Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ik heb begin juli een order geplaatst welke binnen 7 werkdagen uitgeleverd zou worden. Na bericht van klium dat dit eind augustus zou worden, worden we nu wederom aan het lijntje gehouden door kli... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chapeau voor onze zuiderburen. Een geweldig groot aanbod topmerken, hele goede prijzen maar vooral een fantastische service. Hele vriendelijke mensen die je met alle plezier te woord staan en je een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb een makita lintzaag besteld was onduidelijkheid over levering wat er bij zou zitten na mailcontact in een paar dagen naar volle tevredenheid opgelost zeker een aanrader mvg jack

1. Heimwerkerfachhandel
  2. Baumaschinen- und Zubehörfachhandel
  3. Werkzeuggroßhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Ben jij een professional of ervaren doe-het-zelver die zwoegt en zweet om tot het beste resultaat te komen? Dan bestaat er voor jou geen compromis tussen kwaliteit & service. Dat begrijpen we. Sinds 2013 zijn wij bondgenoot voor mensen zoals jij. Elke dag vecht een groot & hecht team voor jouw vertrouwen en tevredenheid. Dat doen we met ons ruim aanbod van uitsluitend A-merk artikelen aan betaalbare prijzen. Maar ook met logistiek maatwerk, snelle leveringen & gepassioneerde medewerkers die jou te woord staan. Vergezel ons -samen met andere klanten- op deze reis en maak deel uit van een club met gepassioneerde makers. Welkom bij Klium!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

127 Bewertungen

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Service zoals het hoort

2. April 2026

Overall very good

Order times are on point, delivery is quick and costumer service is ready to help. My experience is more than positive!

2. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They use the cheapest possible shipping…

They use the cheapest possible shipping method I had to wait 4 weeks for my order to arrive, i will never purchase from them again and I’d suggest if you want your order to arrive within a month shop elsewhere

29. November 2025

Dear customer,

Thank you for your feedback, and our sincere apologies for the long delivery time.

We understand your frustration. Waiting 4 weeks for an order is not acceptable, and we fully understand your disappointment.

During the end-of-year period, parcel carriers are extremely busy, which can unfortunately cause delays. That said, we understand this does not change your experience.

We are sorry this experience led to a loss of trust. Your feedback is important to us and helps us improve our delivery follow-up and carrier performance. (We also contacted DHL for this)

Kind regards,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte levering en geen comunicatie

5 dingen besteld om airco aan te sluiten.
Alles komt een voor een binnen en wacht al bijna een maand om alles aan te sluiten.
Geen communicatie over wanneer het wel komt.
Ik bestel hier niet meer.

4. Oktober 2025

Beste Henk

Zaken die we niet op voorraad hebben staat telkens een levertijd bij. Elke keer als iets binnen komt sturen wij het dan onmiddellijk door naar jou.

Een absolute aanrader.

Ik had wat vragen over een artikel dat ik wilde bestellen. Werd prettig en hulpvaardig te woord gestaan. Artikel heb ik besteld en het was de volgende dag al in huis (Nederland).

13. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zaagmachine gekocht van Milwaukee(680…

Zaagmachine gekocht van Milwaukee(680 euro ex btw), word niet veel gebruikt, na 1.2 jaar kapot, geen garantie, geen service niks.

Jammer wij hebben heel veel tools van Milwaukee maar de service bij klium is 0 op 10.

31. Juli 2025

Beste Thomas

Dit had je geschreven voordat support contact met je gehad had. Ondertussen zou dit opgenomen zijn. Klopt dit?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grasmaaier kwam niet aan...

Ik had een grasmaaier besteld bij Klium vanwege een mooie aanbieding. Helaas is het pakket zoekgeraakt bij DHL en kwam de grasmaaier nooit aan. Ik heb direct contact opgenomen met de klantenservice, waar Stefanie het meteen oppakte.

Ze handelde snel en professioneel en Klium heeft kosteloos een nieuwe grasmaaier opgestuurd, die gelukkig wél is aangekomen.

Erg prettig hoe Klium dit heeft opgelost, zeker omdat de fout bij DHL lag en niet bij hen.
Topservice!

26. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte reparaties Klium/Milwaukee M18 fuel…

Ik heb een Milwaukee M18 fuel boormachine set besteld. De kop bleek scheef te en de zwarte behuizing zat een slag in. Nu heb ik dit apparaat terug gestuurd en kwam deze precies hetzelfde terug. Enkel bleek nu dat de schakelaar niet in 1 keer goed schakelde. Ik heb het apparaat daarom weer terug moeten sturen. Hier hebben iets aan gedaan waaruit uiteindelijk blijkt dat er niks is gebeurd. Ik heb daarna weer het apparaat terug moeten sturen met nieuwe video's. Het apparaat kwam vies terug. De kop zat nu wel recht maar de behuizing zat nog steeds een slag in en de schakelaar schakelde ook nog steeds niet in 1 keer. Ik heb het apparaat dezelfde dag weer terug gestuurd met hele discussies en nieuwe video's. Er was afgesproken dat ik een nieuwe apparaat zou krijgen. Vervolgens moet ik weer wachten op feedback van Milwaukee en verdraait Klium
de afspraak. Apparaten zijn nog nooit gebruikt. Ik heb ze op 03-05-25 besteld en het is vandaag 25-06-25 waarbij ik nog steeds geen correct werkende apparaat heb. Ik ga nu juridische stappen ondernemen omdat ze de hele set niet meer willen terugnemen en ook geen nieuwe boormachine opsturen.

25. Juni 2025

Goedemiddag

Sorry voor deze ervaring. Jammer genoeg heb je gelijk. Dit had niet zo mogen lopen.

Je M18 Fuel-set vertoonde verborgen gebreken. En wat juist was voor het Milwaukee service team de eerste keer niet duidelijk. De reparatie voldeed niet.

We nemen dit nu zelf in regie met het Milwaukee servicecenter. Verborgen gebrek is intussen duidelijk. We willen dit snel voor je afronden.

Nogmaals excuses voor het gedoe en de tijd die je kwijt bent. We maken dit netjes in orde.

Zeer goede klantenservice!

Per abuis het verkeerde apparaat toegestuurd van Milwaukee, bij ander aangeschaft maar alsnog heeft Klium geregeld dat deze werd gerepareerd. Viel nog binnen de garantie. En is weer netjes naar ons verzonden. TOP!!

17. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorig jaar als particulier een…

Vorig jaar als particulier een invalzaag van Dewalt aangeschaft die ik 6 keer heb gebruikt en nu dus een klein defect had , vervolgens contact opgenomen met klium en ze zeiden omdat er nog garantie opzit kon ik hem opsturen . Klium heeft de invalzaag opgestuurd naar dewalt en die vind niet dat het onder garantie valt omdat ik de invalzaag schoon had moeten maken kosten reparatie 230 euro . Ik zei dat ik hier niet mee akkoord ging en dat ze hem terug mochten sturen, als reactie kreeg een rekening van 40 euro voor het (gedemonteerd terug sturen ) van mijn invalzaag . Ik vind dat je als bedrijf zijnde je klanten dan niet tegemoet komt op een product dat welgeteld 6 x is gebruikt en nu dus een defect heeft ik raad mensen dus ook niet aan om hier elektrisch gereedschap te kopen want ze verzinnen wel wat zodat het niet onder de garantie valt .

9. März 2025

Beste Janpeter

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in onze service.

Helaas beslist de fabrikant – in dit geval DeWalt – of een herstelling binnen of buiten garantie gebeurt. Hun technische dienst oordeelde dat het defect een gevolg was iets wat volgens hun garantievoorwaarden niet gedekt wordt.

Omdat we begrijpen dat dit vervelend is, bieden we altijd de keuze: je laat het toestel herstellen, of je laat het ongehersteld retour sturen. In dat laatste geval rekent DeWalt ons demontage- en onderzoekskosten aan, die we moeten doorrekenen.

Het gebeurd uiterst zelden dat een schijnbaar garantiegeval niet door Dewalt erkent wordt. Maar deze case konden ze volgens hen niet anders. Bij kleine zaken regelen we dan als Klium zijnde zelf iets. Maar je weet zelf ook wel wat hier aan de hand was en dat konden wij ook niet door de vingers zien.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

When you have a problem, don't worry, THEY WILL CLOSE YOUR ACCOUNT.

If you spend money on expensive tools, and expect items like a file to arrive wrapped and not banging against a set of wrenches, Klium is NOT the place for you.

If you like buying cans of high performance grease and seeing them arrive dinged and dented so that once opened they can never be resealed, Klium is the place for you.

If you ask what warranty a professional power tool has, don't worry, they will tell you one year and that they will take care of picking it up and returning it to you free of charge.

Now, as soon as you receive it, and even without even 14 calendar days having passed, as European law states, you turn on the tool and without using it, after two minutes it is burning and you report what is happening... As Klium is your site, you can already imagine what will happen... They will tell you that you complain too much, THEY WILL CLOSE YOUR ACCOUNT, and they will tell you that if you want to send them the tool you have to pay for it, because it is very expensive for them to send and collect in Spain. But yes, when you pay the shipping costs to Spain so that they throw away the items of your order like in a garbage box, then they do not care about sending to Spain.

