Jeg har haft karsprængninger fra helt ung - er arveligt belastet- har i mange år gået og været ked af mine ben. Har tidligere fået laser, som også hjalp, men nu var der igen kommet mange. Jeg søgte at... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
God og tryg behandling samt god information før, under behandling samt efter. Har ikke haft gener efter behandlingen, hverken smerter eller kløe. Kan varmt anbefales.
Unternehmen hat geantwortet
Mariann har hjulpet mig af et par gange med karsprængninger med flot resultat hver gang, så bedste anbefalinger fra mig
Unternehmen hat geantwortet
fik mine første karsprængninger da jeg var i midten af 20’erne, hvilket i en del år har påvirket min lyst til at gå med bare ben. Jeg har netop fået behandlet mine ben hos Mariann, hvilket kun kan anb... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Karsprængninger.dk fjerner vi karsprængninger på ben med Mikro-sklerosering. Mikro-sklerosering er den mest effektive måde at behandle karsprængninger på ben.
Kontaktinformationen
Dänemark
- karspraengninger.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtig godt tilfreds med resultatet
Har været i klinikken 2 gange med rigtig fine resultater. Nogle sprængninger forsvandt hurtigt, andre efter flere måneder, og det er jo det man bliver oplyst om ved behandlingen. Så stor anbefaling

Antwort von Karsprængninger.dk
Super gode dygtige hænder.
Service, venlighed, stemning,prof, imødekommen, og dygtig . Det er hvad man får for alle pengene.
Tak for gid behandling, glæder mig til st se resultatet under mine støttestrømper .
Tusind tak mariann

Kompetent behandling af karsprængninger
Jeg har netop fået behandlet mine karsprængninger hos Karsprængninger.dk v/ Mariann Severinsen. Meget kompetent behandling. Man mærke tydeligt at Mariann er ekspert i denne behandling som hun gjorde nærmest smertefrit. Jeg har prøvet behandling for karsprængninger på flere forskellige klinikker hvor det både var smertefuldt og et dårligt resultat.
Jeg skal helt sikkert kun have udført mine behandlinger hos Mariann fremadrettet.
Lisbeth/ København

Antwort von Karsprængninger.dk
Super tilfreds og rigtig god…
Super tilfreds og rigtig god behandling😊Jeg er blevet behandlet flere gange af Mariann og hun er så professionel og sød..jeg har fuldt tillid til Mariann-hun er meget omhyggeligt og dygtig-kan på det varmeste anbefale at blive behandlet hos Mariann😊

Antwort von Karsprængninger.dk
Super omhyggelig og top professionel
Super omhyggelig, nænsom og top professionel behandling af Mariann. Intet jag og stress, og hun tog sig tid til at snakke og informere og berolige. Yderst tilfreds og kan kun anbefale Mariann.

Antwort von Karsprængninger.dk
Super god behandling og oplevelse
Super god behandling og oplevelse. Mariann er meget omhyggelig.

Super professionel behandling

Antwort von Karsprængninger.dk
De allerbedste anbefalinger fra mig
De allerbedste anbefalinger fra mig. Mariann giver en professionel behandling og er en meget behagelig behandler.
Derudover fik jeg virkelig god og uddybende information. Det betyder virkelig meget 🤗
Det har givet et godt resultat
Det har givet et godt resultat. Sidste sommer ture jeg endelig gå i kjole ned til knæene, det er flere år siden jeg har gjort dét.

Professionel
Professionel
og omhyggelig behandling i Risskov hos Mariann.
Jeg lagde vægt på, at jeg følte mig tryg under behandlingen og da er Mariann omsorgsfuld, hvilket er yderst vigtigt, når jeg har nåleskræk.
Resultatet er fint her efter nogle måneder og jeg er glad for at jeg tog beslutningen om at få hjælp til at få fjernet mine grimme karsprængninger, som har generet mig i årevis.
Jeg glæder mig til opfølgning til september.
Kh Nanna

Antwort von Karsprængninger.dk
Jeg kan kun give mine bedste…
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Mariann. Jeg havde tidligere fået at vide, at mine kar var for tynde til behandling, men her gjorde Mariann en kæmpe forskel. Tag hen til hende, hvis du ønsker et flot resultat og en sød behandler.

Antwort von Karsprængninger.dk
Rigtig god oplevelse og super fint…
Rigtig god oplevelse og super fint resultat!

Antwort von Karsprængninger.dk
Har prøvet lidt forskellige…
Har prøvet lidt forskellige sygeplejersker til lige mine udfordringer, men her fik jeg en behandling der gjorde en forskel og vender med glæde tilbage og også gerne med en veninde eller to.
Tak Mariann😃.

Antwort von Karsprængninger.dk
Det virker, og Mariann er topprofessionel
Jeg har været til et par behandlinger hos Mariann gennem årene og har kun godt at sige om Marianns dybt professionelle og kompetente fremgangsmåde og teknik. Dette er en behandling, som rent faktisk holder, hvad man bliver stillet i udsigt!

Professionel og venlig
Professionel og venlig. Mariann får mine varmeste anbefalinger

Mine varmeste anbefalinger
Professionel og venlig behandling. Alle aftaler blev overholdt. Mariann er dygtig og yderst kompetent. Resultatet er meget tilfredsstillende. Mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Karsprængninger.dk
Faglig kompetence og kommunikation i højsæde!
Mariann har mange års erfaring og man føler sig i sikre og yderst kompetente hænder under behandling og opfølgning. Hun er endvidere en dygtig kommunikator og aftaler, herunder om pris mv., overholdes til fulde. Jeg kan absolut anbefale hende!

Flotte ben
Mariann er faglig dygtig og yderst kompetent. Resultatet af min behandling er blevet perfekt, så nu kan jeg gå med bare ben og sommerkjoler igen. Jeg kan varmt anbefale karsprængninger.

Antwort von Karsprængninger.dk
Jeg har været ude ved Mariann to gange…
Jeg har været ude ved Mariann to gange for behandlinger med mine karsprængninger.
Begge gange blev jeg mødt af imødekommende frisk dame der var god til at forklare precist hvad der skulle ske og hvorfor.
Jeg har haft rigtig gode resultater af hendes behandlinger og er igen begyndt at gå i shorts.
Jeg kan kun anbefale Karsprængninger.dk
For resultaterne og for marianns faglighed
Mvh Lars

Antwort von Karsprængninger.dk
Mariann er meget dygtig og omhyggelig
Mariann er meget dygtig og omhyggelig. Føler mig altid i trygge hænder.

Antwort von Karsprængninger.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.