Jeg har haft karsprængninger fra helt ung - er arveligt belastet- har i mange år gået og været ked af mine ben. Har tidligere fået laser, som også hjalp, men nu var der igen kommet mange. Jeg søgte at... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
God og tryg behandling samt god information før, under behandling samt efter. Har ikke haft gener efter behandlingen, hverken smerter eller kløe. Kan varmt anbefales.
Unternehmen hat geantwortet
Mariann har hjulpet mig af et par gange med karsprængninger med flot resultat hver gang, så bedste anbefalinger fra mig
Unternehmen hat geantwortet
fik mine første karsprængninger da jeg var i midten af 20’erne, hvilket i en del år har påvirket min lyst til at gå med bare ben. Jeg har netop fået behandlet mine ben hos Mariann, hvilket kun kan anb... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Karsprængninger.dk fjerner vi karsprængninger på ben med Mikro-sklerosering. Mikro-sklerosering er den mest effektive måde at behandle karsprængninger på ben.
Kontaktinformationen
Dänemark
- karspraengninger.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super sød og professionel
Super sød og professionel. Jeg var der første gang for 10 år siden og da blev resultatet så flot. Glæder mig til resultatet denne gang, men er sikker på dygtige mariann har gjort det fantastisk 🙏🥳

Alle stjerner til Karsprængninger dk
Jeg kan på det varmeste anbefale Mariann. Hun er kompetent og tålmodig til sit arbejde.
Jeg er ikke glad for nåle men Mariann fik mig til at slappe af og føle mig tryg.
Mine ben er allerede nu meget pænere.
Tak til Karsprængninger. dk

Antwort von Karsprængninger.dk
Jeg kan varmt anbefale Mariann som jeg…
Jeg kan varmt anbefale Mariann som jeg er kommet hos gennem flere år.
Hun er et meget behagelig menneske og grundig i sit arbejde.
Jeg kommer igen😊
Hilsen Birgitte

Professionel og sød
Jeg kan varmt anbefale Karsprængninger.dk - hun er både professionel og virkelig sød.

God oplevelse
God oplevelse, følte mig tryg og godt informeret. Har været hos andre behandlere, men jeg oplever allerede et bedre resultat. Ikke sidste gang jeg kommer hos Mariann

Den bedste
Jeg har prøvede flere steder -uden nogen resultater-og flere tusind kroner fattigere…
Indtil jeg kom under Marianns kyndige hænder.
Jeg har nu gået hos Mariann ca 5 år og er så glad og tilfreds.
Mariann er så dygtig til sit håndværk og mine ben er så fine…tusind tak Mariann❤️

Professionel og empatisk
Jeg har fået fjernet karsprængninger på begge ben.
Mariann er fantastisk, empatisk, nærværende og man føler sig tryg med det samme.
God vejledning og hun er meget grundig og professionel.
Nu er jeg spændt på resultatet.
De bedste anbefaliger herfra

Fantastisk
Jeg er kommet hos Mariann igennem flere år, da jeg desværre har arvet generne for mange Karsprægninger, og bliver ved med at få nye.
Virkelig professionel behandling og vejledning, og altid et godt resultat, et dejligt og trygt sted at komme.
Mariann får 5 stjerner af mig.

Super god behandling
Jeg har lige været til min første behandling hos Mariann. Hun fortjener absolut de max 5 stjerner jeg kan give. Det var en på alle måder rigtig god oplevelse og jeg er slet ikke i tvivl om at resultatet bliver godt. Mariann yder en yderst professionel behandling på en rigtig imødekommende god måde. Man føler sig hørt og hun tager sig god tid. Jeg glæder mig allerede til næste besøg om 14 dage. Hun får mine allerbedste anbefalinger - og så lige 6 stjerner med på vejen 🤩✨✨✨✨✨

Professionel og kompetent behandling
Jeg har netop fået min første behandling ved Mariann. Jeg havde læst hendes utrolige flotte anmeldelser her på Trustpilot, da jeg undersøgte markedet. og derfor faldt mit valg på hende.
Efter mit besøg i hendes klinik kan jeg kun samtykke, men alle de andre anbefalinger herinde.
Meget professionel og super kompetent, og samtidig meget smilende og imødekommende.
Stor anbefaling herfra

Endnu engang 5🤩
Endnu engang 5🤩
Professionel - dygtig - sød -
Bare god behandling hver gang !
Flotte resultater !
Bedste anbefalinger herfra

Antwort von Karsprængninger.dk
En rigtig god oplevelse hos Marianne
En rigtig god oplevelse hos Marianne. Hun er super professionel og meget dygtig.
Kan varmt anbefales. Kommer gerne igen. Er spændt på at se det endelige resultatet på mine ben :)

Marianne er super professionel
Marianne er super professionel, man føler sig tryk i hendes hænder. Hun giver sig god tid til at informerer og vejleder om selve behandlingen.Kan kun anbefale klinikken.

Antwort von Karsprængninger.dk
Meget professionel og omhyggelig…
Meget professionel og omhyggelig behandling. Man føler sig i rigtig gode hænder.
H.G.

Professionel og kyndig behandling
Professionel og kyndig behandling - kan varmt anbefales

Overall very satisfied
Very professional service. Mariann is very experienced. She informed me well about the procedure. I could immediately see the results of the treatment and I am aware I need to wait for some months to see the final result. Very satisfied overall.

Antwort von Karsprængninger.dk
Personalet er vældigt søde og dem i…
Personalet er vældigt søde og dem i receptionen god behandling man får . Dygtig til jeres arbejde vil helt sikkert anbefale klinikken 😊.
Venlig hilsen Kinga Borzych .

Kan kun anbefale.
Kan kun anbefale.
Mariann er virkelig behagelig og gør rigtig meget ud af at forklare at det ikke er et quick fix og der ikke er garanti for at alt forsvinder.. Hun er meget opmærksom på om man har nogle spørgsmål til selve behandlingen, og så får hun bare en til at føle sig tryg og godt tilpas. Jeg har lige fået fjernet karsprængninger på mine ben i onsdags, og er så spændt på resultatet når det har fået tid til at"hele".

Antwort von Karsprængninger.dk
En effektiv og professionel behandling
Jeg har fået behandling for karsprængninger hos Mariann før, som har hjulpet rigtig godt, og det var derfor anden gang med flere års mellemrum, at jeg fik behandling igen. En rigtig god og professionel oplevelse.

Professionel
Professionel
og omhyggelig behandling i Risskov hos Mariann.
Jeg lagde vægt på, at jeg følte mig tryg under behandlingen, da er Mariann omsorgsfuld,

Antwort von Karsprængninger.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.