THEY IGNORE THE EUROPEAN CONSUMER LAW. EVERY EUROPEAN CONSUMER HAS THE RIGHT TO 14 CALENDAR DAYS OF TRIAL WHEN PURCHASING FROM A DISTANCE, AND THE LAW CLEARLY STATES THAT IF THE RETURN IS DUE TO A DEFECT IN THE ITEM, IT IS THE SELLER WHO MUST ASSUME THE COSTS OF THE RETURN.

Ahh, but you had forgotten, Klium IS ABOVE THE LAW and everything.

This has only just begun. I always record the opening of all my orders on video, in case there is a problem. Of course, I have the videos of all the packages sent by Klium and little by little I will put links to the videos on forums and opinion sites related to tools, especially in the Netherlands and Belgium, so that people can freely give their opinions. I always make sure to record the box in 360º before opening it so that it is clear that its contents have not been manipulated.

Davy, I don't know who you are, but don't bother answering me. You can tell all the lies you want here, but I HAVE THE PROOF. People will be the ones who can see the reality, and not just what I write.

7. März 2025

Beschadigde pakket (oplossing)

Ik had een aantal pakketten ontvangen die ik had besteld bij Klium.
Waaronder een steekwagen.
Deze kwam na ontvangst krom aan beschadiging op de doos te zien.

Vervolgens heb ik naar de klantenservice gebeld van Klium en ze namen binnen 1 minuut op!
Ik heb daarna het verhaal uitgelegd en werd mij gevraagd om foto’s en uitleg op de mail te zetten.

Dit heb ik vervolgens gedaan en binnen 1 werkdag reactie! Ik heb hierna een voorstel gekregen voor een compensatie wat voor beide partijen redelijk was.

En dit is vervolgens binnen 2 dagen allemaal geregeld!

Kortom mijn ervaring met Klium is goed.
En als er problemen zijn dan kun je er gewoon terecht!

9. Jänner 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klium mss niet slecht maar DHL van de 3…

Klium mss niet slecht maar DHL van de 3 stukken 2 onbekend adres , ten laatste toch nog 1 stuk uitgekomen , ande stuk nog steeds van 17/12/2024 adres onbekend , ben nu al bijna 3 weken bezig in gesprek om aan mijn gerief te komen en nog steeds niet in orde , denk dat een retour zal worden wegens onvolledig en zal de laatste bestelling geweest zijn

26. Dezember 2024

Beste Yves

Jammer genoeg heb je gelijk. We hebben contact gehad met DHL om dit in de toekomst te vermijden. Zelf hebben we een nieuwe bestelling ingezet om bij jou te leveren. Excuses voor de overlast.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De winkel zelf is misschien niet slecht…

De winkel zelf is misschien niet slecht en laten merken dat ze het probleem proberen op te lossen, maar de bezorgservice is schandalig (DHL). De mensen die daar werken als bezorgers moeten eerst even terug naar basisschool (niet allemaal hoor). Hoe kan je niet weten (binnenland pakket) waar ze het moeten bezorger? En natuurlijk bezorgen ze het waar ze het niet moeten bezorgen of laten ze het bezorgen met enorme vertraging. Ik heb weer gereedschap besteld van het merk Milwaukee bij deze winkel. Elke keer gebruik ik mijn zakelijke account. Helaas, is er een probleem ontstaan in de winkel en toen een probleem bij DHL. 1 van de 2 pakketen is bezorgd, maar de tweede (duur. 750 incl.) is niet aangekomen. De bezorger heeft beloofd toen die het eerste pakket bracht wanneer hij de tweede vind hij het komt brengen. Ik doe veel zakelijke bestellingen en met de bezorgservice DHL zijn constant problemen. Ze kunnen het adres niet vinden en sturen het terug naar leverancier. Het is al vaker gebeurd dat ze ergens anders bezorgen. Ik heb vaak contact gehad met Klium. Ze hebben mij beloofd dat beide pakketen zijn verzonden en ze beide op dezelfde dag worden bezorgd. Dit is niet gebeurd. Helaas, is dit mijn laatste bestelling bij hun. Hoe kan je zo omgaan met je klanten, die hun hard verdiende geld uitgeven aan hen en hen kunnen niet eens hun afspraken nakomen.

5. Dezember 2024

Hallo Mariusz,

Het spijt ons zeer te horen dat je problemen hebt ondervonden met de bezorgservice en de communicatie met DHL. We begrijpen je frustratie volledig.

We willen je verzekeren dat we het probleem serieus nemen en dit verder onderzoeken met DHL om te begrijpen waar het is mis gegaan. We werken continu aan het verbeteren van onze processen en proberen dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Excuses voor de overlast.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TOP Service nog hoog in het vaandel.

TOP bedrijf die service nog hoog in het vaandel heeft. Belde en had direct een vriendelijke dame (Stefanie) aan de lijn. Retour werd perfect behandeld. En de bezorging was echt de volgende dag. Rapido. Hier ga ik vaker bestellen.

30. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr