer weer doorgeven in de omgeving. Alleen als je kind al van school is, kun je daar niet meer in. Lijkt wel of ze expres zo moeilijk mogelijk maken. Is een mooi verdienmodel. Alle borg kunnen ze houden van mensen die niet begrijpen hoe of die het niet meer in de gaten hebben.
Drama
Drama, bijna herfstvakantie en nog steeds is de lijst niet compleet. Zelf het leveren van een email-adres voor het indienen van onderstaande klacht is een probleem. Dan maar zo:
Beste Iddink,
Dinsdag 8 oktober. Vele telefoontjes, appjes, mailtjes, printercartridges en ergernis verder.
Mijn zoon heeft op dit moment, 8 oktober, jawel bijna herfstvakantie, zijn boekenlijst nog steeds niet compleet.
Werkelijk NIEMAND die mij telefonisch verder helpt. "Ja mevrouw, we zien dat er nog boeken missen. Nee, mevrouw, we kunnen niet zeggen wanneer deze geleverd zullen worden." Zelfs de school van mijn zoon, opdrachtgever notabene, krijgt geen antwoord.
Lekkere review zal dit opleveren!
Omdat ik als ouder wil dat mijn zoon niks in de weg staat voor wat betreft goed onderwijs/toegang tot leermiddelen (we leven tenslotte in NL) stel ik het volgende voor:
1) Iddink stuurt mij de lijst met ontbrekende boeken, inclusief productcode;
2) De boeken van Frans probeer ik zelf te bestellen, de factuur vergoeden jullie;
3) Het missende boek voor geschiedens is lastiger aan te schaffen voor een particulier. Kan hiervan door Iddink een digitale download gemaakt worden en toegestuurd?
Ik verneem graag een inhoudelijke en oplossingsgerichte reactie van jullie. Een tegemoetkoming in de gemaakte kosten (telefoon, printer, tijd) zou hierbij passend zijn.
Groeten,
Nu overcompleet...
Na wat heen en weer bellen zijn de boeken inmiddels compleet.
Het contact met de klantenservice ervaar ik als heel wisselend. Bij de ene persoon heb ik het gevoel dat deze net uit bed kwam zo slaperig klonk deze persoon. Een andere keer had ik een persoon die wel wist waar hij mee bezig was.
Inmiddels zijn we een paar weken verder. Kreeg ik vorige week een mail van post.nldat ze een pakket van Iddink komen bezorgen. Gebeld met Iddink en ik kreeg een retourlabel. Dus pakket terug gestuurd.
Krijg ik vandaag weer een berichtje van post.nl dat ze vandaag op de stoep staan met een pakket van iddink. Weer een stapel boeken bezorgd, niet 1 doos maar 2. Voor elk van mijn jongens (tweeling) 1.
Snappen zij het of snap ik het?
Na weken wachten nog steeds niet alle…
Na weken wachten nog steeds niet alle boeken.
klantenservice is echt waardeloos, geven nul informatie, weten zelf niet wanneer leveringen komen. Iddink is één grote chaos, kan alleen maar hopen dat dit bedrijf failliet gaat en van de markt verdwijnt, echt een aanfluiting.
Dramatisch.
Ook hier alle boeken op het eerste mogelijke moment besteld, 9 juli. Vervolgens netjes een melding gekregen op 25 juli dat de boeken zijn verzonden en dat een Track en trace code zal volgen. Nooit ontvangen en het pakket dus ook niet. Na 4x bellen kunnen achterhalen wat de code was en te horen gekregen dat het pakket onderweg was. Bleek alleen dat het pakket alweer onderweg naar Iddink was... waren ze even vergeten te checken. Dus weer bellen en proberen het pakket te laten versturen en een code te krijgen. Na 2 weken gelukkig uiteindelijk een pakket ontvangen, maar..... niet compleet.
Alleen de door ons gekochte artikelen zaten in het pakket en geen enkel schoolboek. .. Uiteraard meteen weer gebeld en berichten via de portal gestuurd, ze gingen het uitzoeken. Dit was op 20 augustus.... Nu, 30 september is er nog steeds geen pakket gevonden met onze schoolboeken en we hebben nog steeds geen enkel schoolboek ontvangen. Inmiddels wel 30x gebeld en meerdere berichten gestuurd en gevraagd of er iemand is waar ik terecht kan met mijn klacht of voor een oplossing. Maar ook vandaag weer iemand aan de telefoon die me weet te melden dat het "proces van Iddink nu eenmaal zo werkt en dat ik geduld moet hebben". Dit is verreweg de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met een bestelling. Totaal kansloos!!
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Boek NL wordt niet geleverd, bij klantenservice zeggen ze je moet mailen. Daarop krijg je geen antwoord.
Boek is nabesteld maar verwachtte nalevertijd wordt ook niet gehaald.
Bellen heeft geen zin, want ze hebben geen update.
Nu al 8 weken aan het wachten, mailen en bellen.
Leveren schoolboeken niet (op tijd)
We hebben 8 juli de schoolboeken van mijn dochter besteld. Het is nu 29 september, ze zit al 5 weken op school, maar ze heeft nog steeds niet alle boeken. Meerdere keren toezeggingen gehad over de levering. Maar tot op heden nog niks ontvangen. Klantenservice waardeloos
Bad service
I don’t have my book while it’s months later and when I call they are mostly mean and hang up on me
Al weken naar school zonder zijn boeken
Mijn zoon gaat al 5 weken naar school, zijn boeken liggen echter nog bij Iddink. Meermaals gebeld met Iddink, meermaals excuses aangehoord, meermaals beloftes gekregen van ingesproken algemene memo’s en medewerkers, maar nooit ook maar iets geleverd of goed gegaan. Verzoek om excuses richting mijn zoon hebben ze in de wind geslagen, leidinggevenden zijn onbereikbaar en laten het door de telefonisten oplossen. Werkelijk in mijn leven nog nooit zo’n slechte organisatie meegemaakt. Als je als bedrijf niet de verantwoordelijkheid neemt om de klanten en betrokkenen te woord te staan ben je geen knip voor de neus waard.
We zijn er afhankelijk van. Dat is het meest vervelende. Dat is ook de reden waarom ik me negatief uitlaat. Ik vind me publiekelijk uiten over een ander niet netjes, maar na 8 verzoeken aan hen om dit recht te zetten zonder enig respons voel ik me genoodzaakt. Ik ga ook kijken wat ik nog meer kan doen. Te triest voor woorden.
WAARDELOOS BEDRIJF IDDINK
Wat een waardeloos bedrijf is Iddink.
8 juli boeken besteld voor het nieuwe schooljaar van onze dochter. Per ongeluk had ik een verkeerd huisnummer ingevuld. Dit heb ik meteen in het portaal van mijn dochter veranderd en doorgegeven bij Iddink. Helaas gingen de pakketten met boeken retour en tot op heden nog steeds geen boeken ontvangen.
Ik ben al vanaf 19 augustus aan het bellen. De eerste dagen waren er meer dan 10 wachtenden voor me en zat ik soms 30 minuten in de wacht en werd de verbinding verbroken. Vervolgens contact gehad. Werd me beloofd dat ze meteen weer opgestuurd werden, maar iedere week zakte de moed me meer in de schoenen. Tot vandaag nog steeds geen enkel boek ontvangen. Ik heb een klacht ingediend, die niet eens fatsoenlijk beantwoord wordt. Staat in boeken zouden 21 september opgestuurd worden, dan zou het toch geen 4 dagen moeten duren voordat je een track&trace krijgt. Ik wil ook begrijpen hoe het werkt bij Iddink, maar iedereen vertelt me steeds wat anders.
Sommige medewerkers helpen me tot op een bepaalde hoogte, doen steeds hetzelfde, maar we komen geen steek verder. Sommige medewerkers wimpelen me af of verbreken de verbinding als je boos wordt.
Als je vraagt of je iemand van hoger hand mag spreken is dat niet mogelijk.
Het portaal wordt ook niet bijgewerkt, want dat staat nog steeds op 8 juli met de track&trace waarin staat dat de pakketten retour zijn.
Hoe is het mogelijk dat je een pakket met boeken niet gewoon opnieuw kunt opsturen naar een juist adres. En dan de nalevering nog.
4 weken les volgen zonder boeken, hoe is het mogelijk.
Ik hoop dat het contract met IDDINK wordt verbroken door de school.
Iddink slechter dan slecht
Waarom worden we gedwongen om nog steeds bij deze rond uit slechte leverancier te bestellen. Leveringen kloppen niet of boeken ontbreken. Bereikbaarheid gewoon onbereikbaar. Schooljaar al lang en breed begonnen maar nog steeds niet alles ontvangen. Leraren weer boos op de kinderen. Gewoon afscheid nemen van deze leverancier en geen zaken meer mee doen. Moet je zien hoe snel er dan wel wat mogelijk is en ze wel gaan leveren
Errores y retrasos
Les encargué libros y material para mi hija en 08/24, faltaba un libro de inglés y una caja de acuarelas llegó rota, además de otros materiales que me indicaron llegarían más tarde. Reclamé y recibí la caja de acuarelas y el material faltante el 07/09/24. Del libro nunca más se supo, y yo sigo reclamando a 24/09 (2 semanas después del inicio del curso...)
Nog steeds geen boeken
De boeken van mijn zoon worden maar niet geleverd. Hij heeft 2 boeken gekregen. Ik app dagelijks, krijg keurig antwoord. Maar geen boeken helaas.
Ik wacht nog steeds op de Nederlands…
Ik wacht nog steeds op de Nederlands boeken van mijn dochter, wanneer ik bel en vraag wanneer zij haar boeken ontvangt kan niemand antwoordt geven ze wachten op de uitgever. Wanneer ik vraag naar een leidinggevende wordt er opgehangen. Het was natuurlijk inmiddels 5 uur geweest dat is sluitingstijd. Wat een bagger bedrijf is dit
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.