Kundeservice Yousee Bewertungen

(1 717)

263 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg venter stadig på en mail fra jer…

Jeg venter stadig på en mail fra jer vedr min opsigelse. Mangler en bekræftelse på det samt besked på hvor jeg kan sende udstyr retur. Har ringet til jer i tirsdags og total tavshed. Jeg har sagsnummer: INC-20260924-1944086 hvis det kan gå lidt hurtigere. Jeg forventer snart en bekræftelse på min opsigelse fra jer. Hende jeg talte med sagde der ville blive sendt en.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mest elendige service jeg har oplevet…

Mest elendige service jeg har oplevet inden jeg er gået i gang med min abonnement. Jeg har fået 2 nye numre istedet for at overflytte mine gamle numre med over og jeg kontakter dem og de sender en bekræftelse nu er de rigtige nr oprettet og jeg får en bekræftelse på e-mail.

Derefter sender de en regning for de 2 nye numre de har oprettet til mig som jeg skal betale og bliver rykket for det. YouSee henviser mig til Elgiganten hvor jeg har opkøbt mit abonnement for at løse problemet og Elgiganten sender mig over til yousee for at løse problemet i bogholderi afdeling.

Den mest elendige service jeg har oplevet.

Jeg har været hos Elgiganten to gange og ringet til yousee flere gange og haft forskellige medarbejder i røret og Elgiganten har også kontaktet yousee og alle er enige i at det er ret simpelt og latterlig fejl men ingen løser problemet og jeg bliver kastet rundt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget blandet.

Jeg snakkede med en i telefonen fordi jeg pludselig ikke havde internet. Vi aftalte at der blev sendt en ny router/modem som skulle komme onsdag eller torsdag. Jeg ringede i torsdags og fik at vide at der ikke var noget på vej. Det dur ikke at lave en aftale som ikke bliver holdt! Dårlig kundeservice.

Jeg aftalte så med en anden fra kundesupport at jeg kunne hente routeren i Frederikshavn. Intet at klage over mht. den samtale. Jeg hentede den nye maskine i Frederikshavn, men ham i butikken forsøgte at få mig til at skifte telefon abonnement.

Der var heller ikke internet med den nye maskine da jeg koblede den til i går, så jeg aftalte med en fra kundeservice at der ville komme en tekniker på mandag. Heller intet at klage over ved denne samtale.

Da jeg vågnede i dag, kunne jeg se at der var kommet forbindelse, så jeg bestilte at opkald fra kundesupport for at oplyse at det ikke var nødvendigt at den tekniker kommer alligevel, da problemet på en eller anden måde var blevet løst. Ham i telefonen forsøgte så at gøre det til et salg. Begyndte at spørge om mobil abonnement og hvor meget data jeg får i det. Man skal altså ikke forsøge at sælge noget til en kunde som har betalt for internet der ikke er blevet leveret i ca. 4 dage! Det er upassende at forsøge at sælge noget i sådan en situation og jeg blev gal over det! Man har ikke en samtale med kundesupport for at snakke med en irriterende telefonsælger!

2. Oktober 2026

Omlægning til fibernet

Overgik til fibernet den 4. september og siden da har det ikke været muligt at se TV da tv-boksen ikke “taler” sammen med routeren. Al udstyr er YouSees eget udstyr. Det er overhovedet ikke muligt at få YouSee til at løse problematikken skønt alle supporterne fortæller at det er et kendt problem. Jeg vil nu aldrig anbefale YouSee til nogen - de er fuldstændige ligeglade med kunderne.
I dag skriver vi den 1. oktober og der er fortsat ikke TV!!!!

4. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig oplevelse endnu endnu engang

Har mailadresse eller retter sagt “desværre” hos Yousee. Fik en mail i dag om at min mailadresse er lukket pga en formodning om at der var sendt phishing mail til min mailadresse. Dette har så resulteret i at jeg skal bruge tid på skift af koder osv. Men mailadressen holdes lukket i 48 timer, hvilket er totalt uacceptabelt. Desværre endnu engang blevet bekræftet i at Yousee er et dårligt sted at være kunde. Har været i kontakt med kundeservice support som intet kunne gøre, altså lige udover selvfølgelig at ønske mig en god dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har i to dage forgæves forsøgt at ringe…

Har i to dage forgæves forsøgt at ringe til yousee
fordi de har sendt forkert regning til mig.
Jeg kunne heller ikke svare på mails og jeg fik intet ud af robotten……….? Og til og med kan jeg kun se min tvpakke og ikke min telefon når jeg logger på mit Yousee ?????
Det er rent ud sagt et skodfirma efterhånden , må se mig om efter en anden udbyder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man har en boks fra YouSee så han går i…

Man har en boks fra YouSee så han går i stykker vil ned have en ny men de kunne ikke udlevere en ny så skulle man betale mere og det er virkelig dårligt ingen service ingenting Det er virkelig dårligt aldrig mere nogensinde YouSee

Målløs!

Har igennem en uge forsøgt at få overført mit E-sim fra et gammelt Apple Watch til et nyere. Da jeg ikke havde indtrykket af at de egentlig forstod hvad det egentligt gik ud på, ringede jeg igen i dag i håb om at jeg fik en der vidste bare lidt om hvad det handlede om. Jeg fik forklaret ham at jeg skulle have et E-sim til mit ur, kunne høre der blev tastet igennem og vupti, stod jeg med en "sten" i hånden. Han havde lavet mit fysiske Sim kort til mobilen om til E-sim. Væk var forbindelsen. Lånte en mobil og ringede igen ind for at høre hvad de lavede. Fik at vide jeg kunne hente et nyt simkort i en YouSee butik, så ville den køre igen. I butikken, Rosengårdscentret, tog det den unge mand 5 min at få den op at køre igen samtidigt med at han forklarede at man bare skal slette sit gamle E-sim på uret og oprette et ny lige bagefter. 10 min efter kørte alt. Yousee kundeservice, kan det blive ringere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været tidligere kunder…

Jeg har været tidligere kunder opsigelse betale alle oplysninger min økonomisk vægsmål økonomisk advokat forvaltnings familieretshuset Ankestyrelsen Civilstyrelsen dokumentation alle Telenor og TDC kabel og youses orange og Telenor og Telia og Telmore 3 Sverige købnhaven
Mobilabonnement Telia abonnement internetabonnement internetabonnement forsikringer sikkerhedsforsikringer virusprogrammer

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Medarbejderen talte ned til mig + hævede stemmen

Jeg er ærligt talt i chok over den behandling, jeg netop har fået af YouSee Kundeservice.

Jeg ringede ind, fordi jeg havde brug for hjælp til et problem, men samtalen udviklede sig til en meget ubehagelig oplevelse. Medarbejderen talte ned til mig, hævede stemmen og talte til mig på en måde, der fik mig til at føle, at jeg blev behandlet som om, jeg var dum, blot fordi jeg stillede spørgsmål og forsøgte at forstå situationen.

Det værste var dog, at medarbejderen til sidst valgte at smække røret på midt i samtalen.

Jeg forventer ikke, at alle problemer nødvendigvis kan løses med det samme, men jeg forventer som minimum at blive mødt respektfuldt og professionelt, når jeg kontakter kundeservice. At en medarbejder hæver stemmen, taler nedladende til en kunde og afslutter samtalen ved at smække røret på, er efter min opfattelse fuldstændig uacceptabel kundeservice.

Jeg har tidligere været i kontakt med kundeservice hos mange forskellige virksomheder, men jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg håber oprigtigt, at YouSee tager denne oplevelse alvorligt og følger op på den konkrete samtale.

Manglende kanaler efter pakkeskifte

Aldrig har jeg oplevet så ringe service, snakkede med en fra Yousee i går og sagde der var sket en åbenlys fejl, og de vil rette det inden for 15 min, det skete ikke. I dag efter at havde ventet i lang tid igen får jeg nu at vide at de kanaler har jeg ikke ret til, at det var sket en misforståelse, og nej det passer ikke !!!! til sidst lægger Yousee medarbejderen røret på midt i en samtale, mangel på respekt !!!!

24. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hver uge modtager SMS om betaling ikke…

Hver uge modtager SMS om betaling ikke sat op og jeg får rykkegebyr. Ringer til Yousee og de fjerner gebyr og siger nu er det ok. Næste uge ny SMS samme problem...... Jeg kommer til at smide en dårlig anmeldelse for hver gang det sker, fordi I ikke kan løse et simpelt problem. Betaling kører som det skal og det som I skriver om er en afsluttet aftale..... ikke eksisterende mere.

24. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Venter ,forgæves, hele dage på aftalt teknikerbesøg

Jeg modtager en mail med besked om teknikerbesøg tirs- og torsdag mellem 7.30 og 16. Tirsdagen går og ingen kommer, ringer ikke engang afbud. Jeg kontakter YouSee torsdag morgen og får at vide at der først kommer tekniker fredag (hvor jeg ikke kan være hjemme).
Har de slet ikke styr på de tider de sender til folk ?eller kunne de i det mindste ringe afbud.

22. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har skiftet telefonudbyder til…

Jeg har skiftet telefonudbyder til yousee og det kan absolut ikke anbefales. Nu kan jeg hverken ringe eller sms'e. Jeg kan kun komme i kontakt med en chatbot, der siger jeg vil blive ringet op, men det sker selvfølgelig ikke. Det er helt umuligt at komme i kontakt med en medarbejder, når de ikke har åbnet for min telefon.

22. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har tidligere skrevet om min rigtig…

Jeg har tidligere skrevet om min rigtig dårlige oplevelse af YouSee. Her kommer så fortsættelsen. 4 gange måtte jeg kontakte YouSee førend de forstod mit problem. Endelig lykkedes det. Nu 3 1/2 uge efter får jeg så en mail at der nu vil blive udarbejdet et tilbud på mit beskadiget fiberkabel og så sende en tekniker. Problemet blev løst for 3 uger siden og så sender I denne mail. Har I overhovedet styr på noget som helst??? Tænker snart at jeg må finde en anden udbyder.
Nul stjerner hvis det var muligt!!!

20. September 2026

Robot

Ja, blev nødt til at give en stjerne for at komme videre, men det skulle have været 0.
Jeg ringede til dem for at opsige et abonnement, og får som det første fat i en f ucking robot, som ikke fatter en skid.
Da jeg endelig fik fat i en medarbejder, sagde han også - og jeg citerer "det er noget p.is, og det siger rigtig mange"
Heldigvis har jeg nu ikke mere hos dem.

15. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte i juni en iPhone 17 pro med…

Købte i juni en iPhone 17 pro med telefonnr. og abonnement. Fik et tlf.nr. med fejl, hvilket er konstateret, men de retter ikke fejlen, så jeg kan ikke modtage sms eller koder til oprettelse af mobilepay og mitid. Har både en supportsag og kundeserviceklage kørende, men der sker på 3. måned ingenting. Har aldrig oplevet noget lignende.

14. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk - den værste oplevelse nogensinde hvad angår kundeservice.

I 3 mdr. har jeg bokset med YouSee fordi vi ikke får indlagt Fibernet i min ejendom. Jeg er blevet behandlet som skidt - løjet overfor - truet og smidt af telefonen. Og nu - 50 emails og mange søvnløse nætter senere viser det sig at YouSee slet ikke kan levere TV til mig fremover fordi de kun har tilbud der fungerer via Apps og mine TV er for gamle til Apps. Hvorfor i alverden har de ikke sikret sig den slags til at begynde med ? Det har været et rædselsfuldt forløb hvor jeg er stresset helt ud og været grædefærdig adskillige gange p.g.a. mange fejl fra deres side. Oveni det vil de have al deres gammel udstyr tilbage ellers bliver man afkrævet nypris - GROTESK ! I dag fik jeg nok og har opsagt alt hos YouSee og går over til Norlys som har alt hvad jeg skal bruge + det er billigere. Hold jer væk fra det her menageri.

14. September 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

One of the worste customer service

One of the worste customer service, they throw you from one worker to another, I was having probelem with internet, and they could not fix it in almost 2 weeks. I am gonna change the internet service

10. September 2026

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr